![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Vampire Diaries część 3Witamy już w 3 części dotyczącej serialu Vampire Diaries
![]() ![]() ![]() Linki do pozostałych wątków: cz. I https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=377970 cz. II https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=498414 Zapraszamy wszystkich fanów tegoż wspaniałego serialu ![]() Ten wątek jest dla Ciebie, jeżeli: 1. Jesteś fanką Damona <klik> ![]() ![]() 2. Jesteś fanką Tyler'a, Jeremy'ego Alaric'a, Klaus'a bądź grzywki Elijahy. ![]() 3. Lubisz zdjęcia z umięśnionymi klatami <patrz tagi wątku> 4. No i jeśli ewentualnie interesuje Cię fabuła serialu. ![]() Proszę zaznajomić się z dwoma głównymi zasadami panującymi w wątku: 1. Nie pisz tutaj jeżeli Twoje posty mają być obraźliwe i niekulturalne. 2. BARDZO prosimy o pisanie spoilerów dotyczących kolejnych odcinków na BIAŁO. Tym samym kolorem piszemy też informację na temat najnowszego odcinka do niedzieli włącznie, tak, aby każdy mógł spokojnie obejrzeć odcinek. Krótki filmwebowy opis : "Pamiętniki wampirów" to ekranizacja serii powieści autorstwa amerykańskiej pisarki L.J. Smith. Serial opowiada o nastolatce Elenie Gilbert (Nina Dobrev), która zakochuje się w tajemniczym i przystojnym wampirze Stefanie Salvatore (Paul Wesley). Niespodziewanie w ich życiu pojawia się jego brat Damon (Ian Somerhalder), który również jest wampirem i darzy Elenę równie gorącym uczuciem. . Radosna wątkowa twórczość ![]() Tak, przerwę wakacyjną przetrwamy, Innego wyboru niż ten nie mamy bo my jesteśmy oddane fanki Damona który niemal w ramionach Elenki skonał jednak kochany brat swój honor oddał w ręce Diabła, całkiem się poddał! I jaki teraz los go czeka? To jest niewątpliwie temat rzeka. Czy zobaczymy jeszcze braciszka? Bo jeśli nie to będzie kiszka. Elena i Damon będą go szukali i żeby przypadkiem się nie nadziali na kolejne nadprzyrodzone stworzenie bo jeśli tak to na pewno będzie biadolenie. Bonnie śmierć przechytrzyła i jej ukochanego dusza ożyła choć nie obędzie się bez kary za te ogromne czary-mary! Jeremy widzi teraz różne duchy i zapewne słyszy dziwne posłuchy Czy opanuje te dziwne moce? Bo jeśli nie, czekają go nieprzespane noce. Katerina zakoczyła wszystkich Tych sobie dalekich i bliskich a hot-nieśmiertelna hybryda na świat swych potomków wyda! Eliaszek przebity sztyletem leży schowany siny, zimny,zdradzony, zapomniany Ale my, wizażanki, dalej go kochamy! Liczymy na kolejne życie dla pierwotnego tysiące lat temu stworzonego OMG to już scena kultowa reszta hojraków niech się lepiej schowa bo jego urok osobisty innych przyćmiewa nawet, gdy pan Grzywa się ostro gniewa! Ale my, baby harde tę przerwę przetrzymamy I na Julie Piec nic a nic się nie wkurzamy Że tylko podsyca pragnienie wiedzy co się dalej wydarzy A o tym możemy póki co tylko pomarzyć. Naszego Alarica kochanego zawsze nienagannie ubranego pozdrawiamy i całujemy i na dzień dzisiejszy datujemy powstanie hymnu pięknego na cześć serialu wspaniałego. autorstwa amelsss i Pijana truskawkami
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-05-20 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Vampire Diaries część 3
dobry
![]() proponuję dodać jeszcze do pierwszego posta, jeśli byłabyś tak miła Pijana truskawkami (jak to odmienioowyywwaać ![]() ![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Jestem, na dzień dobry zdjęcia z 2x21
![]() Czyli wujo John macza łapy w czary mary ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner Edytowane przez Maqda Czas edycji: 2011-04-17 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no dajecie :P zglaszam sie do plotkowania
![]() A wieeeec: Jeszcze 4 odcinki i bedzie po wszystkim ![]() Dopiero teraz zainteresowalam sie tytulami przyszlych odcinkow i niektore powoduja u mnie gesia skorke ![]() 19 odc Klaus- no to wiadomo w koncu zobaczymy Klausa w jego normalnej postaci.Elena ponoc ma sie o nim czegos dowiedziec.. pewnie od Elajży. 20 odc The Last Day- ostatni dzien- troche przerazajace :P widzialqm zdjecie z tego odcinka takie ladne ;p gdzie Elena i Stefan rozmawiali w jakims ustronnym miejscu.. ciekawa jestem czy zostanie poruszony temat Elena jako wampir? 21 odc The Sun Also Rises - Słonce tez wschodzi- ha i tu mnie zaskoczyli? czyzby nadzieja? O co chodzi w ogole? 22 ost odc. As I Lay Dying- Kiedy leze umierajac - TADAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Jestem i ja w 3. części
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Ahhhh to już kolejna część wspaniałego serialu ![]() ![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
idę spać, do czwartku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Też myślę, że to ktoś inny. Elena jest zbyt oczywista...
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
#13 | |
BAN stały
|
o kurcze
![]() ![]() co do 3 obawiam sie ze po wakacjach ![]() ![]() a co do Eleny jako wampira, cos w tym jest, ale cos mi sie widzi ze Stefan bedzie równie "chetny" do przemiany jej w wampira, jak Edward Belle w Zmierzchu.. xD Ale mozliwe ze zrobi to Damon..;p Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- mam tylko nadzieje ze nie umrze Bonnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Alez z nas plociuchy ...juz 3 czesc
![]() Watpie zeby to Elena umierla/umierala, bedzie niespodzianka. Tak wlasnie , rowniez mysle ze jak juz przemiana Eleny to przez Damona ![]() wogole ma ktos potwierdzenie co do 3 sezonu? ![]()
#15 |
Wtajemniczenie
|
jestem i ja
![]() oł noł, ja nie chce końca serii ![]() ![]() może z tym umieraniem to Klaus ![]()
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja już idę oglądać Kości
![]() ![]()
#17 |
BAN stały
|
ja mam nadzieje, ze nie Klaus..;p bo wtedy na czym by oparli serie 3? kurde mam nadzieje ze ona bedzie, bo ja nic o 3 nie slyszalam..
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
zastrzelilyscie mnie .. pytaniem czy bedzie 3 sezon XD bo ja to uznalam za oczywiste... O MATKO TO JESZCZE 4 ODCINKI I KONIEC CALEJ HISTORII??!!
hahah, ale by bylo, gdyby Elena umarla i ba koniec serialu xD |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Uwielbiam Vampire Diaries ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
zaznaczam swoją obecność, by mi się Wasz wątek zasubskrybował...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
ej no nie sądzicie chyba, że skończą na 2 serii skoro jest taka oglądalność... Będzie 3 seria, pytanie kiedy
![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
No z pewnością nie wcześniej, zwłaszcza że dopiero przedwczoraj kręcić drugi skończyli...
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
jestem! jejku ale piszecie...muszę wszystko nadrobic
![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
uff..
![]() ja sie tylko boje, ze ten zakoncza tak, ze elena bedzie umierajaca i tak sie skonczy sezon i bedzie trzeba czekac na 3 zeby sie wyjasnilo czy i kto ja przemieni xD ale to by chamskie bylo.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A, drobniutki spoiler z 22 - będzie noc filmowa z "Przeminęło z wiatrem". Lubię to ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner Edytowane przez Maqda Czas edycji: 2011-04-17 o 21:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
wooho III czesc
![]()
#29 |
Zakorzenienie
|
Zabiły mnie "klaty Damona i Stefana" w tagach tego wątku
![]() Ale skoro tak... ![]()
Edytowane przez malagaw Czas edycji: 2011-04-17 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.