![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy,makijaż i inne u Uzuni!
Lauder Sensuos bym chciała
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
Guerlain Meteoryty Gold temptation-zużycie znikome
Givenchy Pudre Libre 75 Poetique orchid znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy? ![]() ![]() proszę odpisz u mnie ![]() Edytowane przez paulcia666 Czas edycji: 2012-02-03 o 06:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
o1, ale to to małe 10g
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za .Kenzo L'eau par 20ml ?
![]()
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam juz tej bazy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
perfumy zen to te? bo szukam nut
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...heat-edp.html? ewentualnie to: Clinique EvenBetter skin tone serum ale muszę poczytać bo serum juz kilka sztuk mam, czy było juz testowane lub używane? Bo mam kilka pootwieranych i w razie wymiany chciałabym zeby poczekało w półce ok pół roku ![]() Co do podkładu la parairie- myślę że jest go nawet 25ml/30, bo używałam go od listopada i ze względu na to że i tak był za jasny to mieszałam sobie z podkładem też z rej serii odcień peach blush którego teraz już samodzielnie używam. Do dziś podkład jest w negocjacji... tzn mam się w jego kwestii dogadywać dziś, ale jeśli nic by nie wyszło to się odezwę. tak czy inaczej ze względu na jego cenę będę marudzić :P kredka jest na razie wolna więc spokojnie mogę wymienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
mam juz odlewkę tego zapachu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
kochana nadal czekam na ostateczne ustalenia z wizanką co do wymiany, nie ukrywam że u Ciebie kusi mnie zapaszek i krem ale muszę Cię poprosić o jeszcze jeden dzień cierpliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Hej, podkład będzie jednak wolny, kredka też jest wolna
![]() ![]() ![]() U Ciebie tak jak wcześniej podoba mi się zapach zen white heat krem clinique oraz chciałabym zobaczyć fotkę butów czerwonych? masz może gdzieś? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Chanel Irrielle blush Glamour 20, zużycie 30-35%
witam, może wypatrzysz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
Może znajdziesz coś u mnie za: Guerlain Meteoryty Gold temptation-zużycie znikome J Sephora Shimmering bronzing powder 02, testowany Moshino ,Glamour 50ml ubytek ok15-20%, kartonik Guerlain,My inosolence, 50ml ,brak kartonika Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
To jak widziałabyś wymiankę? Bo nie znam wartości kremu(on ma sreberko pod wieczkiem czy jest otwarty i ma tylko przykrywkę? Bo tak jak pisałam postoi u mnie z pół roku więc zastanawiam się czy jest hermetycznie zamknięty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Możesz się okreslić czy jesteś zainteresowana podkładem? Bo jeśli nie to jednak rozpatrzę propozycję tej drugiej wizanki bo wysyłkę mamy dopiero w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
nom dokładnie, jakbyś dorzuciła jakąś niedużą odsypkę meteorytów to oddam kredkę chanel denim ta która Ci się podobała
![]() Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
kupowałam w listopadzie, i tak jakoś otworzyłam w tym okresie, ale że okazał się za jasny jak dla mnie nawet na zimę to zakupiłam też kawiorowy ale odcień peach i tego porcelain tylko ciut nakładałam na dłoń żeby sobie rozjaśnić peach
![]() Co do fotki-mogę zrobić fotkę "środka" bo z zewnątrz jak się patrzy-mimo że oapkowanie przeźroczyste to wydaje się, że podkład jest cały. Ciężko mi jest ocenić profesjonalnie ile go jest bo ma dość gęstą konsynstencję i nie "spływa" na dno słoiczka tylko osadza się na jego ściankach również, dlatego napisałam że podkładu jest 20-25ml. Zużycie korektora jest większe-widać dokładnie na fotce. Zrobię jakieś dokładniejsze fotki jutro. Tak czy inaczej podkład jest świeży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Tak się przyjrzałam to podkładu musi być ok 25ml, bo zaczyna się pod samą szyjką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
a jaki odcień dają te meteoryty? Jakiś w różu? Ciepły czy chłodny? Bo jestem blondynką z dość ciepłą karnacją, więc nie każdy odcień mi pasuje
![]() jak wcześniej użwałam la paririe anti aging to jednego przez prawie 2 lata używałam-tzn mieszałam z innym(bo ja zawsze mieszam odcienie żaden mi nie pasuje :P) i z konsystencją nic się nie działo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
a jesteś w stanie określić dokładniej jak wygląją na twarzy? czy to ciemny czy chłodny odcień itp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Guerlain Meteoryty Gold temptation-zużycie znikome J
oprócz tego co w wątku, mogę zaproponować tester Versace Medusa 100ml/ubytek, ok 5ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
no to niech tak będzie, zapraszam na priv z adresem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
Givenchy Pudre Libre 75 Poetique orchid Dior Blush nr 629 Lucky Pink zuzycie 15% Pozdrawiam
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
witam w jakiej pojemności masz Baldesarini Ambre?
i czy cos u mnie w zamian?
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
cos za moschino glamour?
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Witam czy nie chciala bys za mochino ode mnie Elle
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post33273663 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.