![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Przyczajenie
|
Byłam razem z tatą na dukanie. ja można powiedzieć ze nie miałam problemów ale tata źle się czuł i przestał ją stosować. Ból nerek wątroby i zawroty głowy. ale koleżanka schudła koło 15 kg chyba na dukanie. Więc zależy od organizmu ale wyniszcza troche u każdego zwłaszcza nerki bo to dieta białkowa.
Mój jadłospis na dziś: I= ryba w pom. - 260 kcal + wafel ryżowy 38 kcal II=otręby 41 kcal +dżem 70 kcal + jogurt nat. 59 kcal III=mały kotlecik pieczony 155 kcal +ogórki 10 kcal IV= 2x parówka 267 kcal +łyżka ketchupu 15 kcal V= rybka smaż. 87 kcal + na oleju 90 kcal PODSUMOWUJĄC=1092 kcal a parówki nie mogłam sobie odmówić. tak je uwielbiam. ale rzecz jasna odtłuszczana. a w 1100 kcal zmieściłam. tylko na rowerku będzie trzeba się poruszać więcej aby spalić ją.
![]() |
#273 | |
Raczkowanie
|
Ja dziś strasznie zabiegana, bo rozpoczęcie roku w jednej szkole, w drugiej. Więc dzisiaj było tak:
- jogurt naturalny z otrębami - płatki kukurydziane z mlekiem 2% - leczo z cukinii z (malutkim) kawałkiem cukinii i mięskiem z kurczka, + łyzka ziemniaków (jakoś tak mnie naszło, bo normalnie nie jadam tego świństwa ![]() - jogurt naturalny z otrębami to tyle ![]() czekam, aż okres mi się zacznie, ale jakos wyjątkowo się spóźnia. Dziwne... ![]() Dzisiaj łaziłam 5 km, plus ćwiczenia rano i wieczorem (znaczy zaraz poćwiczę ![]() dzaga1989 Cytat:
![]()
było: 84 kg ![]() start na wizaż.pl: 67 kg ![]() jest: 59,6 kg ![]() będzie: 55 kg ![]() cel: 1. 65 kg -> ![]() 2. 60 kg -> ![]() 3. 55 kg !!!! ![]() _______________________ Zapuuszczam włosy!! ![]() Będą po samą dupę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj tak
![]() I jogurt biszkoptowy; 3herbatniki II kotlet mielony, 1ziemniak, sałatka (pomidor, ogórek kiszony, papryka) III 5śliwek IV grahamka z serem, pomidorem i papryką 30min orbitreka + brzuszki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Frantic Witch, dziękuję
![]() ![]() Ja już na okres od tygodnia chyba czekam ![]() Zjadłam właśnie ostatni posiłek - buuuudyń ![]() ![]() ![]() Ogólnie u mnie dziś bardzo ładnie z menu: -owsianka (4łyż. płatków+1łyż.otrąb+1łyż.r odzynek) -3 pulpeciki +1/2 woreczka ryżu + surówka -budyń -2 nektarynki Do tego trochę pochodziłam bo byłam w bibliotece po książki do mgr, ale była już zamknięta. Pójdę dopiero w poniedziałek, bo jutro sprzątam, a o 16 przychodzi kolejna osoba na korki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
dzaga1989 ja ogladam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj: 1.dwie kromki cimnego chleba z serkiem wiejskim i pomidorem 2/3 grahamka z szynka i ogórkiem 4. dwa ziemniaki, kawałek duszonego kurczaka i sałatka z pomidorów i ogórków z jogurtem naturalnym I godzinka rowerku ![]() ![]() 21 wrzesnia mam wyjazd i pełna mobilizacja dietetyczna ![]() ![]() Wogóle nie kupiłam stroju i nie wiem czy gdziekolwiek kupie jeszcze w moim rozmiarze ( mam 75D a doł L/M zalezy od rozmiarówki) chyba allegro zostaje ![]()
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Też chcę gdzieś wyjechać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek Perełki
![]() Ja wczoraj jednak trochę zawaliłam, bo wrócił TŻ i zachciało mu się Włatców Móch oglądać. No i zaczęło mnie tak ssać w żołądku że zjadłam 1/2 wieśniaka, kromkę chleba i jeszcze poprawiłam nektarynką ![]() ![]() ![]() Dziś kliknęłam na All marynarkę z Mastifa ![]() ![]() Dobra, lecę sprzątać. Muszę się wyrobić dziś ze wszystkim. Buziaki ![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
hej kobietki !
Dziś 20-sty dzień mojej diety , diety jak diety , ale zmian nawyków żywieniowych !! już czuję się o niebo lepiej i lżej ![]() pa , pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki!
![]() Miałam wczoraj małą imprezę i niestety wieczorem zjadłam trochę gyrosa... ale dziś pokutuję! Zrobiłam dziś pyszną owsiankę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | ||
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ;D Twoja kolacja nie była taka zła - najwazniejsze ,że malo weglowodanów ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- hej kochane;* ja się dziś czuje fatalnie co najmniej dostałam okres i (jak niggdy) niesamowicie boli mnie brzuch ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do nauki! Ale już! Nauczysz się perfekt i będzie spokój ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja lece do nauki zajrzę pewnie wieczorkiem , miłego dnia dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
To życzę owocnej nauki
![]() ![]() Ja już po śniadaniu, dziś 2 kromki ciemnego chleba z twarożkiem ze szczypiorkiem. A teraz śmigam sprzątać, chociaż nie chce mi się strasznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Heloł!
![]() A ja dziś zjadłam bardzo pyszne i sycące śniadanie, a był nim omlet zwany Kaiserschmarren. Fotoprzepis na blogu więc zapraszam ![]() Sama zmykam poćwiczyć a później chciałabym zrobić zupę z cukinii (ale taką z kawałkami, nie krem!) ale nie mogę znaleźć przepisu. Może któraś z Was ma jakiś sprawdzony? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
dzaga1989 ja nie pomogę niestety, bo na gotowaniu zup w ogóle się nie znam
![]() ja wczoraj pierwsza połowa dnia ładnie, było zdrowo i dietetycznie, ćwiczenia też zaliczone ![]() popołudniu spotkałam się z TŻtem i było już gorzej ![]() poszliśmy na pizze i piwo. Zjadłam 2,5kawałka, więc w sumie nie tak źle bo zdarzało się, że jadałam więcej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj od rana też ładnie, ale z ćwiczeniami chyba sobie zrobię przerwę na weekend ![]() wieczorem znów idę z TŻtem do znajomych na jakaś mała imprezkę, więc znów nie będzie super dietetycznie, ale postaram się pilnować ![]() eh, w weekendy niestety ciężej trzymać się diety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Paula, różne rzeczy gotowałam, ale z cukinii niestety nic...
Ania, jestem z Ciebie dumna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Ja w weekend, zwłaszcza w sobotę, zawsze daję sobie trochę luzu. Ale to jest dobre dla organizmu, bo nie ma takiej monotonii. Gdy raz dostanie więcej kcal to dla niego taki mały wstrząs, który tylko korzystnie napędza metabolizm
![]() Jestem już po twisterku i odcinku 90210. W końcu tej Emilki się pozbyli...Bojku już miałam ochotę udusić ją przez monitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Też zauważyłam, że jak sobie pozwolę czasem na więcej, to potem szybko spada dalej
![]() Jeju, nie kojarzę nikogo z 90210 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
90210 nie oglądam
![]() ![]() ale oglądam całą masę innych seriali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
a lubicie coś z polskich seriali? Jak uwielbiałam Usta usta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z polskich nie oglądam NICZEGO! Kompletnie. A właśnie dziewczyny na uni ciągle opowiadają o Usta Usta i o czymś jeszcze. Może warto...Tylko ja oglądam amerykańskie i mam z tego dodatkowo szlifowanie języka. Bo naprawdę poczyniłam duże postępy jeśli chodzi o słuchanie ze zrozumieniem. Jeśli są na forum jakieś maturzystki to naprawdę polecam oglądanie seriali bez napisów! 4 lata siedziałam na studiach i nie zdawałam sobie sprawy, że to tak pomaga ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-09-03 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam Plotkarę, już nie mogę doczekać się nowej serii
![]() lubię też Pamiętniki Wampirów i Pretty Little Liars ![]() z polskich seriali to ja sporo oglądam, w sumie jak jestem w domu i mam czas to oglądam i Pierwszą Miłość i Klan i M jak miłość i Na Wspólnej ![]() Usta Usta czasem oglądam jak akurat trafię. Przepis na życie też lubię ![]() generalnie jestem serialoholiczka ![]() co do oglądania bez napisów to na pewno dużo to daję, ale ja tak nie lubię bo wtedy za bardzo się skupiam na zrozumieniu co mówią itd, i żadnej przyjemności z oglądania i jakoś nie mogę się do tego przekonać ![]() a przydałoby się trochę podszkolić znów ang, bo po skończeniu LO to tak się opuściłam z nim, że dramat. Na studiach rok miałam ang, ale prawniczy, więc czasem takich podstawowych rzeczy już zapominam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Ja w liceum słuchałam dużo zagranicznych piosenek, co też bardzo mi pomogło, poza tym z koleżanką jeśli już pisałyśmy liściki na lekcjach, to po angielsku
![]() ![]() Blair ubiera się świetnie ![]() ![]() ![]() Przepis na życie też oglądam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() AnULka248 ogolnie to bardzo chcialam nad polskie morze pojechac, ale po policzeniu wyszlo na to ze tyle samo wyjdzie jak polece last minute za granice i z kumpela znalazlysmy oferte do Turcji ![]() ![]() dzaga1989 to nie jestes sama ja tez płakałam na "a walk to remember" i ostatnio na " bez mojej zgody" masakryczny film ![]() Dzisiaj jakos nie chce mi sie wogole jesc głodna nawet nie jestem ale zmusilam sie do połówki grejfruta i dwoch kanapeczek z szynka ![]() Jak spedzacie weekend? ![]()
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Ojejuu, zazdroszczę Turcji!
![]() ![]() ![]() Ja ugotowałam właśnie zupkę. Wiecie, że wyszła! Zrobiłam totalnie bez przepisu i totalnie na oko. A wyszła w pachę ![]() Przed ćwiczeniami wyolejkowałam włoski, idę się teraz wykąpać szybko. Może później wyciągnę TŻ na piwko. O tym filmie Bez mojej zgody słyszałam. A ostatnio w Empiku widziałam nawet książkę, ale ostatnio pcham kasę w ciuchy na uniwerek, zeszytów parę muszę kupić i pojemniki na żywność, więc nie mogłam sobie pozwolić na książkę za 40zł. Będzie Coben na dniach w Biedrze to sobie kupię ![]() Idę się myć. Buziol ![]()
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
No tak, a przynajmniej pogodę masz pewną! Ach, pozazdrościć
![]() Ja dziś nie mam nic ciekawego w planach, może zobaczymy jakiś film z Tż. Chciał jechać dziś do Pizza hut na makarony, ale muszę mu to jakoś wybić z głowy ![]() ![]() Dżaga, a kiedyż ten wspaniały dzień nastąpi, wiesz już może? ![]() ![]() Ja lecę robić album z zeszłorocznych wakacji (długo czekał na swój czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() jak tam ?? ![]() Ja dzisiaj caaaały dzien sie opierniczam....jak zawsze w niedziele i mam pozniej wyrzuty ze wolny dzien zmarnowalam ![]() ![]()
![]() |
#300 | |
Raczkowanie
|
dzaga1989
Cytat:
![]() __ u mnie z dieta byle jak. Waga zepsuta, a poza tym czekam na okres, który mi już od dłuższego czasu się spóźnia, chodze napuchnięta i nawet mierzenie centymetrem mnie nie zadowala. ponadto byłam wczoraj na pielgrzymce do Wąwolnicy, słońce piekło i jeszcze taki wysiłek i jestem jeszcze bardzie spuchnięta niż wcześniej. Dzisiaj jeszcze mam ochotę jeść, nie to że jestem głodna, ale czuję potrzebę jedzenia, już nawet nie pomaga marchewka i kalarepka. Rano zjadłam pół drożdżówki z serem i pół z jabłkiem popijane inką Na drugie śniadanie pół drożdżówki z serem na obiad leczo z kiełbasą zagryzane żytnim chlebkiem no a później jeszcze dorwałam się do przedwczorajszego obiadu, który znlazłam w lodówce, ("tagliatelle z tuńczykiem"- moja specjalność) i kilka "widelców" tego zjadłam, a potem poszłam jeździć na rowerze. Kompletnie nie mam ochoty na ćwiczenia, ale może wieczorkiem pokuszę się na jakieś brzuszki ![]()
było: 84 kg ![]() start na wizaż.pl: 67 kg ![]() jest: 59,6 kg ![]() będzie: 55 kg ![]() cel: 1. 65 kg -> ![]() 2. 60 kg -> ![]() 3. 55 kg !!!! ![]() _______________________ Zapuuszczam włosy!! ![]() Będą po samą dupę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.