|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)
Hi
Justyna, mam tak samo: ![]() ![]() ![]() Wymęczyłam się wczoraj na aerobiku, ale warto było Jeszcze miałam przyjemność tańczyć chwilę obok instruktora i tak super nam równo razem układ wyszedł Młodszy ode mnie, ale taaaakiii przystojny :pNo i poszłam późno spać, a pozacinałam się maszynką przy goleniu przed aerobikiem na biodrze (tzn. prawie przy biodrze, w górnej części uda ), potem podrażniłam to spodniami ćwicząc i całą noc nie spałam, bo mnie piekło, a śpię na brzuchu... No więc zasnęłam przed 24.00 a wstałam nieprzytomna o 5.00 ![]() Spaaaać
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia, powiedz mi, o której godzinie mniej więcej byśmy się mogły spotkać w Tarnowie? Ale tak mniej więcej, bo jestem wtedy w pracy, to jest tydzień przedświąteczny i nie wiem, czy uda mi się wyrwać wcześniej.
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie będę wyjeżdżać ode mnie koło 7.00, w Tarnowie byłabym koło 11-ej, nie wiem ile spotkanie potrwa i o której będę miała planowany powrót (bo jadę z dwiema osobami jeszcze i od nich to jest uzależnione)... Ale myślę, że jeżeli już to tak koło 12-ej... Dam Ci znać jak już dokładniej będę wiedziała...
|
|
#274 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() napisz jej, że jesteśmy jak telenowela i nawet jak nie nadrobi, to i tak będzie wiedziała co się u nas dzieje a najważniejsze, żeby wróciła Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale Ty jesteś systematyczna! podziwiam Cię!!! ![]() dzień dobry
|
||||
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Nie ma to jak opierdziel od księgowości z samego rana
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, to tylko tak wygląda
Nie jestem systematyczna... W tym miesiącu się staram, bo przez wakacje (przerwa) i potem do listopada to była masakra... No i jak tak systematycznie chodzę to widzę efekty, a jak sporadycznie lub nieregularnie to męczę się, kondycja spada i rezultatów brak...Carmi, za co?
|
#277 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo od kadr
|
||
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Wspolczuje opierdzieli na dzien dobry
![]() ode mnie moja menadzer dostanie jak tylko sie pojawi Tak wczoraj kichala i prychala, tak narzekala, ze ja glowa boli i gardlo i jak jej zle, ale do domu nie poszla No to dzis ja jestem zasmarkana, zakichana, z bolacym gardlem, miesniami, lzawiacymi oczami i bolem glowy i ucha. Wzielam 2 aspiryny i jak mi do lunchu nie przejdzie to ide do domu ![]() Stef zazdraszczam usmiechu od ucha do ucha Moj wczoraj nie zrozumial aluzji pt "Ide do lozka, zaczekam na Ciebie, wygrzeje nam posciel, nie siedz dlugo " bo jak wreszcie przyszedl to ja juz spalam ![]() Weszlam wczoraj na wage bo musialam zwazyc paczke ( W ogole nad tym wszystkim nie panuje, nie mam zadnego planu ulozonego wiec niczego sie nei trzymam i jest zle, zle, bardzo zle )
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Stefcia, obawiam się tego czwartku, bo już mam trochę pracy w wolne, a znając specyfikę mojej firmy, to będę musiała gdzieś jechać... albo coś. Mam nadzieję, że jednak mnie to ominie, wyłączenie telefonu na pewno nic nie da, bo znają mój domowy i mamy komórkę
![]() Magda, kurka... spróbuję jakoś zadziałać, żeby wyjść we wtorek wcześniej, ale obawiam się, że nie dam rady dopiero o 17:30 bym była... Chyba że będę w pracy w Tarnowie to o 17:00, no i jeszcze mogę Cię zaprosić na kawę do mnie do biura, mamy bardzo ładne, eleganckie ![]() Carmi, co się stało?
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas księgowość to firma w firmie
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czeeeść ![]() Wczoraj mnie przełożona w pracy przehandlowała na inny projekt do pomocy - siedziałam w innej sali i... NIE KASZLAŁAM czyli można chyba założyć, że to od powietrza... :/Po przeglądzie podwozia wszystko ok pan doktor nie widzi przeciwwskazań dla dzidziusia w przyszłym roku " http://www.empik.com/w-oczekiwaniu-n...8491,ksiazka-p i się będę dokształcać - lepiej wcześniej niż później ![]() W ogóle to dziwna sprawa... w moich papierach u lekarza był wynik cytologii z moim nowym nazwiskiem, PESEL-em i datą 13.07.2011. Wszystko fajnie, tylko, że ja nie byłam na tej cytologii i w ogóle nie byłam u ginekologa od stycznia a nazwisko w papierach przychodni zmieniłam dopiero teraz, jak się rozchorowałam mam sobowtóra? Chyba mało prawdopodobne, żeby się trafiła babka z tym samym imieniem i podwójnym nazwiskiem. No i skąd ten PESEL? ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- ...jak wszędzie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się!!!
nie nadrabiam, czasu nie mam. Kawuszka, Twoje SMS-y mnie obudziły - oba! nie mogłam odpisać, bo jestem spłukana. Ale lowciam Cię i to super, że wylądowałaś w tym klubie i szkoda, że faceci to kretyni buziak no to spadam to będzie część, w której chyba najrzadziej będę się udzielać od początku świata
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pooooooznan przyjezdzac do Szczecina w piatek 28 stycznia pleaseeeee ![]() Moze to nie powietrze a stres zwiazany z poprzednim projektem? ![]() A cytologia widmo to dopiero zagwozdka ![]() Carmi u nas dzis audyt zewnetrzny wiec od poniedzialku bylo porzadkowanie dokumentow i tez podobne sytuacje wychodzily Cale szczescie nasz department mial audyt w zeszlym roku a nastepny dopiero w marcu
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry :ziewa:
ja nie wiem jak ja dzisiaj będę funkcjonować..nic mi się nie chce.. jeszcze w dodatku pojawił się kolejny problem w pracy i od rana mnie trafia |
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja dzisiaj jestem w pracy (i to jeszcze z opóźnieniem bo pociąg nie przyjechał i dojechałam kolejnym - na który zrzuciło się 2 razy więcej ludzi niż zazwyczaj
), a że lenistwa tzn. że mi się znowu nie chce tu siedzieć![]() więc chyba nie ma tu czego zazdrościć ![]() tak się zastanawiam kiedy ten dyr. nie będzie taki wkurzający nie ma dnia żeby kogoś wkurzył![]() Carmi u nas jest identycznie - firma w firmie i to z każdym wydziałem tak jest
|
#286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do księgowości to jakaś masakra. Przykład: klient chce kupić i zapłacić przed nowym rokiem za coś, co ma być wykonane dopiero po nowym roku, ale nie, tak się nie da, księgowość zabrania, przez co firma ma mniejszy zysk. |
||
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się nie stresuję naprawdę - jestem w szoku, że to wszystko jest mi tak doskonale obojętne - mi, która zawsze się wszystkim zamartwiała i panikowała. W sumie ta praca to taka jakby terapia ![]() Dlatego wątpię, żeby to była sprawa stresu - w tej wczorajszej sali jest więcej miejsca i stale otwarte drzwi, co wymusza jakiś ruch powietrza - lepiej się tam oddycha, tam gdzie siedzę normalnie to aż czasem sama czuję jak mi rzęzi w oskrzelach ...dobrze chociaż, że wynik był dobry niemniej to na pewno nie moje badanie - muszę się wybrać po okresie. Z okresem też dziwna sprawa - powinien być na dniach, właściwie to już, a pan doktor wczoraj stwierdził, że "wyglądam" na owulację a nie na miesiączkę w tej chwili
|
|
|
|
|
#288 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś nadrobicie![]() A co do wagi, to ![]() Cytat:
tzn. że nie masz wolnego ![]() Szukam prezentów i inspiracji |
||
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Pan doktor śmiał się ze mnie, że przyszłam i nie pamiętam
![]() Nic nie rozumiem ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Wczoraj się namachałam przy Dancestar Party na PS ale było fajnie - Mąż miał ze mnie pompę jak tańczyłam do piosenki Rihanny Pożyteczna rzecz - przynajmniej się zacznę więcej ruszać, bo przez te dziwne godziny w pracy pójście na fitness jest dla mnie nie do przeskoczenia |
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilka delegacji mi się szykuje, więc damy radę
|
|
#292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaję mi się, że się da - tylko wymaga pewnie to dodatkowej pracy księgowości - dlatego nie chcą tego robić. Cytat:
też bardzo lubię ćwiczyć zumbę w domu
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
pl.playstation.com/zumbafitness/
Wlaśnie dlatego czaję się na tą grę
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
rain jak bedziesz w ciazy albo bedziesz chciala reszte ksiazek z tej serii i innych poradnikow yo pisz do karoli
jak juz mowilam mam te ksiazki za 50% jedna miałam za darmo to wysłalam gwizdowi po co przepłacać;D---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- www.rebis.com.pl wybierz sobie coś ;D i wpadnij wieczorem odebrac jak bede miala w domu to ci dam za free a jak nie to tż załatwi i sie dgadamy;]robi wysylkę ksiązek, pracuje na magazynie tego w.w wydawnictwa ![]() a dzisiaj siedzi gdzies na starym rynku do 21;/ na spotkaniu z autorem w sumie fajnie bo zawsze on jezdzi na takie spotkania i mam ksiazki z dedykacja i podpissem dla mnie
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-12-14 o 10:11 |
|
|
|
#295 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() jak mi się nic nie chce. wczoraj wypucowałam kuchnię na glanc. zawsze mam taką wenę przed @,a tu się nie zanosi a wena jest ![]() nie mam siły |
|
|
|
#296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, jednak muszę kupić Move...
fajna ta zumba ![]() Magda, ale ja chce juuuuuuż Okrzyczałam pana, bo mnie upomniał, że mamy niezapłacone faktury, oboje się zdenerwowaliśmy, a na koniec się okazało, że to nie o naszą firmę chodzi
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle mam zamiar w niedługim czasie się zgłosić do Ciebie znowu w tym temacie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Kup, kup - cena zestawu nie urywa głowy a ile przy tym zabawy
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

Jeszcze miałam przyjemność tańczyć chwilę obok instruktora i tak super nam równo razem układ wyszedł
), potem podrażniłam to spodniami ćwicząc i całą noc nie spałam, bo mnie piekło, a śpię na brzuchu...
No więc zasnęłam przed 24.00 a wstałam nieprzytomna o 5.00 

dla tż, w pt. ma rozmowę kwalifikacyjną do roboty
ale Ty jesteś systematyczna! podziwiam Cię!!! 
ale Ci dobrzeeeee...

W ogole nad tym wszystkim nie panuje, nie mam zadnego planu ulozonego wiec niczego sie nei trzymam i jest zle, zle, bardzo zle
)

czyli można chyba założyć, że to od powietrza... :/
01.08.2013
15.08.2014

dla mnie