|
|
#271 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jeszcze tylko 5-10 kg! Wiosennie od 14 marca :)
Cytat:
Bardzo bym prosiła!
|
|
|
|
#272 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Inspiracji nigdy dość Też się czasem glowię co zjeść, żeby nie nabroić![]() Wczoraj dietkowo dobrze ![]() Gorzej z ćwiczeniami Odpuścilam wczoraj sobie wszelkie ćwiczenia na nogi, (mój kochany rowerek) ani skakanki ani nic... bo czulam takie zmęczenie w nogach od kilku dni, i chyba dobrze, bo dziś lepiej ![]() Za to postanowiłam tylko poćwiczyć brzuch... Ale jestem cienka! Ćwiczyłam z programem " Też chcę mieć taki brzuch" - zrobiłam może połowę tych ćwiczeń, a i tak jestem obolała Masakra.Cytat:
Świetny opis ![]() Cytat:
![]() Dla mnie Dzień Dżokera może się fatalnie skończyć.... trzeba bardzo uważać... bo te "złe" jedzonko jest takie dobre ;P Wiadomo raz kiedyś można troszkę poszaleć... bo inaczej zwariujemy ![]() Jeszcze raz zapytam, czy wiecie może jakie ćwiczenia rozciągjące należy robić po rowerku? Trzymajcie się dzielnie!
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
Ja na razie jeszcze nie pokusiłam się o te zakazane pyszności ale niesamowicie do tego ciągnie jak tylko pomyślę
Czekam aż znowu będę mogła ćwiczyć bo na razie to mam hm zastój. Do tego pogoda jest fatalna , ciągle pada nawet nie ma jak pójść pobiegać albo chociaż spacerować. Miłego i niskokalorycznego dnia dziewczyny!
|
|
#274 |
|
Wtajemniczenie
|
witam, ja mam dzisiaj wolne
)mama zaplanowała robienie pierogów i oczywiście muszę jej pomóc, no ale cóż.. mimo, że kocham pierogi, to sobie odpuszczę ))właśnie wybieram sobie torebkę
|
|
#275 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
Ja się jakoś trzymam, tylko wczoraj troszkę przesadziłam z kolacją. Wczorajsze popołudnie znowu biegałam (oj kiepsko z moją kondycją, a o bólu łydek nie wspomnę
). Dzisiaj dopiero śniadanko zjadłam, bo wstałam po 10.00 (efekt wolnych piątków na uczelni ). Rano się ważyłam, 70.4. Za cholerę od jakiegoś miesiąca nie mogę zejść niżej niż 70... załamka... a ja tak marzę o tych 69.9 Zaczyna mi odwalać z tym jedzeniem, mi też się @ zbliża...
|
|
|
#277 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie jeszcze nic nie wybrałam
za to zajdłam już obiad ) bo naśniadnaie tlyko wieśniaka pochłonełam, bo nic innego nie było ![]() co do torebek to podobają mi się wszystkie, które załączyłam
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie właśnie pada śnieg, tylko tego brakowało
dzisiaj na obiad zjadłam pierogi ruskie domowej roboty(robione przez mamę) nie mogłam sobie odmówić.przez weekend bedzie cieżko z jedzeniem bo jestem od 9 do 19 na uczelni ale pocieszam się że to już mój ostatni zjazd na studiach![]() Ojalika-wszystkie torebki fajne(e- torebka?)mi się osobiście pierwsza podoba. |
|
|
|
|
#279 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja właśnie zrezygnowałam z pierogów
i zorbiłam sobie zapiekanke zmakaronem razowym :Pno właśnie ja nie wiem, która wybrać:P tak to etorebka
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Zeskanuje jeszcze dzisiaj wieczorkiem jak znajdę chwilę, a jak nie to jutro od rana
Anega - rozumiem cię , uwielbiam domowej roboty pierogi ruskie, smakują kompletnie inaczej niż te w knajpkach , które faszerują ziemniakami z twarogiem Pierwsza torebka jest świetna ![]() Moja rodzinka szaleje , kupili dzisiaj tyle słodkosci , niemieckie i francuskie słodycze a dla mnie dużeego ananasa slyszałam ,że ananas dobrze wpływa na odchudzanie, więc dzisiaj będzie uczta Miłego dnia dziewczynki ;*
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś wchodzę na wagę, a tam 56
kilogram mniej ![]() Teraz jem obiadek: rybkę z warzywami
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
a ja wczoraj się nie oparłam domowym pierogom
![]() i w dodatku się rozchorowałam ![]() ojalika - czwarta torebka jest super
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
BuryKotZPiwnicy-wow!
właśnie miałam sięgnąć po coś zakazanego, ale po przeczytaniu Twojego posta idę po szklankę wody ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- ojlika- 1 i ostatnia są moim numerem 1
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie torebki wszystkie się podobają Mój dzisiejszy ruch to będzie chodzenie po galerii handlowej xD Nie mam dziś siły na siłownie. Może jutro, tylko niewiem czy otwarte
|
|
|
#285 |
|
Wtajemniczenie
|
ja od poniedziałku aktywuje swój karnet
![]() juz sie nawet zapisałam na ajecie w poniedziałek, wtorek czwartek i piątek, wiec ,mam nadzieje, ze bedzie coś widać :P ogólnie to pewnie przez ten zbliżajaćy się okres, na wadze nie zobaczę różnicy w poniedziałek i będę wściekła ;p
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaczynam sprzątać domek
![]() pogoda straszna, pada deszcz... nigdzie się nie ruszam |
|
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Mogę się dołączyć? Wątek na którym pisałam upadł i dziewczyny polecają Was jako wsparcie
Więc tak: startowałam z wagą 59,5 dzisiaj rano się ważyłam jest 57,4 a dążę do 50.
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszamy ;p
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! Ciężko, za oknem szaro, buro i ponuro.. W taki dzień człowiek jadłby czekoladę pod kocykiem patrząc w TV...
Musimy być dzielne! Dieta to wyrzeczenia, nic nie przychodzi za darmo Moje dzisiejsze menu: Ś: owsianka z jabłkiem, kawa; II Ś: pomarańcz, 2x razowiec, serek, sałata, pomidor, kawa 3w1; O: 4 smażone kotlety sojowe, groszek zielony (puszka) z łyżeczką majonezu ![]() P: pomarańcz, 2 wafle ryżowe z powidłami; K: ![]() :conf used: Muszę coś wymyślić, niskokalorycznego bo i tak kcal się dziś ZNOWU uzbierało![]() Będzie dobrze!!!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
no jasne dziewczyny trzymamy się
![]() ja jak narazie dzisiaj : śniadanie: serek wiejski obiad: makaron razowy z pomidorami(z puszki) soczewicą, cebulą, marchewką, selerem, pietruszką podwieczorek: owsianka z jabłkiem i cynamonem
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Nina, święta racja! skoro podjęłyśmy walkę to nie wypada się poddawać
![]() na szczęście w poniedziałek ma być już ładniej na dworku, więc i motywacja będzie większa ![]() u mnie na: śniadanie1- jajecznica z pieczarkami śniadanie2- 1 kiwi i garść mieszanki studenckiej obiad- miseczka kapuśniaku ![]() podwieczorek- będzie mieszanka z jogurtem naturalnym kolacja-wieśniak z czymś tam
|
|
|
|
|
#292 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tak nie lubie jeść białkowej kolacji :P
o ale podam wam przepis na naleśniki dukanowskie, które są tylko na bazie jajka, a można je zrobić szybko w mikrofalówce )edit: przepis: http://dietetyczneobzarstwo.blox.pl/...21.html?757206
biegam dbam o siebie Edytowane przez ojalika Czas edycji: 2011-03-18 o 17:01 |
|
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
u mnie zdecydowanie źle i to juz drugi- trzeci dzien, zaczynam od nowa
ojlika, ostatnia jest super! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie brat przyniósł chałwe i aż mnie skręca żeby ją zjeść wiem że nie moge
ale aż żal patrzeć jak wszyscy jedzą.narazie; śn;owsianka z mlekiem śn.II;pomarańcza,kawa o;pierogi ruskie(5 szt.) k;i tu znowu nie wiem. Dzisiaj jeszcze wieczorem basen i sauna a na koniec w nagrode jacuzzi |
|
|
|
|
#295 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
moge sie do was przeniesc?tu fajniej niz w innych i zakres wagowy blizszy![]() ja marze o 7kg mniej i zeby po raz pierwszy udalo sie je utrzymac ![]() od srody po raz kolejny rozpoczelam odchudzanie ale musze zmienic styl zycia i to co jem bo inaczej nigdy sie nic nie zmieni dobrze ze moj facet tez zaczal dbac o siebie wiec jest latwiej i domaga sie salatek wiec nie musze dwoch obiadow robic cwiczymy prawie codziennie po okolo 40min,czasem szybkie spacery jak dzis 8km lub rower, chcemy biegac ale jakos zadyszke lapiemy dzis mialam mleczny dzien, czyli koktajle z trusk i kiwi,jogurt i niestety platki i sucharki-wyjadam je z opakowania na sucho. nie wiem jak przestac chyba je posole
|
|
#296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wracaj na ścieżki diety, im szybciej tym lepiej Niech każdy dzień przybliża nas do celu![]() ![]() Ja konsumuje właśnie wczesną kolację, bo postanowiłam "zaszaleć" - dwie kanapki z sekiem i mnóstwem warzyw + twarożek naturalny Pycha!!!
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
ojalika super przepis
na pewno spróbujęco do kolacji białkowej to też nie przepadam ![]() i wreszcie mogę patrzeć na serki wiejskie ( po ostatniej diecie mi zbrzydły)
|
|
|
|
|
#298 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie ja się musze przekonać do tych kolacji, ale jak nie zjem czegoś dobrego na kolacje, to chodze wkurzona haha
![]() więc dzisiaj kończę średnią kolacją ;p bo podobno owoce powinno się jeść do pory obiadowej :P bo to cukry! ![]() no ale kolacja: serek wiejski z jabłkiem i połową pomarańczy! ![]() ja nie umiem sobie wyliczyć dziennych kalorii, jak wy to robicie ?co do białkowych kolacji, to moge jeszcze polecić placuszki tuńczykowe
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
AAA właśnie zupełnie nieświadomie pochłonęłam całe opakowanie wafli ryżowych!
|
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
a ja dziś wlaśnie zrobilam sobie Dzień Dżokera
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

ale ten czas leci , jeszcze tylko x razy 7 i będziemy w wyśmienitej formie

Ćwiczyłam z programem " Też chcę mieć taki brzuch" - zrobiłam może połowę tych ćwiczeń, a i tak jestem obolała
No i ma się większą świadomość ilości pochłoniętego jedzenia! 

dzisiaj na obiad zjadłam pierogi ruskie domowej roboty(robione przez mamę) nie mogłam sobie odmówić.przez weekend bedzie cieżko z jedzeniem bo jestem od 9 do 19 na uczelni ale pocieszam się że to już mój ostatni zjazd na studiach