![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: -10kg i więcej
jak czytam to wszystko to i zła się robię czemu mi się to wszystko nie udaję...;/ echhhh:P no cóż...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Oj tam, będzie lepiej. Zobaczysz. Nie ma się co przejmować i zamartwiać tylko dalej stosować swoje postanowienia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Może za tym milion pięćset sto dziewięćdziesiątym razem się uda, z nami na pewno się uda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#274 | |
Rozeznanie
|
Kurczę, ja wczoraj wypiłam 4 duże piwa, a wiadomo że to ma najwięcej kalorii. No i kolega mnie nad ranem namówił na kilka gryzów zapiekanki
![]() A jutro ważenie, ciekawe czy są jakieś postępy. Szczególnie interesuje mnie, czy coś zrzuciłam przez to instanity ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() Damy radę, nie? ![]()
![]() |
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
Też się zbierałam bardzo długo, często to było takie odchudzanie 2,3 dniowe. Później stwierdzałam, że odpuszczam. Teraz już prawie 2 tygodnie i nie odpuszczę! Teraz nie ma mowy! Zrzuciłam jeden kilogram w 5 dni , zrzucę więcej. Jutro się przekonamy ile mi jeszcze zostało do końca!
Damy radę? Tak, damy radę!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Może i się uda, ale pytanie kiedy...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moim odchudzaniem zarażam koleżanki, które też pościągały ze mną aeroby z Shaunem T i ćwiczymy! Pierwsze pytanie po wejściu na fb, czy ćwiczyłaś dzisiaj, motywuje ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() Było piwo, teraz dorzuć więcej ćwiczeń. To tak za "karę", a kalorie jednocześnie polecą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem dieta nie powinna wyglądać tak, że rezygnuje się przez nią z życia towarzyskiego i WSZYSTKICH przyjemności. o nie
![]() Było piwo, teraz dorzuć więcej ćwiczeń. To tak za "karę", a kalorie jednocześnie polecą ![]() A no w sumie tak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem podstawą są ćwiczenia
![]() ![]() ![]() Oczywiście tak piszę "my", bo wiem, że u wielu dziewczyn się tak sprawdza, nie mówię, że u każdej, ale akurat ja rzeczywiście tak mam ![]()
![]() |
#283 |
Konto usunięte
|
Hej hej,
u mnie po 10 dniach waga pokazala 73.3 - czyli równo 1.1 kg mniej ![]() ![]() ![]() Po tygodniu intensywnej jazdy na rowerze mam straszne zakwasy - jeżdżę✂po mieście (zamiast autobusem) od dawna, ale tym razem okazało się, że blokowało mi się tylne koło i wkładałam duuużo więcej wysiłku w pedałowanie. Stąd okropny ból w udach wczoraj ![]() W tym tygodniu znów - rower, basen i mam nadzieję✂w końcu dotrzeć na siłownię, na której prowadzą trening obwodowy na kilku maszynach po kolei. Może taki program będzie dla mnie lepszy niż sama siłownia, bo na niej się czasem nudzę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
mimi0290, wow! Niesamowity wynik i to zaledwie w miesiąc! Dużo ćwiczyłaś, czy miałaś dobrą dietę po której tak leciało? :P
Jolkaaa, ja mam dzisiaj calutki dzień wolny, więc dorzucam kolejne aeroby do mojej listy. Wolę ćwiczyć niż przed kompem siedzieć ![]() ![]() Winyl, ja się mogę podpisać spokojnie pod Twoimi słowami. Przyzwyczaiłam się do ćwiczeń,a nawet dzisiaj mimo dużego wysiłku sprawiało mi to przyjemność. Uwaga, powtórzę jeszcze raz. Ćwiczenia sprawiały mi przyjemność ![]() A jeść? Nie muszę, na słodkie mnie nie ciągnie, na moje kochane czipsy też nie. Do wakacji nie daleko ![]() hondak, brawo. Jesteśmy z Ciebie dumne ![]() ![]() ![]() Ja bym się na siłowni zanudziła na śmierć, ale powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
To i tak bardzo dobry wynik jak na półtora miesiąca. Dobrze, bo stosuję taką samą dietę jak Ty, więc miejmy nadzieję że ubędzie
![]() No może trochę więcej ruchu, więc.. uf, uf, niech ubywa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Ej, co dzisiaj tak cicho? Wracam do domu spodziewając się nowych postów, a tu nic. o.O Powiem Wam, że wczoraj miałam straaaszną ochotę coś przekąsić, a jeszcze siostra upiekła ciasto. Ale się nie dałam i dzisiaj jestem z siebie dumna.
![]()
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Już jutro zaczynam dietę. Nie jest to typowe: od jutra, ale już od dłuższego czasu myślałam o tym dniu. W ogóle u mnie nie będzie to tylko dieta... Co to, to nie. Mam zamiar zmienić wiele w moim życiu. A jestem co do tego bardzo pozytywnie nastawiona. Mam kilka marzeń na najbliższe 4 miesiące (najdłuższe wakacje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() Oj, jak ja się cieszę że mam te praktyki i właściwie 3/4 dnia wolnego dla siebie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
Trzymam kciuki za te przemiany w sumie mogę powiedzieć że jestem żywym dowodem na to że się da, jeszcze z dwa lata temu byłam niepozorną dziewczyną z kompleksami nie wierzącą w samą siebie, w to że może mi się coś udać osiągnąc i w końcu powiedziałam sobie dość, zmieniłam w sobie dużo rzeczy, również w wyglądzie stylu ubierania, charakter został ten sam bo taka byłam jestem i będę jedynie podejście do pewnych rzeczy się zmieniło, również to odchudzanie to jedna ze zmian i teraz jestem zadowolona z siebie i jeszcze jak mi mój TŻ mówi że zmieniłam się z takiej niepozornej dziewczyny w piękną kobietę to już zupełnie obrastam w piórka
![]()
![]() |
#294 |
Rozeznanie
|
Winyl, dziękuję bardzo, poszło mi dziś wyśmienicie! Zjadłam znacznie(?) mniej niż zwykle, również pyszności, ale zdrowsze. Ćwiczyłam bardzo dużo. Te wszystkie balsamy również nałożyłam. Co do przeszkód... Trzeba je albo przeskakiwać! Wierzę, że jeśli ktoś czegoś chce, uda mu się to. Nie od razu Rzym zbudowali, ale trzeba walczyć o to, czego się pragnie. Nie ma innej drogi.
Ps. Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ![]() Dziubasek8819 my bardzo reagujemy na wszelkie zmiany, zgadzam się z Tobą w 100%, że nasz wygląd ma bardzo istotny wpływ na to, jakie jest nasze samopoczucie. I w drugą stronę. Każdy smutek, gorszy dzień... bardzo często widać. Gratuluję Ci tak ogromnego postępu. Bo zwyciężyć własne słabości, zmienić swoje życie, to wbrew pozorom bardzo ciężka sprawa. Gratuluję jeszcze raz ![]() ![]() Edytowane przez Katarynka92 Czas edycji: 2011-05-18 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe słowa
![]() ![]() Witam tak w ogóle w piękny dzień, będzie dzisiaj gorąco ![]()
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Faktycznie było gorąco. Nienawidzę takiej pogody, szczególnie, że ubieram się praktycznie tylko w czerń, więc w pewnym momencie myślałam, że umrę z przegrzania...
W ogóle mam jakiś kijowy ten tydzień, cały czas chodzę smutna i zaszywam się w swoim pokoju. I TŻ coś się nie odzywa, chyba szlaban dostał. :/ Dietki się mimo to trzymam uparcie. Wczoraj zamówiłam sobie spring rolls w tajskiej restauracji. Nie spodziewałam się, że to będzie takie tłuste. Ale zapłaciłam to i zjadłam, no. Następnym razem kupię sałatkę owocową.
![]() |
#297 |
Rozeznanie
|
Dziubasek, życzę powodzenia
![]() ![]() Powiedzcie mi, czy to jest normalne... Zaczynałam już kilka razy dietę, zawsze pojawiała się wątpliwość. Został mi uraz. Bo 3 lata temu, bardzo nad sobą pracowałam. Udało mi się, schudłam. Ale to było straszne. Dziennie nie dobijało do 1000 kcal (przyjęłam dietę ograniczającą kcal, ale strasznie się bałam, że gdzieś tam te małe paskudy się jeszcze pochowały i ograniczyłam gdzieś do 700...) , każdego dnia bieganie (po 7 km), pilates... Po 2 tygodniach (po bieganiu) położyłam się i z przerażeniem doszłam do wniosku, że nie mogę wstać. Nie miałam odwagi powiedzieć to mojemu bratu (oczywiście z obawy, że będzie mi kazał przystopować). Jednak sama zaczęłam więcej jeść itp. Po pewnym czasie znów waga wróciła. Aż do teraz. Mianowicie po tym wszystkim boję się, czy znowu nie przesadzam. Tzn. zdaję sobie sprawę, że nie robię niczego MASAKRYCZNEGO, ale powiedzcie mi, czy też macie takie obawy, że tym razem ZNÓW się nie uda, że albo psychicznie, albo fizycznie nie dacie rady? Przedstawię Wam mój plan: śniadanie o 10 (muesli+ mleko 1,5%), 13- wczoraj mrożona kawa (120 kcal), dzisiaj ten wafel okrągły z serkiem wiejskim i plastrem pomidora, 16 obiad (1/3 paczki kaszy, 3 łyżki sosu spaghetti, 250g warzyw), 19 (to co dzisiaj o 13 x2). Biegam po godzinę, bez przerwy, 8 min ABS, 8 min rozciągających, 50 agrafek. Wybaczcie, chyba panikuję... Błagam Was, powiedzcie, że to jest jak najbardziej ok? Boję się porażki... Edail, gratuluję, że nadal trzymasz się diety ![]() ![]() Edytowane przez Katarynka92 Czas edycji: 2011-05-19 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
@Katarynka92 - Hmm, ja nie mam takich obaw, ale to może dlatego, że nigdy nie miałam tak drastycznej diety, jak Ty. No i wierzę w siebie i wiem, że jestem w stanie podołać takiemu wyzwaniu bez problemu, muszę tylko się zaprzeć i trzymać w postanowieniu. Bez wyjątków. Ty też powinnaś w siebie uwierzyć i nie myśleć o porażce.
![]() I dziękuję, chociaż zastanawiam się, czy w ogóle udało mi się coś zrzucić w tym tygodniu, bo jakoś nie mam odczucia ubytku kilogramów. Ale to się okaże w sobotę. ^^
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
Ah, nie wiem co robić. Jestem chora, jak już coś robię, to w 300%. Szybko się zniechęcam, ale przypomniały mi się wszystkie poprzednie podejścia. Najtrudniejszy 2 dzień właśnie. A tutaj jest 2. 3 też nie najłatwiejszy, ale po tym, to leci wszystko z górki! Tak więc się trochę uspokoiłam. Doszłam do wniosku, że tak będę może 2 tygodnie. A po tym czasie, zwiększę minimalnie. Bo jeszcze chciałam podjąć pracę...
Edail, a pomiary to tylko wagowe? Bo waga czasem lubi sobie z nas kpić ![]() ![]() Dziubasek, wiesz... Tak jak to wcześniej napisałam... Ja nie jestem zdrowa ![]() Edytowane przez Katarynka92 Czas edycji: 2011-05-19 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.