|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie
Cytat:
![]() ![]() ![]() po 2. przepraszam baaardzo, jaki to rozmiar stanika ??? ![]() ja ostatnio kupiłam C , jeszcze trochę za duże na mnie , ale i tak byłam z siebie dumna, że mam taaaaaakieeee wielkieeee cycccckkiii ... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daisy Kochana, mnóstwo spraw dziś pozałatwialiście ![]() Najważniejsze, że z Gabrysią wszystko w porządeczku !! I zakupki porobione, szpital zwiedzony.. Zazdroszczę, że w takim superowym będziesz rodzić, bo te nasze lubelskie to jak przedwojenne jakieś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jesteś kwiatem lotosu, jesteś kwiatem lotosu ....
![]() |
#272 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie
Tu sie nie ma z czego smiac, ja mam naprawde stulbie na brzuchu! I jest to calkiem logiczne wyjasnienie, dlaczego mnie tak do wanny ciagnie, bo stulbie zyja w srodowisku wodnym
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Gratuluje szpitala, ciekawe, czy u Ciebie tez bedzie takie pyszne jedzonko jak u mnie ![]() I co do lozeczka, pewnie nie pamietasz, ale ja tez tu wklejalam dokladnie to samo lozeczko i wszystkie dziewczyny mi odradzaly korzystanie z tego kolysania, bo podobno dziecko sie przyzwyczaja i potem chce byc non stop bujane. No, ale zawsze mozesz zablokowac te opcje (i przynajmniej masz juz lozeczko,nie to co ja). A teraz news dnia - http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...Festivalu.html I do tego odbywa sie to wszystko jakis kilometr z buta od mojego domu, droga przez park. Uuuuu ale sie jaram!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
aaa sluchajcie, myslalam ze padne
pojechalismy po mlodego do przedszkola, a moj tz wyskoczyl z tekstem (na widok kolejnej ciezarnej) "ale dzisiaj NOSICIELEK wyskoczylo na ulice!!!to juz chyba 4ta procz ciebie ![]() ![]()
#274 |
Zakorzenienie
|
Hej znów
![]() po trudach, jazdach, załatwianiach, małych irytacjach wracam i czytam, czy jakieś zmiany personalne zaszły ![]() Obojętnie, czy stworzymy wątek w Odchowalni, czy nie, to bardzo chciałabym, żeby to nie był powód jakichś nieporozumień między nami ![]() ![]() Możemy przecież zrobić głosowanie ![]() Ale zwróćcie uwagę, że ew. wątek w Odchowalni na pewno nie będzie tak aktywny, jak ten, więc częstotliwość zakładania nowych zmaleje. Jeśli o mnie chodzi, to jeśli będzie czas, to będę i na tym i na tym i z przyjemnością potłukę posty z ciężarówkami i z już-mamusiami ![]() A za jakiś czas i tak wszystko unormuje się ![]() Moniqac, biedne nadgarsteczki ![]() Princi, nie mogę doczekać się fotek po fryzjerskiej metamorfozie ![]() Ewesko, trochę to wkurzające, bo tak sobie czekać mogłabyś też w domu z synkiem. Ale chociaż dobrze, że ew. na święta wypuszczą Cię ![]() Catia, nie wiem, czy uzyskałaś odpowiedź, ale magnez możesz zażywać do późnej starości ![]() ![]() Mimbi, wydrukuję sobie tę instrukcję ![]() ![]() STŁUBIA ![]() ![]() ![]() Matall, gratulacje! ![]() ![]() ![]() ![]() SweetAngel1984, witaj! Jesteś już kolejną osobą, której tytuł podoba się, musimy naszą Weredkę zatrudnić na stałe do wymyślania tematów! ![]() ![]() ![]() Ddaaiissyy, zazdroszczę szpitala, a zakupy przynajmniej masz z głowy! Nie martw się ![]() MoniaK, leżaczek śliiiiczny ![]() ![]() Gratuluję udanych wizyt! ![]() ![]() Edytowane przez mary poziomkowa Czas edycji: 2011-04-20 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nosicielki ... ![]()
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
A ja zaliczylam dluugasna drzemke, czuje sie lepiej i zjadlam nawet 4 kanapeczki bo nie jest mi az tak niedobrze jak bylo rano
![]() moniaK sliczny ten lezaczek, mnei sie bardzo podoba, moja tez ma lezaczek w stonowanych kolorach a matke edukacyjna kolorowa ![]() daisyy kochana no juz spokojnie prosze, nie denerwuj sie ![]() ![]() ![]() wiec nie martw sie twoj TZ nie jest jedyny. Ale macie lozeczko i to wazne, a wozek zdarzycie jeszcze kupic, moze znajdz w necie jakas super propozycje i przekonaj TZta, pomozemy ci znalezc jakies dobre argumenty ![]() ale ulga z tym szpitalem, ciesze sie ze i odnowiony i jestes zadowolona bo sie martwilam bo ja naprawde jak tam bylam to jakos zle bylam nastawiona, wiec ciesze sie ze masz pozytywne odczucia plus polozna ![]() pozazdroscic ![]() to na szybko, Kochane Dziewczynki dziekuje za kciuki !! moniqac i jak tam? tez drzemeczka byla? siasiek dokladne jakbys opisala moje nocne przygody, ciekawe czy to normalne? moze to od zgagi i takiego silnego refluksu co? i gratuluje wizyty ![]() wiesz jak to jest, tym co mowia, ze szybko urodza i przed czasem, te przenosza i odwrotnie ![]() ![]() mazianka plan przygotowan swiatecznych? to brzmi dumnie ![]() matall gratulacje z powodu zaliczenia!! Zdolna z Ciebie bestia!! trzeba by jakies piccollo zakupic i poswietowac ![]() co do stanikow to troche sie zdolowalam bo ja kupilam 80B..... myslalam nad C ale takie wielkie mi sie wydawaly.... ![]() princi rewolucji na glowie moze i nie bedzie ale zdjecie chcemy ![]() andziotku widze, ze i ty drzemeczka....hihih a ja jestem teraz neiprzytomna.... |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Wieści od Grazin [na zielono, żeby Was nie stresować]
![]() Napisała, że już depresji dostaje przy tym remoncie, wszędzie pełno tynku, meble i Oni na kupie w jednym pokoju. Za 3 dni zaczną sprzątać, ale i tak święta w bałaganie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nosicielki ... ![]() mimbi , zgadzam się z tym , że po porodzie niektóre dzieci trochę .. łysieją ! Ja jak się urodziłam miałam ciemne , gęste włoski o długości conajmniej 3cm .. A potem na zdjęciach gdzie mam jakieś 3 miesiące jestem już blondynką z trzema włosami na krzyż .. ![]() mary, dobry pomysł z tymi wieściami na zielono, bo jakby na czerwono to przecież byśmy padły ... ![]() ![]() ![]()
Gabrysia 04.06.2011 <3 Edytowane przez enchantresss Czas edycji: 2011-04-20 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
agnieszka_pe chodzi o to, ze w murze, w spacerówce niziutko siedzi dzidzia a moj mąz ze swoim 188cm podobno miałby niewygodnie sięgac do małej, będąc zmuszonym to mocnego schylania sie....
Dla mojego 158cm siedzisko jest genialnie ![]() cucciola, bardzo dziekuje za zdjecie.. moja mam cierpi takze na ciesn nadgarstka ( w ciazy nie jest ![]()
#280 |
Zadomowienie
|
matallewar no to masz prawie tylko obronę na głowie, skoro o wrzesień nie musisz sie bardzo martwić
![]() atiz może warto się tu zarejestrować i popytać ? http://www.ps3site.pl/forum/topic/48...ystation-move/ ja miałąm niedawno pożyczony kontrol. MOVE i był np. ping-pong, ale wysiłek kiepskawy, wiadomo nie ta tematyka co by była potrzebna. idę się zdrzemnąć po obiedzie
#281 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym się aż tak nie martwiła, że wszystko kupiliście w sklepie, w końcu wcześniej przeglądałaś internet i mniej więcej wiedziałaś czego szukasz, łóżeczko masz takie, jakie chciałaś, a z kupowaniem na allegro nie zawsze jest tak różowo. Więc ciesz się, że masz już tyle rzeczy i się nie zamartwiaj ![]() ![]() Cieszę się, że szpital okazał się lepszy od poprzedniego i to nieporównywalnie lepszy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | ||
Zakorzenienie
|
mimbi; cholera !!!!!
nie skojarzyłam tego łózeczka.... Qwa.. no nic, zablokuje... ale i tak nie miałam wyboru bo baaardzo chciałam aby miało szufladę (w ogole marzyłam o BIAŁYM !!!!) i tylko ono było "z" Hihi wiem, ze dzieciaczkom włoski wypadają, wycierają sie itd.. ale jak jest od razu po urodzeniu takie owłosione, to mi sie tak baaaaaaaaardzo podoba ![]() Chyba jestem jakas zboczona.. nie wiem, fetysz cycus, ale mnie to jara ![]() TŻ był ze mna... pani spytała na włoski - jak myslicie, co to jest a moj mąż BRWI ![]() Tutaj o szpitalu http://krakow.gazeta.pl/krakow/51,44...58543.html?i=1 Twoj oczywiscie jeszcze ladniejsze ![]() Biedna Grazynka ![]() anulko, wszystko wyglądało perfect lux... aczkolwiek oddział patologii ciąży ![]() Byc moze przed remontem, tak samo wygladała porodówka ... wcale sie nie dziwie, ze miałas ochote uciekac !! No i dwa, że bede miała "swoja" położna.. ja tu kompletnie nikogo nie znam, mąż mi tez nie pomoze, wiec skoro Ania mi poleciła to zdecydowałam sie. Odczułam wielką ulge w porownaniu do tego co widziałam w Siemiradzkim.' mary, mądrze mówisz, dać Ci wódki !! Forum, na którym bedziemy czy nie będziemy nie moze byc koscią niezgody miedzy nami ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() I wyobrazasz sobie, ze ja teraz 70 kg waze !!!! (a wazylam 50 ![]() ![]() ![]() kuleczka jestem to samo powiedziałam, to mi odpowiedział "to co, nie pozwolisz mi dotknąć wózka" ehh tak gada, urobię go ![]() Twoj mąż niesamowity !! NOSICIELKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
AgnieszkaM, równiez straasznie sie ciesze! I ile pieniazkow w kieszeni ![]() ![]() Nie chodziło tyle o regulację rączki tylko hmm jakby to powiedzieć - wysokość tej części gdzie dziecko dupcią siedzi... no wiesz o czym mowie ![]() w głebokim jest to gondola, a w płytkim ??????????????
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-04-20 o 15:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ide sie zdrzemnac bo oczy mi sie na sile zamykaja
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2011-04-20 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Nieee, no Ddaaiissyy, ten Twój szpital, to niezły wypas! Jak ośrodek szkoleniowy dla astronautów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do łóżeczka... tez mam radka II ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dobre ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale chociaz pzrestane wkółko o porodzie myslec hihi. A i jeszcze Wam tylko napisze,ze takiego planowania to sie pzry Julii nauczylam,bo wczesniej róznie z tym bywało ![]() A Ty jak z tymi mdłościami?? Ja tak pierwsze 4miechy mialam,to Ci współczuje. ![]() Siasiu ![]() a najlepsza to jest moja tesciowa,ktora mnie gnebi od miesiaca pytaniem co ja robie na Swieta do jedzenia ,bo bysmy po połowie sie podzieliły ![]() Chyba jeszcze mam za mały brzuszek i nie widac,ze ja prawie rodze -tej kobiety nikt nie pobije ![]()
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kocham Twoje skojarzenia ![]() Pozwolisz, ze sobie zapożycze tą nazwe ![]() Szkoda, ze nie miałam fotek tego wczesniejszego szpitala... bym Wam pokazała.. Naprawde zaczełam sie bac porodu ! Teraz doczekać sie nie mogę Jak bum cyk cyk ![]() Wersja super lux za 3,200 własnie tak wygladała jak ten tu za darmo (tylko, że na scianie była tapeta) ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
Catia, to szpital na Prądnickiej - im Narutowicza. WSZYSTKO jest za darmo. Połozna dostanie w "łapke" - nieoficjalnie... bede sie pewniej czuła.. mąż nie bedzie ze mną do konca Mój mąz sie tam rodził i ma sentyment... dlatego mi go zaproponował ![]() Ciesze sie, że jestes zadowolniona z łózia ![]() Mnie kolorek troszkę nieodpowiada... wyobrazałam sobie jakąs pastelową sciane (np. wrzos ??) i białe łóżeczko, biała komoda.... no ale... pomarzyć moge ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-04-20 o 15:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#293 | ||
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, przeleciałam na szybko ostatnie strony bo nie mam czasu na spokojne czytanie, zaraz lecimy na zakupy a później dalej zabawa w składanie mebli w domu.
Chciałam tylko pogratulować wszystkim naszym mamusiom, które mają już w domu jeden lub dwa skarby. Dziewczyny powinno się Wam pomnik postawić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie nie chciałabym aby tu jakieś opóźnienia były, gdy ja będę tuż po porodzie z Igosławą ![]() Na odchowalni na pewno będzie mniejszy ruch ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi tygodnie właśnie tak od 22-25 tygodnia leciały jak szalone więc ani się obejrzysz a dzidzia będzie z Tobą ![]() Januszowa baaardzo się cieszę ![]()
![]() |
#294 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimbi; ja mysle ze TWOJ nadal tak wygląda a nawet jeszcze lepiej !! A co do wanny to przy każdej sali porodowej jest wanna z jacuzi do relaksu, natomiast jest jeszcze jedna typowo do porodów, ale nie wiem która jest która.. i czy wszystkie są tu widoczne.. bo sal jest bodajże 5 ale 2 były zajęte i ciężko mi stwierdzić, która widziałam ![]() Lol dzięki za cynk ![]() ![]() moria, a czyje to dzieciątko ?? Masz już mała zaprawę ![]() rozmawiałam dziś z kolezanką, której siostra 1,5tyg temu urodziła, to biedna swiezo upieczona mamusia, pod prysznic ponoć chodzi dopiero gdy tatuś wróci z pracy ![]() Ty już masz pewnie wsio na ostatni guzik dopięty ??
![]() |
#296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Ide jesc lodyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyy
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
gusiagatko identyczny obiadek dziś miałam, zapiekany ryż na mleku z jabłkami, mąż jak zobaczył ile tego zrobiłam to jak już się najadł a jeszcze zostało powiedział tylko nie pytaj czy mi nie smakuje, tylko idź i sąsiadów poczęstuj, może rzeczywiście poszalałam
![]() mattal ![]() monicaq biedna jesteś bardzo Ci współczuję tego bólu JanuszAga medal za optymizm należy się Tobie, i super że już jesteście z Dariunią enchantresss cycoliny to my nie jesteśmy ja też mam teraz 75B a czy do C dojdę no może ddaaiissyy wspaniałe wieści z wizyty super że Gabi jest taka duża no i że ma włoski, Co do zakupów fajnie że masz większość pokupowane a co do zachowania TZ no cóż wkurzające. Mój dziś jak mu pokazałam na sznurku schnące rożki, ochraniacze i pościelki stwierdził że " no wiesz ja uważam że nie ma się co spieszyć z tymi wszystkimi dzidziusiowymi zakupami" ![]() Bardzo boi się o synka, boi się aby się nic nie stało.
![]() Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-04-20 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Dasz trochę?
![]() Kurde, mi się nawet nic nie chce robić. Idę się pogrzać na słonku, bo nie mam na dziś żadnych planów, a nie chcę już myśleć o tym, co mnie zdenerwowało.
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Przeczytałam wszystko, ufff
![]() tyle, że teraz juz nie wiem co komu chciałam odpisać ![]() gratuluję kolejnych tygodni ![]() ![]() ewesko trzymam kciuki za poród ![]() JanuszAgnieszka super, ze juz jesteś w domku ![]() ![]() daisy ja też mam takie łóżeczko, jeszcze po Emilce. Mysmy wogóle ani razu nie odblokowali tych biegunów, ale chciałam, zeby były w łóżeczku, bo nie wiedziałam czy moja córa bedzie lubiła być bujana, czy nie?? Na szczęście bujanie nie przydało się ![]() a szpital super!!! matallewar gratulacje prawie ukończonych studiów ![]() Moja Oliwka jakoś słabo sie dzisiaj rusza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.