|
|
#1 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Rossmann - część XI
Kolejna część wątku Rossmanniaczek.
![]() Część 1 Część 2 Część 3 Część 4 Część 5 Część 6 Część 7 Część 8 Część 9 Część 10 Podziel się z nami skanami najnowszej gazetki promocyjnej, jeśli nie ma jej jeszcze na Rossnecie. Cytat:
Skrót CND - Cena Na Do widzenia (jeśli wycofują jakiś produkt, zmieniają skład, lub opakowanie) Cytat:
KODY RABATOWE Kody rabatowe możesz pobrać w zakładce Okazje na Rossnecie i w zakładce Rossmanniaczki na Wizażu. Kody są wielokrotnego użytku. Możesz skorzystać z kodów podanych tu przez inne Wizażanki. Cytat:
PREZENTY NA ROSSNET Prezenty to akcja Rossnetu. Pojawiają się co jakiś czas. Nie jest to stała akcja. Kody na prezenty są jednorazowego użytku. Cytat:
Pozwoliłam sobie skopiować treść postu z poprzedniego wątku.
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2011-08-22 o 09:37 |
||||
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XI
Melduję się
![]() i odnośnie chińskich baniek to, żeby nie zaśmiecać już tu to podaję link do wątku o nich ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127280&page=74
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2011-08-22 o 09:33 |
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja pisałam normalnie, bez żadnych pretensji. Może ktoś przegapił wcześniejszy post i akurat ma kod na Gliss Kur, dlatego się przypominam. W ciągu dnia pojawia się tyle postów, że łatwo coś przegapić. A zależy mi na tej odżywce.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Klientka w krawacie
|
Ale pędzimy.
Muszę poczytać dokładnie o tych bańkach
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
szybko zleciało
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
witam w nowej części
wczoraj kupiłam złoty, niebieski i różowy pękacz mlel czy w Twoim tuszu Eveline są również takie małe włoski nie wiem co to jest, chciałam kupić jeszcze jeden zestaw na zapas ponieważ jest teraz obniżony w Biedronce ale w malowaniu przeszkadzają mi właśnie te włoski
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pomóżcie
Jak ustawić na rossnet.pl newslettera, bo nie ogarniam |
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
pędzimy.
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Także jestem
A dałam odp jeszcze w starym wątku---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Właśnie odkryłam, że wygrałam micel Bourjois Od razu mam lepszy humor
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Ja zaraz sprawdzę. Dzięki za informację
![]() I znów nic nie wygrałam. Edytowane przez 8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 Czas edycji: 2011-08-22 o 11:52 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się udało
w ogóle jakiś szczęśliwy dzień mam dzisiaj
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie też przenoszę się z moim pytaniem.
Francuska Fantazja, dziękuję Zastanawiałam się też nad kupnem Ziaji, ale tu opinie są już różne. Jak myślicie? Może faktycznie masz rację, co do niepotrzebnego przesuszania twarzy kosmetykami na trądzik.
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Również witam w nowej części wątku
![]() Też nie wygrałam w konkursie Bourjois :/ |
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nic nie wygrałam
, ale może kiedyś coś wygram (od niedawna biorę udział w tych konkursach bo wcześniej nie wiedziałam o stronie R)
|
|
|
|
#15 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba wzięłam to za podpis szkoda, że nie wygrałam, bo dopiero co kupiłam micel, a tu się zaraz będzie kończył |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
matulu nowy wątek
![]() nie zauważyłabym , dzięki za wzmianke o konkursie idę zerknąć czy wygrałam ___ EDIT nic z tego ;[
świat mody i urody i diet było->72 będzie -> 55 10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93 28.05 - 90,9 kolejna dieta Herbalife Edytowane przez karolajjnn Czas edycji: 2011-08-22 o 12:36 |
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
czy ma może ktos najnowsza gazetkę? ta z 11 sierpnia niedługo się kończy...
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie można zobaczyć aktualną gazetkę?
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
ktos tu niedawno pisal, ze przyszla gazetka nie bedzie posiadala swojej wersji papierowej
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- dziewczyny, czy oplaca sie kupic krem do depilacji veet? rozowy np? nie moge go znalezc na kwc...niebieski ma rozne opinie.. i te zle i te dobre. Moze ktoras chce sie podzielic doswiadczeniem? |
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
melduję się w nowym wątku
![]() udało mi się wygrać micelek z bourjois
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również melduję się w nowym wątku
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Kod z 18.08 na Gliss Kur:
2982174683648 Miałam wydrukowany i na szczęście znalazłam ![]() Chciałam go kupić, ale ma baardzo mierne opinie na KWC. Kod jest na Gliss Kur, Ekspresowa odżywka Satin Relax, o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...na.html&next=1
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szczoteczka w tuszu ma maniej gęste włoski ale czy są male, normalne mi rewelacyjnie się nimi maluje nie mam sklejonych rzęs i tusz mi sie nie kruszy
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
używałam tego różowego, ale niestety nie bylam zadowolona, gdyż nie wszystkie wloski mi sie "wypalały", zakupiłam następnie z eveline różowy i jestem bardziej zadowolona, i cena niższa
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Krem tonujący ziaji nuno jest w rossmanie?
Wiem że w naturze,bo kiedyś tam go kupiłam ale tam mam za daleko ![]() Aha i jeszcze jedno pytanie,czy ten tonujący z under twenty jest dostępny w jednym czy dwóch odcieniach? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,37129,anti-acne-2w1-lekki-krem-puder-antybakteryjny.html&next= 1
Edytowane przez Kachnaaaa Czas edycji: 2011-08-22 o 13:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

Może po prostu tego dnia żadna z nas kodu nie pobrała i dlatego go tu nie ma? Bo jak przejrzycie wątek, to dużo dziewczyn wrzuca swoje złapane kody i raczej nie kryje ich tylko dla siebie.
Ja pisałam normalnie, bez żadnych pretensji. Może ktoś przegapił wcześniejszy post i akurat ma kod na Gliss Kur, dlatego się przypominam. W ciągu dnia pojawia się tyle postów, że łatwo coś przegapić. A zależy mi na tej odżywce.

nie wiem co to jest, chciałam kupić jeszcze jeden zestaw na zapas ponieważ jest teraz obniżony w Biedronce ale w malowaniu przeszkadzają mi właśnie te włoski

, ale może kiedyś coś wygram (od niedawna biorę udział w tych konkursach bo wcześniej nie wiedziałam o stronie R)
będzie -> 55