![]() |
#271 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 506
|
Dot.: Czego nigdy na siebie nie za³o¿y³ycie?
Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;9652871]No tak, w sumie co tam ¿ycie entej liczby norek/lisów/innych futerkowych skoro Ty siê pocisz. Na takie podej¶cie brak mi s³ów...[/quote] Ja siê pocê, jak w autobusie jest za t³oczno... chyba ju¿ wiem, co zrobiê z przeszkadzaj±cymi mi lud¼mi. ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 47 805
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 314
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;9648598]Futra cudowne...? A co jest w nich takiego 'cudownego'?
Nigdy nie w³o¿y³abym: - futra naturalnego - ubrañ w stylu Barbie - glanów - ubrañ rodem z Woodstocka - ubrañ rodem z Mayday - arafatki - bluzy/koszulki koñcz±cej siê przed pêpkiem - butów na szpilce w sportowe wzory (wiecie o co biega )[/quote] A przepraszam ubrania z Mayday to s± jakies charakterystyczne ? Nie zauwazylam a jezdze na Mayday od 3 lat i jutro te¿ siê wybieram ;-) A jesli chodzi o odkurzacze na plecach i biale rekawiczki to juz od dawna na szczê¶cie przezytek. A sama nie za³o¿y³abym : - dzwonów - jezusków - glanów - bia³ych kozaków - ubrania a la styl country Edytowane przez Schranz Czas edycji: 2008-11-09 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 928
|
glanów
![]() |
#275 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 47 805
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 699
|
Jedne jest pewne - nigdy nie za³o¿ê futra naturalnego ani kurtek ze skóry. ¯ycie ma³ych s³odziaków jest wa¿niejsze ni¿ jaka¶ tam zwariowana moda.
KUPUJÊ TYLKO KOSMETYKI NIETESTOWANE NA ZWIERZ¡TKACH ![]() Mój blog modowy - zapraszam ![]() http://ana-collection.blogspot.com Mój instagram: https://instagram.com/anacollection83/ Edytowane przez Luna83 Czas edycji: 2008-11-10 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 25 334
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;9652871]No tak, w sumie co tam ¿ycie entej liczby norek/lisów/innych futerkowych skoro Ty siê pocisz. Na takie podej¶cie brak mi s³ów...
Raz - noszenie ich nieod³±cznie kojarzy mi siê z subkultur± rocka, metalu itp, a ja nale¿ê do zgo³a odmiennej ![]() Dwa - s± okropne wizualnie ![]() Trzy - mam kole¿ankê, która wrêcz szczyci siê tym, ¿e nosi glany i zaznacza to na ka¿dym kroku (Muszê dodawaæ, ¿e jej nie lubiê? ![]() Cztery - co w nich praktycznego? To, ¿e mo¿na je nosiæ i latem i zim±? Ale co to za frajda dla kobiety ca³y rok w jednych butach? ![]() jakie to infalntylne podej¶cie. je¶li jeste¶cie takimi obroncami praw zwierz±t to poczytajcie jak s± zabijane i w jaki sposob zyj± kurczaki,kaczki i swinie. od jutra zaczniecie je¶æ sa³atê. Cytat:
![]() nie uwierze,¿e w zyciu nie mia³a¶ na nogach butow ze skory.mo¿e nie kurtkê,bo na to trzeba mieæ kase,ale buty,czy pasek na pewno. ¶winska skora,bo zabiciu jest wykorzystywana na kurtki,buty i paski. czy ubierzecie kurtkê,czy nie i tak ¶winia jest zabijana na wasze schabowe. a tak,wykorzystuje siê jeszcze jej skore Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2008-11-10 o 07:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 766
|
jedyne co mi dzi¶ przychodzi do g³owy to... bia³e kozaczki
![]() ![]()
![]() |
#280 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 161
|
nie ubra³abym:
- wszelkiego rodzaju bia³ych butów (doczy¶ciæ je pó¼niej to jakis koszmar ;p ) - wszelkiego rodzaju zamszowe obuwie ( zdzieraj± sie i pozniej wygladaj± jak ogolona mêska dupka ;p) - spodni wyokich stanem - ciuchow wyszytych cekinami, diamencikami... czu³abym sie jak choinka brr ![]() - tzw. rurek - spodenek pokazuj±cych ty³ek na maxa - lateksowych ciuszków - futra (a szczegolnie naturalnego! powinno byc zabronione lub karalne wg. mnie ale to moje zdanie) no i narazie tyle...jesli ktos nosi takie ciuchy to sie wie nie chcia³am nikomu zale¶æ za skorê... zreszt± o gustach sie nie dyskutuje ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No eeej, ¶miech to zdrowie! ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 811
|
Nigdy nie zaloze:
-bialych kozaczkow z czubem -prawdziwego futra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lisy s± tak samo hodowane,jak siwnie ,czy kury,ktore zjadamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 643
|
Cytat:
![]() Podobaj± mi siê buty zamszowe, pewno kupowa³abym je np na jeden sezon, gdybym mia³a duzo pieniêdzy. Kiedys mia³am 2 pary butów zamszowych i w³asnie kiepsko z nimi... Ubiera³am tylko wtedy, kiedy nie pada³o, ale wiadomo, pogodê nie zawsze siê przewidzi. Wraca³am po paru h, deszcz.. Buty zmienia³y kolor ![]() Ja jeszcze dodam, ¿e nigdy nie ubra³abym takich kozaków po kolana (a nawet za, one s± chyba tak do podudzia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 383
|
W zyciu nie ubiorê modnych w tym sezonie botków.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 522
|
* Ró¿owego p³aszcza, spodni, dodatków
* Lakierkowych kozaków i kozaków za kolana * Spodni rurek * Spodni z wysokim stanem * Cekinów * Poncza zw³aszcza futerkowego
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 018
|
![]() Edit - po namy¶lê dodajê:
♥♥♥ Ka¿dy szuka swojego miejsca na ¶wiecie, gdzie czu³by siê tak dobrze, jak u Tiffany'ego ![]() Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2008-11-11 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
Dla mnie to jest chocia¿by kwestia tego, ¿e ciê¿ko znale¼æ dobre buty ze sztucznej skóry, a kupowanie chocia¿by futra z lisów jest kwesti± tylko i wy³±cznie wyboru. I chocia¿ osobi¶cie nie pochwalam ani jednego, ani drugiego, prêdzej zrozumiem osobê nosz±c± skórzane buty, ni¿ prawdziwe futro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 643
|
Oooo, moro tak samo nigdy nie zalozê. Nie moj styl (i wiem ze nigdy nie bedzie
![]() Oprocz tego przyszly mi na mysl jeszcze buty na wysokim obcasie, takie jak klapki, bez tylniego zapiêcia. Nogi bym po³ama³a ![]() ![]() Nie zaloze tez nigdy zimowej kurtki takiej smiesznie krotkiej, nie zakrywajacej nawet pasa.. Nie wyobrazam sobie chodzic w takim czyms kiedy na dworze mroz ![]() Pewno bêd± nastepne dopiski. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 238
|
Re: Dot.: Czego nigdy na siebie nie za³o¿y³ycie?
Cytat:
Ja raczej omijam typowe trendy sezonowe, tz, rzeczy ktore na 100% za pol roku beda juz passe. Oprucz tego: wymienione juz futro (prawdziwe czy sztuczne), leggings, koturny, jakiekolwiek miniowki, czy tez sukienki/spodnice w stylu maxi.
Tell from my attitiude that I'm most definitely Nakarm zwierzeta w schroniskach ZA DARMO Edytowane przez CaliDreamin Czas edycji: 2008-11-12 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu kocham zwierz±tka,a tam jem ze smakiem ich miêsko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 131
|
Nie za³o¿y³abym:
- futra naturalnego, - ciuchów, w których wygl±da³abym bardziej kolorowo i ¶wiec±co ni¿ ozdoba na choinkê, - butów na szpilkach z mega czubkami, - miniaturowych ubrañ ala opaska na g³owê jako spódniczka, tyle na razie prychodzi mi do g³owy
![]() |
#293 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 781
|
Na pewno naturalnego futra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
nie za³o¿y³abym :
- dzwonów takich maxymalnie szerokich u dolu - jezusków - bia³ych kozaków - wszelkich butow i ciochow przyozdobionych cwiekami&cekinami&innymi oczo***nymi elementami - ciuchow z elementami kreskowkowymi np snoopy, myszka miki itd. Chyba, ze pizama ![]() - stroju dominy ![]() - butow na ciekiej niebotycznie wysokiej szpilce i koturnie - stroju w stylu lat '80- nienawidze (chyba ze na impreze a la '80) - butow na obcasie a la trampki - trampek tez nie - ubran w stylu Nirvana kid czyli (parafrazujac Chlopaki nie Placza) "pies mi wszamal sweter i zwrocil, a kolega wypalil dziury zeby bylo avangardowo" - bardzo niskich spodni - czapki kondomki a la Enrike Iglesjas - takiej welnianej wciaganej na glowe - bo wygladam jak qpa - czapek w ogole - uznaje tylko kapelusze - kaszkietu - bleh - czegos niebieskiego - nie cierpie niebieskiego - skorzanych spodni - Rozowy plaszcz badz spodnie - arafatki - granatowej jeansowej spodnicy - sztucznej skory Reszta to raczej ok. Np moro bym zalozyla na wspinaczke gorska, nie na co dzien. Jasny roz to ewentualnie jeden element w calym ubiorze i tez raczej w sportowej wersji. Generalnie moglabym na siebie w roznych okolicznosciach ubrac rozne rzeczy. Np na dyskoteke na ibizie ubralabym sie tak, jak nigdy normalnie nie chodze po ulicy ![]() Do wspomnianych futer nic nie mam, sama posiadam i lubie (jest cieplutkie), dobrze, ze nie jest to jeszcze zakazane przez lewako-zielonych. Skoro jem jagniecine to moge nosic skory z jagniatek. AA I buty tez preferuje skorzane. Noga mnie boli w nieskorzanych, poci sie i w ogole czuje dyskomfort. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 532
|
Bia³ych kozaków
Bia³ych spodni D¿insowych rybaczek Czapki Rajstop pod spodnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 786
|
Nigdy nie za³o¿ê:
- spodni rurek ani biodrówek - butów emu, oxfordów, saszek - niczego ró¿owego, czerwonego ani w ciep³ych kolorach b±d¼ kolorach ziemi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
Zapomnialam dodac:
-jakichkolwiek podrobek z wielkim koczowatym logo typu D & G -niczego z duzym logo (lub pelne malych logo) nawet jezeli nie jest podrobka (np torby LV)
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Zapomnialam dodac:
-jakichkolwiek podrobek z wielkim kiczowatym logo typu D & G -niczego z duzym logo (lub pelne malych logo) nawet jezeli nie jest podrobka (np torby LV)
![]() |
#299 |
Rozeznanie
|
Ja ju¿ pisa³am, ¿e osobi¶cie miêska nie jem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 188
|
nigdt nie mów nigdy xD
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.