![]() |
#272 |
Konto usunięte
|
Dot.: Październik-Kosmetyki do wymiany :)
Przygarnełabym chętnie jeszcze balsam do opalania 20 SPF Lirene-nowy.
Czyli dla mnie: * Nawilżająco-odżywczy balsam do opalania 20 SPF Lirene-nowy * Mineralna emulsja do opalania 30 UVA/UVB Lirene-nowa * Tołpa Eco Spa aksamitny krem pod prysznic i do kapieli-270ml-nowy Dla Ciebie: * La RochePosay Hydreane Riche krem nawilżający -skóra sucha i bardzo sucha 15 ml NOWY * Oleofarm Skrzypolen olej lniany ze skrzypem 100 ml NOWY! data ważności 07.2012 * opaska ta ciemniejsza zieleń * Fendi - Theorema Esprit d'Eta * Christiane Celle - Calypso Ambre 7 ml Dobierz sobie jeszcze jakieś próbeczki zapachów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za : Korektor pod oczy w płynie Multi Mineral Bell,odcień 01-uzyty ze 3 razy. ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
Puder brązująco-rozświetlający Summer Chick Virtual,kolor secret bronze,16 gr-nowy lub/i Korektor pod oczy w płynie Multi Mineral Bell,odcień 01-uzyty ze 3 razy. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
Nic, ale pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
BAN stały
|
hej z tego co szukasz mam 19 próbek po 1,5 ml sanoflore krem przeciw niedoskonałościom z jakimś tam olejkiem;p i jeszcze pół podkładu z gosha odcień najjaśniejszy porcelain
u Ciebie podoba mi się: Sparitual(organiczny lotion/żel do kąpieli i pod prysznic) 225ml-nowy Chloe Love odlewka 4 ml Tołpa Eco Spa peeling maska intensywnie odnawiający ciało-250ml-nowe sztuczne rzęsy Make Up Forever jeśli byłabyś czymś u mnie zainteresowana daj znać w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Hi.dopiero dzis udalo mi sie przetestowac Chloe Love i jednak to nie moj zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Telefon ma ryski - sztuk 3- nie duże. Jednak telefon wymienię tylko na jakieś perfumy. Nie chcę go rozmieniać na drobne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
chloe love nie znam, moglby mi sie spodobac ewentualnie slonik.. jaka pojemosc? ale to i tak nie za wszystko co Tobie sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia mogę zrobić, żaden problem.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Niestety jeśli chodzi o chance to mam swoją 50edp więc niestety nie jestem zainteresowana. A reszta nie wpadła mi w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
he, coś za: Runberry Fitliner Scrub,delikatny peeling morelowy-mogę zrobic odlewkę 10/20ml
mam też żel antybakteryjny do torebki nowy z Sephory chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
BAN stały
|
coś u mnie za:
Puder brązująco-rozświetlający Summer Chick Virtual,kolor secret bronze,16 gr-nowy Elancyl balsam nadający naturalny efekt opalenizny-30m użyty raz ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
:)
|
mam kartę 2 GB kingstona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Rozeznanie
|
cos u mnie ?
![]()
![]() |
#295 |
:)
|
Kochana, u Ciebie podoba mi się mnóstwo rzeczy, już wypisuję a tY napis zoc mozesz oddać
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1319126521 Kinga figi damskie białe ,rozmiar M - nie ma fotki? bo widze tylko stringi Nivea Expert Lift-50ml nowy(bez kartoniku) Odżywka Wella Pro Series Volume,500ml-nowa Szampon Elseve Przeciwłupieżowy,250ml-nowy Żel do golenia Loreal Menexpert-nowy Syoss Professional Granatowa Czerń(kolor trwały)-nowa Tester Perfect Match 10 ml,odcień C1 Rose Ivory-używany. Puder opalizująco rozświetlający Revlon Bare It All 245 Peache Tease-używany Little Black Dress Special Edition 30ml-ubytek ok 4% uffff... no to sie nawypisywałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- to ja podziekuje. Pozdrawiam ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Rozeznanie
|
hej Piegi, generalnie znalazłabym coś z zapachów ale to mówię tak wstępnie. Próbki BB - ok. Zastanawiam się nad tym co napisałaś: peeling polinezyjski ,witaminę c synchrovit - jakie składy?
maseczka rozświetlająca Oliv' La Clarée - jaki ma skład?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Rozeznanie
|
jednak zrezygnuję z tych peelingów, wit c. Zostają mi tylko próbki perfum. Zainteresowały mnie:
Beyonce Heat Black Cole Christina Aguilera-By Night Amor Amor-Forbidden Kiss JPG-Classique EDP Karl Lagerfeld Karleidoscope EDP ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- a, i te BB to jakie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
hej szukam meskich perfum,dobrej odzywki do wlosow zniszczonych,masla do ciala
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Za pume podziekuje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- podziekuje w takim razie bo po prostu mi sie to nie oplaca wogole ![]()
![]() |
![]() |
#299 |
Rozeznanie
|
hej, nie, bo Coco pewnie zaraz do kogoś innego trafi. Jeśli Ci inne rzeczy nie odpowiadają, to trudno - innym razem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
Narazie nic, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.