|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Cytat:
![]() No i jak rezultaty po tym hula hop? ![]() Zobaczcie co znalazłam ![]() http://dziecko.onet.pl/422246318,swi...t.pl,blog.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczynki
![]() Ewcia-mozesz spróbować tą Londą, ale bez podkłądu ani rusz ![]() Yattamanka-super figurka, co Ty narzekasz ![]() ![]() Agatka-pytałaś mnie o te fryzjerke, chce isc podciac wloski z przodu, tak jak pokazywałam a przy okazji może coś z kolorem ![]() bym dorobiła refleksów może, bo podoba mi się kolor tam gdzie są a przy czubie, gdzie już tylko farbę kładłam już nie..taki nudny ![]() skąd się wział post Bunny w onet dziecko? ![]() ![]() w onet pies też jest ![]() ![]() ![]() ok ok ide robic 8 min abs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-04-02 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem.. godzina 8, niedziela, piękna pogoda - a one śpią..
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Już kiedyś było coś podobnego tyle, że cały nasz wątek był skopiowany ![]() I jak poszły ćwiczenia? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Przyczajenie
|
hej
![]() zaraz farbuje " szlachetną perłą z joanny " polecacie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() żadna tu chyba nie farbowała ![]()
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile pozwiedzam... ![]() i do kazdego dojade ![]() i wszyscy beda szczesliwi! ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- WTF??? ![]() co z tym onetem? to najpierw mi pisarstwo utrudniali a teraz kradna moj material ![]() nieładnie ![]() i to jeszcze dzial pies i bobas ![]() ![]()
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez ładnie więc przywitam sie i lece
![]() Yatamanka żebym znala rezultaty powinnam się pomierzyć jakos przed a ja się nie mierzę. Odkąd ćwiczę czyli 3 tyg schudłam 1 kg, dzis się wazyłam ![]() infatuated moze fryzjerka coś fajnego Ci wymysli, tyle że masz jasniejsze włoski niz miałas to jak na nich zrobisz refleksy? blond bunny moze powinnaś do nich napisać o co chodzi? Przywłaszczyli Twoj tekst i zdjęcia dziewczyn! Przecież Twoje materiały są ewidentnie na onecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry Blondaski
![]() ja też już nie śpię ![]() chciałam zrobić fotki torebki, ale tata poszedł na spacer z aparatem, czasem lubi sobie pocykać fotki, zwłaszcza w taką piękną pogodę ![]() Cytat:
![]() a onet zachowuje się nie ładnie ![]() ![]() a wiecie co? ta fryzjerka z którą się troszkę podroczyłaś ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=164 i weź tu naprawdę takiej coś przetłumacz... pisze od rzeczy, pewnie nawet nie przejrzała całego wątku, bo by zobaczyła, że większość a praktycznie wszystkie dziewczyny stamtąd są właśnie zadowolone z drogeryjnej Londy, a ta profesjonalna to kupa (jakby to novelove powiedziała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
hej laseczki ja na chwilke chcialam sie doradzic... w poludnie bede miala wiecej czasu ma wizaz to Was nadrobie
![]() farbowalam wlosy na londe nr 19 pisalam wczesniej i wyszly zolte i takie jakies rude a teraz po naturi srebrnym pyle wyszly ladniejsze(zdjecie w albumie pokazywalam ) i teraz jak umylam mam takie ladne jasniutkie i tak sie zastanawiam czy przed swietami je poprawiac czy dac im odpoczac i pojsc tylko sciac troche....oto zdjecia moich wlosow na dzien dzisiejszy 10 dni po farbowaniu srebrnym pylem. Chcialam Was pzreprosic jesli sie powtarzam bo juz wczesniej pisalam o tych farbach ![]() ![]()
Dbam o włoski ![]() Zapuszczam ![]() Edytowane przez _blondyneczka_ Czas edycji: 2011-04-03 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym onetem to ładne jajca ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny pokazuję efekt po Londzie 12/9. Efekt moim zdaniem wyszedł OK (zobaczymy jak się będzie spierać), ale tak jak myślałam popielato-perłowy to chyba nie moja bajka. Lepiej jednak się czuję w ciepłych. Szkoda, że tamta Majirel 9.03 złapała złoto tylko na moich farbowańcach, a dekoloryzowane nic złota nie wzięły. Możliwe to, żeby dekolor nie brał złota? Jeśli tak, będę musiała przy naturach pozostać dopóki tych dekoloryzowanych nie zetnę
![]() Powiem Wam, że urzekł mnie kolorek tej dziewczyny http://community.livejournal.com/mac.../34687509.html ona tam pisze, że robi Majirelem 8.3 |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;26126656]Dziewczyny pokazuję efekt po Londzie 12/9. Efekt moim zdaniem wyszedł OK (zobaczymy jak się będzie spierać), ale tak jak myślałam popielato-perłowy to chyba nie moja bajka. Lepiej jednak się czuję w ciepłych. Szkoda, że tamta Majirel 9.03 złapała złoto tylko na moich farbowańcach, a dekoloryzowane nic złota nie wzięły. Możliwe to, żeby dekolor nie brał złota? Jeśli tak, będę musiała przy naturach pozostać dopóki tych dekoloryzowanych nie zetnę
![]() Powiem Wam, że urzekł mnie kolorek tej dziewczyny http://community.livejournal.com/mac.../34687509.html ona tam pisze, że robi Majirelem 8.3[/QUOTE] złapało chyba równo? ![]() ale w porównaniu do tego co wychodzi na moich włosach to wyszło ciemno a ja teraz też lecę się ogarnąć, żeby później jeszcze zdążyć na piękną pogodę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;26126656]Dziewczyny pokazuję efekt po Londzie 12/9. Efekt moim zdaniem wyszedł OK (zobaczymy jak się będzie spierać), ale tak jak myślałam popielato-perłowy to chyba nie moja bajka. Lepiej jednak się czuję w ciepłych. Szkoda, że tamta Majirel 9.03 złapała złoto tylko na moich farbowańcach, a dekoloryzowane nic złota nie wzięły. Możliwe to, żeby dekolor nie brał złota? Jeśli tak, będę musiała przy naturach pozostać dopóki tych dekoloryzowanych nie zetnę
![]() Powiem Wam, że urzekł mnie kolorek tej dziewczyny http://community.livejournal.com/mac.../34687509.html ona tam pisze, że robi Majirelem 8.3[/QUOTE] Baardzo ładnie i naturalnie wyszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ja też już na nogach, lece na sniadanko a potem na wycieczke ![]() ![]() mgiełka-bardzo ładnie i naturalnie wyszlo ![]() Agatko-no tak, mam jasniejsze ale 10 1/2 1 i tak by wyszła jasniej ![]() w ogóle jak ostatnio weszłam, tak z ciekawości, do jakiegoś salonu i spytałam o refleksy to pan spojrzał na moje włosy i "pani chce jeszcze jasniej? to tylko rozjasniacz' ![]() heh przynajmniej wiem, który salon omijać duuuzym łukiem :P:P |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;26126779]W miarę równo, chociaż tam gdzie miałam bardziej złote wyszło cieplej, ale nie przeszkadza mi to szczególnie
![]() [/QUOTE] to dziwne, moje włosy po tej farbie są niezwykle mięciutkie ![]() wiem wiem, szkoda hehe, mogłoby każdemu wychodzić tak jak mnie lub Buahhot ![]() ![]() moje po czwartkowym farbowaniu są po prostu przeboskie hehe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mgiełko ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() boję się takich "fryzjerów" ![]() nawet też już nie czytam jej postów, bo krew mnie zalewa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#291 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a daj spokój, dzięki za takich fryzjerów, moja mama była ostatnio u frynia i właśnie miały fryzjerki swoich POMAGIERÓW i wiecie co taka mądra PRZYSZŁA "fryzjerka" zrobiła? umyła mojej mamie włosy w odżywce a zamiast odżywki nałożyła szampon
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Konto usunięte
|
Każde włosy są inne, każde mają inną historię to i na każdych inaczej będzie wychodzić. Niestety. Wychodzi na to, że trzeba wypróbować samemu
![]() Mnie to się coś znowu ta moja fryzura nie podoba. Chyba, że ja tak na zdjęciach poprostu wychodze. Jak mam włosy normalnie, to mi się wydaje, że mam tą buzię jakąś nieproporcjonalną - policzki ogromne a czoło małe - takie jajko. A jak zbiorę włosy z grzywki i skroni to się jakoś proporcjonalniej robi. ?? (wrzucam do albumu) ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() edit: Acha, ja zrobiłam album prywatny. Mogę Was dziewczyny pozapraszać do znajomych? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;26127467]Każde włosy są inne, każde mają inną historię to i na każdych inaczej będzie wychodzić. Niestety. Wychodzi na to, że trzeba wypróbować samemu
![]() Mnie to się coś znowu ta moja fryzura nie podoba. Chyba, że ja tak na zdjęciach poprostu wychodze. Jak mam włosy normalnie, to mi się wydaje, że mam tą buzię jakąś nieproporcjonalną - policzki ogromne a czoło małe - takie jajko. A jak zbiorę włosy z grzywki i skroni to się jakoś proporcjonalniej robi. ?? (wrzucam do albumu) ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Ale ja się nie obrażam ![]() edit: Acha, ja zrobiłam album prywatny. Mogę Was dziewczyny pozapraszać do znajomych? ![]() no dokładnie tak jest, każdemu pasuje co innego, każdy włos jest inny ![]() jasne, że możesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Konto usunięte
|
To ja Was pozapraszam, żebyście album mogły zobaczyć a najwyżej nie przyjmiecie zaproszenia, jak nie będziecie chciały <wstydzi się>
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;26127752]To ja Was pozapraszam, żebyście album mogły zobaczyć a najwyżej nie przyjmiecie zaproszenia, jak nie będziecie chciały <wstydzi się>[/QUOTE]
ja już przyjęłam, zdjęcia widziałam i komentarz zostawiłam ![]() a teraz lecę coś zjeść ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Powiem Wam, że urzekł mnie kolorek tej dziewczyny http://community.livejournal.com/mac.../34687509.html ona tam pisze, że robi Majirelem 8.3[/QUOTE] ładnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
Bunny szkoda, że już nie ma, a który mocniejszy?? i czy na ten podkład wyjdzie mi ta londa tak jak jest na pudełko?? albo chociaż podobnie??
![]() Blondyneczka na razie zamierzam zrobic na jednym pasemku i zobaczyc jak wyjdzie ![]() ![]()
#300 |
Zakorzenienie
|
Mgiełka nie mogę dodać komentarza nie wiem czemu wyskakuje mi błąd
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.