![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II
czy któraś z Was ma kolor welonu inny niż biały?
dzisiaj odebrałam swój- zdjęcie w załączniku. Suknie jest perłowa więc i taki miał być welon. W salonie mierzyłam rożne perłowe ale akurat mój mieli tylko biały więc mieli zamówić perłowy. Wtedy szczerze mówiąc nie widziałam żadnej różnicy między białymi a perłowymi. Dzisiaj odebrałam swój i jestem w szoku, normalnie jest taki ciemny ![]() ![]() ![]() Na stronie producenta znalazłam, że mają tylko dwa kolory-biały albo ecru i tak myślę czy biały nie byłby lepszy ![]() Poza tym wczoraj byliśmy oglądać obrączki. Z apartu już na pewno nie będziemy mieli bo za późno... fajne widziałam w innym sklepie ale co założyłam na palec to już nie wyglądały tak fajnie... stwierdziłam, że chyba obrączka nie pasuje do mojego palca edit: zapomniałam o załącznikach
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-06-27 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Kwiatuszku ![]() ![]() ![]() Kasiek1987- widzę, że nie tylko ja chciałam studiować Analitykę Medyczną ![]()
Żona ![]() Edytowane przez MagdaLena8504 Czas edycji: 2011-06-27 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam welon ecru z takimi jakby drobineczkami brokatu który widac tylko pod słonce ,jest świetny
dostałam od bratowej,oni mieli slub w zeszłym roku i jej welon mnie zachwycił ![]() na szczescie pasuje do mojej sukienki ![]()
wymiana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65135946 nałogi ![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6682/ Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2011-06-27 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też mam problem z zapuszczaniem paznokci, ale mimo wszystko na sztuczne się nie zdecyduję ![]() Cytat:
![]() http://www.sklep.eurofashion.com.pl/...---allure.html [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27778735] Też mamy łóżko 160x200 cm, ale materac jest jeden. Pod jedną kołdrą nie umiemy spać, musimy mieć dwie. I każdy śpi na swoim końcu łóżka, nie potrafimy spać przytuleni ![]() My też nie potrafimy spać pod jedną kołdrą, bo w nocy jest zawsze wojna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() http://www.pospieszni.pl/#/portfolio Mam nadzieję, że nie zostanie to uznane za reklamę... W ich portfolio jest właśnie kilka tych pustynno-wodnych zdjęć. Cytat:
![]() My tańczymy walca wiedeńskiego do Metalliki. Cytat:
![]() Cytat:
A może da się zamienić? Nie wiem, co Ci doradzić... My od Apartu zostaliśmy odwiedzeni... Hmm, nie wnikałam w to za bardzo, bo zdecydowaliśmy się na zamówienie obrączek w YES. Czekaliśmy na nie chyba tylko 1,5 tygodnia.
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Nasze obrączki również są z YES
![]()
![]() |
![]() |
#276 |
Konto usunięte
|
Powoli wariujemy, dni do soboty ciągną się w nieskończoność, to bardzo męczące...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam welon hiszpański i delikatny diademik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
![]() Bardzo ładne obrączki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27778735]Też miałam ostatnio koszmar ślubny - śniło mi się, że odebrałam suknię i w ogóle nie przypominała tej, którą zamawiałam. Była brzydka, prześwitywała i miała kolor kremowy, a nie biały ![]() My właśnie chcemy na plaży zrobić sesję ![]() Ja raczej też nie będę miała panieńskiego ze względu na tę chorą nogę ![]() Też mamy łóżko 160x200 cm, ale materac jest jeden. Pod jedną kołdrą nie umiemy spać, musimy mieć dwie. I każdy śpi na swoim końcu łóżka, nie potrafimy spać przytuleni ![]() Czyli jednak nie jestem najstarsza ![]() A myślałam, że pojęcie "starej panny" odeszło już do lamusa ![]() Takimi spiczastymi paznokciami wydłubałabym sobie oko ![]() Muszę mieć krótkie, naturalne ze względu na soczewki. Długie paznokcie mi przeszkadzają. Gratulacje ![]() Super na plaży ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Hej PM-ki
![]() Właśnie wybieram winetki na stół, spodobały mi się z czerwoną kokardą . Pochwalcie się swoimi Winetkami jeżeli będziecie miały Ostatnio męczy mnie myśl jak ja będę miała uczesane włosy na poprawiny, nie chce mieć zwykłych rozpuszczonych, fryzjerki w niedziele u mnie nie czeszą , jak Wy robicie ?
![]() |
#279 |
Konto usunięte
|
Śliczne te paznokcie na zdjęciu, Gosiu. Takie delikatne. Coś takiego właśnie bym chciała, ale na razie nie bardzo mam jak pójść do kosmetyczki i się umówić na zrobienie paznokci przed ślubem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w jakim kolorze będziesz miała dodatki? Wybierz kokardkę pod kolor ![]() Cytat:
![]() Ja poprawin nie mam, tylko śniadanie, ale też nie chcę mieć rozpuszczonych włosów, dlatego poproszę świadkową o zrobienie dobierańca na bok i założę opaskę ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27787247]Śliczne te paznokcie na zdjęciu, Gosiu. Takie delikatne. Coś takiego właśnie bym chciała, ale na razie nie bardzo mam jak pójść do kosmetyczki i się umówić na zrobienie paznokci przed ślubem.[/QUOTE] Też mi się podobają. Mam nadzieję, że tym razem moja kosmetyczka będzie już miała taki mleczny lakier do frencha. Sandra, teraz Ci się dłuży, a potem będziesz żałować, że już jesteś po ![]()
więc daj mi spać o życiu milcz to potwór zły, wysysa szpik Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2011-06-27 o 22:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#282 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Od jakiego uzytkownika? Ja właśnie zamówiłam próbniki i chce zamówic przez allegro welon w kolorze ecru i przestraszyłam się że tez będzie ciemny ![]() Cytat:
Bardzo fajny pomysł ![]() Dziewczyny co myslicie o takim długim welonie do mojej sukni?? Myślałam żeby do ślubu założyć taki długi a na sali odpiąć ta długa warstwę i zostac w tym krótszym po czym na sesje zdjęciową ubrać długi do kilku ujęć ![]() Jak myslicie??
![]() |
![]() |
#283 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale miałam koszmar... Po ślubie ścinam włosy, bo strasznie mi wypadają. A że jestem fryzjerką śniło mi się, że sama chciałam je skrócić przed ślubem i sobie je obcięłam do ucha! Masakra, płakałam przez sen jak ja się uczeszę do ślubu ![]() Podoba mi się ten długi welon, jest taki... romantyczny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mmedeah super te winietki! Sama robiłaś? [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27787247]Śliczne te paznokcie na zdjęciu, Gosiu. Takie delikatne. Coś takiego właśnie bym chciała, ale na razie nie bardzo mam jak pójść do kosmetyczki i się umówić na zrobienie paznokci przed ślubem.[/QUOTE] Ja już się umówiłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła
![]() |
![]() |
#285 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gosiu, a Ty już pokazywałaś swoją sukienkę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Wtajemniczenie
|
Przyznaję się- pomysł zgapiony
![]() ![]() Moje druciki są trochę inne. Znalazłam kobietkę, która się zajmuje robieniem takich cudaczków. Sama bym chyba nie zrobiła czegoś takiego... Cytat:
![]() [1=93f3798e881f84a2d27604f d91409608e23d92eb;2779044 0]Nie wątpię ![]() ![]() ![]() Ale miałam koszmar... Po ślubie ścinam włosy, bo strasznie mi wypadają. A że jestem fryzjerką śniło mi się, że sama chciałam je skrócić przed ślubem i sobie je obcięłam do ucha! Masakra, płakałam przez sen jak ja się uczeszę do ślubu ![]() [/QUOTE] Ja też... Już kilka razy powtarzałam, że żałuję, że ślubu nie można brać co miesiąc ![]() Ale miałaś sen... Gdyby mi się śniło, że tak opitoliłam swoje długie włosy, to też bym chyba płakała przez sen ![]() Dziewczyny, a jakie macie zawieszki na alkohol? A wino też przyozdabiacie?
![]() |
![]() |
#287 |
Konto usunięte
|
Ratunku! W sobotę ma być w moim mieście 12 - 18 stopni i zachmurzenie, może nawet deszcz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za gratulację.
Dziś znów pokłóciłam się z TŻem. Może to ta sytuacja i podświadomy stres tak mnie nastraja. Albo anty tak na mnie działają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=93f3798e881f84a2d27604f d91409608e23d92eb;2779210 1]Ratunku! W sobotę ma być w moim mieście 12 - 18 stopni i zachmurzenie, może nawet deszcz ![]() ![]() Tylko bez paniki ![]() Ja zaczynam mieć senne koszmarki. Dzisiaj śnił mi się mój panieński - przyszły tylko 4 dziewczyny (a miało ponad 10), do tego przyniosły mi strój - pierwotnie miał to być sexi strój kobiety-kota, ale jako, że było ich tak mało to nie miały kasy i kupiły mi legginsy czarne i jakąś potarganą czarną koszulkę i to miał niby być ten strój. Poza tym wzięły mnie do knajpy, w której nie można było poszaleć tylko siedzieć i pić piwo. Byłam załamana... A chwilowo nie wiem co zrobić z panieńskim, bo zaczynamy go u mnie. Jak na razie zadeklarowało się 12 dziewczyn. Chciałabym zaprosić kolejne 2 ale nie wiem czy je pomieszczę wszystkie w moim pokoju - razem ze mną byłoby to już 15 osób. Chyba musiałabym jakiś stół pożyczyć.
![]() |
![]() |
#292 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czemu mówisz że perłowy wygląda jak stary? może na tle innych kolorów, ale przecież będziesz go miała ubrany do perłowej sukienki to powinno być dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() Mmedeah88 - super pomysł z tym ferrero ![]() Cytat:
![]() ![]() wczoraj byliśmy u księdza spisać protokół. trwało to 20 minut chyba, zadał nam kilka pytań z tego protokołu i sam powypisywał odpowiedzi. hehe. dostalismy kartki na spowiedź ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My będziemy mieć karteczki (nazwisko + taki fioletowy zawijaskowy motyw) przyczepione do pudełeczek w kształcie sukni i garniturka - na pewno widziałyście takie na allegro ![]() A ja już myślałam, że z obroną wszystko się ułoży po mojej myśli, ale mój "kochany promotor" znowu wymyśla problemy z kosmosu (naprawdę wymyśla, bo nikt inny ich nie widzi), ma pretensje, że wszystko jest załatwiane za jego plecami i że nie oddałyśmy mu pracy w terminie (o żadnym terminie nigdy nie było mowy, tylko że do dziekanatu trzeba do 30 czerwca). Ja już naprawdę mam dosyć, nie wiem jak z nim rozmawiać (dzisiaj akurat koleżanka rozmawiała z nim przez telefon i tak ją zjechał, że się popłakała) ![]() Chyba będę po prostu czekać na rozwój sytuacji, bo co bym nie zrobiła, i tak będzie źle. Witaj wrześniu... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A nad wykałaczkami też się zastanawiałam, ale w końcu znalazłam te druciki i tak już zostało ![]() Cytat:
![]() ![]() To duży Ci się szykuje ten panieński. ![]() U mnie panieński pewnie by tak wyglądał, gdyby organizowała go moja siostra- świadkowa. Ale na szczęście koleżanka wzięła to na siebie ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Trzymam za Ciebie kciuki!
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw widzę, że jesteśmy z tego samego miasta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja na poprawiny albo sobie podkręcę, albo idę w rozpuszczonych ![]() Dziewczyny, a jak u was z prezentami? Kwiatki czy wino lub czekoladki? ![]()
Żona ![]() Edytowane przez MagdaLena8504 Czas edycji: 2011-06-28 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=93f3798e881f84a2d27604f d91409608e23d92eb;2779656 0]Dzięki za pocieszenie ![]() ![]() My zdecydowaliśmy się na sesję po ślubie. Nie przeszkadza mi to, że będę miała inną fryzurę niż na ślubie. Na ślub spinam włosy, na sesję je rozpuszczę - i też będzie ok ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, przez tego mojego promotora chodzę zdenerwowana i płakać mi się chcę, najgorsze, że nie wiem co mam z tym dalej robić i co mnie czeka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.