|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne postanowienia, grupa wsparcia- część II- rok 2012
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
zabieram mamę do SPA to w kierunku tego rozwoju duchowego w końcu kontakt z rodzicielką jest najważniejszy, wczoraj wykupiłam na gruponie 5 dni w SPA w Ciechocinku, będziemy się byczyły, będą nas masować ahhhhhhhhhhhh rozmarzyłam się
![]() dodatkowo widziałam dzisiaj boską sukienkę (dobrze, że nie miałam postanowienia oszczędzać), jeszcze jej nie kupiłam ale zakochałam się w niej od pierwszego przymierzenia, droga jest i trochę mi szkoda ale.... no kurde nie wiem co mam robić :P
![]() |
#273 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#275 |
Konto usunięte
|
ehh nie mowcie nic o wyprzedazach, musze oszczedzac :/ :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- p.s. wcześniej jak byłam miałam peeling całego ciała (w cenie), okłady z czekolady (10% zniżki), kapsula alpha wibrująca (w cenie), parafine na dłonie (płaciłam ok. 40 zeta w Mińsku jest za 20 ale wiecie bajer jest :P w trakcie parafiny miałam relaksujący masaż twarzy - można odpłynąć) i nielimitowane wejścia na basen i siłownię. Jeszcze coś miałam ale nie pamiętam co ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PS Jestem wstrząśnięta tym, że mała Madzia nie żyje.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Konto usunięte
|
wlasnie sie dowiedzialam
![]() mamie i tacie na 25 rocznice cos musze wymyslec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Kacha moi w tym roku mają 30 (perłową)
![]() ![]() może romantyczna kolacja jakaś ![]() p.s. co do Madzi ja tylko jestem w szoku że po a) babka zamiast zadzwonić na pogotowie czy coś od razu poszła ukryć zwłoki b) ta obdukcja? sama się pobiła c) nie powiedziała nic mężowi mnie by wyrzuty sumienia pożarły szkoda dzidzi ale czytałam statystyki, że często wypadają dlatego ja się boję mieć dziecko ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- jeszcze wracając do tematu kupowania ciuchów w ramach motywacji, kupiłam sobie sukienkę z asosa "M" a wiecie jak tam czasami z rozmiarem ciężko, czasem te M jak XS robią. No i przyszła, aż ryczałam taka była masakryczna (znaczy na mnie tak wyglądała) przymierzam ostatnio i jak skombinuję jakieś fajne dodatki to jest już spoko ![]() ![]()
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję wejścia w tą sukienkę. ![]() Lecę spać. Dobranoc. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Rozeznanie
|
Załamałam się :/ Tzn ta sesja mnie podłamała. Wiem, że to głupie dać się pokonać kilku egzaminom, ale brak snu, brak słońca, brak odpoczynku, brak spotkań ze znajomymi, brak aktywnosci fizycznej mnie wykończył. I jak pisałam, że się obżeram jedzeniem, tak zrobiłam jeszcze wczoraj i teraz juz mam 1,5kg z powrotem. Świetnie, po postu genialnie. moje ciężkie 2 tyg ćwiczeń i jedzenia zdrowo i zgodnie z dietetycznymi normami poszło sie paść. Najgorsze jest to, że uleciały moje motywacje.. bo skoro facet mnie nie chce, to dla kogo mam się odchudzać? Dla kogo mam dobrze wyglądac?
![]() Dziewczyny, weźcie mnie podtrzymajcie jakoś na duchu, zbesztajcie, postawcie na nogi. COKOLWIEK. Jeszcze teraz pracy szukam i w Krk lipa totalna. Chciałabym od praca już coś mieć, ale teraz jak sie pojawiają oferty to wymagają dyspozycyjności, a ja będę ją znała dopiero pod koniec lutego, jak dostane harmonogramy ze studiów. Oby mi się jakoś ułożyly oby dwa kierunki, bo jak jeszcze to mi da popalić to już w ogóle się załamię :/
![]() |
#284 |
Konto usunięte
|
dobrze wygladac dla siebie
![]() zebys sie sama ze soba lepiej czula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Jolkah słonko! Nie można się poddawać bo twój cel padnie na samym starcie ! Tego chcesz?! Jesteś silną babą nie ma tobie równych, nie takich pokonałaś jak dieta. Myślisz że co lepiej usiąść i płakać bo taki beznadziejny jest twój los?
Będzie beznadziejny jeśli nie weźmiesz sie w garść. Narzekaj narzekaj wypłakuj się tutaj ale nosz kurde nie można się poddać bo coś tam nie wyszło. A utrzyj nosa ! Pokaż że takie coś Cię nie złamie! Przecież to błahostka w porównaniu do tego ile wojen jest na świecie! Staruszko na tym świat się nie kończy! Trzeba tylko wziąć dupę spiąć pokazać cycki i krzyknąć całemu światu 'a kichaj się! Teraz ja!' JESTEŚ NAJLEPSZA! NAJPIĘKNIEJSZA I NAJBARDZIEJ DOSKONAŁA! widzisz to? Ja wiem pewnie pomyślisz bleblebleble. Ona mnie nie zna może sobie gadać srytytytyty ![]() Spoko możesz mnie tak ocenić. Ale Jesteś taka naprawdę. Ja też jestem najpiękniejsza i co! Co prawda pasuje mi tu i owo poprawic żebym była tylko piękniejsza ale to tylko drobne poprawki. Nie wolno się załamywać! Masz tyle słońca w sobie tam w środku że szok. I tyle siły. Mogę się założyć że garnki spokojnie podniesiesz ![]() A co to egzaminy.?! Przecież to tylko udowadnia temu jak wielka jest twoja genialność. Oblałaś? Oj tam. Słabszy dzień każdy ma prawo. A teraz pokaż że to nie jest w stanie Cię złamać. Wszystko jest do naprawienia! Przytyłaś parę kg oj zrzucisz momentalnie jak zdasz wszystko! I teraz bez marudzenia tylko zepnij pośladki i do przodu o ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Od razu mi się jakoś luźniej na sercu zrobiło i uśmiech zagościł na mej twarzy. Nie zastanawiałam się długo i zarezerwowałam miejsce dzisiaj na fitnessie. A po powrocie spinam się ostatnie kilka dni, żeby pozaliczać resztę i iść do przodu. Naprawdę dziękuje za te słowa, wiem, że masz rację, wiem, że powinnam sama tak sobie mówić, no ale niestety człowieka coś złamie. Dobrze, że nie trwa to u mnie dłużej, ale po 1 / 2 dniach się zbieram i walczę nadal. Bo co nas nie zabije to nas wzmocni, right? W końcu jak napisała Kachaaa mam być piękna, zgrabna i chuda dla siebie. Kim jest facet, żebym starała się dla niego? no niewątpliwie był świetną motywacją, ale w takim razie muszę teraz znaleźć nową. No dobra, to jeszcze 9 kg,3 egzaminy, 5 dni celu [różnych znaczy się ![]() Walczę!
![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
No i jak coś to przylatuj tutaj ale się nie łam bo Ci to czas zabiera
![]() Patrz ciołku ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A teraz fitnesssss <3 Swoją drogą, na innym wątku na wizażu gdzie się udzielam[Rzucić palenie] niejaka isia29 poinformowała mnie, że ten wątek jest dla palaczy a nie dla grubasów [cytuje] i to że ona pali e-papierosa to jest jej duży sukces i że rzuciła palenia. Boshe, widzisz to a nie grzmisz... Urocza osóbka.. Myślicie że zgłoszenie tego do moderatorów coś da?
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
po pierwsze tak jak ktoś już napisał, jeżeli coś robisz to tylko i wyłącznie dla siebie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Jolkah
![]() ![]() ![]() ![]() Co do tej diety, to też się tak mocno nie przejmuj. Ja przy wzroście 165 ważę 73, czasem 74 kilo (a czasem nawet koło 77, 78 - podczas miesiączki, gdy woda zatrzymuje się w organizmie - nie ogarniam tych moich wędrujących kilogramów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i nie mów, że odchudzasz się dla faceta. Rób to dla siebie, najważniejsze, żebyś Ty się z tym dobrze czuła ![]() A co do facetów, którzy nas nie chcą... Odkąd tylko zaczęłam wbijać się we wszelkiego rodzaju relacje damsko-męskie, trafiam na idiotów. Nie wiem, co mogę z tym zrobić. Pytanie małe - gdzie poznałyście swoich Tż-ów? ![]() ![]() Cmok, Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Konto usunięte
|
Ja na necie hahahaha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja sie tylko opieptalam, czytam na okrągło wizaż do późnych godzin, a ambicje na maturę mam wysokie ![]() ![]() Ja TŻ aktualnie brak. M. z którym coś się kręci poważnego poznałam w klasie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
ja schudłam z 69,1 na obecnie nie wiem ile ale zjechało mi ponad 15 cm w talii (kg nie jest to dużo bo jak się ważyłam przed operacją oscylowałam na granicy 64-65) ale noszę rozmiar 38 a nosilam 42 więc mimo, że narzekam teraz, że chce schudnąć te 4 cm jeszcze to i tak cieszę się, że wyglądam teraz tak jak wyglądam (tak jak zresztą napisała chemiczna czarownica) jolkah w podpisie u Ciebie też widzę, że waga Ci spada więc ciesz się nawet 100 gramami w końcu robisz to dla siebie (ta wiem łatwo radzić innemu
![]() co do drugiego kierunku to super sprawa, ja nadal szukam tematu na doktorat ale normalnie tabula rasa ![]() co do facetów (mój związek na razie jest zawieszony, nie wiem czy wrócę czy nie) ale mojego TŻta zawieszonego poznałam w pracy, na policji ![]() ![]()
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
nie tyle, że coś przeskrobał ile nie traktuje mnie poważnie, powiedziałam, że mam dość i tyle a on teraz wydzwania, zawsze tylko obiecuje ale nie idą za tym żadne czyny, za szybko wymiękłam ostatnim razem już dawno powinnam się z nim rozstać, ale przyjdzie z marnym kwiatem postęka jak on mi wszystko wynagrodzi i na tym się kończy, na razie wytrzymałam jeden dzień, nie odpisuje na smsy, nie odbieram telefonów, może w końcu do tego jego pustego łba coś dotrze bo już nie mam fizycznie i psychicznie sił do pacana.
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
oczywiście że tak i powiedziałam, że dla mnie to już koniec nie ma sensu tego ciągnąć, najpierw się śmiał, potem powiedział, że po operacji mam "rozchwiane hormony" a potem, że pewnie muszę to jeszcze przemyśleć... nie mam pytań.
![]() |
#300 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Zauważyłam spore tendencje do takiego obrotu spraw uczuciowych, nawet wśród znajomych. Wydaje mi się, że to okej i internet sporo ułatwia w tej materii. Generalnie na plus! (Miałam kiedyś konto na sympatii, zastanawiam się czy nie powrócić ![]() Cytat:
![]() Maturą się nie przejmuj! Nie ma czym ![]() Ja w klasie w LO miałam aż... 5 chłopaków, średnio było w czym wybierać ![]() Oj, moje "trochę kokieterii" ostatnio nie podziałało przez ponad pół roku. ![]() ![]() Z kolei swojego byłego poznałam przez moją przyjaciółkę, a jego kuzynkę, w klubie - na piwie. Potem dopiero okazało się, że wszystko sobie starannie ukartował i byłyśmy wkręcone w to obie. Urzekł mnie tym niesamowicie ![]() ![]() ![]() Po doczytaniu reszty... Trochę jakby nie traktował tego poważnie, nie wierzy, że możesz mu się postawić i jest pewny siebie... Edytowane przez chemiczna czarownica Czas edycji: 2012-02-05 o 17:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.