![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
kiedy to bedzie
![]()
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
mnie sie tez wydawalo ze to byl tanczacy czarny raper
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
to był jakiś czarny raper, a nie pingwin
![]()
![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
Ale mi się Filip podobał w ostatniej zapowiedzi na poniedziałek mrauuuu.Może dlatego,że w jego przypadku taka stanowczość jest bardziej śmieszna niż poważna
![]()
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
kenio mnie tez smieszy wkurzony Filip
![]()
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Ale sie tu rozwodzicie nad marta i filipem
![]() dla mnie sprawa jest jasna, czy to pierwszy chlopak czy ostatni, czy milosc licealna czy nie, to sa dorosli ludzie. Jesli ktos decyduje sie na skok w bok, to sorry, ale ze wszystkimi konsekwencjami, a marta zachowywala sie i nadal zachowuje jak histeryczna nastolatka, jak pies ogrodnika, ba ja nawet mysle, ze ona do dzis sama nie wie, czego chce. A sebastian jest bezczelny, ten jego tekst, zeby adam sobie sam zrobil dzieciaka byl po prostu mega ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Faktycznie
![]() ![]() Ach, no i mała poprawka: prosto z Kaliforni, nie Kanady. ![]()
![]() `I like living on the edge and seeing what's on the other side! Steven Tyler Edytowane przez morphine88 Czas edycji: 2011-02-25 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a w ogóle to Janusz jest dla mnie mega hipokrytą - tyle gadania jaki to on niby wspaniały ojciec, że tak o syna walczył blabla a sam rozwalił rodzinę ![]() Filip teraz powinien zgłosić się do tej jego pożal się boże fundacji wspierającej ojców w walce o prawa do dzieci po poradę prawną!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
Hej, czytam wasze posty i padam ze śmiechu
![]() ![]() Co do Antośki to kiedyś też mnie wkurzała i wydawała się brzydsza ale teraz się do niej przyzwyczaiłam i uważam że jest już całkiem ok ![]() Za to nie znoszę postaci Gośki. Od początku kiedy pojawiła się w serialu działała mi na nerwy, taka jakaś "rozemłana" i ciapowata. Teraz niby taka niezależna pani redaktor ![]() ![]() A ten Piotr też świetny, jak chce mieć w domu matkę Polkę z umiejętnościami kulinarnymi Marty Stewart a widzi, że Gośka się do tego nie pali to niech jej na siłę nie trzyma tylko szuka innej panny i tyle. Wcale aż tak wiele ich nie łączy, nie wiąże, że może być mu żal tego związku, a ten na siłę chce ją zmienić, to bez jaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
morphine ty chyba lubisz pingwiny xD aż obejrzę ten odcinek specjalnie ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Naczelna Wizażanka:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Boszeeee ile mnie ominęło wątku
![]() Jechanie po dzieciach, po włochatych klatach, no kurcze ![]()
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Kto ma jakieś spiolery?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
ja dawalam ostatnio ale wkleje zaraz jeszcze raz bo widze ze duzo osob nie czytalo
![]() prosze ![]() 1403 Sebastian dzwoni do Roztockich - chce się spotkać Antosią. Adam z Weroniką nie zgadzają się... Zdesperowany Petrus nie daje za wygraną! Zaskakuje Weronikę z Antosią na placu zabaw. Antosia jest świadkiem kłótni matki z Petrusem. Czy usłyszała jak Sebastian wykrzykuje Weronice, że powinna się w końcu dowiedzieć, że jest jego córką? Żaneta odkrywa, że na koncie biura podróży pojawił się przelew od Małeckiego! Tknięta przeczuciem Ewa dzwoni do Borysa z pytaniem, czy to jego zasługa... Borys nie odpowiada, ale zjawia się na Wspólnej i zaprasza Ewę na kawę. Przyznaje, że to on wpłynął na Małeckiego, by oddał Ewie i Żanecie pieniądze! Jak to zrobił - tego Borys nie chce zdradzić... Filip przychodzi do mieszkania Hofferów po Ksawerego. Marta wykorzystuje okazję, by omówić z mężem sprawy związane z opieką nad ich synkiem. Jednak Filip nie jest jeszcze gotowy na taką rozmowę... Nie może zrozumieć, jak Marta mogła go zdradzić! Zapowiada, że wniesie pozew o rozwód! Marta jest załamana Ale czy zdecyduje się na próbę ratowania swojego małżeństwa? 1404 Weronika przekonuje Adama, że powinni porozmawiać z Antosią na temat Sebastiana. Dziewczynka być może usłyszała jak Petrus mówił, że jest jego córką! Adam nie wie, co robić. Obawia się jej reakcji... W końcu jednak Roztoccy decydują się powiedzieć Antosi, że Sebastian jest jej ojcem! Do Agnieszki zaczyna docierać powaga sytuacji, w jakiej się znaleźli z Rafałem. Już wkrótce będą pomagać Emilce w opiece nad jej noworodkiem! Tymczasem Emilka ma obawy przed powrotem do szkoły... W końcu jest w zaawansowanej ciąży! Rafał zabiera siostrzenicę na rozmowę z dyrektorem liceum... Ewa dopytuje Igora, kiedy prawnie zostanie ojcem Julki. Ale młody Nowak nie jest w stanie przewidzieć, kiedy Magda zdecyduje się na sformalizowanie jego ojcostwa! Pozostaje mu czekać... Matka Magdy martwi się, że jej córka długo nie wraca z pracy. Igor jedzie po Magdę i... zastaje ją pijaną! 1405 Rafał z Agnieszką i Ludwiką podejmują decyzję o kupnie domu w Warszawie. Dzięki temu Emilka będzie miała bliżej do szkoły. Ale też i do szpitala, kiedy nadejdzie termin porodu... Emilka jedzie do miasta. Tam, przypadkiem, spotyka Dawida - ojca swojego dziecka... Podczas spotkania zarządu Bud-Maksu Michał prezentuje zyski z inwestycji na giełdzie, które są zasługą Laury. Głosami Izy i Michała Laura zostaje doradcą finansowym Bud-Maksu! Ale czy była narzeczona Burzyńskiego rzeczywiście jest specjalistką od giełdy? Andrzej niepokoi się, że Michał stracił głowę dla Laury! Igor kryje Magdę przed jej rodzicami i zaprzecza, że dziewczyna piła poprzedniego wieczoru. Jednak podczas spaceru z Magdą uświadamia jej, że taka sytuacja nie może się powtórzyć! Pijąc, ryzykuje utratę praw do Julki! Magda pokornie przyjmuje ostre słowa Igora... 1406 Roman jeszcze wierzy, że małżeństwo Marty i Filipa można uratować! Przekonuje córkę, że powinna wrócić do Filipa i... mu wybaczyć! Hoffer jest przekonany, że to Filip zdradził swoją żonę... Marcie jest wstyd, że ojciec nawet nie pomyślał, że to ona mogła być powodem rozstania! Daniel dostaje się na informatykę! Zapisuje się też na obóz integracyjny# Tymczasem Ola ma dla swojego chłopaka niespodziankę. Mogą wyjechać na wakacje nad morzem - prawie za darmo! Brzozowski uświadamia jednak Oli, że początek wakacji spędzą osobno... Iza dowiaduje się, że przez Laurę Burzyński stracił ogromną sumę pieniędzy! Chce powstrzymać Michała przed dalszym inwestowaniem Bud-Maksu na giełdzie. Namawia do tego Andrzeja. Jednak Michała trudno przekonać... Jako dowód profesjonalizmu Laury Brzozowski pokazuje wspólnikom, ile ta zarobiła dla nich pieniędzy... 1407 Marta umawia się z Filipem, że zabierze z mieszkania resztę rzeczy Ksawerego. Kamil kolejny raz pyta siostrę, czy jest pewna tego, co robi? Marta jednak czuje, że nie ma już powrotu do dawnego życia z Filipem... Do mieszkania Hofferów wpada wściekły Roman! Wie już, że jego córka ma romans!!! Żąda wyjaśnień... Matka Magdy dzwoni z pretensjami do Igora. Pyta, co znowu kombinują za jej plecami? Gdzie zamierzają się wyprowadzać? Ale Igor nie ma o niczym pojęcia! W końcu Magda wyjaśnia mu, że chce wyprowadzić się z Julką od rodziców. I, co najważniejsze, liczy na to, że Igor będzie z nimi... Sebastian przychodzi spotkać się z Antosią. Reakcja dziewczynki zaskakuje wszystkich! Antosia nie chce się przywitać z Petrusem! Mówi, że go nie lubi Dla Sebastiana sytuacja jest jasna - Weronika z Adamem nastawili Antosię przeciwko niemu! Roztoccy są zdruzgotani tymi posądzeniami... 1408 Zuza ma dziś rozprawę w sądzie. Ma nadzieję, że jej były szef nie ośmieli się kłamać pod przysięgą! Okazuje się jednak, że ten człowiek jest zdolny do wszystkiego... Zuza jest załamana - zeznają przeciw niej nawet koledzy z pracy! Czy Leszczyńska będzie w stanie się obronić? Laura zalicza kolejne dobre trafienia na giełdzie! Michał próbuje przekonać Izę i Andrzeja, by pozwolili im w końcu na granie prawdziwymi pieniędzmi! Ale wspólnicy są nieugięci Brzozowski, nie chcąc tracić szansy na zyski, postanawia zainwestować swoje prywatne środki... Antosia nadal nie ma ochoty na widzenie się z Sebastianem. Twierdzi, że to przez Sebastiana wszyscy się kłócą! Weronika postanawia wziąć sprawy w swoje ręce Na początek prosi męża, by spróbował opanować swoje emocje przy Antosi. Potem spotyka się z Sebastianem. Ale ta rozmowa nie należy do łatwych... 1409 Renata umawia się ze Sławkiem na popołudnie - mają iść razem na urodziny Mani. Sławek obiecuje, że kupi dziewczynce prezent. Podczas zakupów Dziedzic widzi chuliganów zaczepiających przypadkowych przechodniów. Postanawia zainterweniować! Niestety w rękach napastników pojawia się nóż... Renata jest zaniepokojona - urodziny Mani się zaczynają a Sławka ciągle nie ma... Magda prosi Igora o pożyczkę - musi zapłacić kaucję za mieszkanie. Przy okazji wypomina Nowakowi, że ostatnio jest ciągle zabiegany i nawet nie miał czasu, żeby porozmawiać z jej matką o wyprowadzce i uspokoić ją. Tymczasem w redakcji Igora pojawia się nowa stażystka, Sara. Dziewczyna wyraźnie nie przypada Magdzie do gustu... Kamil ma dziś ostatni egzamin na medycynie! Zuza jest jednak myślami gdzie indziej... Bez słowa wychodzi nagle z domu i idzie do swojej dawnej pracy! Tam staje twarzą w twarz z byłymi współpracownikami i pyta, dlaczego wczoraj oczerniali ją w sądzie?! Były szef Zuzy wykorzystuje sytuację i zgłasza policji jej najście... 1410 Trwa operacja Sławka. Renata czeka w szpitalu na jej wynik. Kraszewska jest na skraju załamania... W tym czasie Dziedzicowa rozmawia z lekarzami. Po operacji Sławek długo nie odzyskuje przytomności Czy przeżyje? Daniel wyjeżdża dziś na obóz - ale ostatnie godziny postanawia spędzić z Olą. Młoda Zimińska jest załamana perspektywą wakacji bez ukochanego! Już w kilka chwil po rozstaniu z Olą Daniel zostaje wystawiony na pokusy! Okazuje się, że jednym z uczestników obozu jest Dorota, którą Daniel poznał już na uczelni... Tymczasem Ola, w drodze do domu, zostaje potrącona przez bardzo przystojnego rowerzystę... Dolniak widzi, że Filip jest w kiepskim stanie. Dopinguje przyjaciela, by wziął się w garść i zawalczył o Martę... Powinien dać jej drugą szansę - według niego ona na to zasługuje! Filip zbiera się w sobie i jedzie na Wspólną, by porozmawiać z niewierną żoną... Tymczasem Janusz kolejny raz proponuje Konarskiej, by u niego zamieszkała... 1411 Sławek ciągle nieprzytomny! Renata jest u kresu sił... Nawet Maria nie wie, jak pocieszyć córkę... Z Niemiec przyjeżdża Marzena. Musiała zabrać ze sobą Darię. Dziewczynka bardzo martwi się o swojego tatę... Najnowsza książka Jerzego - napisana na podstawie życia Mieczysława Burzyńskiego - jest gotowa! Pozostało tylko jedno - wymyślenie jej tytułu... Burzyński odwiedza Dudka i zasypuje go pomysłami! Jerzy traci cierpliwość i wpada w furię! Marta jest oburzona zachowaniem Filipa - jak mógł uderzyć Janusza?! Boi się o Ksawerego - przecież Filip jest nieobliczalny! Kamil jest bardziej obiektywny i stara się zrozumieć Filipa. Ma pretensje do siostry - nie powinna przyprowadzać Janusza na Wspólną! Tymczasem Filip dzwoni do Marty i oznajmia jej, że wyrzuca z mieszkania resztę jej rzeczy... 1412 Marta zwierza się Zuzie, że nie wierzy by Filip kiedykolwiek jej wybaczył... Roman postanawia interweniować u Gajewskiego - za wszelką cenę chce uratować małżeństwo córki! Tymczasem Janusz - wbrew wszystkiemu i wszystkim - cały czas przekonuje Martę, że powinni być razem... Magda wyprowadza się od rodziców! Igor przypomina dziewczynie, że zawsze może liczyć na jego pomoc Ale Magda jest pełna optymizmu! Tymczasem Naczelny zleca Igorowi nowe dziennikarskie śledztwo. Igor angażuje do pomocy nową stażystkę, Sarę. Co wyniknie z tej współpracy? Sebastian zaprasza Roztockich na spacer. Petrus zwierza się Weronice i Adamowi, że ostatnie tygodnie kompletnie zmieniły jego życie! Zdradza, jak wyobraża sobie swoją obecność w życiu Antosi. Deklaracje Sebastiana są szczególnie ważne dla Adama... 1413 Lekarz ostrzega zaskoczoną Renatę, że podróż Sławka do szpitala w Niemczech jest zbyt ryzykowna! Kraszewska nie wie o co chodzi Okazuje się, że Marzena podjęła decyzję o przewiezieniu Sławka do Niemiec! I zrobiła to za plecami Dziedzicowej i Renaty Między Marzeną i Renatą dochodzi do ostrej wymiany zdań. Musi interweniować matka Sławka... Kinga zarzeka się, że nie jest zazdrosna o Laurę. Według niej Michał rzeczywiście nie zwraca uwagi na urodę Laury - dla niego ważniejsze są świetne wyniki Edytowane przez spiniaa Czas edycji: 2011-02-25 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
smieszy mnie wizerunek Filipa wsciekłego-on jest bardziej śmieszny jak sie złości niż jak był ciepłe kluchy
![]() wogóle co to za prezent z Kaliforni,który przywiózł Janusz ![]() ![]() zastanawiam sie jak Roztoccy teraz wytłumaczą Antosi zeSebastian jest ojcem,bo zapewne sama to usłyszała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
"ja się puszczam?"
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
to Daniel zdał maturę? ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Witam można się przyłączyć?
![]() Również oglądam Na wspólnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
Pewnie że można
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Pasuje czy nie to dla mnie taki lepszy niż żeby skulił ogon i nic nie robił.
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
dokladnie
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#300 |
|
Aktor musi zagrać wszystko. To, że Filip przyzwyczaił nas do grania dobrego męża i ojca, nie oznacza, że teraz nie pokaże "jaj".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.