kobiety przyszłych policjantów Piła - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes > Służby mundurowe

Notka

Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-07-04, 08:17   #271
paucia89
Przyczajenie

Dot.: kobiety przyszłych policjantów Piła

.

Edytowane przez paucia89
Czas edycji: 2013-07-22 o 13:51
paucia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-05, 12:33   #272
kajanowska
Przyczajenie

Wink Dot.: kobiety przyszłych policjantów Piła

Tak wiem też mi opowiadał, ze już jakis wywalili, szkoła przetrwania, chore no ale cóż............
Pożniej może będzie lepiej, teraz na poczatku jest taki zapier......., może trochę odpuszczą im, mam taką nadzieję. Skąd jesteście, w której kompanii Twój jest ?

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Ale swoją drogą, tak sobie myślę, że po tej szkole może będą mieli łatwiej w służbie, będą wyszkolenie pod każdym kątem, a jak sprawność im się poprawi. Jak to przeżyją, a "muszą" to przeżyją wszystko. Bądźmy dobrej myśli
kajanowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-06, 07:31   #273
paucia89
Przyczajenie

.

Edytowane przez paucia89
Stary 2013-07-07, 10:42   #274
madziarozowa
Raczkowanie

Witamy nowo przybyłych
Mój Kochany kończy szkołę za miesiąc z hakiem
oczekiwany dla nas czas, powiem tylko że im tam dłużej tym bardziej się tęskni przy końcówce masakra jest naprawde nie można się już doczekać, uspokoje was troch że życie tam jest troche przerysowane ( mówię o romansach itp) najważniejsze to zaufanie i wiara poza tym my mamy takie same mozliwosci na miejscu jak oni tam
Trzymam za was kciuki bo to trudny czas .... oby się wszystkim udało przetrwać
madziarozowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-07, 22:53   #275
kajanowska
Przyczajenie

Oj, ale masz dobrze, a nasi w Grudniu przed świętami skończą. Powiedz kochana czy "wspaniali" Panowie z w-fu typu T1000 i Ci inni odpuszczą później? Bo to co teraz wyprawiają to jakaś totalna porażka- mordęga? Najbardziej się tym martwię, bo o kontuzję bardzo łatwo, niestety
kajanowska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-08, 00:54   #276
paucia89
Przyczajenie

.

Edytowane przez paucia89
Stary 2013-07-08, 13:23   #277
rzeszuta
Przyczajenie

Edytowane przez rzeszuta
Czas edycji: 2013-07-22 o 22:29
rzeszuta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-08, 13:47   #278
lilacs
Przyczajenie

Zgadzam się w zupełności z madziarozowa Ostatnie tygodnie są straszne, zwłaszcza, że na horyzoncie pojawia się już wizja powrotu... I prawdą jest oczywiście, że jeśli chodzi o wspomniane zdrady, to może się to zdarzyć w każdym innym miejscu, dlatego zupełnie się tym nie przejmujcie, jeżeli tylko ufacie swoim mężczyznom Trzymam kciuki, bo spodziewam się ile Was kosztują rozstania i wszelkie pojawiające się pewnie wątpliwości... Jest trudno, ale myślę, że sobie poradzicie- nam się chyba udało I 24. sierpnia już bardzo blisko!
lilacs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-08, 14:01   #279
madziarozowa
Raczkowanie

a więc co do wf to akurat moj nie miał problemu bo jest po wojsku i tam było jeszcze gorzej ale musza się przyzwyczaić, bo im nie odpuszczą co najwyżej zmienia jak dobrze pójdzie wuefiste
TAK 24 SIERPNIA UPIJĘ SIĘ CHYBA ŻE JUZ KONIEC BO TO STRASZNY CZAS BYŁ!
Stary 2013-07-10, 17:05   #280
paucia89
Przyczajenie

.

Edytowane przez paucia89
Stary 2013-07-14, 19:00   #281
rzeszuta
Przyczajenie

i po weekendzie i znowu sama,z tyg na tydz. jest coraz gorzej a gdzie tam do końca?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 10:02   #282
paucia89
Przyczajenie

.

Edytowane przez paucia89
Czas edycji: 2013-07-22 o 13:52
Stary 2013-07-16, 18:04   #283
paucia89
Przyczajenie

.

Edytowane przez paucia89
Czas edycji: 2013-07-17 o 04:09
Stary 2013-07-16, 20:21   #284
rzeszuta
Przyczajenie

Edytowane przez rzeszuta
Czas edycji: 2013-07-22 o 22:27
Stary 2013-07-16, 20:33   #285
madziarozowa
Raczkowanie

hmm a o którym czerwcu mówisz?? o tym ? ciekawe tak krótko w szkole i już zdradził? a co on może mieć za stres po tak krótkim czasie?
Ciekawe to jest wiecie.....że Ci są długo nic nie wiedzą a młodzi niby tyle ! seks w kiblu ho ho rozkosz jak sie patrzy! ciekawa jestem jaki dowód skąd go wzieła

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 00:56   #286
YourFashion
Raczkowanie

Odp: Dot.: kobiety przyszłych policjantów Piła

Cytat:
Napisane przez madziarozowa Pokaż wiadomość
hmm a o którym czerwcu mówisz?? o tym ? ciekawe tak krótko w szkole i już zdradził? a co on może mieć za stres po tak krótkim czasie?
Ciekawe to jest wiecie.....że Ci są długo nic nie wiedzą a młodzi niby tyle ! seks w kiblu ho ho rozkosz jak sie patrzy! ciekawa jestem jaki dowód skąd go wzieła
Hmm dokładnie. . Trochę to dziwne mój marzy tylki i tym by zasnąć. Kazdy sie stresuje bo 1 lecą jedna za drugą. ..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
YourFashion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-17, 08:00   #287
lilacs
Przyczajenie

Mój też nie mówił nic o żadnych "incydentach" Myślę, że wszystko jest przerysowane... Może zdarzyło się raz, ktoś podpatrzył i plotka poszła.

A kończąc... Zdaje się, że na początku szkoły nie było na nic czasu- nauka, apele, zaprawa. Kiedy ktokolwiek miałby chwilę na to, żeby choćby pomyśleć o zdradzie? Jeśli ten chłopak, o którym mówimy, rzeczywiście to zrobił, pojechał chyba tylko po to, żeby się zabawić.

Edytowane przez lilacs
Czas edycji: 2013-07-17 o 08:12
lilacs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-17, 17:16   #288
madziarozowa
Raczkowanie

jestem zaskoczona !! hahah mój Kochany kończy przez cały ten czas zarobił 1 dzidę ( nie lubię tego słowa) poza tym się dziwi jak w wc można skoro tam ciągle ktoś jest opowiadał mi że nie raz słyszał jak faceci po toaletach płaczą.....
są 2 tyg i widzą o seksie hahah chyba tylko po to tam pojechali słyszałam że z nowych juz 4 wyleciało piekna stawka! na początku do 3 mies czasu nie było na nic a oni twierdzą że odreagowują.... soory patologia bo to trwa w woli przypomnienia 6 mies! a ciekawe jak ta laska się dowiedział!! nie wiem myslę że to gruba nicią szyte !

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Powiem tak długa droga przed wami moje Drogie oj długa!! jak bedziecie sie tak nakręcać to żadna z was tego nie przetrwa! może trochę zaufania plus obserwacja i dużo rozmowy! jak zdradzi i jakimś cudem się dowiecie ( bo nie wiem jak by to miało wypłynąć) to w pape i narazie hahah i daje słowo że nie wytrzyma do końca! ( żartowałam oczywiśćie) tam jest 600 osób chryste !!!dajcie sobie luz ja na początku też wariowałam !! czy mnie zdradził... ufam że nie i na tym koniec czasami sie mu pytam hahah licząc że w razie czego sie przyzna ale tak szczerze to oni też to robią dla nas ażeby zapewnic nam lepszy byt ! a i my mamy szerokie możliwości na miejscu , a o tym nikt nie pisze!

jak ja się ciesze że to koniec drugi raz nie dziękuję
Nie dopuście aby tylko oni opowiadali jak jest w szkole bo dostaniecie na łeb

Edytowane przez madziarozowa
Czas edycji: 2013-07-17 o 17:21
Stary 2013-07-21, 22:29   #289
paucia89
Przyczajenie

.

Edytowane przez paucia89
Czas edycji: 2013-07-22 o 13:52

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-22, 00:27   #290
YourFashion
Raczkowanie

Odp: Dot.: kobiety przyszłych policjantów Piła

Cytat:
Napisane przez paucia89 Pokaż wiadomość
nam było w ten weekend dane spędzić 3 dni razem Mój ukochany wrócił już zw czwartek wieczorem. Załatwiliśmy wszelkie formalności ze ślubem a do tego dowiedziałam się dziś , że jestem w stanie błogosławionym Nie chciał jechać, ale musiał nie chciał mnie ( nas) zostawiać... ale już w piątek wrÓci

a jak u was??
Ojejjjj to GRATULUJĘ! !!!!!♥♥♥♥♥♥

Stary 2013-07-22, 01:08   #291
mad_oo
Raczkowanie

paucia89 cudownie! Gratuluję bardzoooo

Edytowane przez mad_oo
Czas edycji: 2013-07-23 o 12:25
mad_oo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-22, 14:01   #292
madziarozowa
Raczkowanie

.

Edytowane przez madziarozowa
Czas edycji: 2013-07-26 o 14:25
Stary 2013-07-22, 14:09   #293
YourFashion
Raczkowanie

Odp: kobiety przyszłych policjantów Piła

.

Edytowane przez YourFashion
Czas edycji: 2013-07-22 o 22:31
Stary 2013-12-17, 04:18   #294
teerel
Przyczajenie

Dot.: Odp: kobiety przyszłych policjantów Piła

cześć dziewczyny! Tym które mają to za soba strasznie zazdroszcze. Mój pojechał tam we wrześniu powinien zostać do marca, niestety to co odkryłam w ten weekend załamało mnie i nie mogę się pozbierać. Widziałam jego smsy od koleżanki "ze jest przesliczna, fajnie się przytulało". Płacze mi, że się pogubił i chce to naprawić kiedy zostaly 3 miesiace w tej pieprzonej Pile. czy jest ktos kto ma swojego chlopaka/meza/narzeczonego teraz w tej szkole?

z góry dzieki za odp...
teerel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-17, 08:52   #295
Jaremka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez teerel Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny! Tym które mają to za soba strasznie zazdroszcze. Mój pojechał tam we wrześniu powinien zostać do marca, niestety to co odkryłam w ten weekend załamało mnie i nie mogę się pozbierać. Widziałam jego smsy od koleżanki "ze jest przesliczna, fajnie się przytulało". Płacze mi, że się pogubił i chce to naprawić kiedy zostaly 3 miesiace w tej pieprzonej Pile. czy jest ktos kto ma swojego chlopaka/meza/narzeczonego teraz w tej szkole?

z góry dzieki za odp...
teerel, bardzo mi przykro, że spotkała Cię taka przykrość... Musisz jakieś decyzje podjąć i zastanowić sie nad swoim facetem, nie znam go i nie mi go osądzać ale z Twojego posta wnioskuje ze ma problemy z wiernością.. Mój narzeczony jest w Pile, ale od niedawna.
Jaremka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-17, 14:14   #296
Agulaaa87
Przyczajenie

Ja konczylam rok temu szkole Policji w Legionowie. Duzo sie tam dzieje, rzeczywiscie tworza sie pary pomimo iz są w stalych zwiazkach i bardzo ciezko jest do "odkryc"
Ale pamietajcie ze nie wszyscy mezczyzni maja problem z wiernoscia i ufam , ze wasi ukochani wlasnie tacy są.
Po ukonczeniu szkoly co prawda nabralam obrzydzenia do facetow, ale pomimo tego moim skromnym zdaniem kobiety są czasami nawet i gorsze od nich...
Agulaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-17, 15:10   #297
shedir
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez teerel Pokaż wiadomość

z góry dzieki za odp...
Bardzo mi przykro i sciskam cie. Zycze ci duzo sily i podjecia decyzji ktorych nie bedziesz zalowala.
Moj maz jest w Sieradzu i mam nadzieje ze jest ok. Za tak akcje nie mialby juz do czego tu wracac.

shedir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-17, 16:23   #298
teerel
Przyczajenie

dziekuje Ci a kiedy Twoj wraca? strasznie sie waham i nie wiem co mam zrobić, jeszcze teraz nie wraca na weekend bo podobno ma służbe w co nie wierze i bedzie dopiero w wigilie. chyba masz racje, ze po takim czyms to nie powinien mieć do kogo wracac... ;( to tak boli kiedy sie czeka i teskni, okrutny cios...
teerel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-17, 16:46   #299
shedir
Rozeznanie

Moj maz wraca dopiero na poczatku maja. Jest tam dopiero dwa miesiace. Na szczescie wracaja co weekend do domu. Bardzo mi przykro ze tak wyszlo. Widac twoj nie ma jesCze odpowiednio poukladane w glowie.

shedir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-18, 07:48   #300
Jaremka
Przyczajenie

teerel jak Ty mu juz nie ufasz w kwestii czy ma służbę czy raczej nie, to nie wiadomo jak dobrze sprawy by sie potoczyły, to zawsze będą wracać te wątpliwości i podejrzenia a w następstwie kłótnie i inne przykrości. Mój facet jest w pile od niedawna ale już zdążył sie naoglądać różnych rzeczy. Dużo rozmawiamy i poniekąd wiem co nieco co tam sie dzieje. Nie chce Cię dołować, bo masz dość zmartwień ale może czas zastanowić się czy nie zasługujesz na lepsze traktowanie. Pozdrawiqam Cię serdecznie
Jaremka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Służby mundurowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości