|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 10 687
|
Dot.: Czekoladki dorzucamy, bo o zgrabne cia這 dbamy:-) Odwyk od s這dko軼i:-)
diamondy jestem w identycznej sytuacji, przez ca造 wrzesie, pa寮ziernik, listopad tamtego roku ch這pak "lata" za mn, spotykali鄉y si niemal codziennie, ja go traktowa豉m wtedy jako kumpla bo by豉m w innym zakochana. P騧niej w sumie to ja zerwa豉m z nim kontakt i jako od marca staram si jak moge, 瞠by nasze kontakty by造 takie jak wcze郾iej, ale to ju naprawd nie to samo
Zale篡 mi jak cholera, ale ju nie mam si造. Jestem w軼iek豉 na siebie, 瞠 by豉m 郵epo zapatrzona w innym, a nie dostrzega豉m, 瞠 mam blisko siebie tak warto軼iow osob, no ale c騜 za b喚dy si placi
|
|
|
|
|
#272 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 784
|
Cze嗆 Dziewczyny
. Mo積a si jeszcze do陰czy? M鎩 rekord to 30 dni bez s這dyczy. A aktualnie mam 3 dzie . Do zrzucenia oko這 3kg. No i potrzeb motywacji. Dzi biega豉m 2 dzie. Cz瘰to je盥輳 na rowerze, kr璚 si na hh, jak mi si chce to brzuszki i 8 min abs .
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() M鎩 ostatnio to 35, a dzisiaj mija 10 To ju niewiele Ci pozosta這 do zrzucenia ![]() |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
No nie
mam za sob oko這 5 kg. Od lutego z przerwami jestem na diecie. Tak瞠 ju si przyzwyczai豉m. Mam nadzieje, 瞠 wytrwam
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 249
|
Cytat:
![]() wi璚 dzi zaczynam
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 055
|
Ja dzi zn闚 rano maszerowa豉m 3 km, potem zjad豉m 郾iadanko i zrobi豉m 3 serie 獞icze na biust
musia豉m te spakowa wszystkie moje notatki, zeszyty, ksi捫ki i inne duperele z 3 lat studi闚 do pude, bo wala這 mi sie to po pokoju i w ka盥ym koncie by這 co a teraz wszystko zmie軼i這 si do 4 pude z Lidla![]() zaraz zjem obiad, a potem id pom鏂 T-towi malowa bram i zrywa owoce na dzia趾 mo瞠 si opal przy okazji mi貫go dzionka
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 667
|
ha sukces
wczoraj 1 dzien bez slodyczy jadlam mango i arbuza, dzis tez juz mango wcinalam pyyycha |
|
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 69
|
|
|
|
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
To prawda. Owoce to super alternatywa na diecie. Ale lepiej je嗆 rano
. Mama mnie gn瑿i kupi豉 s這dyyyyyyczyyyy fuuuul
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 667
|
fakt mi sie ich nawet nie chce jesc jak jem slodycze a dzis kupie jakies inne owoce mmm
![]() e tam rano, ja bede jesc kiedy mam ochote;p w koncu lepiej nawet na noc zjesc mango niz czekolade i chipsy. na schudniecu mi jakos super nie zalezy moze z 3 kg max mogloby spasc ale glownie chodzi mi o zdrowie, wzmocnienie wlosow i paznokci, ujedrnienie cialka no i pozbycie sie cellulitu ;-) |
|
|
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
To podobnie jak ja
Chc tylko zgubi brzuszek i wyrobi mi窷nie w nogach. No i zacz望 si zdrowiej odrzywia. Na celulit mam g帳k Syrenke i peeling z Lirene pomara鎍zowy.
|
|
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
Ja na cellulit, mi窷nie w nogach, zrzucenie paru kilo, czy cokolwiek pobiega豉m sobie dzi 45minutek
Zgrza豉m si niesamowicie, bo chocia wiatr wieje spory, to s這鎍e swoje robi.Mam nadziej, 瞠 truskawkowy sezon jeszcze troch potrwa, bo wcinam je jak op皻ana (zdrowe, a nie tucz )
|
|
|
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 036
|
zawracanie g這wy z tymi facetami, naprawd膮
![]() zm璚zy豉m si pla膨 i rowerem, potem by造 u mnie znajome, teraz jeszcze obejrz jakie filmy, a jutro znowu jezioro lubi te wakacje! ja wytrzyma豉m prawie 80 [78 chyba] dni bez s這dyczy, kt鏎a mnie przebije? ![]() w sumie fajnie by by這, gdybym sama pobi豉 ten rekord, ale jako nie mog si zmotywowac do startu. postanowi豉m sobie sporadycznie na co pozwalac, 瞠by potem si nie rzucic... |
|
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
Pla穎wanie? Zazdroszcz. U mnie pogoda straszna, ci庵le pada
niby ciep這, ale co z tego
|
|
|
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 99
|
to i ja si do陰cz
wiza przegl康am od dawna, dzisiaj si zarejestrowa豉m bo stwierdzi豉m, 瞠 sama nie dam rady a trzeba si w ko鎍u za siebie wzi望 od jutra (bo dzi to ju sobie porz康nie pojad豉m ) odstawiam s這dycze i CHYBA przechodz na SB 4 kg do zrzucenia
->55SΜDYCZOWO-FASTFOODOWO-CHIPSOWY ODWYK http://bemylittlestar.tumblr.com/ od 17.09.12 studentka dietetyki na Birmingham City University Edytowane przez cerr Czas edycji: 2011-06-28 o 23:07 |
|
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
Ju dobrze sz這, ale dzi zjad豉m loda; < 疾by nie zgrzeszy a tak bardzo, wybra豉m truskawkowego. A potem.. potem wyl康owa豉m na imprezie i podstawili mi szklank do wypicia
![]() No trudno. Tych dni bez s這dyczy nie przerywam liczy, ale b璠 bra poprawk.
Edytowane przez biscuits Czas edycji: 2011-06-29 o 00:15 |
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde dziewczyny ja ju postepperowa豉m 1h, ale to by chyba b陰d. Po tej wczorajszej imprezie nie 篡je, chyba jeszcze do ko鎍a nie wytrze德ia豉m ![]() Na szcz窷cie zgrzeszy豉m tylko paluszkami, chipsami, piwami i w鏚k Na tort si nie za豉pa豉m, bo by ju po p鏊nocy, a wtedy nie by這 mi w g這wie ju jedzenie Og豉szam abstynencj, chocia w pi徠ek mam urodziny A Wy jak si trzymacie?
|
|
|
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
Ja sobie na lody pozwalam-Big Milki 85kcal
. No i u mnie ok. Rano pobiegane. A teraz zjedzone otr瑿y z 簑rawin polane jogurtem nat
|
|
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
bior帷 pod uwag fakt, 瞠 dopiero wsta豉m i to jest m鎩 pierwszy dzie to jeszcze nie uda這 mi si zgrzeszy
chocia z lod闚ki spogl康a na mnie ciasto, kt鏎e sama zrobi豉m kilka dni temu... chyba musz je jak najszybciej podrzuci babci
|
|
|
#291 |
|
Rozeznanie
|
Racja-lepiej wynie嗆, ni ma kusi
. U mnie dzi z 獞iczeniami b璠zie ci篹ko, bo zaraz wybywam na miasto
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
U mnie natomiast taka pi瘯na pogoda-a szkoda nie wskoczy w nowy str鎩 k徙ielowy i nie wybra si na pla輳. Za這輳 si, 瞠 wr鏂 opalona na raczka, bo rok w rok moje wyj軼ia zawsze tak si ko鎍z.
![]() Zreszt nawet nie musz i嗆 na pla輳, wystarczy poby na dworze, a wieczorem ryk i kwik. |
|
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
Zazdroszcze pogody
te chc tak! U mnie nawet nie ma co marzy o opalaniu. A jak posmarujesz si filtrem to te Ci spieka?
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo szybko jestem czerwona, nawet z filtrem. A co gorsza mam co鈍 rodzaju uczulenia na s這鎍e. Dziwnie brzmi, racja? To zawsze wychodzi w czasie lata. Mam wysypk najcz窷ciej w zgi璚iach 這kci, ale r闚nie o wiele, wiele wi瘯sz na nogach. Z czym takim a g逝pio wyj嗆 na pla輳, a przecie to nie moja wina. Wygl康a troch jak takie.. poparzenie. No trudno okre郵i. S w postaci ogromnym czerwonych plam, kt鏎e sw璠z.
![]() Smaruj to rozpuszczonym w wodzie wapnem, ale kilka dni i tak b璠zie. Edytowane przez biscuits Czas edycji: 2011-06-29 o 22:03 |
|
|
|
|
#295 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze...to nieciekawie. A by豉 z tym u jakiego dermatologa?
|
|
#296 |
|
Raczkowanie
|
wsp馧czuje
jak tam si trzymacie dziewczyny ? bo ja kiepsko, by豉m na angielski i skusi豉m si na 4 ciasteczka. To jeszcze nic bo w drodze powrotnej zobaczy豉m wielkiego pi瘯nego muffina... jutro b璠zie lepiej
|
|
|
#297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie. W豉軼iwie nie wiem, czy nawet mia豚y mi co na to da ;< Ale zastanawiam si nad wizyt.
|
|
|
|
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
Id z tym koniecznie do dermatologa. Nie wiadomo co to mo瞠 by. A on da ci leki/ma軼i czy co. I od razu przyjemniejsze pla穎wanie.
Dzisiaj ju pobiegane, p鏊 h jak zwykle. I na 郾iadanko jajecznica z 2 jajek+kromka pieczywa chrupkiego
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 036
|
dzie dobry!
melduj si po pysznym 郾iadaniu - owsiance z otr瑿ami, twarogiem, p豉tkami migda這wymi, jagodami i miodem ![]() by豉m wczoraj znowu na pla篡 i chyba troch si opali豉m ale buzi konsekwentnie smaruj filtrem 50+ tak瞠 spoko. a w pi徠ek og這szenie list przyj璚ia do szk馧 mi貫go dnia wszystkim! aa, biscuits, koniecznie id do tego dermatologa, 瞠by sobie krzywdy nie zrobi豉 ![]() |
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 74
|
Witajcie
![]() Dzisiaj jest ju pi徠y dzie odk康 postanowi豉m zrezygnowa ze s這dko軼i. Jestem z siebie ca趾iem zadowolona. Wczoraj skusi豉m si na lody, ale to nic w por闚naniu do tego, co potrafi豉m zje嗆 wcze郾iej. Za kilka dni wejd na wag i mam nadziej zobaczy jaki ma造 spadek
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Wsp鏊ne odchudzanie
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

Zale篡 mi jak cholera, ale ju nie mam si造. Jestem w軼iek豉 na siebie, 瞠 by豉m 郵epo zapatrzona w innym, a nie dostrzega豉m, 瞠 mam blisko siebie tak warto軼iow osob, no ale c騜 za b喚dy si placi 

. Mo積a si jeszcze do陰czy? M鎩 rekord to 30 dni bez s這dyczy. A aktualnie mam 3 dzie
. Do zrzucenia oko這 3kg. No i potrzeb motywacji. Dzi biega豉m 2 dzie. Cz瘰to je盥輳 na rowerze, kr璚 si na hh, jak mi si chce to brzuszki i 8 min abs
.

->55

te chc tak! U mnie nawet nie ma co marzy o opalaniu. A jak posmarujesz si filtrem to te Ci spieka?