|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część XI
|
|
|
|
#272 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#274 |
|
Konto usunięte
|
parę postów wyżej była wklejona lista.
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, lecę poszukać.
Przeglądałam wątek kilka stron do tyłu ale net mi dziś tak wolno chodzi że "gubi" niektóre posty.
|
#276 |
|
Dossisława I
|
Są w Rossmanie chusteczki dla dzieci w pojemniku? Jeśli są to z jakiej firmy i jaka cena.
Są już wyniki konkursów na rossnecie! Edytowane przez TheDocha Czas edycji: 2011-08-26 o 15:18 |
|
|
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
Udało się wygrać Lactacyd Hydro-Balance
Ciekawa jestem kiedy będą w końcu do odbioru Palmolive za grę w statki :/ ponad miesiąc temu były wyniki i na tym się skończyło.. mieli poinformować mailowo o możliwości odbioru nagrody :/
|
|
#278 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zerknijcie prosze czy sa jakies przeceny na pieluchy i słoiczki babydream jak bedziecie. Bede bardzo wdzieczna
|
|
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
drogie wizażanki mam problem i jestem zla!
kupiłam dziś 2 produkty z garniera-dostałam voucher do kina zakupiłam również pomadkę z neutrogeny- ale peelingu nie otrzymałam, mimo iż w gazetce i na sklepowych półkach jest napisane "dowolny produkt neutrogeny"... a hostessa podeszła ze mną do półki i powiedziała że tylko z tych produktów (wskazujac na balsamy do ciała) a ja do niej że na kremach też to jest a ona ze na pomadki nie ma... ciekawa jestem dlaczego w gazetce napisali dowolny produkt??? mogli zrobic tak jak m.in z produktami FA, że promocja nie obowiązuje na mydełka w kostce i produkty mini.. co jeszcze na paragonie tylko pod garnierem wydruk jest że rabat na vouchery kina, ciekawa jestem czy powinno się tez takie cos pojawic przy neutrogenie, a wy przy zakupach innych produktów z gratisem macie wbite rabat???? Edytowane przez mlel Czas edycji: 2011-08-27 o 13:39 |
|
|
|
#280 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mam szczęścia do tych konkursów
, nie wygrałam płynu Lactacyd
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie wygrałam
A nie ukrywam, że bardzo ucieszyłaby mnie kolejna buteleczka tego płynu - używam go od ponad miesiąca i jestem z niego bardzo zadowolona
|
|
#282 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie wygrałam
Ale ten płyn mnie podrażniał(tzn wersja podstawowa), więc nie jestem bardzo zawiedziona, po prostu mama nie dostanie prezenciku
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
Hehe, to niespodzianka z tym voucherem do kina, akurat jest moje kino na liscie
zaraz ide poszukac co z tego garniera moge kupic cos polecacie ?
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
któraś z was pytała czy produkty do włosów z isany mają niższe ceny i jeśli odp jeszcze nie padła- z tego co widziałam niestety nie mają. Ale udało mi się kupić tańszą o 2 zł (za 6,99) maskę Alterry
|
|
|
|
#287 |
|
Przyczajenie
|
będzie, będzie
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda że Isana nie przeceniona, a chciałam żel mandarynkowy ale poczekam może za tydzień od nowej gazetki coś będzie ![]() w ogóle kupiłam dziś same najpotrzebniejsze rzeczy, nie skusiła mnie żadna z tych promocji |
|
|
|
|
#289 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
zapomniałam o kuponie
Mnie też jakoś te promocje nie skusiły, ale może to dlatego, że 3 minuty po wejściu spotkałam mamę, która już sie na mnie krzywo spojrzała za 'kolejne mazidło do włosów' i nie miałam czasu się porządnie rozejrzeć po sklepie
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne opowiadanie z serii alterra
![]() Kupiłam krem do mycia twarzy i dwa mydełka. Miałam kod na jednej kartce A ta do mnie z wątem, że ona nic o kodach nie wie. I nie będzie mi wbijała. Więc jej wyjaśnilam. wbiła mi najpierw krem i kazała poczekać bo ona nie wie czy może mi na ten sam kod nastepne produkty wbic ![]() i kupiłam odżywkę glis kura i nie dostalam klamerki gdyż nie chodziło o odżywke
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
chyba tak zrobie, ale jak im udowodnie ze nie otrzymałam gratisa...hmmm chyba tylko dowód jest na kamerze w sklepie, na nic to biore się za pisanie, choc wątpie aby cokolwiek odpisali, gdyz juz kilka razy pisalam do nich w innych sprawach i żadnej odp nie miałam
Edytowane przez mlel Czas edycji: 2011-08-26 o 20:22 |
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
laski a orientujecie sie czy moze sloiczki babydream są przecenione ??
|
|
#294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem nerwowa, albo bym do niej gdzie moge zlozyc skarge albo po prostu bym napisala do Rossmanna, że w takim i w takim ich lokalu tego dnia spotkała mnie takowa niesmaczna sytuacja. Moze by dostali reprymende.. eh. tacy pracownicy to nie pracownicy
|
|
|
|
|
#295 |
|
po prostu Em :)
|
Niczego nie musisz im udowadniać, po prostu opisz sytuację. Oni powinni z góry założyć, że mówisz prawdę.
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie. Jak obsługa taką łaske robi to trzeba złożyć skargę albo kierownika na miejscu poprosić.
Ja na szczęście nigdy nie miałam takich nieprzyjemności z kodami mam i koniec, wbija na kasę. Mówią na klientke ''cwaniara'' a sama też by z takiego kodu na 100% skorzystała
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam dziś maseczkę Tołpy, wracam do domu..patrzę na paragon a tam krem do rąk do odbioru
jutro lecę odebrać :P
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam 2 maseczki Perfecta z migdałami mam nadzieje że nowa wersja będzie tak dobra jak stara
|
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli pozwolicie, wkleję tu wiadomośc jaką napisałam do rossmana. Mam nadzieje ze jakoś wypadła..gdyż talentu do takiego pisania nie mam
Jak oceniacie?????" Witam serdecznie. Piszę do państwa, gdyż w dniu dzisiejszym (26.08.11) w jednej z drogerii rossmana zastała mnie bardzo nie przyjemna sytuacja. Od dzisiaj trwa promocja z udziałem wielu rozdawanych gratisów przez hostessy. Jednym z produktów z gratisem są pradukty marki Neutrogena. W gazetce jest napisane "przy zakupie DOWOLNEGO produktu marki Neutrogena Formuła Norweska peeling do stóp gratis" Ja zakupiłam m.in pomadkę z firmy Neutrogena, lecz gratisu nie otrzymałam. Hostessa podeszła ze mną do półki z balsamami do ciala i powiedziala ze tylko na te produkty jest promocja (wskazując na balsamy do ciała, kremy do rąk/stóp). Jestem bardzo zdziwiona gdyż slowo "DOWOLNE" oznacza dla mnie że również pomadka powinna być objęta promocją. W przypadku produktów FA jest dodatkowo napisane iż "mydełka w kostce oraz produkty mini nie sa objęte promocją". W przypadku neutrogeny takiej informacji nie było, że oferta nie obejmuje pomadek. Jestem bardzo zażenowana tą sytuacją, gdyż pracownicy nie są doinformowani co konkretnie obejmuje promocje.albo Państwo, którzy nie potraficie się określić z produktami w promocji. Sklep w którym spotkała mnie owa sytuacja znajduje się w Ostrołęce na ul. Prądzyńskiego 2 Bardzo proszę o rozwiązanie tego problemu, gdyż obawiam się, iż taka sytuacja spotkała nie tylko mnie. Z Poważaniem" Edytowane przez mlel Czas edycji: 2011-08-26 o 20:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

Mam nadzieję, że zdążę skorzystać z promocji 
, nie wygrałam płynu Lactacyd

Mnie też jakoś te promocje nie skusiły, ale może to dlatego, że 3 minuty po wejściu spotkałam mamę, która już sie na mnie krzywo spojrzała za 'kolejne mazidło do włosów' i nie miałam czasu się porządnie rozejrzeć po sklepie