![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie nastoletnich wizażanek! : D
susurri - całkiem sporo kupiłam . Owoce - banany , jabłka , kiwi , mandarynki . I co do pytania o banany , to myślę , że jeden banan rano nie zaszkodzi
![]() ![]() ![]() Ja też teraz sporo spr mam .. Koniec roku i trzeba nadrobić zaległości , na dodatek nauczycielki zaczynają robić nam spr z całego roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
Dance ja nie twierdzę, że jestem gruba. Tylko przytyło mi się trochę, lepiej się czuję jak ważę mniej jednak, a że nie mam dużo do zrzucenia, to zawsze było 'to tylko 3 kg, od jutra się odchudzam". A może z Wy mnie zmotywujecie i wreszcie mi się uda
![]()
![]() |
#273 |
zaglądam sobie czasem
|
Dołączam się
![]() 16 lat 160 cm , waga .... hmmm, trudno się przyznać ,ale 66kg . Cóż rok temu schudłam 11 kg to może i w tym się poszczęści ![]()
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
A ja sobie pięknie wstałam do szkoły na 8 poszłam i wróciłam , bo zapomniałam ,ze mam na godzinę później
![]()
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
dance - nie mialam ochoty na nic innego, dlatego 'Kubuś'' byl.. Ale okolo 9 zjadlam grahame z warzywami i szynka wiec to traktuje jako takie sniadanie na poczatek dnia..
![]() A wczoraj wieczorem wszedl do mnie diabel!! ![]() mama poczestowala mnie czekolada ( ktora wczesniej sobie odmowilam) i zjadlam ![]() Dzis: śnd.I : 2x pomarańcza snd. II : grahamka+ szynka+ pomidor+ogorek świeży+ rzodkiewka+ salata(standard) III: 'Kubus' - przed chwila wypity ![]() obiad- ?? potem jakis jogurt nat. + zarodki pszenne TRENING ![]() kolacja- serek wiejski pewnie bedzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
ja dziś nie za ładnie jadłam. mam okres i do tego strasznie za kimś tęsknię, więc:
I śniadanie: jajko na twardo+papryka czerwona+pół ciemnej bułki z ziarnami II śniadanie: serek wiejski+sok warzywny tymbark vega i nie wiem, co będzie dalej. nie mam dziś apetytu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
eldo- zdaję sobie z tego sprawę, aczkolwiek nie jem nigdy pomarańczy w szkole i jeść nie zamierzam, stąd taki, a nie inny rozkład tego. Przyzwyczajona jestem do bułek w szkole
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
Mój dzisiejszy jadłospis :
Śniadanie - kromka chleba pełnoziarnistego z szynką, sałatą, ogórkiem , rzodkiewką, szczypiorkiem + koktajl bananowy ( kefir , banany , trochę płatków migdałowych i łyżeczka miodu ) II Śniadanie - taka sama kanapka jak w pierwszym + mandarynka Obiad - Łosoś + buraki + kapusta kiszona Podwieczorek - Zjem sobie chyba trochę migdałów i może kawałek papryki Kolacja - Chyba serek wiejski z jajkiem , albo z rzodkiewką ![]() Oj Dzovana nie ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
Mój jadłospis:
Śniadanie: dzisiaj cała grahamka (dwie połowki) z sałatą, odrobiną masełka, chudą szynką, rzodkiewką, ogórkiem i pomidorkiem, herbatka II śniadanie: to samo co na śniadanie III: banan i skusiłam się na taką mini mini bułeczkę babcinej roboty Obiad: dwa kotlety sojowe, sporo surówki (znowu dużo zielonego w tym było ![]() Kolacja: coś z serkiem wiejskim ![]() Tańczyliśmy dzisiaj poloneza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj też się trochę naćwiczyłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() a oto co dzisiaj zjadłam... ->śniadanie: jogurt+ musli ->II śniadanie: kanapka z szynką, ogórkiem i bazylią ->obiad: tak jak wczoraj.. pulpet, kasza i buraczki -> na kolację planuję omleta z pomidorem i bazylią... ![]() dzisiaj miałam dwa wf, pobiegałyśmy sobie w parku trochę, ale jakoś mnie tak rozpiera energia, że jeszcze na 100% dzisiaj poćwiczę. nie łamiemy się kochane, trzeba walczyć, żeby potem nam wszyscy zazdrościli. wyobraźcie sobie siebie już po osiągnięciu wymarzonego celu... ![]() ![]() ![]() tak mi jeszcze do głowy przyszło.. co myślicie o takich trzydniowych głodówkach? nie chodzi tu chyba o odchudzanie, tylko o oczyszczanie organizmu.. chociaż nie jestem pewna czy to dla mnie.. ![]() Edytowane przez poziomkowa__ Czas edycji: 2011-05-11 o 16:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
melduję się i ja
![]() może lepiej żebym nie mówiła, co dzisiaj w siebie wepchałam... ale ja nie chciałam, serio -.- tak mnie narwało, bo dawno nie jadłam większej dawki słodyczy, a owoce to dają taki średni efekt - dla mnie nic nie zastąpi prawdziwej czekolady. no cóż, śniadanie : płatki... em... czekoladowe. II śniadanie: ee.... dwa batoniki czekoladowe ![]() ![]() obiad : ryż z sosem pieczarkowym, mniaaam ![]() podwieczorek: no u babci byłam... kilkanaście ciastek czekoladowych ![]() kolacja: hmm, może jajecznicę z dwóch jajek sobie zjem. proszę was, tylko się na mnie nie drzyjcie ![]() wiem, że nie powinnam była jeść i wcale mi nie jest dobrze z tym, że tak zrobiłam. od jutra koniec - zero słodyczy! najwyżej bananami się opcham, lepsze niż słodycze, ale mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. ![]() ![]() ale cieszę się, że wam idzie w miarę dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny zabijcie mnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiesz, gdyby nie to forum to wgl bym nie miała motywacji - nie muszę w sumie chudnąć, bo jest teraz dobrze, aczkolwiek wyrzeźbienie by się przydało. dla mnie to za mały powód, by sobie odmawiać przyjemności - cóż, czas popracować nad swoim charakterem i przyzwyczajeniami. mam nadzieję, że mi się uda ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() a tak na poważnie - dwa tosty, to jeszcze nie koniec świata. tak jak to powiedziała poziomkowa - ważne, byś się nie złamała i walczyła dalej ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() żeby tak sama wyobraźnia mogła odchudzać i doprowadzać nas do wymarzonego celu... ![]() nie słyszałam o trzydniowych głodówkach - dla mnie to nawet niewykonalne. w każdym razie myślę, że głodówka to głodówka - skutki takie same, niezależnie od tego, ile trwa [mam tu na myśli głodówki kilkudniowe, a nie kilkugodzinne ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
Ancia - Oczywiście , że się nie poddam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Ja już po godzinnym treningu , wypociłam się , wymęczyłam , mam nadzieję, ze spaliłam te okropne tosty ![]() Edytowane przez ForbiddenFruit Czas edycji: 2011-05-11 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
ja tez dzis uleglam slodyczom- 2 kostki czekolady, drozdzowka, 3 łyki coca-coli :| jestem padnieta po treningu.. i jestem ogolnie zdenerwowana bo weekend mam caly zawalony ( turniej 2-dniowy) . W sumie przynajmniej cos spale..
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- dodatkowo mam nauki w ciul :/ a czasu brak i chęci. dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
Dzovana a ty co ? Siatkarka ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
A ja nie jem słodyczy, już od jakiegoś miesiąca
![]() ![]() ![]()
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
co tak cicho?
![]() ![]() ![]() skakałam dzisiaj na trampolinie. Jak z boku się patrzy to to jest takie mega prościutkie. Po pół godziny myślałam że płuca wypluje i moje łydki.. ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Jutro po tygodniu może wreszcie się zważę? ![]() ![]() ![]() W sobotę rodzice robią grilla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Rozeznanie
|
Ja mam ten sam problem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
susurrri - Jeeej skakanie na trampolinie :O Ale odjazd
![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że cię już troszkę ubyło ![]() ![]() Trampkiem - od miesiąca jesteś na diecie, czy tylko od miesiąca nie jadłaś słodyczy? Bo ciekawa jestem czy mi się kiedyś nie będzie chciało jeść ![]() Poza tym gratuluję samozaparcia (już po raz kolejny to mówię ![]() ![]() ![]() Dziś: śniadanie: owsianka II śniadanie: mały jogurt jogobella (niestety zwykły, bo nie było light) obiad: - troszkę zupy jarzynowej (bo mi babcia nie odpuściła) - paczka kaszy gryczanej + sos spagetti podwieczorek: - sałatka od babci (tam było misz masz: sałata, ogórki itp jaja ser wiejski.... no ale chyba nie było majonezu) - 2 pomidory z sosem czosnkowym (jog. nat. czosnek, pieprz, sól) kolacja: - kubek (300 ml) żurku (z torebki) - jog. nat. z odrobinką soku Może być? Bo sama nie wiem czy jest ok. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
'Trampkiem - od miesiąca jesteś na diecie, czy tylko od miesiąca nie jadłaś słodyczy? Bo ciekawa jestem czy mi się kiedyś nie będzie chciało jeść
![]() Poza tym gratuluję samozaparcia (już po raz kolejny to mówię ![]() ![]() ![]() Dziś: śniadanie: owsianka II śniadanie: mały jogurt jogobella (niestety zwykły, bo nie było light) obiad: - troszkę zupy jarzynowej (bo mi babcia nie odpuściła) - paczka kaszy gryczanej + sos spagetti podwieczorek: - sałatka od babci (tam było misz masz: sałata, ogórki itp jaja ser wiejski.... no ale chyba nie było majonezu) - 2 pomidory z sosem czosnkowym (jog. nat. czosnek, pieprz, sól) kolacja: - kubek (300 ml) żurku (z torebki) - jog. nat. z odrobinką soku Może być? Bo sama nie wiem czy jest ok.' Ach ten żurek z torebki ![]()
Pier***e wszystko, jestem ninja! Edytowane przez Trampkiem Czas edycji: 2011-05-11 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Ech no zupa jest ważna. Tylko moja babcia zrobiła taką tłuuustą
![]() ![]() ![]() Okey ja lecę bo spać mi się chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
3maj się tam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
Witam Panienki;** Widzę wzloty i upadki
![]() ![]() Śniadanie: Owsianka 2 śniadanie: Kanapka z szynką, twarożkiem i ogórkiem+ jablko Obiad: Zupa pomidorowa Kolacja: jajecznica z 2 jajek ze szczypiorkiem i szynką ![]() Trzymajcie za mnie kciuki jutro bo piszę bardzo wazy sprawdzian. Mam nadzieję, że nie będzie źle.
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
Kciuki masz już załatwione, gratulacje ze słodyczami!
![]()
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
Wielkie, wielkie dzięki. zdam relacje jutro jak mi poszło. mam nadzieję, że po tym następnym tygodniu w szkole będzie luz bo teraz jest taka rzeźnia, że szkoda gadać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.