Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-04, 19:48   #271
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych

A ja osobiście znam swoją wartość i po prostu po przejściach z rożnymi facetami chcę wysokiego i koniec może i jest to jakieś szukanie księcia z bajki albo czekanie na ideał, no ale trudno... z gówna tortu nie ulepisz, a mi się facet poniżej 185cm (może być ewentualnie 180cm minimum) po prostu nie spodoba. Koniec kropka.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 19:48   #272
Anethka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
W kazdym kraju trafi sie paszczur, nie lubie takiego generalizowania, ze w Polaku sie nie zakochasz,za to Wlosi (np.) sa tacy mmmm itp.
Też tak mówiłam, dopóki nie zaczęłam wyjeżdżać.
Idąc ulicą w Polsce najczęściej mijam facetów, którzy wręcz odstraszają swoim wyglądem. Zaniedbani, w spranych dresach, z krostami na twarzy. Ewentualnie trafia się ktoś z przepoconą koszulką i tłustymi włosami.
Zresztą z drugiej strony nawet jeśli facet jest pachnący i zadbany to zazwyczaj i tak mi się nie podoba .

KLIK
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 19:51   #273
blackamor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Dziewczyny, błaaaagaaaam, ja się zaraz uduszę ze śmiechu

Wątek jest boski Szugar, uwielbiam Cię
Według mnie jest żenujący, ale są gusta i guściki
Ale przynajmniej można się pośmiać
Stary 2011-08-04, 19:52   #274
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
A ja osobiście znam swoją wartość i po prostu po przejściach z rożnymi facetami chcę wysokiego i koniec może i jest to jakieś szukanie księcia z bajki albo czekanie na ideał, no ale trudno... z gówna tortu nie ulepisz, a mi się facet poniżej 185cm (może być ewentualnie 180cm minimum) po prostu nie spodoba. Koniec kropka.
No rozumiem, mi np. nie podobaja sie chudzi faceci (tacy ze znaczna niedowaga jak chlopcy w wieku nastoletnim) i nie zwroce na takiego uwagi. Kazdy ma prawo miec jakies swoje upodobania, ale nie lubie jak sie dana narodowosc przypisuje do jakiejs cechy Jakby jakis facet zalozyl watek, czemu nie moze zakochac sie w Polkach, bo sa niezadbane itp., to pewnie byloby wielkie oburzenie na forum, no bo... bo to nieprawda i tyle
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 19:53   #275
Anethka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
No wiadomix, że my tu wszystkie mamy takie ciasteczka, że mucha nie siada.
Tym bardziej, że ten niżej ciągle wolny. I same takie już zostały
O Boziu, popłakałam się przez Ciebie

KLIK
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 19:57   #276
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pierniczek_ Pokaż wiadomość
Ale wracając do przyjemności... widziałam dzisiaj dobrze zbudowaną metr dziewięćdziesiątkę. No i to by było na tyle.
Skąd moda na takie poczochrane ni krótkie, ni długie włosy? Albo na spodnie z lekko obniżonym krokiem, w których faceci nie są w stanie zrobić normalnego kroku, tylko drobią jak jakieś paniusie
Ja Ci coś powiem, jutro o godzinie 23 meldujesz się w Lewitacji i idziemy w miasto na podryw

Cytat:

Cytat:
Dziewczyny, błaaaagaaaam, ja się zaraz uduszę ze śmiechu

Wątek jest boski Szugar, uwielbiam Cię

Cytat:
z gówna tortu nie ulepisz, a mi się facet poniżej 185cm (może być ewentualnie 180cm minimum) po prostu nie spodoba. Koniec kropka.

Cytat:
Napisane przez Anethka Pokaż wiadomość
Zresztą z drugiej strony nawet jeśli facet jest pachnący i zadbany to zazwyczaj i tak mi się nie podoba .
To samo
Cytat:
Napisane przez blackamor Pokaż wiadomość
Och och och, jak to się więc stało, że zaszczycasz go swymi wpisami ? Luzuje mnie takie podejście, bez kitu

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
NJakby jakis facet zalozyl watek, czemu nie moze zakochac sie w Polkach, bo sa niezadbane itp., to pewnie byloby wielkie oburzenie na forum, no bo... bo to nieprawda i tyle
No ja np. uważam, że to prawda. Wyjątkiem są Wizażanki, czyli jakiś 0,000000001 % społeczeństwa. Linczujcie mnie.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 19:58   #277
agniesikk
Zakorzenienie

A ja tam duzo widze fajnych, ladnych dziewczyn. Moze i sztampowo ubranych, jakby wszystkie czytaly bloga Kasi Tusk, ale sa zadbane Tylko nie wiem, czy czytaja wizaz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 19:59   #278
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackamor Pokaż wiadomość
Ale przynajmniej można się pośmiać
W czym Ty masz problem?
Czujesz się osobiście dotknięta, bo Twój TŻ nie spełnia wymagań Szugar i dlatego wątek Cię wkurza czy co?
Stary 2011-08-04, 20:02   #279
visionAM
Zakorzenienie

Wśród Polek też się zdarzają zaniedbane jednak nie rzuca się to tak w oczy jak u facetów. Przynajmniej rzadziej widuje się zaniedbaną dziewczynę, a częściej zaniedbanego faceta. Wynika to z ich strachu przed używaniem nadmiernej ilości kosmetyków itp. bo co by koledzy powiedzieli
Stary 2011-08-04, 20:03   #280
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:
A ja tam duzo widze fajnych, ladnych dziewczyn. Moze i sztampowo ubranych, jakby wszystkie czytaly bloga Kasi Tusk, ale sa zadbane Tylko nie wiem, czy czytaja wizaz
Ja tam często mam rozkminy, czy przypadkiem jakiejś Wizażanki nie mijam, i jeśli tak to jaki ma nick
To już choroba jest
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:05   #281
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Wśród Polek też się zdarzają zaniedbane jednak nie rzuca się to tak w oczy jak u facetów. Przynajmniej rzadziej widuje się zaniedbaną dziewczynę, a częściej zaniedbanego faceta. Wynika to z ich strachu przed używaniem nadmiernej ilości kosmetyków itp. bo co by koledzy powiedzieli
Jesli chodzi o kosmetyki pielegnacyjne, to tez uwazam, ze zel, krem, tonik nie gryzie, ale nie wiem, czy bym chciala, zeby moj facio np. packal sie kremem tonujacym czy korektorem. Wolalabym, zeby leczyl to, niz zakrywal

U kobiet natomiast raza mnie niewydepilowane nogi i szorstkie piety... Mam obsesje na tym punkcie. Pazury wymalowane, a piety jak papier scierny i popekane.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 20:06   #282
visionAM
Zakorzenienie

Moja znajoma ostatnio napisała na tablicy na Facebooku "z moim TŻcikiem na zasłużonym urlopie" jestem więc pewna, że jest Wizażanką

Cytat:
U kobiet natomiast raza mnie niewydepilowane nogi i szorstkie piety... Mam obsesje na tym punkcie. Pazury wymalowane, a piety jak papier scierny i popekane.
często pomalowane paznokcie z odpryśniętym albo zdrapanym do połowy lakierem :/
wystające spod koszulki brudne ramiączka jasnych staników... itd. itp. można wymieniać w nieskończoność

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2011-08-04 o 20:08
Stary 2011-08-04, 20:09   #283
desdemonik
Zadomowienie

Cytat:
nadrabiam wizażowe zaległości i ujęła/urzekła (nie pamiętam jak to szło) mnie twoja historia

noooo jest jeszcze Tomasz Wasilewski, wysoki, zadbany, elokwentny... tylko dlaczego wklejam jego zdjęcie cytując posta sire z załączonym zdjęciem innego kawalera do wzięcia....?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Tomasz_Wasilewski.jpg (29,1 KB, 141 załadowań)
Stary 2011-08-04, 20:09   #284
Ashaai
Zakorzenienie

Dziewczyny !! Wróciłam z "miasta" iii.... KICHA

Oj przepraszam ! Jeden- ok 195 cm, brunet, fajna bródka no ogólnie ciacho ale... jest ochroniarzem w Tesco Nie to bym coś tam miała ale taki średnio kumaty chyba chłop

Na ulicach zero fajnych, wysokich i dobrze ubranych facetów
Stary 2011-08-04, 20:10   #285
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

wystające spod koszulki brudne ramiączka jasnych staników... itd. itp. można wymieniać w nieskończoność
rajtki, a pod tym ciemne włochy
Stary 2011-08-04, 20:11   #286
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Moja znajoma ostatnio napisała na tablicy na Facebooku "z moim TŻcikiem na zasłużonym urlopie" jestem więc pewna, że jest Wizażanką
O nie nie nie, jakby była Wizażanką, napisałaby URLOPIKU

Cytat:
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
Stary 2011-08-04, 20:13   #287
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:

Dobra, ale jedno przyznam - faceci z Polski maja ohydne pięty Przynajmniej wiekszosc. A pumeks kosztuje 3złote... I chyba wiem skąd to się bierze- moj facet twierdzi, ze kremowanie stop jest "takie gejowskie" (co nie zmienia faktu, ze i tak sie na niego dre, ze ma kremowac piety, wiec na szczescie wygladaja normalnie).

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-08-04 o 20:15
Stary 2011-08-04, 20:19   #288
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, ale jedno przyznam - faceci z Polski maja ohydne pięty Przynajmniej wiekszosc. A pumeks kosztuje 3złote...
Nie tylko faceci, dziewczyny/kobiety też
Mój, na szczęście, stopy ma w porządku, sam z siebie wie, że stóp nie należy zostawiać odłogiem, nie musiałam go tego uczyć
No, to się pochwaliłam moim TŻcikiem
Stary 2011-08-04, 20:19   #289
visionAM
Zakorzenienie

Bo właśnie większość facetów ma nadal taki głupi tok myślenia. Nie zadba o pięty, bo to gejowskie. Nie usunie zrastających się nad nosem brwi, bo to gejowskie. Nie zrzuci piwnego bębna, bo tylko geje są dobrze zbudowani. Nie ułoży sobie fajnie włosów (bez żelu) bo po co, tylko pedały mają fajne fryzury. Nie będzie chodził do dermatologa i smarował się jakimiś kremami, bo nie jest babą. I tak dalej i tak dalej... na szczęście powoli się to zmienia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 20:22   #290
vadi
*sportaddict*

ostatnio mi się taki trafił: adonis, wysoki (sic!), boskie ciało, przystojny, jak z nim szłam po ulicy to laskom na jego widok prawie majtki spadały, a jak zdjął skarpetki, to się poczułam jak w muzeum skamielin, ble ble bleee.
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:25   #291
pamfilia
Zakorzenienie

Ja nie rozumiem jakichś pretensji do tego wątku jest humorystyczny, z nutą ironii, całkiem normalny. Każda osoba ma jakieś preferencje co do partnerów, niektórzy mają bardziej sprecyzowane inni mniej. Mam koleżankę która marzy o chłopaku wyższym o dokładnie 15cm (żeby szpilki mogły mieć 10cm), wyglądającym trochę "gejowsko", koniecznie z kolczykami i tatuażami, głos musi mieć niski, oczy brązowe, włosy ciemne i ciemną karnację (jeszcze nie znalazła ). Ja szukałam mężczyzny dobrze zbudowanego, inteligentnego i zaradnego z poczuciem humoru - i mam Więc ja nie widzę NIC nienormalnego tutaj. Można sobie wyrazić frustrację, uzasadnioną niestety, dotyczącą poziomu zapuszczenia polskich mężczyzn
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:26   #292
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Uwaga, wątek mocno absurdalny (acz w miarę poważny), wszelkie wypowiedzi typu jesteś gruba brzydka i nie golisz nóg będą konsekwentnie ignorowane.

Proszę również pamiętać, iż mam lat 53 i nazywam się Stefan

Otóż, wątek zainspirowany jest wakacyjną nudą i przesiadywaniem całymi dniami w kawiarnianych ogródkach. Otóż po raz drugi, naszła mię głęboka refleksja, iż nawet jakbym bardzo chciała się zakochać (to się nazywa bodajże wrzask macicy), to nie ma w kim, bez kitu. A oto dlaczego:

1) w Polsce nie ma mężczyzn, którzy maja powyżej 185 cm wzrostu. Nie ma. Po prostu się chyba nie rodzą, albo od razu są zamykani w jakichś specjalnych obozach sportowych dla koszykarzy i siatkarzy i po prostu znikają z powierzchni świata. Kobieta, która ma ok. 170 cm wzrostu i kocha szpilki jest skazana na wieczne garbienie się lub baletki.

2) nie ma mężczyzn NORMALNIE ubranych. Już nawet nie chodzi mi o te przysłowiowe skarpetki do sandałów czy kamizelki wędkarskie, ale na litość, nie uświadczysz w mieście wojewódzkim mężczyzny ubranego w zwyczajną koszulkę lub koszulę z krótkim rękawem, w normalnym kolorze - nie szarym czy burym, nie w ciapki, nie z cekinami, nie z napisem "kocham piwo" czy w normalne dżinsy - nie wycierusy, nie dziurawe, nie podarte, nie zjeżdżające z tyłka. Po prostu to co widzę na ulicy woła o pomstę do nieba, a można to podzielić na dwie grupy: kresz i klapki basenowe oraz kombinacje z odzieży, którą wyłuszczyłam powyżej,

3) napisać coś o higienie ? O tłustych włosach, pryszczach, zepsutych zębach, obgryzionych paznokciach lub nieobciętych brudnych, tragicznym stanie stóp ? jadłyście już kolację ?

4) mężczyźni dobrze wychowani w Polsce stanowią 1% społeczeństwa, i są to potomkowie dawnej arystokracji. O manierach , zasadach savoir - vivre czy zwykłej kulturze nie mają pojęcia, kiedy zwracam koledze uwagę, że kiedy siedzimy przy stoliku w kawiarni i ja wstaję to miło byłoby, gdyby również wstał to patrzy na mnie jak na idiotkę i stęka "dama się znalazła" (uprzedzam pytania - nie jest już moim kolegą).

No i można ciągnąć w nieskończoność.

Ja się więc pytam - jak się zakochać w Polaku, i czekam na konstruktywne wypowiedzi. Pomysły w stylu wyjedź na Kubę, przywieź Kubańczyka i za niego wyjdź, to będzie Polakiem - nie liczą się

UWAGA !
EDIT: post edytuję. Otóż Wizażanki donoszą, że tacy mężczyźni istnieją, ale są zajęci przez nie. A więc są, ale tak jakby ich nie było , wobec czego tytuł powinien brzmieć "Jak się zakochać w wolnym Polaku"
Dla mnie wniosek jest oczywisty - albo slabo szukasz, albo faktycznie jestes 53letni Stefan i sie chowaja tacy przed Toba

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:28   #293
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
koniecznie z kolczykami i tatuażami
omg, jaram się wydziaranymi kolesiami!
Stary 2011-08-04, 20:28   #294
pierniczek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Ja Ci coś powiem, jutro o godzinie 23 meldujesz się w Lewitacji i idziemy w miasto na podryw
Aaa, że niby ci fajni za dnia się kryją i wychodzą dopiero po zachodzie słońca
pierniczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:28   #295
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Mają swój urok
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:34   #296
HarajukuChilli
Zadomowienie

Wow, nawet Wywrak się zaangażował
Ja dziewczynki mam (tylko) 168, ale straaaaasznie chciałabym miec chłopaka >175, albo jeszcze lepiej >180.No i żeby się mył od czasu do czasu, nie słuchał biebera i nie przeklinał w co 2 zdaniu. Okazuje się, że to sa wygórowane wymagania niestety
No ale niestety to i tak nie będzie możliwe, bo się zakochałam i kropka.
Strasznie mnie kusi żeby wam pomóc i też się"poobracać" i zobaczyć jak to u mnie jest "na wiosce" ale, widzicie, nie mogę
Level 1: 10 /10
HarajukuChilli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:35   #297
kapukat
Zakorzenienie

Szugar - nie daj się tym zjadliwym uwagom - krytycyzm jak widać rośnie w narodzie, jak tylko ktoś ma odwagę powiedzieć że się nie zgadza np. na to żeby zadawać się z "burakami". Wątek jest bardzo ciekawy z odrobiną dobrego humoru - oby tak dalej. I narzekajcie ile można, bo to prawda - mądre, inteligentne, kobiety z wymaganiami niestety bywają też samotne ponieważ nie chcą się zadawalać byle czym, byle tylko spełnić oczekiwania otoczenia!
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:38   #298
Callitus
Zakorzenienie

Szugar, basket-chlopcy z Wroclawia powiadasz? ;> Me gusta
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 20:40   #299
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
No, to się pochwaliłam moim TŻcikiem
Dawaj zdjęcie
Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Dla mnie wniosek jest oczywisty - albo slabo szukasz, albo faktycznie jestes 53letni Stefan i sie chowaja tacy przed Toba
No to przecież napisałam
Cytat:
Ja też, masakrycznie Tzn. bez szału, że tatuaż na twarzy, ale taka wydziarana łydka lub plecy to po prostu jest mega
Cytat:
Napisane przez pierniczek_ Pokaż wiadomość
Aaa, że niby ci fajni za dnia się kryją i wychodzą dopiero po zachodzie słońca
Nie, po prostu po ciemku mniej widać, a jeszcze po kilku drinkach świat będzie piękniejszy To jak ?

UWAGA ! WKLEJAM CIACHO:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jason.jpg (22,1 KB, 45 załadowań)

Cytat:
(...)

Edytowane przez szugarbejb
Czas edycji: 2011-08-04 o 20:42
Stary 2011-08-04, 20:40   #300
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
Szugar - nie daj się tym zjadliwym uwagom - krytycyzm jak widać rośnie w narodzie, jak tylko ktoś ma odwagę powiedzieć że się nie zgadza np. na to żeby zadawać się z "burakami". Wątek jest bardzo ciekawy z odrobiną dobrego humoru - oby tak dalej. I narzekajcie ile można, bo to prawda - mądre, inteligentne, kobiety z wymaganiami niestety bywają też samotne ponieważ nie chcą się zadawalać byle czym, byle tylko spełnić oczekiwania otoczenia!
Z burakami to nikt sie nie chce zadawac, za to z normalnymi facetami owszem Jakos mi sie nie wydaje, zeby Szugar sie przejela, bo wie jaki byl cel tego watku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości