|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 687
|
Dot.: Czekoladki dorzucamy, bo o zgrabne cia³o dbamy:-) Odwyk od s³odko¶ci:-)
diamondy jestem w identycznej sytuacji, przez ca³y wrzesieñ, pa¼dziernik, listopad tamtego roku ch³opak "lata³" za mn±, spotykali¶my siê niemal codziennie, ja go traktowa³am wtedy jako kumpla bo by³am w innym zakochana. Pó¼niej w sumie to ja zerwa³am z nim kontakt i jako¶ od marca staram siê jak moge, ¿eby nasze kontakty by³y takie jak wcze¶niej, ale to ju¿ naprawdê nie to samo
Zale¿y mi jak cholera, ale ju¿ nie mam si³y. Jestem w¶ciek³a na siebie, ¿e by³am ¶lepo zapatrzona w innym, a nie dostrzega³am, ¿e mam blisko siebie tak± warto¶ciow± osobê, no ale có¿ za b³êdy siê placi
|
|
|
|
|
#272 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 784
|
Cze¶æ Dziewczyny
. Mo¿na siê jeszcze do³±czyæ? Mój rekord to 30 dni bez s³odyczy. A aktualnie mam 3 dzieñ . Do zrzucenia oko³o 3kg. No i potrzebê motywacji. Dzi¶ biega³am 2 dzieñ. Czêsto je¿d¿ê na rowerze, krêcê siê na hh, jak mi siê chce to brzuszki i 8 min abs .
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój ostatnio to 35, a dzisiaj mija 10 To ju¿ niewiele Ci pozosta³o do zrzucenia ![]() |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
No nie
mam za sob± oko³o 5 kg. Od lutego z przerwami jestem na diecie. Tak¿e ju¿ siê przyzwyczai³am. Mam nadzieje, ¿e wytrwam
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 249
|
Cytat:
![]() wiêc dzi¶ zaczynam
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 055
|
Ja dzi¶ znów rano maszerowa³am 3 km, potem zjad³am ¶niadanko i zrobi³am 3 serie æwiczeñ na biust
musia³am te¿ spakowaæ wszystkie moje notatki, zeszyty, ksi±¿ki i inne duperele z 3 lat studiów do pude³, bo wala³o mi sie to po pokoju i w ka¿dym koncie by³o co¶ a teraz wszystko zmie¶ci³o siê do 4 pude³ z Lidla![]() zaraz zjem obiad, a potem idê pomóc T¯-towi malowaæ bramê i zrywaæ owoce na dzia³kê mo¿e siê opalê przy okazji mi³ego dzionka
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 667
|
ha sukces
wczoraj 1 dzien bez slodyczy jadlam mango i arbuza, dzis tez juz mango wcinalam pyyycha |
|
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
|
|
|
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
To prawda. Owoce to super alternatywa na diecie. Ale lepiej je¶æ rano
. Mama mnie gnêbi kupi³a s³odyyyyyyczyyyy fuuuul
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 667
|
fakt mi sie ich nawet nie chce jesc jak jem slodycze a dzis kupie jakies inne owoce mmm
![]() e tam rano, ja bede jesc kiedy mam ochote;p w koncu lepiej nawet na noc zjesc mango niz czekolade i chipsy. na schudniecu mi jakos super nie zalezy moze z 3 kg max mogloby spasc ale glownie chodzi mi o zdrowie, wzmocnienie wlosow i paznokci, ujedrnienie cialka no i pozbycie sie cellulitu ;-) |
|
|
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
To podobnie jak ja
Chcê tylko zgubiæ brzuszek i wyrobiæ miê¶nie w nogach. No i zacz±æ siê zdrowiej odrzywiaæ. Na celulit mam g±bkê Syrenke i peeling z Lirene pomarañczowy.
|
|
|
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
Ja na cellulit, miê¶nie w nogach, zrzucenie paru kilo, czy cokolwiek pobiega³am sobie dzi¶ 45minutek
Zgrza³am siê niesamowicie, bo chocia¿ wiatr wieje spory, to s³oñce swoje robi.Mam nadziejê, ¿e truskawkowy sezon jeszcze trochê potrwa, bo wcinam je jak opêtana (zdrowe, a nie tucz± )
|
|
|
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 036
|
zawracanie g³owy z tymi facetami, naprawdêêê
![]() zmêczy³am siê pla¿± i rowerem, potem by³y u mnie znajome, teraz jeszcze obejrzê jakie¶ filmy, a jutro znowu jezioro lubiê te wakacje! ja wytrzyma³am prawie 80 [78 chyba] dni bez s³odyczy, która¶ mnie przebije? ![]() w sumie fajnie by by³o, gdybym sama pobi³a ten rekord, ale jako¶ nie mogê siê zmotywowac do startu. postanowi³am sobie sporadycznie na co¶ pozwalac, ¿eby potem siê nie rzucic... |
|
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
Pla¿owanie? Zazdroszczê. U mnie pogoda straszna, ci±gle pada
niby ciep³o, ale co z tego
|
|
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 99
|
to i ja siê do³±czê
wiza¿ przegl±dam od dawna, dzisiaj siê zarejestrowa³am bo stwierdzi³am, ¿e sama nie dam rady a trzeba siê w koñcu za siebie wzi±æ od jutra (bo dzi¶ to ju¿ sobie porz±dnie pojad³am ) odstawiam s³odycze i CHYBA przechodzê na SB 4 kg do zrzucenia
->55S£ODYCZOWO-FASTFOODOWO-CHIPSOWY ODWYK http://bemylittlestar.tumblr.com/ od 17.09.12 studentka dietetyki na Birmingham City University Edytowane przez cerr Czas edycji: 2011-06-28 o 23:07 |
|
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
Ju¿ dobrze sz³o, ale dzi¶ zjad³am loda; < ¯eby nie zgrzeszyæ a¿ tak bardzo, wybra³am truskawkowego. A potem.. potem wyl±dowa³am na imprezie i podstawili mi szklankê do wypicia
![]() No trudno. Tych dni bez s³odyczy nie przerywam liczyæ, ale bêdê braæ poprawkê.
Edytowane przez biscuits Czas edycji: 2011-06-29 o 00:15 |
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde dziewczyny ja ju¿ postepperowa³am 1h, ale to by³ chyba b³±d. Po tej wczorajszej imprezie nie ¿yje, chyba jeszcze do koñca nie wytrze¼wia³am ![]() Na szczê¶cie zgrzeszy³am tylko paluszkami, chipsami, piwami i wódk± Na tort siê nie za³apa³am, bo by³ ju¿ po pólnocy, a wtedy nie by³o mi w g³owie ju¿ jedzenie Og³aszam abstynencjê, chocia¿ w pi±tek mam urodziny A Wy jak siê trzymacie?
|
|
|
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
Ja sobie na lody pozwalam-Big Milki 85kcal
. No i u mnie ok. Rano pobiegane. A teraz zjedzone otrêby z ¿urawin± polane jogurtem nat
|
|
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
bior±c pod uwagê fakt, ¿e dopiero wsta³am i to jest mój pierwszy dzieñ to jeszcze nie uda³o mi siê zgrzeszyæ
chocia¿ z lodówki spogl±da na mnie ciasto, które sama zrobi³am kilka dni temu... chyba muszê je jak najszybciej podrzuciæ babci
|
|
|
#291 |
|
Rozeznanie
|
Racja-lepiej wynie¶æ, ni¿ ma kusiæ
. U mnie dzi¶ z æwiczeniami bêdzie ciê¿ko, bo zaraz wybywam na miasto
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
U mnie natomiast taka piêkna pogoda-a¿ szkoda nie wskoczyæ w nowy strój k±pielowy i nie wybraæ siê na pla¿ê. Za³o¿ê siê, ¿e wrócê opalona na raczka, bo rok w rok moje wyj¶cia zawsze tak siê koñcz±.
![]() Zreszt± nawet nie muszê i¶æ na pla¿ê, wystarczy pobyæ na dworze, a wieczorem ryk i kwik. |
|
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
Zazdroszcze pogody
te¿ chcê tak! U mnie nawet nie ma co marzyæ o opalaniu. A jak posmarujesz siê filtrem to te¿ Ciê spieka?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo szybko jestem czerwona, nawet z filtrem. A co gorsza mam co¶w rodzaju uczulenia na s³oñce. Dziwnie brzmi, racja? To zawsze wychodzi w czasie lata. Mam wysypkê najczê¶ciej w zgiêciach ³okci, ale równie¿ o wiele, wiele wiêksz± na nogach. Z czym¶ takim a¿ g³upio wyj¶æ na pla¿ê, a przecie¿ to nie moja wina. Wygl±da trochê jak takie.. poparzenie. No trudno okre¶liæ. S± w postaci ogromnym czerwonych plam, które swêdz±.
![]() Smarujê to rozpuszczonym w wodzie wapnem, ale kilka dni i tak bêdzie. Edytowane przez biscuits Czas edycji: 2011-06-29 o 22:03 |
|
|
|
|
#295 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze...to nieciekawie. A by³a¶ z tym u jakiego¶ dermatologa?
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
wspó³czuje
jak tam siê trzymacie dziewczyny ? bo ja kiepsko, by³am na angielski i skusi³am siê na 4 ciasteczka. To jeszcze nic bo w drodze powrotnej zobaczy³am wielkiego piêknego muffina... jutro bêdzie lepiej
|
|
|
#297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie. W³a¶ciwie nie wiem, czy nawet mia³by mi co na to daæ ;< Ale zastanawiam siê nad wizyt±.
|
|
|
|
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
Id¼ z tym koniecznie do dermatologa. Nie wiadomo co to mo¿e byæ. A on da ci leki/ma¶ci czy co¶. I od razu przyjemniejsze pla¿owanie.
Dzisiaj ju¿ pobiegane, pól h jak zwykle. I na ¶niadanko jajecznica z 2 jajek+kromka pieczywa chrupkiego
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 036
|
dzieñ dobry!
meldujê siê po pysznym ¶niadaniu - owsiance z otrêbami, twarogiem, p³atkami migda³owymi, jagodami i miodem ![]() by³am wczoraj znowu na pla¿y i chyba trochê siê opali³am ale buziê konsekwentnie smarujê filtrem 50+ tak¿e spoko. a w pi±tek og³oszenie list przyjêcia do szkó³ mi³ego dnia wszystkim! aa, biscuits, koniecznie id¼ do tego dermatologa, ¿eby¶ sobie krzywdy nie zrobi³a ![]() |
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 74
|
Witajcie
![]() Dzisiaj jest ju¿ pi±ty dzieñ odk±d postanowi³am zrezygnowaæ ze s³odko¶ci. Jestem z siebie ca³kiem zadowolona. Wczoraj skusi³am siê na lody, ale to nic w porównaniu do tego, co potrafi³am zje¶æ wcze¶niej. Za kilka dni wejdê na wagê i mam nadziejê zobaczyæ jaki¶ ma³y spadek
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

Zale¿y mi jak cholera, ale ju¿ nie mam si³y. Jestem w¶ciek³a na siebie, ¿e by³am ¶lepo zapatrzona w innym, a nie dostrzega³am, ¿e mam blisko siebie tak± warto¶ciow± osobê, no ale có¿ za b³êdy siê placi 

. Mo¿na siê jeszcze do³±czyæ? Mój rekord to 30 dni bez s³odyczy. A aktualnie mam 3 dzieñ
. Do zrzucenia oko³o 3kg. No i potrzebê motywacji. Dzi¶ biega³am 2 dzieñ. Czêsto je¿d¿ê na rowerze, krêcê siê na hh, jak mi siê chce to brzuszki i 8 min abs
.

->55

te¿ chcê tak! U mnie nawet nie ma co marzyæ o opalaniu. A jak posmarujesz siê filtrem to te¿ Ciê spieka?