|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Cytat:
Nooo to szkoda... ja żałuję że nie miałam foto na poprawinach Bo brakuje mi tamtych zdjęć jest kilka "od wujków" ale to nie to samo ![]() Mieliśmy tez kamerzystę- ja nie chciałam, ale rodzice namówili i chwała im za to! Już kilkakrotnie oglądałam, super zrobiony film Idzie się poryczeć i pośmiać Na poprawinach tez był, więc chociaż tyle ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Zdecydowanie Szkoda by było jak by się wychudziła za bardzo To tez nie jest ładne jestem Ciekawa jak Ty wyglądasz Wrzucałaś kiedyś swoje zdjęcia?
|
|
#272 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodaj, jesli możesz, bo nie ukrywam, że jestem bardzo ciekawa
|
|
#274 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie - Eldo dawno cię nie widziałam
. Wrzuć coś
|
|
#276 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
oki to czekam
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- A Ciebie też tam nie widziałam
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
Hm aż zaraz sprawdzę co się tam dokładnie dzieje, na tym naszym mailu
. Eldo napewno przesadzasz ))---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Wszystko jest na swoim miejscu Musisz dalsze wiadomości otworzyć :P
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie z kimś kto ma podobne założenia![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej !
Ja wróciłam do domu od TŻ, byliśmy na mini zakupach, on kupił sobie spodnie a ja oszczędzam kaskę więć kupiłam tylko rzeczy potrzebne do mojej diety - kilka wieśniaczków itd. Hmmmm....upolowałam również coś ciekawego a dokładnie - taśmę pilates... zaciekawiła mnie a że kosztowała 10zł to się skusiłam.
|
|
|
|
#282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/zestaw-gum-tasm-pi...171723715.html
Coś takiego... taka guma ale powiem Wam że przytrzymałam stopą i ciągnęłam rękami (jedno z ćwiczeń pokazanych na opakowaniu) i dałam radę może z 8 razy bo mnie ręce bolały więc to musi być coś :P ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Kurcze głupia taśma a patrzcie jakie przydatne ćwiczenia http://www.odchudzanie-cwiczenia.pl/...a-z-tasma.html |
|
|
|
#284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
od jutra zaczynam te ćwiczenia http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 podobno działają cuda jutro wstaję o 6 przed pracą i biorę się do dzieła
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
Pod nazwą pannamigotka ) Dzień dobry Ja czuję się dziś świetnie Jak jadłam śniadanie to czułam niebo w gębie . Zwykłe płatki na mleku a tyle szczęścia dają po dniu głodówki .
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Jest upragnione 67,75 na wadze !Na śniadanko kaszka, na drugie śniadanie będzie wieśniaczek ![]() PannaMigotkaa20 To Ty wczoraj głodówkę robiłaś ? Gdzieś mi to umknęło chyba...:P
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Zuzka w domu znowu, kaszel znowu ją męczy katar mały. Wkurzają mnie już te choroby (( I malutka się męczy. Martyna- Migotka może głodowała przez wczorajszego kaca? M wróci z pracy i sama idę nie ma co, co prawda pogoda nie zachęca bo deszcz mały ale jak nie rozpada się bardziej to i tak pójdę Jak na razie mam ale trzeba się zabrać za małe ćwiczonka
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
piekielkoo Może, może
A Gdzie idziesz dziś? Basenik? ![]() Ja dziś o 17stej mam Zumbę. Następny Fitnessik dopiero w czwartek przez zajęcia na uczelni ![]() Dziś spożyłam ( póki co ): - kaszka bananowa z mlekiem - serek wiejski (nie light) z małym pomidorkiem i szczypiorkiem (ale ładnie się zrymowało) - kubek herbaty zielonej o smaku porzeczki i żurawiny - 0,3l wody |
|
|
|
#289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
napewno beda swietne efekty![]() Cytat:
tez sie wezme za nie tylko nie wiem czy dam rade czasowo![]() Wogóle to dzien dobry ![]() Mam juz dostep do neta w pracy i korzystam ale senna jestem dzisiaj nie wyspałam soe przez ten koncert Nie jestem zadowolona ze poszłam bo było niefajnie...zupełnie nie moj klimat, opowiem Wam jak wroce bo wracam do pracyMilego dnia kochane
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
arnama właśnie ! Zapomniałam Ci CHYBA powiedzieć, że wspaniałe zdjęcia, pięknie wyszliście i super babeczka z Ciebie
|
|
|
|
#291 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Robiłam przymusową właśnie przez tego kaca nieszczęsnego. Co bym zjadła to bym zwróciła od razu .. Gratuluję spadkuuu, tak trzymaaaj ![]() Ja dziś cały dzień rozwalony mam. O 12 miałam zajęcia, teraz jadę na 17 ;/ Tylko tłuc się tymi autobusami nieszczęsnymi muszę ciągle . No i czasu nie mam na ćwiczenia. Wrrrr
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
PannaMigotkaa20 Ćwiczenia nadrobisz w weekend
Grunt żeby dietkę trzymać Ja zmykam na Zumbę a później jadę do TŻ, na kolację zrobię sałatę z tuńczykiem i oliwkami Miłego popołudnia i wieczoru !
|
|
|
|
#293 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
tylko nie wiem jak to ćwiczyć bo są 3 levele więc każdy level 30 dni czy 10 dni???
|
||
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
hmm po cwiczeniach (1h na silowni) zjadlam na podwieczorek jogurt truskawkowy z 4 biszkoptami, czy to jest okej ?
|
#295 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny te ćwiczenia są straszne zrobiłam 17 minut i ledno doczołgałam się do łóżka
|
|
|
|
#296 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj 30 minut czekalam na tramwaj i drugie tyle na autobus zeby sie do domu dostac![]() Cytat:
![]() chociaz czytałam o tych cwiczeniach i znlazłam takie cos : "Zacznijcie od poziomu pierwszego, a kiedy będziecie gotowi, przejdźcie do poziomu 2 i 3. Dzięki tym ćwiczeniom osiągniecie szczupłe i zgrabne ciało. " Cytat:
jak wyglada Twoj trening na siłowni?No w koncu jestem w domku zjadłam jajeczniczke poodpoczywam i wsiadam na rowerekjakas pełna zapału do cwiczen jestem od poniedziałku ![]()
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
Wczoraj, z tego powodu, że zostałam sama w domu wybrałam się na zakupy. Buty, dwie bluzeczki i... agrafka do ćwiczeń Zrobiłam 100 razy na uda i umarłam, ale dziś jakoś nic nie czuję.Wczoraj zaszalałam na obiad i były naleśniki z twarożkiem i czekoladą ![]() Dzisiaj było: 1. owsianka z mlekiem i suszonymi owocami, 2. 0,5l sok warzywny 3. 2 kiwi 4. 3/4 torebki ryżu z domowym sosem spaghetti 5. dwa kawałki dietetycznego ciasta 6. dwie kromki ciemnego chleba z szynką. A za godzinę idę na fitness ![]() Przyszły moje rolki i aż nie mogę się doczekać kiedy pójdę pojeździć
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór dziewuszki
Melduję się dzisiaj po wczorajszym dniu bardzo bardzo złego samopoczucia. Miałam dzisiaj iść do lekarza ale tata mnie nie zapisał, wrr.. a ja już świruję z tą wysypką na plecach, swędzi, piecze, boli .. Do tego zawala mi się gardło a wczoraj myślałam że umrę, czułam się jakbym miała gorączkę ale nie miałam i nie mogłam nic wziąć na to ![]() uzupełniam wczoraj jeszcze: -śniadanie: owsianka z łyżką otrębów, słodzikiem, musem z truskawek -drugie: jogurt naturalny z musli i mandarynką -obiad: porcja zapiekanki ziemniaczano-porowo-cebulowo-pieczarkowej -kolacja: pasta jajeczna (dwa jajka, jogurt naturlany, chrzan) +czerwone, zielone +orzechy włoskie, ziemne i dzisiaj: -śniadanie: owsianka z łyżką otrębów, słodzikiem, musem z truskawek -drugie: wieśniak, potem jabłko -obiad: ryba w ziołach na parze, ryż z warzywami -kolacja: będzie pewnie twarożek za godzinę i trochę orzechów +czerwone, zielone, 0,5l wody póki co +okrawki ciasta cioci żeby spróboważ, coby focha na mnie nie było
|
#300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Mój jadłospis śn szklanka mleka 0,5%+25g płatków pełnoziarnistych z owocami+15g otrębów granulowanych z suszonym jabłkiem+10g musli orkiszowych - 250kcal 2 śn mały jogurt owocowy - 120 kcal obiad gotowany pulpet z mięsa mielonego + sałatka marynowana z ogórka, papryki, cebuli, marchewki i czosnku - 500 kcal kolacja pół puszki tuńczyka w sosie własnym + jakieś warzywa 200 kcal ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- kupiłam dzisiaj taką maskę do włosów http://allegro.pl/schwarzkopf-gliss-...168844805.html będę dzisiaj testować postanowiłam odbudować włosy i zapuścić do pasa już mi się ładnie wygładziły po odżywce elseve total repair![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- dziewczyny mogę zjeść pół puszki groszku zielone na noc??? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

Ani sesji zdjęciowej w plenerze, kilka w studio tylko mam.
Fajnie że bez większych problemów radzisz sobie z dietkę. Ja też zjadam wszystko tylko oczywiście w innych ilościach niż wcześciej
Bo brakuje mi tamtych zdjęć 
Idzie się poryczeć i pośmiać
Na poprawinach tez był, więc chociaż tyle
Wrzucałaś kiedyś swoje zdjęcia?

dodam jutro jakieś jeszcze raz jak będe na swoim kompie.
. Wrzuć coś

. 

właśnie przez tego kaca nieszczęsnego. Co bym zjadła to bym zwróciła od razu
. No i czasu nie mam na ćwiczenia. Wrrrr
poodpoczywam i wsiadam na rowerek