|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
oo rany- ale się rozpędziłyście
![]() A ja dzisiaj przeżywam stres, bo już za tydzień TEN dzień Tak, wiem ,że to jeszcze tydzień, ale już snuje czarne wizje.Najchętniej bym w ogóle nie odpoczywała, tylko cały czas się uczyła, ale wiem, że tak nie można Chyba wpadam w jakąś manię prześladowczą
|
|
#274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za egzamin - na pewno zdasz!
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie mam tak, że uczę sie po nocach, albo w dzień przed i dobrze na tym wychodzę, więc daj sobie trochę luzu, naprawdę |
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do nauki dzień przed egzaminem, to zgadzam się w 100%. Można na luzie rzucić okiem na materiał, ale wkuwanie tylko podkręca stres.
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
mi się lepiej uczy w stresie, mam motywację wtedy, zawsze tak robiłam. i też raczej w trybie nocnym.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przecież nie będziemy cały czas narzekać na nasz młody wygląd ![]() Wiecie? Ja już mam dość tej szkoły Dzisiaj dostałam papier i mam szukać miejsca w których chcę robić praktyki, które trwają 3 tyg.
|
||
|
|
|
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja tez trzymam
Cytat:
czasem mialam tak, ze caly wieczor sie czegos uczylam i nic a rano w autobusie(kolo 6) wszystkiego sie nauczylam![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
i wybralam najgorsze miejsce jakie moglam spotkac odwiedzil mnie maz(wtedy jeszcze nie maz) raz i tylko na jakies 5 min a dostalam takie kazanie, ze do tej pory pamietam zreszta do konca juz sie uwzięły na mnie za to
|
||
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziękuję Dziewczyny
![]() A co do pór nauki- mnie chyba najlepiej wchodzi wiedza do głowy przed południem Aha- i pograłam sobie w Angry Birds na rozluźnienie
|
|
#281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, że to w załączniku to peruka, ale kolor jest piękny.
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Perfekcjonistka- idź po prostu tam gdzie byś chciała odbywać praktyki, jak nie będą mieli żadnych innych praktykantów to przyjmą z radością darmowa siłę roboczą ![]() Ja bardzo dobrze wspominam swoje praktyki, nie namęczyłam się specjalnie, atmosfera była przyjazna, czegoś się nauczyłam i nikt mnie nie wykorzystywał do mycia podłogi czy parzenia kawy
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu 3 tygodnie to trochę sporo ![]() Planuję wybrać drogerię, bo już w następnym roku muszę znowu wybrać to, gdzie potem będę chciała pracować a zawód "drogistin" najbardziej mi się podoba Nie mam pojęcia jak nazywa się to po polsku, ale to jest ta osoba, która tam pracuje Mam nadzieje, że nic mi się już nie odmieni ![]()
|
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozwalil am spodnie ale zdaniem nauczycieli to bylo dobre miejsce pfff nastepnym razem poszlam tam gdzie bylo lekko, milo i mialam gdzies opinie innych bo tam i tak nie uczyli nas niczego a cieszyli sie z darmowej pomocy
|
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Oczo✂✂✂ne" kolory rulez Edytowane przez Perfekcj0nistka Czas edycji: 2011-09-12 o 15:22 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Dziękuję
|
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
a w jakim zawodzie praktykowałaś?
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
uch, tragedia
![]() ja praktykowałam w redakcji gazety i jak tam szłam to szczerze mówiąc się spodziewałam że będę robić kawę, myc podłogę i biegać po bułki ale nic takiego, po prostu pisałam i obserwowałam pracę w redakcji...z resztą osoba odpowiedzialna za praktyki na uczelni od razu zastrzegła że jak nam każą robić coś co nie jest zgodne z naszymi obowiązkami to mamy to zgłosić.
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Hah.. ja też miałam praktyki w biurze podróży, a musiałam rozmieniać im kasę w bankach, biegać po pieczątki, wsuwać krzesełka i ogólnie dbać o porządek. Jedyne zajęcie które mi się naprawdę podobało to dzwonienie do klientów i informowanie o godzinach odlotów samolotów i jeszcze okazjonalnie odbieranie telefonów w biurze. O wymarzonej obsłudze klientów mogłam pomarzyć...
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odpisali mi na ta skarge(co u lekarza pielegniarka mnie strasznie potraktowala, osmieszyla i mowila na "Ty") jesli chce uzyskac jakies informacje musze napisac pisemna skarge(wczesniej wyslalam poczta elektroniczna) podobno przeprowadzili szczegółowe postepowanie wyjasniajace
|
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na końcu powiedza że i tak świadków nie było takie skargi są bez sensu ale masz rację, trzeba to robić, może w końcu da to komuś do myślenia (jakby tak wszyscy składali gdy zostali źle potraktowani to w końcu by coś musieli zrobić a tak ludzie odpuszczają i na tym się kończy)
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez zawsze odpuszczalam ale wizyta tam byla straszna tak nie milej pielegniarki jeszcze nie spotkalam i to przez moj wyglad bo dla ludzi wygladajacych dorosle byla mila a nas przed nimi osmieszyla![]() bylam wtedy u okulisty(pierwszy raz, w tej placowce tak samo wiec przestraszona bylam wizyta bo bardzo nie chcialam nosic okularkow) i obok gabinetu byla rejestracja to podeszłam a ta sie wydarla, zapytala sie nas czy widzimy co pisze na drzwiach(pisalo rejestracja mowiac to smiala sie i patrzyla na ludzi tam jakby szukala poparcia
|
|
|
|
|
|
#296 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole nie kręci mnie chodzenie po górach A w Zakopanem byłam w zeszłe wakacje (bo mojego idiotycznego ex na morze się namówic nie dało ) i przyznam, że jako dziecko bardziej mi sie podobało, teraz miasto jak miasto. Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() Ja swoje praktyki wspominam bardzo miło, nie parzyłam kawy, nie zamiatałam
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Pozwólcie kobitki, że zmienię temat i zapytam, czy będziecie dzisiaj oglądać wybory miss?
Przyznam, że do tej pory nigdy mnie to nie interesowało, ale w tym roku mamy naprawdę piękną "reprezentantkę" i trzymam za nią kciuki Nie wiem tylko jeszcze o której się to zacznie, ale poszperam jeszcze
|
|
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja oglądałam tylko raz wybory miss Polski jak wygrała taka czarnulka z dużymi zębami.
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Na TEJ stronie jest napisane, że "Niestety, transmisji finału nie będzie można obejrzeć w żadnej z polskich telewizji."
Przecież co roku można było to obejrzeć Co cóż, trzeba będzie poszukać na innych zagranicznych kanałach, a jak nie, to na niemieckich. Co za lipa Jak nie walka Adamka, to teraz wybory misssek Nic w tej telewizji nie ma |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i zagladam tylko raz na jakis czas

Tak, wiem ,że to jeszcze tydzień, ale już snuje czarne wizje.Najchętniej bym w ogóle nie odpoczywała, tylko cały czas się uczyła, ale wiem, że tak nie można
Chyba wpadam w jakąś manię prześladowczą
Dzisiaj dostałam papier i mam szukać miejsca w których chcę robić praktyki, które trwają 3 tyg.

ale zdaniem nauczycieli to bylo dobre miejsce

Co cóż, trzeba będzie poszukać na innych zagranicznych kanałach, a jak nie, to na niemieckich. Co za lipa