![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Marta ładniej wygląda z prostymi włosami takimi jak ma dzisiaj niż tymi lokami
![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Biedny Adam, to mu się oberwało. Sebastian nieświadomie przegrabił sobie ![]()
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Sebastian przegina
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Sebastian stanowczo przegina, ja nie wiem jak on to sobie wszystko wyobraża ...
A stanowczy Filip jest sexy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Teraz się obudził.....
![]() |
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
Ja jestem za tym żeby Ksawery został z Filipem bo to on się nim opiekował jak Marta robiła kariere i wcale mu się nie dziwie że się tak zachował. Ale niestety nasze prawo jest g****ówniane i nawet jak ojciec jest na medal to dziecko zazwyczaj i tak idzie z matką;P
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
"Tylko że Marta sama przyznała że nie wie czy chce wracać do Filipa bo kocha Janusza. Ona nie wie czy chce odbudować związek i chyba tutaj jest największy problem. Gdyby to był sam seks bez uczuć pewnie by odpokutowała. Teraz nawet jej na Filipie nie zależy."
Zgadzam się z tobą, ona nie chce bronić swojego małżeństwa, weźmie synka, zamieszka z włochaczem, a Filip, który jest dobrym, kochającym ojcem, stanie się dochodzącym "wujkiem", jak ten, pożal się Boże Sebastian do nieszczęsnej Antosi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Sebastian mnie wkurzył, nawet było w zapowiedziach na poniedziałek co będzie że ją zabierze ;/
![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Jejku zabijecie mnie za to co napisze, ale... ;DD
Chciałabym aby Marta była z tym Januszem, a Filipowi znaleźli jakąś fajniejszą kobitę ;D
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
O tak wtedy tak :d A Marcia niech się bawi ;d
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Iga przegina z wtrącaniem się, a Michaś coś czuję, że się pakuje w kolejny romans...inaczej nie zaczynaliby wątku Laury jako doradcy finansowego BudMaxu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinnam znaleźć sobie innych na spróbowanie (żebym miała porównanie) i po jakimś czasie wrócić do TŻta? ![]() Nie że Ci się obrywa ode mnie, tylko po prostu się zastanawiam nad Twoim tokiem rozumowania. Zresztą-sama się nad tym zastanawiałam-nad mówieniem, że przecież trzeba się wyszumieć.. Przepraszam za offt. I w ogóle to witam. Nie jestem fanką ani nie oglądam namiętnie ale od jakiegoś czasu z racji że w tv mam tylko tvn na razie oglądam wieczorami wszystko ![]()
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym też żeby Marta z Januszem była
i chciałabym by Marta miała Ksawerego ale nie chcę by Marta była z Ksawciem u Janusza :X
![]() |
![]() |
#254 | |
Zadomowienie
|
Sebastian niech spada na bambus teraz się w nim tatuś obudził?
Ksawcio niech zostanie z Filipem, a Marta będzie się opiekować na codzień synem włochacza. ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#255 |
Konto usunięte
|
Mucha, zapomniałaś o czynniku 'z kim rozstanie bardziej przeżyje dziecko'.
To zdanie jest tak po polsku, że mam nadzieję, że Ankasz tu nie zajrzy ![]() Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2011-02-24 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
nie wyobrażam sobie sytuacji, w której zdradza mnie mąż, zabiera mi dziecko, po czym razem z tymże dzieckiem, wprowadza się do tej drugiej kobiety
![]() No i przyłączam się do dziewczyn, które nie rozumieją dlaczego Marta uzurpuje sobie prawo do zabrania dziecka. To ona rozbiła rodzinę, zdradziła męża, a jednak Filip ma ponosić podwójne konsekwencje?! Tym bardziej, że, jak mniemam, Filip nie zabraniałby jej spotykać się z Ksawerym, jak już emocje opadną. Co do Sebastiana, to nie rozumiem doprawdy jak to wszystko się ma do tego że jest świadkiem koronnym, którego ścigała mafia. A teraz wrócił sobie, bez zmiany nazwiska i żyje jak dawniej? :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Jutro obejrze dopiero dzisiejszy odcinek ale z samych zapowiedzi mogę powiedzieć, że na miejscu Adama pobiłabym i wywaliła przez okno Sebastiana, zwłaszcza, że jest taki obleśny :P
![]() |
#258 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może mało wiem ale nic mi nie wiadomo jakoby w polskim prawie był zapis mówiący o tym że dziecko "bardziej" należy się matce ![]() Cytat:
![]() tauzend, to zdanie jest stworzone na potrzeby wątku, będziemy cię kryć ![]() ej a ja dziś nie oglądałam, chlip ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie, dziękuję za odświeżenie pamięci. ![]() Filip wkurzył się na Igę i kazał przestać się wtrącać w jego sprawy z żoną, Sebastiam powiedział Adamowi, żeby sobie zrobił dzieciaka, Michał obściskiwał się z Laurą, która w tenże sposób dziękowała mu za pracę, a oberwało mu się za to od Andrzeja, który ich podejrzał.. co tam jeszcze ![]() Włochacz spotkał się w samochodzie z Martą i dał jej tańczącego pingwina z Kanady, ale schował go dowiedziawszy się, że ta przyznała się Filipowi... po czym ona wyszła od niego z auta, ale nie na długo, bo zaraz potem wróciła i odjechali razem w siną dal ![]() Michał pochwalił się Kindze, że wygrywa na giełdzie, na co ta odrzekła, że to duże ryzyko. Michał zaś odpowiedział, że ma szczęście dzięki nowej i ŁADNEJ kobiecie będącej jego doradcą finansowym. Kinga ewidentnie przyklapła ![]() O naiwnych blondynkach, Włodziu, Monice i Cieśliku, Gosi i Piotrze, naszym kochanym Mareczku z rodziną i Emylce na (nie?)szczęście nic nie było. ![]()
![]() `I like living on the edge and seeing what's on the other side! Steven Tyler Edytowane przez morphine88 Czas edycji: 2011-02-24 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
O dziękuję. Ale Sebastian jest bezczelny : o
Naprawdę dał jej tańczącego pingwina? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy zmienili mu oficjalnie nazwisko (pewnie tak), jest po operacjach plastycznych po to, by nikt go nie rozpoznał. Sama Weronika nie wiedziała kim jest, kiedy do Niej przyszedł po raz pierwszy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#263 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Boję się o Martę, jeszcze ta kwaśna mina zostanie jej na zawsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przypomniał0 mi się, że kiedyś kiedyś, w baardzo wcześniejszym odcinku (kilka lat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Naczelna Wizażanka:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
najlepsze bedzie jak Januszek dostanie gonga od Filipa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, kiedy to będzie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#270 | |||
Raczkowanie
|
Cześć
![]() podczytuję Was już baaardzo długo i chcę do Was dołączyć ![]() Może na początek wypowiem się na temat tego, że (nie wiem dlaczego tak jest) narzekamy, że serial ma beznadziejne, powtarzające się wątki, kiepskich aktorów, którzy nas irytują( wiecie o kim mowa :P ) i rozwinięcie akcji nie takie, jakiego się spodziewamy, a mimo to oglądamy, przeżywamy i komentujemy. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ogólnie zdrada + wybaczenie w tym serialu to dość często spotykane zjawisko: Basia zdradziła Andrzeja- wybaczył. Michał zdradził Kingę- wybaczyła. Zuza zdradziła Kamila- wybaczył. Adam zdradził Weronikę- wybaczyła. No dobra, no Ewa zdradziła Romana, on jej wybaczył, ale nie są razem, no i Grzesiu zdradził Żanetkę, ale już w ogóle nie wrócił, więc wybaczamy mu. A i jeszcze Borys zdradził Ewę z Oksaną, no ale niby nie byli razem, więc też pomijam.... W każdym razie, chodzi mi o to, że choć raz jakaś główna para w " Na Wspólnej" mogłaby się rozstać, po to, by stworzyć dwie nowe ( tak jak na przykład piszecie, by Marta została z Januszem, a Filip znalazł sobie nową kobitkę. To fajny pomysł jest. Doszłaby do tego "walka" o Ksawerego i wątek się kręci ![]() Cytat:
![]() I jeszcze chciałam z Wami zagadać co do tej całej zdrady Marty, bo śmiać mi się chciało w momencie, gdy Filip (wzorowy mąż, ojciec, sprzątaczka, wciąż przesiadujący w domu, wierny, miły i kochany) nagle w jednej scenie jednego z odcinków, w momencie gdy za Martą zaczął już biegać Janusz, pokazany jest rozwalony na kanapie, jedzący chipsy i oglądający mecz.... Wchodzi Marta z wyrzutami, że dziecko samo, głodne bawi się na dywanie, a on, wyrodny ojciec, nie zwraca na niego uwagi, po czym Filip na całe gardło krzyczy: "GOOOOOOOOOL!!" Jak dla mnie była to najśmieszniejsza i zarazem najbardziej absurdalna scena po wakacjach ![]() A i jeszcze jedna sprawa. Któraś z Was napisała, że nie dziwi się Marcie, bo w ich związku wiało nudą i szukała rozrywki.... Ale przecież ona nie jest księżniczką i tak jak każda normalna kobieta mogła sama coś zainicjować. Nie zadbała o to, by ich uczucie nie wygasło, a zrobiła coś maksymalnie przeciwnego.... No i jeszcze co do opieki nad Ksawerym, to jak już będzie rozprawa dotycząca praw rodzicielskich, wtedy wszystkie wizażanki z tego wątku staną murem za Filipem ![]() ![]() pozdrowienia dla Was i mam nadzieję, że znajdę czas by częściej tu z Wami popisać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.