Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy! - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-01, 14:44   #271
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Zwykła woda, a tyle problemu... ciekawe co oni tam leją ostatnio w Tesco kupiłam wodę i smakowała jak zwykła kranówa:/ ja wiem, że woda za 70gr nie będzie jakaś ekstra, no ale... biedronkowa zawsze jest dobra
No i tę Saguaro kupuję od kiedy pamiętam. Ajj...Jak uraczą mnie zgrzewką smacznej wody to dopiero wtedy im wybaczę
Stary 2011-09-01, 15:13   #272
agusia1030
Przyczajenie

Byłam razem z tatą na dukanie. ja można powiedzieć ze nie miałam problemów ale tata źle się czuł i przestał ją stosować. Ból nerek wątroby i zawroty głowy. ale koleżanka schudła koło 15 kg chyba na dukanie. Więc zależy od organizmu ale wyniszcza troche u każdego zwłaszcza nerki bo to dieta białkowa.

Mój jadłospis na dziś:
I= ryba w pom. - 260 kcal
+ wafel ryżowy 38 kcal

II=otręby 41 kcal
+dżem 70 kcal
+ jogurt nat. 59 kcal

III=mały kotlecik pieczony 155 kcal
+ogórki 10 kcal

IV= 2x parówka 267 kcal
+łyżka ketchupu 15 kcal

V= rybka smaż. 87 kcal
+ na oleju 90 kcal

PODSUMOWUJĄC=1092 kcal

a parówki nie mogłam sobie odmówić. tak je uwielbiam. ale rzecz jasna odtłuszczana. a w 1100 kcal zmieściłam. tylko na rowerku będzie trzeba się poruszać więcej aby spalić ją.
Stary 2011-09-01, 18:56   #273
frantic_witch
Raczkowanie

Ja dziś strasznie zabiegana, bo rozpoczęcie roku w jednej szkole, w drugiej. Więc dzisiaj było tak:
- jogurt naturalny z otrębami
- płatki kukurydziane z mlekiem 2%
- leczo z cukinii z (malutkim) kawałkiem cukinii i mięskiem z kurczka, + łyzka ziemniaków (jakoś tak mnie naszło, bo normalnie nie jadam tego świństwa )
- jogurt naturalny z otrębami

to tyle )

czekam, aż okres mi się zacznie, ale jakos wyjątkowo się spóźnia. Dziwne... .
Dzisiaj łaziłam 5 km, plus ćwiczenia rano i wieczorem (znaczy zaraz poćwiczę )

dzaga1989
Cytat:
A czy mogłabym po przetestowaniu zdać na blg relację? Oczywiście autorstwo przepisu jak najbardziej będzie należało do Ciebie i babuszki
No pewnie, że możesz
będzie:
55 kg

cel:
1. 65 kg -> [osiągnięty]
2. 60 kg -> [osiągnięty]
3. 55 kg !!!!

Zapuuszczam włosy!!
Będą po samą dupę
frantic_witch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-01, 19:09   #274
Aniaa_89
Zakorzenienie

ja dzisiaj tak

I jogurt biszkoptowy; 3herbatniki
II kotlet mielony, 1ziemniak, sałatka (pomidor, ogórek kiszony, papryka)
III 5śliwek
IV grahamka z serem, pomidorem i papryką
30min orbitreka + brzuszki
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-01, 19:12   #275
dzaga1989
Zakorzenienie

Frantic Witch, dziękuję Jak już zrobię i mi wyjdzie to dam znać
Ja już na okres od tygodnia chyba czekam

Zjadłam właśnie ostatni posiłek - buuuudyń Tylko dziś za gęsty mi wyszedł. To przez to że dałam tylko 1 łyżeczkę mąki. I strasznie słodki bo roztopiłam w mleku 2 kostki Milki Na drugi raz już tylko robię na bazie cukru

Ogólnie u mnie dziś bardzo ładnie z menu:
-owsianka (4łyż. płatków+1łyż.otrąb+1łyż.r odzynek)
-3 pulpeciki +1/2 woreczka ryżu + surówka
-budyń
-2 nektarynki

Do tego trochę pochodziłam bo byłam w bibliotece po książki do mgr, ale była już zamknięta. Pójdę dopiero w poniedziałek, bo jutro sprzątam, a o 16 przychodzi kolejna osoba na korki Jeszcze się dobrze rok szkolny nie zaczął a ja już mam 2 osoby! Muszę się przykładać żeby ich nie zawieść Dodatkowo ćwiczyłam (40min. twister przy 90210 - ogląda ktoś? - plus 8-minutówki).
Stary 2011-09-01, 20:31   #276
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

dzaga1989 ja ogladam całe 3 sezony juz mam za soba i nie moge sie doczekac czwartego teraz sex and the city ogladam. jestem w połowie 6 sezonu uwieeeelbiam

Dzisiaj:
1.dwie kromki cimnego chleba z serkiem wiejskim i pomidorem
2/3 grahamka z szynka i ogórkiem
4. dwa ziemniaki, kawałek duszonego kurczaka i sałatka z pomidorów i ogórków z jogurtem naturalnym

I godzinka rowerku a zaraz hula hop dojdzie

21 wrzesnia mam wyjazd i pełna mobilizacja dietetyczna
Wogóle nie kupiłam stroju i nie wiem czy gdziekolwiek kupie jeszcze w moim rozmiarze ( mam 75D a doł L/M zalezy od rozmiarówki) chyba allegro zostaje

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-01, 23:15   #277
AnULka248
Zakorzenienie

Też chcę gdzieś wyjechać niestety w tym roku nie da rady a gdzie jedziesz Agunia, jeśli można wiedzieć
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-02, 09:00   #278
dzaga1989
Zakorzenienie

Dzieńdoberek Perełki Ja tylko na momencik. Zaraz biorę się za sprzątanie. Później TŻ jednak chce żebyśmy po te buty poszli bo wyjeżdża na weekend do siostry to już wtedy nie będzie kiedy.
Ja wczoraj jednak trochę zawaliłam, bo wrócił TŻ i zachciało mu się Włatców Móch oglądać. No i zaczęło mnie tak ssać w żołądku że zjadłam 1/2 wieśniaka, kromkę chleba i jeszcze poprawiłam nektarynką Pocieszyłam się tylko tym, że TŻ pożarł z 5-6 garści płatków kukurydzianych i resztę Vitelle (a z 2 garści tam były) - wszystko z mlekiem i cukrem A Ci Włatcy to kiedyś byli śmieszni a teraz to jakiś szajs robią. Ledwo wytrzymałam na tych filmikach
Dziś kliknęłam na All marynarkę z Mastifa A co! Należy mi się! I odezwała się do mnie jeszcze jedna osoba w sprawie korków. 3 osoby to już sporo
Dobra, lecę sprzątać. Muszę się wyrobić dziś ze wszystkim. Buziaki
Stary 2011-09-02, 10:45   #279
kumat
Raczkowanie

hej kobietki !
Dziś 20-sty dzień mojej diety , diety jak diety , ale zmian nawyków żywieniowych !! już czuję się o niebo lepiej i lżej poza tym jutro po 3 tygodniach zważę się i zmierzę , być może gdzieś jakiś 1cm spadł z bioderek / pasa lub może ud ...
pa , pa
kumat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-02, 10:54   #280
AnULka248
Zakorzenienie

Cześć kobitki!

Miałam wczoraj małą imprezę i niestety wieczorem zjadłam trochę gyrosa... ale dziś pokutuję! Zrobiłam dziś pyszną owsiankę gotowaną, z otrębami, rodzynkami i bananem pyszności
Stary 2011-09-02, 12:35   #281
anita9005
Rozeznanie

hej koleżanka na pewnie nie przestrzegala IV fazy i zwyczajnie pofolgowala sobie ja nie mialam skutków ubocznych na dniach ide zrobic wyniki badan to dam znać czy w normie

Cytat:
Spadło mi 0,5kg! Wreszcie coś ruszyło znowu, bo już myślałam, że się nie odbiję;p także do poniedziałku liczę na to, że będzie te 60 myślałam, że już wymiękłam...

Na śniadanie dziś znowu owsianka, teraz zjadła nektarynkę

Anita, a nie miałaś żadnych skutków ubocznych na Dukanie? Jakieś problemy zdrowotne? Bo jakoś straszą tą dietą ostatnio ale to fajnie, że wszystko w normie koleżanka schudła na Dukanie 8kg, no ale niestety po roku przybyło 10... Chociaż ja sama mimo tego, że moja dieta to MŻ boję się efektu jo-jo

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek Perełki Ja tylko na momencik. Zaraz biorę się za sprzątanie. Później TŻ jednak chce żebyśmy po te buty poszli bo wyjeżdża na weekend do siostry to już wtedy nie będzie kiedy.
Ja wczoraj jednak trochę zawaliłam, bo wrócił TŻ i zachciało mu się Włatców Móch oglądać. No i zaczęło mnie tak ssać w żołądku że zjadłam 1/2 wieśniaka, kromkę chleba i jeszcze poprawiłam nektarynką Pocieszyłam się tylko tym, że TŻ pożarł z 5-6 garści płatków kukurydzianych i resztę Vitelle (a z 2 garści tam były) - wszystko z mlekiem i cukrem A Ci Włatcy to kiedyś byli śmieszni a teraz to jakiś szajs robią. Ledwo wytrzymałam na tych filmikach
Dziś kliknęłam na All marynarkę z Mastifa A co! Należy mi się! I odezwała się do mnie jeszcze jedna osoba w sprawie korków. 3 osoby to już sporo
Dobra, lecę sprzątać. Muszę się wyrobić dziś ze wszystkim. Buziaki
hej o udzielasz korepetycji fajna sprawa ja chyba nie miała bym cierpliwości
;D Twoja kolacja nie była taka zła - najwazniejsze ,że malo weglowodanów

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

hej kochane;* ja się dziś czuje fatalnie co najmniej dostałam okres i (jak niggdy) niesamowicie boli mnie brzuch szok jakis ! i jeszcze mam poprawkę 5go września a umiem zaledwie 9 na 50 zagadnien ;( jakoś nie moge sie zmotywowac
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-02, 12:49   #282
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
hej koleżanka na pewnie nie przestrzegala IV fazy i zwyczajnie pofolgowala sobie ja nie mialam skutków ubocznych na dniach ide zrobic wyniki badan to dam znać czy w normie
pewnie tak, ona w ogóle stosuje dziwne diety i więcej mówi o tym, że jest na diecie, niż faktycznie jej przestrzega taki typ człowieka.

Do nauki! Ale już! Nauczysz się perfekt i będzie spokój to miała być mała motywacja
Stary 2011-09-03, 08:46   #283
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
pewnie tak, ona w ogóle stosuje dziwne diety i więcej mówi o tym, że jest na diecie, niż faktycznie jej przestrzega taki typ człowieka.

Do nauki! Ale już! Nauczysz się perfekt i będzie spokój to miała być mała motywacja
wiesz co kochana biorę się za to ! masz rację nie wiem czy dam radę nauczyć się tego perfekt ale w sumie warto chociaż spróbować

Ja lece do nauki zajrzę pewnie wieczorkiem , miłego dnia dziewczyny
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-03, 09:08   #284
AnULka248
Zakorzenienie

To życzę owocnej nauki

Ja już po śniadaniu, dziś 2 kromki ciemnego chleba z twarożkiem ze szczypiorkiem. A teraz śmigam sprzątać, chociaż nie chce mi się strasznie...
Stary 2011-09-03, 09:36   #285
dzaga1989
Zakorzenienie

Heloł!

A ja dziś zjadłam bardzo pyszne i sycące śniadanie, a był nim omlet zwany Kaiserschmarren. Fotoprzepis na blogu więc zapraszam

Sama zmykam poćwiczyć a później chciałabym zrobić zupę z cukinii (ale taką z kawałkami, nie krem!) ale nie mogę znaleźć przepisu. Może któraś z Was ma jakiś sprawdzony?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-03, 09:43   #286
Aniaa_89
Zakorzenienie

dzaga1989 ja nie pomogę niestety, bo na gotowaniu zup w ogóle się nie znam

ja wczoraj pierwsza połowa dnia ładnie, było zdrowo i dietetycznie, ćwiczenia też zaliczone
popołudniu spotkałam się z TŻtem i było już gorzej
poszliśmy na pizze i piwo. Zjadłam 2,5kawałka, więc w sumie nie tak źle bo zdarzało się, że jadałam więcej ale wczoraj jak poczułam się już najedzona to przestałam, no i jedliśmy ją około 16;30 i to był mój ostatni posiłek bo potem już głodna nie byłam w ogóle. I wiem, że pizza jest be, ale generalnie jestem zadowolona z siebie, bo potem jeszcze poszliśmy do chińczyka bo TŻ zgłodniał, on jadł a ja nic a dawniej nawet jak byłam najedzona a tam szliśmy, to zawsze chociaż jakieś frytki czy coś jadłam, a wczoraj asertywna byłam potem jeszcze byliśmy u znajomych na meczu i odmówiłam sobie chipsów, które uwielbiam, ale też im się nie dałam. Wpadły 2piwa, no ale i tak generalnie jestem zadowolona,bo mogło być dużo gorzej

dzisiaj od rana też ładnie, ale z ćwiczeniami chyba sobie zrobię przerwę na weekend
wieczorem znów idę z TŻtem do znajomych na jakaś mała imprezkę, więc znów nie będzie super dietetycznie, ale postaram się pilnować

eh, w weekendy niestety ciężej trzymać się diety
Stary 2011-09-03, 10:42   #287
AnULka248
Zakorzenienie

Paula, różne rzeczy gotowałam, ale z cukinii niestety nic...

Ania, jestem z Ciebie dumna ja też wczoraj Tż-owi zrobiłam pyszne kanapki, tyle że z białego chleba, no i niestety sama zjadłam 2 dziś póki co sprzątanie pełną parą, potem siłowe i hula hop, no i na dziś tyle jutro poćwiczę całość
Stary 2011-09-03, 10:46   #288
dzaga1989
Zakorzenienie

Ja w weekend, zwłaszcza w sobotę, zawsze daję sobie trochę luzu. Ale to jest dobre dla organizmu, bo nie ma takiej monotonii. Gdy raz dostanie więcej kcal to dla niego taki mały wstrząs, który tylko korzystnie napędza metabolizm

Jestem już po twisterku i odcinku 90210. W końcu tej Emilki się pozbyli...Bojku już miałam ochotę udusić ją przez monitor Jak ja nie dzierżę takich z.d.z.i.r A jak ten Raj powiedział Ivy, że ma raka to rozwyłam się jak bóbr Historia jak w "A walk to remember" Też wyłam.
Stary 2011-09-03, 10:50   #289
AnULka248
Zakorzenienie

Też zauważyłam, że jak sobie pozwolę czasem na więcej, to potem szybko spada dalej

Jeju, nie kojarzę nikogo z 90210 Jedynie Raj mi coś mówi oglądam to raczej sporadycznie, może pierwszy sezon cały, ale potem to już jakoś się nie złożyło... ostatnio miałam fazę na Plotkarę, ale też doszłam do 7 odcinka tylko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-03, 10:53   #290
Aniaa_89
Zakorzenienie

90210 nie oglądam kiedyś jakoś przypadkiem trafiłam na odc w tv i całkiem spoko
ale oglądam całą masę innych seriali
Stary 2011-09-03, 10:54   #291
AnULka248
Zakorzenienie

a lubicie coś z polskich seriali? Jak uwielbiałam Usta usta i cholerka, tak niefajnie to skończyli
Stary 2011-09-03, 10:56   #292
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Też zauważyłam, że jak sobie pozwolę czasem na więcej, to potem szybko spada dalej

Jeju, nie kojarzę nikogo z 90210 Jedynie Raj mi coś mówi oglądam to raczej sporadycznie, może pierwszy sezon cały, ale potem to już jakoś się nie złożyło... ostatnio miałam fazę na Plotkarę, ale też doszłam do 7 odcinka tylko
Ja już czekam na kolejne odcinki Plotkary. Zawsze zachwycałam się stylem Blair, ale taki sposób ubierania się wcale do mnie nie pasuje. Już prędzej podchodzą mi ciuchy Sereny No ale póki co poszłam w styl Kardashianek i dobrze mi z tym

A z polskich nie oglądam NICZEGO! Kompletnie. A właśnie dziewczyny na uni ciągle opowiadają o Usta Usta i o czymś jeszcze. Może warto...Tylko ja oglądam amerykańskie i mam z tego dodatkowo szlifowanie języka. Bo naprawdę poczyniłam duże postępy jeśli chodzi o słuchanie ze zrozumieniem. Jeśli są na forum jakieś maturzystki to naprawdę polecam oglądanie seriali bez napisów! 4 lata siedziałam na studiach i nie zdawałam sobie sprawy, że to tak pomaga

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2011-09-03 o 10:58
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-03, 11:06   #293
Aniaa_89
Zakorzenienie

uwielbiam Plotkarę, już nie mogę doczekać się nowej serii
lubię też Pamiętniki Wampirów i Pretty Little Liars

z polskich seriali to ja sporo oglądam, w sumie jak jestem w domu i mam czas to oglądam i Pierwszą Miłość i Klan i M jak miłość i Na Wspólnej
Usta Usta czasem oglądam jak akurat trafię. Przepis na życie też lubię
generalnie jestem serialoholiczka

co do oglądania bez napisów to na pewno dużo to daję, ale ja tak nie lubię bo wtedy za bardzo się skupiam na zrozumieniu co mówią itd, i żadnej przyjemności z oglądania i jakoś nie mogę się do tego przekonać
a przydałoby się trochę podszkolić znów ang, bo po skończeniu LO to tak się opuściłam z nim, że dramat. Na studiach rok miałam ang, ale prawniczy, więc czasem takich podstawowych rzeczy już zapominam
Stary 2011-09-03, 11:15   #294
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
co do oglądania bez napisów to na pewno dużo to daję, ale ja tak nie lubię bo wtedy za bardzo się skupiam na zrozumieniu co mówią itd, i żadnej przyjemności z oglądania i jakoś nie mogę się do tego przekonać
a przydałoby się trochę podszkolić znów ang, bo po skończeniu LO to tak się opuściłam z nim, że dramat. Na studiach rok miałam ang, ale prawniczy, więc czasem takich podstawowych rzeczy już zapominam
Aniu, ja sama nie wierzyłam ile to daje! Już rozumiem że osoba która nie jest na filologii może o tym nie wiedzieć, ale żeby anglistka A zaczęło się od oglądania Poltkary. Na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ pojawiały się nowe odcinki, ale jeszcze bez napisów, jednak ja zniecierpliwiona zaczęłam oglądać wersję bez napisów. I zauważyłam, że im więcej oglądam, tym bardziej "jestem w tym filmie". Na początku też miałam trudność ze skupieniem uwagi, ale po ok. 5 odcinkach zaczęłam się oswajać. Może warto zrobić kolejne podejście?
Stary 2011-09-03, 12:34   #295
AnULka248
Zakorzenienie

Ja w liceum słuchałam dużo zagranicznych piosenek, co też bardzo mi pomogło, poza tym z koleżanką jeśli już pisałyśmy liściki na lekcjach, to po angielsku tak sobie postanowiłyśmy, żeby było z pożytkiem i chociaż u innych budziło to raczej śmiech to angielski zdany na 96%, ustny 90. Więc naprawdę warto szkolić ten język w każdej sytuacji

Blair ubiera się świetnie al gdybym u mnie na miasto tak wyszła, to patrzeliby na mnie jak na jakąś cudzoziemkę Serena już lepiej, tak bardziej na luzie

Przepis na życie też oglądam bardzo fajny serial. M jak miłość i klan też... jakoś tak zostało mi z dzieciństwa kiedy te seriale się zaczynały miałam może z 7 lat i zawsze namiętnie je oglądałam i tak zostało do dziś (chociaż czasem wstyd się przyznać)
Stary 2011-09-03, 12:37   #296
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej laski

AnULka248 ogolnie to bardzo chcialam nad polskie morze pojechac, ale po policzeniu wyszlo na to ze tyle samo wyjdzie jak polece last minute za granice i z kumpela znalazlysmy oferte do Turcji no i tam własnie w tym roku bede sie wakacjowac

dzaga1989 to nie jestes sama ja tez płakałam na "a walk to remember" i ostatnio na " bez mojej zgody" masakryczny film

Dzisiaj jakos nie chce mi sie wogole jesc głodna nawet nie jestem ale zmusilam sie do połówki grejfruta i dwoch kanapeczek z szynka

Jak spedzacie weekend?

Think happy - be happy

M

Stary 2011-09-03, 12:44   #297
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Jak spedzacie weekend?
Ojejuu, zazdroszczę Turcji! Ja jeszcze nigdy nie byłam na żadnej wycieczce Ale już TŻ mi obiecuje że jak się zaręczymy to sobie taki prezent zrobimy i coś w lastach wyszukamy, on weźmie urlop i uciekniemy chociaż na tydzień

Ja ugotowałam właśnie zupkę. Wiecie, że wyszła! Zrobiłam totalnie bez przepisu i totalnie na oko. A wyszła w pachę Mam nadzieję że TŻ też będzie smakowała, ale jest taka a'la babci, więc powinna mu smakować.
Przed ćwiczeniami wyolejkowałam włoski, idę się teraz wykąpać szybko. Może później wyciągnę TŻ na piwko.

O tym filmie Bez mojej zgody słyszałam. A ostatnio w Empiku widziałam nawet książkę, ale ostatnio pcham kasę w ciuchy na uniwerek, zeszytów parę muszę kupić i pojemniki na żywność, więc nie mogłam sobie pozwolić na książkę za 40zł. Będzie Coben na dniach w Biedrze to sobie kupię
Idę się myć. Buziol
Stary 2011-09-03, 12:52   #298
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Jak spedzacie weekend?
No tak, a przynajmniej pogodę masz pewną! Ach, pozazdrościć
Ja dziś nie mam nic ciekawego w planach, może zobaczymy jakiś film z Tż. Chciał jechać dziś do Pizza hut na makarony, ale muszę mu to jakoś wybić z głowy to ma się nijak do mojej diety

Dżaga, a kiedyż ten wspaniały dzień nastąpi, wiesz już może? tak teoretycznie

Ja lecę robić album z zeszłorocznych wakacji (długo czekał na swój czas)
Stary 2011-09-04, 14:23   #299
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej dziewczynki
jak tam ??

Ja dzisiaj caaaały dzien sie opierniczam....jak zawsze w niedziele i mam pozniej wyrzuty ze wolny dzien zmarnowalam musze sobie zaczac na niedziele cos wymyslac hmmm moze basen siłownie albo cokolwiek zeby dnia nie marnowac

Think happy - be happy

M

Stary 2011-09-04, 16:53   #300
frantic_witch
Raczkowanie

dzaga1989
Cytat:
O tym filmie Bez mojej zgody słyszałam. A ostatnio w Empiku widziałam nawet książkę,
świetna książka, naprawdę polecam !
__
u mnie z dieta byle jak. Waga zepsuta, a poza tym czekam na okres, który mi już od dłuższego czasu się spóźnia, chodze napuchnięta i nawet mierzenie centymetrem mnie nie zadowala. ponadto byłam wczoraj na pielgrzymce do Wąwolnicy, słońce piekło i jeszcze taki wysiłek i jestem jeszcze bardzie spuchnięta niż wcześniej. Dzisiaj jeszcze mam ochotę jeść, nie to że jestem głodna, ale czuję potrzebę jedzenia, już nawet nie pomaga marchewka i kalarepka.
Rano zjadłam pół drożdżówki z serem i pół z jabłkiem popijane inką
Na drugie śniadanie pół drożdżówki z serem
na obiad leczo z kiełbasą zagryzane żytnim chlebkiem
no a później jeszcze dorwałam się do przedwczorajszego obiadu, który znlazłam w lodówce, ("tagliatelle z tuńczykiem"- moja specjalność) i kilka "widelców" tego zjadłam, a potem poszłam jeździć na rowerze. Kompletnie nie mam ochoty na ćwiczenia, ale może wieczorkiem pokuszę się na jakieś brzuszki
będzie:
55 kg

cel:
1. 65 kg -> [osiągnięty]
2. 60 kg -> [osiągnięty]
3. 55 kg !!!!

Zapuuszczam włosy!!
Będą po samą dupę
frantic_witch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości