|
|
#271 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Macham znad herbaty
Piękna pogoda dzisiaj (oby się utrzymała jak najdłużej) --- Łohoho! |
|
|
|
#273 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Piłeś wczoraj?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#274 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#275 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aaaa,to stąd te Twoje wyznania smsowe
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#276 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co to tych perfum na weselu
![]() Potrzebuję porady na gwałt ![]() Mam w mieście 2 sephory,do jednej mi nawet blisko(z 20 minut autem) i jak łatwo się domyślić jestem jej częstym gościem,do drugiej mam baaaaaaardzo daleko - to drugi koniec miasta i osobiście nie chce mi się jechać. Z całej sympatii do pan ''z mojej''sephory,ale nie czuję,żeby mi doradziły,jaki zapach by mi pasował na wesele ,dlatego jeśli to nie problem czy mogłybyście mi podać kilka Waszych sugestii,a ja poniucham i coś sobie znajdę z tych (przypływ gotówki ).Katowałam Was wyborem perfum w tamtym wątku baaaaaaaaaaardzo byłabym wdzięczna ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#278 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad kawy , wstałam niedawno, chociaz z imprezy wróciłam przed północą, ale jeszcze zdjęcia zrzucałam. Da mi ktos kiedys moim wlasnym aparatem po głowie
![]() Włosy się "sprały" chociaż nie całkiem równo
|
#280 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
troszkę zostałam z tyłu ale powoli nadrabiam, rozwaliły mnie podwiązki Rejcz
![]() gratulacje dla Ves i dla Ju dla Polly kciuki na następny raz ![]() a tak fogle to zaczęłam urlop dwutygodniowy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#281 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#282 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No cóż,miałam wrażenie,że jakbym była sama to byś zadzwonił
Spadam zaraz na spacer
|
|
|
#283 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#284 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bransoletka mi się podoba szczególnie Cytat:
widać ![]() Cytat:
Dobry, spałam do 13 taki ładny dzień marnuję ![]() Wczoraj byłam na pijackiej imprezie, czisas, zapomniałam już że ludzie umieją tak pić (trochę studentów tam było między innymi i nadawali tempo ) Na szczęście pamiętam drogę do domu w przeciwieństwie do TŻa ![]() Dziś ideu za to znowu pić piwo, nie wiem jak to zdzierżę ale już wcześniej sie umówiłam
|
|||
|
|
|
#285 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() umyję okna bo streszczenie mnie zafstydziło
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() matko i córko czego się uczy dzieci 8letnie? :dzrwi-strach:nie wiem co wybrać a idę nauczać i kurde bele tyle tego że neiw iem co jest najłatwiejsze do nauki ( dla tutora) i najciekawsze w sensie bez dennych bajek o dalmatyńczykach bo to juz nie ten poziom - synka to nie jara |
|
|
|
|
#287 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#288 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() c'nie --- piosenka obrazująca jak się dziś czuję: http://www.youtube.com/watch?v=8y3_kH9nYcA chyba mnie podmienili
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2 ![]() mnie to koi - ale w cienszkich czasach drażnić potrafiło - gratuluję nastroju chyba trza będzie w starociach poszukać bo obecnie nikt chyba nie kręci takowych stałam wczoraj w wypożyczalni video i tak bardzo kciaąłm jakiś film o Południu Stanów, z murzynami, z Bluesem, z wilgotnym lepkim powietrzem Luizjany ech och ach no i pupa ah, i macham znad kakała
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-11 o 15:11 |
|
|
|
|
#290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam na spacerze, który skończył się na placu zabaw. Taki plac za szkołą i nikogo tam nie było, ino jacyś chłopcy na boiskach... więc dziecię się bawiło z tżtem, a ja... leżałam na uafce (gryx jakoś tak uafki mi się teraz będą z gryxem kojarzyć ) i się wygrzewałam ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#291 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#292 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I odtąd, widząc pustą uafkę, już zawsze wspominać będziesz porzuconego gryxa i jego zranione serce...
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#294 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() Gryx ... Ty klikasz "wyślij do wielu" tak? ![]() oj to nie było słoślife Cytat:
![]() Cytat:
ja też ![]() Ja naliczyłam w piątek 18 par dzinsów mieszcze się o oddycham w 3 ![]() 6 par wyrzuciłam reszta czeka jeszcze chwilę z nadzieją że zgubię pół doopska
|
|
#295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co umie, to pierwsza lekcja - fak fak fak ideu Melk - no nie znalazłam czasem myślę J'ose ale za bardzo dekadencki za mało w stylu o takim trocheu z filmu "Ray" Melk - ale to pewno po temu ze Bondów nie poznałam - tam mogą go mieć ![]() ![]() baj baj za mało rozpasania ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-11 o 15:29 |
||
|
|
|
#296 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zapomniałam wcześniej spytać kto jeszcze smsy dostał w nocy
Ale myslę,że większość pisze indywidualnie,bo raczej pytanie o Pana Łintera dostałam tylko ja
|
|
|
#297 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. u mnie jest tak że nawet w najgorszych chwilach potrafię się zapatrzeć na listki migoczące w słońcu na wietrze, chmurki na niebie, itp. i to mnie odrywa.. a dziś się obudziłam przed 6 rano w nastroju o takim ---> i tym bardziej mnie okoliczności przyrody upozytywniają 3. o taak, też bym coś takiego obejrzała, talki leniwie pełznący bluesowy film, akurat na wrzesień a, tak beznumerkowo, zapomniałam Cię poprzednio zapytać o tę cukinię co to pichcisz jak chcesz coś szybko na ciepło, jak to robisz? po prostu cukinia w kostke na patelnię czy jakieś cuda okołopatelniowe dochodzą? Cytat:
|
||
|
|
|
#298 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#299 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
oj no wiem że nie
![]() ciekawe czy przed końcem tego baru będą już czyste? aaa, i zauważyliście że zakupy odkurzaczy się podejrzanie często przez streszczenia przewijają?
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- mam z listkami to samo - ale w cienszkich czasach łzy mi ciekną po poliku bo myślę What a szity world etc - cukinia w kostkę na trochę oliwy z oliwek plus wkrawam ze skórami kilka pomidorów - bo sama jest mdła odkryłam że nawet soli i pieprzu mi nie trza - ale of kors zalecane - skóry z pomidorców odłażą same i wywalam - i se szamam taką breję jak nie mam czasu i ochoty na prawidłowe leczo z cebulom i resztom teraz zmykaaaaaaaaaaaaaaaam ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cukinię robię w garze, nie na patelni i pod przykrycię bo ja ją duszę a nie smażę - puszcza soki i jest takie uduszone - na patelni sie po prostu przysmaża - ale co kto lubi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

,dlatego jeśli to nie problem czy mogłybyście mi podać kilka Waszych sugestii,a ja poniucham i coś sobie znajdę z tych

I jakbyście powiedziały jakiej dł. wisiorki są najsensowniejsze: krótkie, nad biust, między piersi, nad pępek itd.

(trochę studentów tam było między innymi i nadawali tempo

to nie było słoślife