|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Vampire Diaries część 3
o, stary disajn, aj lajk it!
co się dziaało w tym odcinku [ Nie czytać jak nie oglądałyście ] tzn. może nie jakieś wielkie działania, ale szok z Klausem... on wilkołakiem i wampirem zarazem, szaleństwo ;P no i że ta klątwa słońca i księżyca nie jest prawdziwa... troszkę polecieli po bandzie Jenna w końcu wie o co kaman, cieszę się z tego Kath wcale nie była taka bitchowata, wierzyła w miłość i Elajża biedactwo się zakoochał - coraz bardziej lubię tą postać! tylko dziwi mnie, dlaczego Elajża od razu nie powiedział Elenie, że jest szansa, żeby przeżyła to "poświęcenie" - gdyby powiedział, wszystko potoczyło by się sprawnie
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
co za odcinek xD tylu rzeczy nie zrozumiałam że szok xD jak pojawią się napisy to od razu musze obejrzec jeszcze raz XD
i znowu aby do nastepnego piatku -.- nienawidze tego. |
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
No, ten odcinek już mi się podobał
![]() I cieszę się, że wrócił stary wizaż! |
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
Czy ja świruję czy zeżarło posty wszystkie praktycznie z wczoraj??
A co do odcinka to już mam, ale czekam na napisy, będą pewnie późno bo tłumaczyć zaczną dopiero jak niejaki Highlander wróci z pracy. Kurde a wy tak zachwalacie ten odcinek, chyba mnie tu coś zeżre z ciekawości. tego co na biało of course nie czytam
|
|
|
|
#275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak, zżało wszystko po zmianach...
|
|
|
#276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
ojaa nie mogę się doczekać
Właśnie zaczynam oglądać
|
|
#278 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biało: Czyzby Klaus przemienił kath w wampira? ![]() Cytat:
Oglądałam wlaśnie po ang i mnie zszokowało(pomimo, że połowy nie zroumiałam, ale jak tylko pojawią się napisy to oglądam!) i się zastanawiam co by bylo gdybym ot oglądała z napisami! Odcinek zdecydowanie fajny. Spięcia pomiędzy Stefanem a Damonem I zdziwilo mnie, że Stefan się nie buntował jak Elena mu powiedziała, że musi wracać. "i said back off"- ostroooooo! Pomiędzy Elajdżą a Kath coś było Ciekawe czy jeszcze będzie ![]() Polubiłam Elajdże. Jaki on ma interes w zabiciu Klausa? Mówil wyraźnie co i jak, czy tylko takie "braterskie" porachunki?? Ej nie zrozumiałam jednego. Jak idzie zabić Klausa?
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
||
|
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież byłow jednym odcinku ("Katarina"),że to Trevor ją przemienił i musiał później uciekać.
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
ja chce następny odcinek !
a ten był boski ! wszystko się tak pokomplikowało... ja też myślę, żeKaterina podkochiwała się w Klausie ![]() zabić Klausa chyba może czarownica jak on będzie podczas tego rytuału |
|
|
|
#282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą to trzeba mieć pecha, znamy dwie jej miłości i żadna nich jej nie chciała...
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
????no ale z ta klatwa to jednak nieprawda? ocb? to po co ten rytual, i czy eliah mowil cos o tym ze mozna obejsc to wszystko tak zeby nie zabijac eleny ? mowil czy nie mowil? jak to mozna zrobic? ??
o ja biedna czekam na napisy.. |
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Klątwa była sfabrykowanana przez braci, ale jest jedna prawdziwa dotycząca Klausa. Rytułał ma zdjąć z niego tą wilkołaczą część i pozostawić tylko wampirzą. A to jak ocalić Elenę głośno nie było powiedziane, choć on twierdzi, że jest to możliwe.
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kath chciała się zabić w tej chatce, w której znajdowała sie ta wampirzyca i Trevor - wampirzyca to zauważyła, dała jej trochę swojej krwi i Kath się powiesiła
|
|
#286 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Wow, stary wizaż, bardzo się cieszę
|
|
|
|
#287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba poczekam na napisy bo zaraz cos namieszam w rozumieniu :P
Nie wiem czy to bylo bo nie czytam białego (ciekawe !): -19 KLAUS ZOSTAJE UJAWNIONY - Stefan i Damon są wściekli gdy odkrywają, że Elena sprzeciwiła się im obydwu w celu sprzymierzenia się z nowym sojusznikiem oraz przejęcia kontroli nad planem wymanewrowania Klausa. Nieporozumienie w kwestii tego jak chronić Elenę prowadzi do narastającego napięcia między braćmi Salvatore. W tym samym czasie Stefan ma pełne ręce, próbując ochronić przerażoną oraz zdezorientowaną Jennę. Retrospekcje do roku 1491 ujawniają sposób w jaki Katherine została przedstawiona Klausowi oraz Elijahowi oraz pochodzenie klątwy kamienia księżycowego. Elena odkrywa nową, szokującą informację na temat motywów Klausa. -20 "NIGDY" TO NAPRAWDĘ DŁUGI CZAS - Damon jest skłonny zabrnąć bardzo daleko by ochronić Elenę przed byciem ofiarą planu Klausa polegającego na przełamaniu klątwy. Działania Damona sprawiają, że on i Stefan angażują się w poważny konflikt. Napięcie, które zaczęło narastać między braćmi z powodu ich sprzecznych opinii na temat sposobu uratowania życia Eleny przeradza się w pełnowymiarowy konflikt. Po otrzymaniu niepokojącego telefonu Tyler powraca do Mystic Falls. Z pełnią księżyca wyznaczającą pojawienie się rytuału ofiary, Stefan i Elena spędzają razem romantyczny dzień. [Para] obawia się, że może on być ich ostatnim. -21 ROZPOCZYNA SIĘ RYTUAŁ OFIARY - Z nadejściem pełni księżyca, Elena stara przygotować się na to co zaplanował Klaus, zaś Tyler zmierza się ze swoją drugą przemianą. Pomimo nieoczekiwanego aktu odwagi, przerażające wydarzenia szybko wymykają się spod kontroli. Ostatecznie Damon wyznaje Stefanowi prawdę o nowym rozwoju sytuacji, z którym muszą się zmierzyć... ![]() Cytat:
a Trevor to chyba kochal sie w Kath? albo namieszalam :P a jeszcze kilka dni temu myslalm o powrocie Wilkołaka T. hehe mam nosa! Tak teraz dumam kto moze umrzec ???- moze Kath? za co Damon bedzie przepraszal Elene? (zdjecie z ostatniego odcinka)czyzy w Stefka znowu wstapil Zły Wampir?:P
Edytowane przez pat0 Czas edycji: 2011-04-22 o 14:11 |
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
stary wizaż
będę twardo czekać na napisy. |
|
|
|
#289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner Edytowane przez Maqda Czas edycji: 2011-04-22 o 14:22 |
||
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
o starych odcinkach nie piszemy na biało
tak, Trevor kochał się w Kath
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
oh, ale te wasze białe napisy mnie kuszą
ile procent napisów już? bo ja nie umiem tego sprawdzić.
|
|
|
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
mam nadzieję że stary look wizażu zostanie! co do odcinka to czuję straszny, ale to straszliwy niedosyt
, czekam teraz na napisy bo muszę sprawdzić czy ja to wszystko dobrze pojęłam (takie to niepojęte) ![]() promo bardzo dobre! dobrze że idą święta to tydzień jakoś zleci!
|
#294 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziś kolejny szok po zalogowaniu, wróciła stara szata Ja też twardo czekam ... W tej chwili okrągłe złowieszcze 0.. |
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Odruch
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Strasznie. Dla mnie motyw wampirowilkołaka to przegięcie trochę (bardzo), no alee...
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
makaron z serem uwielbiam
![]() a jak myślicie, czy Elijah powiedział Elenie praedę czy jednak ukrywa coś w zanadrzu?
|
#298 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Hmm, mnie już program pobrał napisy i oglądam
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
mozesz podac link do sciagniecia odcinku? pewnie na torrentach ?
a napisy jaki programem ? napi projekt?
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

] tzn. może nie jakieś wielkie działania, ale szok z Klausem... on wilkołakiem i wampirem zarazem, szaleństwo ;P no i że ta klątwa słońca i księżyca nie jest prawdziwa... troszkę polecieli po bandzie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)