![]() |
#271 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz. XI
Cytat:
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- dla rozrywki: do wygrania bony na zakupy, trzeba dodać zdjęcia związane ze sportami zimowymi http://hungry 4sport.com/Contests/Index/c/15
![]() |
#272 |
BAN stały
|
właśnie odczytałam e-maila że wygrałam sylwestrowy zapas orzeszków Nic Nac's
![]() ![]() i jeszcze torbe Vitamin Shot wreszcie udało mi się zdobyć ![]() Edytowane przez niunia92 Czas edycji: 2010-12-20 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
A gdzie to było? Podasz link do wyników?
![]() Mam ostatnio pecha i niczego nie mogę wygrać ![]()
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ania
|
Też mi się nie udało na rossnecie, ale Wam dziewczyny gratuluję
![]() Gratuluję też tym osobom, które całymi rodzinami wygrały (bo ich nazwisko przewija się nawet 5 razy) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny może wy wiecie gdzie szukać niektórych wyników konków bo ja obszukałam i nici np. Puellanova na fb do wygrania były rękawice a miały być wyniki około 21 listopada i nic. I na tej stronie :http:// cbeebies.com/ poland/competition/ 2 spacje też był ten konkurs dawno i nie ma wyników buuuuuuuuu
Gratuluje wygranych u mnie pustki i na poczcie i w wygranych |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Wizażanki od jakiegoś czasu tu zagladam ale przez mój beznadziejny program antywirusowy cały czas blokowało mi logowanie no ale w końcu sie udało (zminiłam antywirusa) Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona choć pewnie rzadko bedzie mi sie udawało Was czymś zaskoczyc(jakimś linkiem do próbek czy konkursów ale sie postaram) ponieważ w pracy nie bardzo mam jak "szperać w internecie" bo szefowa to chyba rentgena ma w tych swoich ślepiach a po pracy zanim dojadę do domu to już sprawdzam pocztę coś tam przejrzę i padam
tu link do jakiegoś deseru czekoladowego http://pl.alprosoya.com/index.php?id=1870 |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Dziś przyszła do mnie:
piłka siatkowa, nóż do pasztetu, torba, rękawica kuchenna i fartuszek z indykpolu długopis z Róży 24 butelki wody i mam pytanie po jakim czasie przychodzi mail z knorra żeby podać dane do wysyłki? aaaa i wygrałam z rossnetu Tołpe, i wiecie co wysłałam tylko 1 zgłoszenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Jestem szczęśliwa i rozpiera mnie cholernie energia, boo.... wygrałam voucher na weekend dla dwóch osób w dowolnym hotelu Accorhotels (zastanawiam się między dwoma miastami, Wrocław i Gdańsk, oczywiście Novotel!)... Jestem cholernie wzruszona, bo to najpiękniejsza nagroda, jaką udało mi się wygrać. I to wszystko dzięki Wam- gdybym kiedyś nie weszła na wizażu na ten wątek, być może teraz kombinowałabym, jaki hostel wybrać. Dzięki! ![]() ![]() ![]() Co do Knorra- dziewczyny, chcąc wygrać, musicie mieć koncept. Ja podeszłam 3 razy i 3 razy wygrałam. (Na siebie, siostrę, babcię). To nie mogą być ot takie święta- gdybym ja opisała swoje, byłoby to śmieszne. Jeden z pomysłów był taki, że wcieliłam się w rolę wolontariuszki, która spędza Święta z podopiecznymi (nota bene kiedyś, jak byłam młodsza, spędziłam taką Wigilię w Domu Dziecka) i opisałam coś takiego. Przeszło. Drugi pomysł był taki, że w moim domu łączy się tradycje polskie... i ukraińskie. Od czego jest google? Zaraz wyszukałam, jak oni świętują i pięknie opisałam. Przeszło. A jeden raz pokusiłam się o iście literacką wizję Idealnych Świąt, opis w stylu mojej ukochanej z dzieciństwa- Musierowicz. Musicie wymyślić własny koncept, element zaskoczenia- nagroda gwarantowana. Konkursy ode mnie (podejrzane u innych, ale też biorę udział): ht tp://ww w.facebo ok.com/bonitopl?v=info#!/bonitopl?v=wall wystarczy komentować "biorę udział", doczytajcie na ich Tablicy.... ht tp://w w w.facebo ok.com/dafi.filters mają do wygrania smycze i jeden dzbanek do wody dziennie. Na szybkość, ale próbujcie. ht tp://ww w.facebo ok.com/KlubMilosnikowDobrejHerba ty?v=wall opiszcie swoje Święta, które najbardziej zapadły Wam w pamięć. Tylko dziś do północy! ht tp://w ww.facebo ok.com/apaczka?v=app_4949752878# !/apaczka?v=wall Należy zgadnąć, gdzie jest paczka. Do wygrania bon Sodexo i iPhon. ht tp://w ww.facebo ok.com/pages/MTM-Styl/256334107459?v=wall Do wygrania bon empik. Wystarczy napisać list z użyciem wskazanych słów. To tyle. Ja mam przedświąteczny wyjazd, trochę praca, trochę kompletowanie prezentów, trochę wycieczek i niesamowitych chwil ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
Nie zauważyłam, żeby ktoś podawał ten konk, tylko trzeba kupić ich jakiś produkt http://rajskawyspa.cincin.pl/
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Przyczajenie
|
Edytowane przez 100monia100 Czas edycji: 2010-12-20 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
a ja wygrałam nicknacsy w konkursie w szoku jestem bo to moja pierwsza wygrana
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Wtajemniczenie
|
U mnie też klops z Konkursem świątecznym na Rossnecie
![]() ![]()
![]() Żona ![]() Tatromaniaczka ^^^ Pasjonatka fotografii i przyrody ![]() Kocham zwierzęta a ludzi tylko lubię ![]() ![]() Edytowane przez ancooora Czas edycji: 2010-12-20 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jest gdzieś jakiś aktualny konkurs na napisanie listu do świętego mikołaja?
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też miałam to skomentować ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
BAN stały
|
jesli chodzi o konkurs z eveline to tez nie dostalam maila;/ a ja jestem pewna swojej wygranej bo jestem z malej miejscowosci wiec to oni cos nawalaja;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
ja tak samo, gralam za mnie i za mame korzystajac z pomocy dwoch innych zegarow atomowych i nic
![]() i tu pyt do dziewczyn ktore wygraly: wg jakiego zegarka wysylalyscie swoje odpowiedzi?... ![]() i jeszcze link do wynikow loreala, nawet nie pamietam czy bralam udzial;/...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-12-20 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Zawsze zgłoszenia wysyłałam wg zegarka na komputerze najpierw aktualizacje czasu zrobiłam
#295 | ||
Wtajemniczenie
|
ja też tak ostatnio mam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- a ja mam pytanie- grając ponownie w knorra trzeba się od nowa rejestrować? grałyscie na różne e-maile?
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie mam pytanie bo chcę sobie założyć konto na facebooku bo widzę, że tyle fajnych konkursów tak jest i mam pytanie tem nie trzeba nic płacić nie? Ani nic? Bo widzę, że regulamin jest tylko po ang. a ja aż tak dobrze nie znam angielskiego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www. facebook.com/update_secu...84899021520464 Z zestawu mama na pewno się ucieszy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Przyczajenie
|
gratuluję Wam dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a co z tym konkursem na stolik pod laptopa comfortable? Mieli dać wyniki 17.12 a do tej pory nie ma...chyba że rozsyłają @ czy ktoś wygrał czy nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.