![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kobiety przyszłych policjantów Piła
Witam wszystkie smutne dziewczyny dzielące mój los
![]() Otóż mój TŻ dziś wyjechał na szkółkę policyjną do Piły .... targają mną takie uczucia, że głowa mała ... Z jednej strony cieszę się, że tam pojechał bo realizuje swoje plany z drugiej zaś strony strasznie boję się o to, że mnie zdradzi ... masakra jak sobie o tym pomyślę, to aż mnie głowa boli ... Błagam Was dobre duszyczki jeżeli jest tu jakaś dziewczyna, której chłopak teraz pojechał do Piły na szkółkę napiszcie ... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
EDUkator
|
Dot.: kobiety przyszłych policjantów Piła
Cytat:
Na jak długo pojechał?
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Do Majka1503
No nie wiem jakaś taka wewnętrzna panika w końcu to tylko mężczyźni ;( pojechał na pół roku z tym, że w pierwszym miesiącu nie wiadomo czy zjedzie na weekend. ![]() Do Lola997 No więc właśnie podzielam Twoje uczucia z tym, że z tego co ja wiem w Słupsku jest większa dyscyplina i rygor a więc mniejsze szanse, że będzie miał czas na myśli o głupotach. Do mnie mój TŻ wczoraj zadzwonił i powiedział, że są podzieleni na 3 kompanie 1 to kobiety na 1 piętrze 2 faceci na 2 piętrze i 3 też panowie i w tym mój na 3 piętrze mówił, że z kobietami nie mają w ogóle zajęć i takie tam - troszkę mnie uspokoił ![]() ![]() Ty też bądź spokojna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
u mnie to samo wiesz jak bedzie chcial zdradzic to moze to zawsze zrobic nie musi byc na szkolce w ogole poszukaj sobie filmu ze slubowania kobitki tam raczej sa przecietne a z tego co moj mi dzwonil to tak tam w tylek dostali ,ze watpie zeby mieli ochote na romanse , moj nie wroci juz w tym miesiacu a w szkolce to mysle ze za imprezy i romanse to raczej ich moga wyrzucic a to ich marzenie wiec watpie zeby tak ryzykowali majac nas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja się właśnie dowiedziałam, że mój TŻ wraca na weekend także już jutro widzę się z moim ukochanym
![]() ![]() No więc właśnie jak są zmęczeni bo dostaną ostro po pupie to nie będą myśleć o głupotach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
hehe :0 No fajnie fajnie
![]() Już ja wypytam mojego TŻ szczegółowo a potem ładnie tu wszystko opiszę ![]() ![]() ![]() Ja się teraz ciesz, że wraca ale przyjdzie taki weekend, że na pewno go nie puszczą ![]() ![]() A Ty maleńka trzymaj się i nie pękaj jestem z Tobą jakby co ... 3 tygodnie- a wydaje dłużyć się w nieskończoność. Ps nie wiem czy wiesz ale istnieje jeszcze jedno forum typowo dla osób, które już tam idą dużo piszą o słupsku i Pile jak znajdę tą stronę to podeślę link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
hehe :0 No fajnie fajnie
![]() Już ja wypytam mojego TŻ szczegółowo a potem ładnie tu wszystko opiszę ![]() ![]() ![]() Ja się teraz ciesz, że wraca ale przyjdzie taki weekend, że na pewno go nie puszczą ![]() ![]() A Ty maleńka trzymaj się i nie pękaj jestem z Tobą jakby co ... 3 tygodnie- a wydaje dłużyć się w nieskończoność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
to milego weekendu ;d
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Dopiero teraz miałam czas by zasiąść i jak obiecałam opisać wszystko co wiem ![]() W sumie nie dowiedziałam się niczego konkretnego mój Pan ma teraz bardzo dużo nauki kontakt z dziewczynami tam mają bo czasem mają z nimi zajęcia. Wieczorami tez mogą się z nimi widzieć ale pytanie czy chcą jak tak no to idą a jak nie to nie ![]() Stwierdziłam, że nie ma co się martwić i zająć się sobą ... ja teraz mam pełno planów i zajęć dlatego nie będę miała czasu nawet by pomyśleć o głupotach typu zdradza czy nie ![]() ![]() Kochana głowa do góry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
WITAM DZIEWCZYNY
Mój narzeczony jest w pile, z poboru grudniowego!!! zapraszam Was dziewczyny jak Wasi faceci są też w pile to wbijajcie do mnie na gadu!!!! 13783736 czekam z niecierpliwością ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jesli ci powie że : z zadna nie rozmawiam i sie nie koleguje , to na pewno cos kręci.
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
do koleżanki powyżej.....
może Twój facet jest taki???? jak tak to masz peszka baj baj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
zgadzam sie z <szafiarka> mój ex też był na szkółce nie jesteśmy razem od kiedy wrócił..powiem Wa tyle, jak Wam ściemniają, ze sie nie zmienią to jest kłamstwo, bo każdy z nim po szkole się zmienia są bardziej zapatrzeni w siebie i tylko oni są najawżniejsu...co do dziewczyn, to też nie wierzcie, ze grzecznie siedza w pokojach...czesto przychodza do chlopaków i czesto chlopaki chodza do nich, niby mowia ze sie ucza a tak naprawde siedza na swietlicy, albo baluja..pierwszy m-c jest tylko taki kiepski..a tak to mówią, ze niby juz ida spac a piją, baluja bo normalnie moga wychodzic poza szkole i tez balowac w szkole...jedno jest prawda, ze trzymaja sie jednej wersji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Uuu, ależ tu pesymizmem wieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Witam drogie kobiety.Moj TŻ od listopada jest na szkółce w Słupsku . Odliczam czas do maja i usycham z samotnosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
dziewczyny nie załamujcie mnie! głowa do góry!
mój tż dopiero na szkółkę się wybiera w lipcu, brrr... nie chcę myśleć co mnie czeka czytając wasze posty. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Czyli nie jestem sama
![]() mój pojechał w styczniu ![]() w lipcu powrót i te durne praktyki.... wrrr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Fajnie sie to wszystko czyta co piszecie o nas.
Ja niedługo powinienem iść na szkółkę. Zarówno koledzy jak i koleżanki uprzedzaja mnie przed kobietami na szkółce... Podobno najlepiej sie maja kawalerowie, bo takich sie nie tyka ![]() Dlaczego? Bo sie może zakochać i będą kłopoty ![]() Więc do konca nie wygląda to tak jak przedstawiacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Zerwać mundur policyjny z mężczyzny -bezcenne, ale dzielić z nim życie już nie taka bajka. Takie odnoszę wrażenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
ja się tyle nasłuchałam od mojego policjanta o pobycie w szkole, że nie wiem od czego zacząć.
generalnie na 10 dziewcząt z którymi miał tam styczność, jedynie 2 się nie puszczały na prawo i lewo. A facet to wiadomo - facet. Faceci w związkach, mężowie, tatusiowie... Jak słusznie ktoś zauważył, tylko kawalerowie mieli taryfę ulgową ![]() Dla pocieszenia, nie było to w Pile ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Załamałam się dziewczyny. Mój TŻ w lipcu wyjeżdza i na samą myśl juz mi sie słabo robi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ratujcie ! mój chłopak wczoraj pojechał do Piły
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Widzę, że jest osobny wątek Piły, witajcie dziołchy
![]() ![]() ![]() Jest w 1 kompanii, w 2 plutonie ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witam
Mój facet też pojechał do Piły z naboru lipcowego.Z tego co wiem to maja być puszczani do domu na weekendy.Dziewczyny nie ma co popadać w paranoję.Póki co mają full nauki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
no ucza sie strasznie i wycisk na maxa... a Twoj TŻ w ktorym plutonie?
![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Jak sie nie mylę to drugi pluton.Dowiem sie jak przyjedzie na weekend
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.