Scent Bar XL - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-21, 23:29   #271
Florens
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XL

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Nie spać!!
ależ skąd

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Czekam na ten chleb jak wariatka jakaś
ja też, na recenzję

wiem, że z mieszanki, a ważyliście czy na oko sypaliście?

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;33068208]Fajny film na TVN [/QUOTE]

hamerykańska cienizna

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 23:39   #272
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
hamerykańska cienizna
Miejscami ciekawy
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 23:41   #273
Murszafka
To ja :)

No to chyba idę spać

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-21, 23:50   #274
Florens
Zakorzenienie

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;33068401]Miejscami ciekawy [/QUOTE]

nie no ogólnie fajny , ale ja wolę oryginał

Cytat:
No to chyba idę spać
siedź

28.05.2010
Stary 2012-03-21, 23:57   #275
Konto usunięte

Cytat:
No to chyba idę spać
Siedz jak masz

Cytat:
Oryginał?
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 00:00   #276
Florens
Zakorzenienie

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;33068571]

Oryginał? [/QUOTE]

japoński

28.05.2010
Stary 2012-03-22, 00:12   #277
Konto usunięte

Cytat:
Jak już będe mieć sprawny komputer to oglądne

Co tu tak cicho?
Stary 2012-03-22, 02:14   #278
justynaneyman
Zakorzenienie

Cześć
Strasznie się męczę- bo myslę. Bezskutecznie. Postanowiłam zmienić tytuł bloga, bo ten jest za poważny i nie na temat. I w ogóle już mi się nie podoba. Na pewno się zgodzicie...
Chcę coś żartobliwego i lekkiego i niebanalnego.
I kicha.
Ale i tak piszę. I nawet maluję.
Oraz skompletowałam kolekcję (perfum)

Trzymajcie kciuki za Gucia, żeby Go przyjęli do przedszkola- zgłoszenie można składać tylko do jednego przedszkola, jak będzie za bardzo obłożone, to niestety. Prawie wcale nie mam punktów- nie jestem samotna i nie pracuję.
Wyniki za miesiąc

---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ----------

Co do tytułów, to myślałam o:
Obrazki z tekstem
Brulion malarski ilustrowany
Brulion malarski bogato ilustrowany

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 02:20   #279
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Gryx streszczenie super

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
To znaczy powiększenie rodziny, tym bardziej, że w marcu

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Cześć
Strasznie się męczę- bo myslę. Bezskutecznie. Postanowiłam zmienić tytuł bloga, bo ten jest za poważny i nie na temat. I w ogóle już mi się nie podoba. Na pewno się zgodzicie...
I kicha.

[/COLOR]Co do tytułów, to myślałam o:
Obrazki z tekstem
Brulion malarski bardzo bogato ilustrowany

Myślałam ,że skompletowałaś zdjęcia namalowanych barowiczek na bloga.

Ty lepiej zobacz jaki tytuł nam się najbardzij podobał w poprzednich propozycjach, w tamtym chudszym barze i taki daj

Trzymam kciuki za Gucia.
trza było uzyc za argument , zęerodzice artyści i dla dziecka będzie lepiej, jak pobędzie troche z normalnymi ludźmi

Zjadam tą kokosowo miodową maseczkę z pyska i ide wysuszyc świezo wybrawione włosię .
W piatek mam klasowy zlot, pierwszy w tym roku. na szczęscie na tym zlocie nikt sie oudami, pryszczami i kilogramami nie przejmuje, znamy się jak łyse konie od 40 lat .

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2012-03-22 o 02:24
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 02:29   #280
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
bingo! to jest myśl - zwłaszcza że mi się ręce trzęsą i kropelka prysk do łoka - to Ci pech

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
... powiedziałam ze jak następnym razem bedzie chciał to zrobić to najpierw będzie musiał mnie zabić

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Oki
No co za pech! Bateria w aparacie rozładowana
Cytat:
Któraś się odezwała

Cytat:
Marzą mi się szkła kontaktowe, ale chyba bym musiała kłaść je na stole i rzucać się na nie z oczami, a potem wytrząsać pukając w tył głowy...

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
nawiazujac luzno do tytułu wontku-widzialam ostatnio reklame ubezpieczen-firma proama czy tylko mi sie to dziwnie kojarzy?
Ja mam nawet dwa skojarzenia
Cytat:
Jeeeezuuuuu, idę se wsadzić głowę pod zimną wodę
Cytat:
Bawiłaś się nim brzydko Nieprzyzwoite Skrbtk
Cytat:
Połkłaś flachon

Cytat:
Trzymajcie kciuki za Gucia, żeby Go przyjęli do przedszkola- zgłoszenie można składać tylko do jednego przedszkola, jak będzie za bardzo obłożone, to niestety. Prawie wcale nie mam punktów- nie jestem samotna i nie pracuję.
Wyniki za miesiąc

A co do tytułów, poprzednie propozycje były moim zdaniem bardzo dobre

---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 02:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Ja Go przytrzymam a Ty Mu te rzęsy przykleisz. Na Kropelkę.

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Pofażnie? może teraz się poprawili albo cuś bo se znalazłam stroje fajne ale tam dziewczyna też pisała że na obrasku superaśne a w rzeczywistości, szkoda gadać
No ja nie byłem przekonany, jakościowo najbardziej (ale raptem ze 3 rzeczy od nich miałem)
Cytat:
Ale Ty byś tego nie widział i tak
Łeee, no właśnie
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Gryx streszczenie super
Starałem się, jak mogłem
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 02:46   #281
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Streszczenie poprzedniego baru wg kryterium gadulstwa (tendencja malejąca):

Flo ciągle nie może pomieścić się na swoim metrażu (bo to tylko dom z basenem przecież, pfff!), czego nie ułatwia ostatni zakup – maszyna do chleba; w wolnych chwilach smaruje się formaliną, gotuje rosół, robi w ogrodzie i chadza w rurze pod osłoną nocy (nie wiemy tylko, czy P. nadal Jej śpiewa)
Win dopadły straszliwe rozterki natury strojokąpielowej, gdyż zamierza wyrwać śniadego Turka na swe wypracowane na siłowni, ponętne kształty; poza tym nieustannie walczy z didem (który uważa matkę za złą stylistkę i najchętniej widziałby Ją w więzieniu), zwalcza ospę, leczy się kotem i biega uzupełniać braki w urzęsieniu
Mić – to już norma i standard, że nikt nie wie lepiej, czego poszukujemy, na dowód czego w kilka sekund służy zestawem linków i odpowiednich obrazków ze wszystkich zakamarków sieci; jest też ekspertem w dziedzinie filmoznawstwa stosowanego i gastronomii; jak uprzejmie donosi Państwowe Towarzystwo Kosmetologiczne – nic na Niego nie działa
Gryx - głupio tak o sobie pisać...

Spo – chce być fit przed nadejściem lata i zejść w końcu z rozmiaru XXL na chociaż ciut mniejszy (choć nikt nie wie, jak to jest ze spoorym rozmiarem w rzeczywistości pozawirtualnej); ponadto jak ognia unika % (pojawiły się pogłoski, że uczęszcza na spotkania grupy AA, zainteresowana twierdzi jednak, że tylko tam sprząta), gdy się nudzi, piecze ciasta i pociska butelkami
SzatAnka również poszukuje stroju idealnego (o Turkach nic nam na razie nie wiadomo), bo tak trochę głupio chodzić z supłem w kroku; nie odchudza się, bo twierdzi, że boli ją od tego głowa, a życie z przygłuchym nietopszem jest i tak wystarczająco przykre; nieuleczalnie uzależniona od jabłek
Rejcz – przygotowania do łeding pełną parą, więc bądźcie dla Niej wyrozumiali; miewa nieprzyzwoite fantazje z pewnym osobnikiem, który (o zgrozo!) niedługo wejdzie do rodziny, chociaż w sumie to tak jakby rodzina nie będzie, więc w sumie Jej wolno; dzielnie niesie kaganek oświaty didom małym i dużym
Mursz – męczy się z najgorszym chyba nietopszem ever oraz (jakby to już za mała kara była) kotami, które niestety nie trafiają do kuwety; rano klika do nas z autobusu, a wieczorami hurtem przygotowuje dietetyczne żarcie wmawiając nam, że kasza gryczana jest lepsza od spaghetti
Sakrbtk straciła resztki zaufania do NFZ i dentystów po „Akcji ósemka”; ostatnimi czasy, ciut wycofana z barowego życia i przygnębiona szarą prozą dnia codziennego, coraz rzadziej macha do nas znad jaj i kbnsów; trzymamy kciuki za powrót do formy
Red dzielnie walczy z ulizem i morderczymi myślami kierowanymi w kierunku NL (chociaż do Holendrów tak naprawdę nic nie ma), spełnia małżeńskie obowiązki dopiero po wnikliwej inspekcji higienicznej, jednak niepokojący wydaje się być brak wieści o stanie Jej szpary (a i ryby w sosie żadnym też jakby mniej)...
Maja ma nietopsze (nie swoje na szczęście!) w pracy, wścibskie takie i sfrustrowane, wobec czego mało prawdopodobne, że zechce zostać tam do emerytury; lubi budzić kontrowersje gastronomiczne ujawniając swoje menu, najcięższy oręż – pasztet!
Betty planuje rekonesans w stolicy, jednak nie znalazła jeszcze odpowiedniej maski, za którą zamierza się ukryć (to podobno wina strasznych niedoskonałości cery, pewnikiem kolejna ściema w stylu grubych kolan Spo), w ostateczności pójdzie do pana od PO; gdy śpi, nachodzą ją ludzie, a gdy już nie śpi – wkurza króliki kłębkami wełny, wrzucając dowody swego okrucieństwa do sieciuni
Polly komplementuje zestaw tytułów „Kinomaniaka doskonałego”, w czym wydatnie pomagają Maja i Mić; poza tym szuka perfum o zapachu „łąki w Bieszczadach schyłkiem lata z elementami suchych badyli i ciepłego powiewem wiatru znad połonin” (coś w tym stylu mniej więcej) oraz butów, których zapewne nikt jeszcze nie stworzył; walczy uparcie i wytrwale z wirusami w lapku; razem z Gryxem stworzyliby salon kąpielowy marzeń

Taki łysieje nam na potęgę, podpada raz temu, raz owemu oraz skarży się, że musi się uczyć, co jest podobno straszliwą niesprawiedliwością i pogwałceniem swobód obywatelskich; poza tym podejrzanie często chadza na cmentarz
Lucho wycofał się ostatnio z barowego życia, jednak pracuje tam, gdzie zawsze (czyli nie wiadomo, gdzie) oraz robi czystkę wśród swojej kolekcji, gdyż marzą się Mu amłaże; świadkowie przysięgają, że widzieli Go czas jakiś temu ze Sakrbtk, gdy oddawali się nieskrępowanemu piciu kawy w miejscu nad wyraz publicznym, jednak obydwoje wymownie milczą na ten temat
Pin okręca sobie wykładowców wokół palca (to podobno kwestia głosu i odpowiedniej farby do włosów), w wolnym czasie biega po polu, szuka dyń, zbiera gałęzie i nakłada na twarz rzeczy, które podobno wcale nie są do tego stworzone
Ves zamierza w niedalekiej przyszłości wykopać z naszego rynku Irenę Eris, wobec czego dzielnie kręci (w lewo i w prawo), godząc produkcję kosmetyków z doskonaleniem talentu kulinarnego w kuchni o mikropowierzchni; od czasu do czasu podrzuca pety na wycieraczki sąsiadów, ew. wali im w okna fasolą (bo to źli sąsiedzi są!)

Parabelka ma Śnieżkę, dwa kothy i małżona, co spowodowało najprawdopodobniej zachowania kompulsywne przejawiające się hurtowym gromadzeniem żeli pod prysznic i balsamów; w odróżnieniu od Flo, jeździ robić na działkę oraz ma wszędzie kocie kłaki, do czego się ostatnio przyznała
Rozterka pojawia się i znika, wiadomo jedynie, że ostro wzięła się za detoks i suplementację (miejmy nadzieję, że ta absencja to nie z tego powodu)
Melk pilnie studiuje w Wiedniu, oprócz zajęć zalicza też wiedeńskie drogerie i imprezy tematyczne, poza tym chadza na kolacje, jednak nie dowiedziano się do tej pory, do kogo i czy zostaje również na śniadanie (wiadomo, że Obiekt przejawia skłonności perfumoholiczne, co dobrze rokuje)
Karkki ma w planach zreorganizować swoją garderobę, choć złośliwi twierdzą, że wystarczyłoby zrobić porządek w szafie; jest ekspertką w praniu firan i wie, jak spławić natarczywego telemarketera; odkryła cudowne działanie aloesu na oparzenia wrzątkiem oraz żółtego pudru na piękno i powab ogólny

Ewunia w podobnej sytuacji, co i Rejcz (nie wiem tylko, czy kuzyn też się zgadza), ponadto jest dumną posiadaczką jedynej w barze kuchenko-zmywarki, więc może się w końcu kulinarnie wyżyć; ostatnio bardzo zapracowana, jednak przynajmniej podział obowiązków opracowała z TŻtem do perfekcji – gdy On zmywa naczynia, Ona myje blaty
Teziak przepadł jak kamień w wodę w momencie, gdy zaczął nową pracę – pewnie biedak na pamięć wykuć musi parametry, oprogramowanie, gabaryty, systemy, funkcje, plusy i minusy sprzętu RTV i AGD z całego sklepu, a może i nawet okolic

Tru dzielnie zapuszcza owłosienie górne, leczy się psimi tabletkami i ma święty spokój z nietopszem (pogłoski o jego zaginięciu zdementowała jednak lubelska policja)
Tricolor to nowa, zwerbowana dusza; na chwilę obecną wiemy, że odwiedza Polo będąc na wakacjach i musi poszerzyć spódnicę, której jeszcze nie odebrała od krawcowej
Kamena pojawia się i znika (syndrom Rozterki), wiemy jednak, że ma wprzepytę meble z zielonego drewna, kombinuje coś wespół z Betty i Red (kryptonim akcji „Kongresowa”) oraz jest wybitną ekspertką od goryli
Agnes ma problem z mostem, jednak to dylemat natury stomatologicznej, a nie inżynieryjnej; ciągle w delegacjach, co bardzo Ją męczy
Poza tym wpadły przelotem: Ju, Hajdiss, Spanish Myszka, Sabbath, Aileenn, Madziczka, Eenax oraz Trigonella.

cudne streszczenie

Ju i kciukasy za przedszkole

to ja ide spać

28.05.2010
Stary 2012-03-22, 02:56   #282
gryx82
BAN stały

Cytat:

cudne streszczenie
Dzięki

---

Ja też spadam, dobranoc
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 02:59   #283
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;33068401]Miejscami ciekawy [/QUOTE]

Polecam maseczke z miodu i olejku kokosowego , nawilaża , wygładza , peelinguje i pachnie

Dobrej nocki

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2012-03-22 o 03:00
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 07:52   #284
Murszafka
To ja :)

Cytat:

siedź

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;33068571]Siedz jak masz

Oryginał? [/QUOTE]

No i poszłam wczoraj spać. Dziś później do pracy. Ale niestety kothy m tym nie chciały słyszeć i nie dały się przestawić z 5:50 na godzinę później... Rozważam golenie lapek za karę...
Efektem tego jest bieżąca chwila -już wysiadłam z autobusu pod pracą (gdzie miałam być o 9) i klikam na chodząco O, jaki miły pan policjant, zatrzymał samochody, żebym mogła przejść przez ulicę
No dobra. Spadam szykować tortury -mam dziś praktykanta mieć...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 08:37   #285
Pin up girl
Zakorzenienie

Cześć!

Wstaję, pacze, a tu streszczenie

Dobra, idę się ogarniać
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:25   #286
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Polecam maseczke z miodu i olejku kokosowego , nawilaża , wygładza , peelinguje i pachnie
trza dodać coś jeszcze?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:35   #287
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
"Bez obrazy"
Trzymam kciuki za Gucia

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a odda nietopsz?
moze lepiej byloby zeby od razu oddal jesli mozna,bo po latach mu sie zapomni

bo wicie ze tera ona moze se je dac komus innemu...
Jeszcze nie może oddać bo by płaciła podatek. Komuś innemu raczej nie odda bo nie umi. Poza tym TŻ przestałby wtedy płacić kredyt i by bank zabrał

Cytat:
Marzą mi się szkła kontaktowe, ale chyba bym musiała kłaść je na stole i rzucać się na nie z oczami, a potem wytrząsać pukając w tył głowy...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:38   #288
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Wyniki za miesiąc

Dlaczego tylko do jednego?

Cytat:

Trzymam kciuki za Gucia.
trza było uzyc za argument , zęerodzice artyści i dla dziecka będzie lepiej, jak pobędzie troche z normalnymi ludźmi

gryx <foch> do xxl muszę ciut przytyć, ale nie dużo Poza tym streszczenie bardzo fajne

Idę zaraz robić próbne tłumaczenie pracowe Czymajta kciuki, żebym się w czasie wyrobiła i "w słownictwie"
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 09:44   #289
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Win nieustannie walczy z didem (który uważa matkę za złą stylistkę i najchętniej widziałby Ją w więzieniu),

SzatAnka również poszukuje stroju idealnego (o Turkach nic nam na razie nie wiadomo), bo tak trochę głupio chodzić z supłem w kroku

Red spełnia małżeńskie obowiązki dopiero po wnikliwej inspekcji higienicznej, jednak niepokojący wydaje się być brak wieści o stanie Jej szpary

Maja lubi budzić kontrowersje gastronomiczne ujawniając swoje menu, najcięższy oręż – pasztet!
Lucho wycofał się ostatnio z barowego życia, jednak pracuje tam, gdzie zawsze (czyli nie wiadomo, gdzie)

Pin okręca sobie wykładowców wokół palca (to podobno kwestia głosu i odpowiedniej farby do włosów),

Parabelka ma Śnieżkę, dwa kothy i małżona, co spowodowało najprawdopodobniej zachowania kompulsywne przejawiające się hurtowym gromadzeniem żeli pod prysznic i balsamów

Agnes ma problem z mostem, jednak to dylemat natury stomatologicznej, a nie inżynieryjnej;

Stary 2012-03-22, 10:25   #290
Konto usunięte

znad kawy

Gryx cudny streszczeń

Ju

Murszafko nie katuj kothów bo Komisja Specjalna ds. Kothów z Baru Cię ugości

Wybieram się do szkoły na czwartą lekcje. Jaki zdolny jestem
Stary 2012-03-22, 10:34   #291
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja wolę oryginał
ja też jeśli już, bo ogólnie horrory mnie męczą
Cytat:
Cześć
I kicha.

Wyniki za miesiąc

---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ----------

Co do tytułów, to myślałam o:
Obrazki z tekstem
za Gucia
a z tytułów podoba mi się ostatni

Gryx, padłam 16 razy przy streszczeniu boskie
Nie mogę uwierzyć że jestem prawie na końcu gadulskiej listy, mimo ze codziennie tu jestem, buuu, praca pozbawia mnie życia barowego

Wczoraj przypadkowo trafiłam na coś takiego i nie mogę uwierzyć że to widzę jak w tym siedzieć? z kwiatem w doopie?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2012-03-22 o 10:38
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 10:36   #292
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wczoraj przypadkowo trafiłam na coś takiego i nie mogę uwierzyć że to widzę jak w tym siedzieć? z kwiatem w doopie?
okrakiem na stołku

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 10:37   #293
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Gryx- cudne streszczonko Za to Cię w końcu loffciam, więc co tam jakiś śniady Turek

Macham znad kawy i własnego chlebka

Flo, zrobiliśmy na początek na mieszance z Lidla, połowa torebki i 350 ml wody, wyszedł naprawdę smaczny

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 11:16   #294
justynaneyman
Zakorzenienie

BRULIĄ MALARSKI
a W. wymyślił (i tu się pokłóciliśmy)- Blog Rysunkowy (dla mnie nieczytelne skojarzenie, a On uważa, że ewidentne) i zaproponowałam Blok Malarski (powiedział, że nic nie rozumiem)

Dziękuję za kciuki! ach, gdybyśmy byli nienormalni, to mielibysmy największą liczbę punktow

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

Edytowane przez justynaneyman
Czas edycji: 2012-03-22 o 11:18
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 11:26   #295
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Betty chyba se TO jednak odpuszczę
nom

co Skrbtko zrobiła słemu doratcy?

Cytat:
w triumphie się nie znajo
ja mam mikro cyc i ostatnio zakupiłam 65 E i dobry jest, fajny
i pani na pierwszy rzut oka rozmiar poznała, mimo płaszczyka
Cytat:
A mnie ludzkość zapamięta dzięki nietopszowi...

"A temu panu z ptaka kapie!"

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
najdalej w sobotę
ok

Cytat:
Streszczenie poprzedniego baru wg kryterium gadulstwa (tendencja malejąca):

Flo ciągle nie może pomieścić się na swoim metrażu (bo to tylko dom z basenem przecież, pfff!), czego nie ułatwia ostatni zakup – maszyna do chleba; w wolnych chwilach smaruje się formaliną, gotuje rosół, robi w ogrodzie i chadza w rurze pod osłoną nocy (nie wiemy tylko, czy P. nadal Jej śpiewa)
Win dopadły straszliwe rozterki natury strojokąpielowej, gdyż zamierza wyrwać śniadego Turka na swe wypracowane na siłowni, ponętne kształty; poza tym nieustannie walczy z didem (który uważa matkę za złą stylistkę i najchętniej widziałby Ją w więzieniu), zwalcza ospę, leczy się kotem i biega uzupełniać braki w urzęsieniu
Mić – to już norma i standard, że nikt nie wie lepiej, czego poszukujemy, na dowód czego w kilka sekund służy zestawem linków i odpowiednich obrazków ze wszystkich zakamarków sieci; jest też ekspertem w dziedzinie filmoznawstwa stosowanego i gastronomii; jak uprzejmie donosi Państwowe Towarzystwo Kosmetologiczne – nic na Niego nie działa
Gryx - głupio tak o sobie pisać...

Spo – chce być fit przed nadejściem lata i zejść w końcu z rozmiaru XXL na chociaż ciut mniejszy (choć nikt nie wie, jak to jest ze spoorym rozmiarem w rzeczywistości pozawirtualnej); ponadto jak ognia unika % (pojawiły się pogłoski, że uczęszcza na spotkania grupy AA, zainteresowana twierdzi jednak, że tylko tam sprząta), gdy się nudzi, piecze ciasta i pociska butelkami
SzatAnka również poszukuje stroju idealnego (o Turkach nic nam na razie nie wiadomo), bo tak trochę głupio chodzić z supłem w kroku; nie odchudza się, bo twierdzi, że boli ją od tego głowa, a życie z przygłuchym nietopszem jest i tak wystarczająco przykre; nieuleczalnie uzależniona od jabłek
Rejcz – przygotowania do łeding pełną parą, więc bądźcie dla Niej wyrozumiali; miewa nieprzyzwoite fantazje z pewnym osobnikiem, który (o zgrozo!) niedługo wejdzie do rodziny, chociaż w sumie to tak jakby rodzina nie będzie, więc w sumie Jej wolno; dzielnie niesie kaganek oświaty didom małym i dużym
Mursz – męczy się z najgorszym chyba nietopszem ever oraz (jakby to już za mała kara była) kotami, które niestety nie trafiają do kuwety; rano klika do nas z autobusu, a wieczorami hurtem przygotowuje dietetyczne żarcie wmawiając nam, że kasza gryczana jest lepsza od spaghetti
Sakrbtk straciła resztki zaufania do NFZ i dentystów po „Akcji ósemka”; ostatnimi czasy, ciut wycofana z barowego życia i przygnębiona szarą prozą dnia codziennego, coraz rzadziej macha do nas znad jaj i kbnsów; trzymamy kciuki za powrót do formy
Red dzielnie walczy z ulizem i morderczymi myślami kierowanymi w kierunku NL (chociaż do Holendrów tak naprawdę nic nie ma), spełnia małżeńskie obowiązki dopiero po wnikliwej inspekcji higienicznej, jednak niepokojący wydaje się być brak wieści o stanie Jej szpary (a i ryby w sosie żadnym też jakby mniej)...
Maja ma nietopsze (nie swoje na szczęście!) w pracy, wścibskie takie i sfrustrowane, wobec czego mało prawdopodobne, że zechce zostać tam do emerytury; lubi budzić kontrowersje gastronomiczne ujawniając swoje menu, najcięższy oręż – pasztet!
Betty planuje rekonesans w stolicy, jednak nie znalazła jeszcze odpowiedniej maski, za którą zamierza się ukryć (to podobno wina strasznych niedoskonałości cery, pewnikiem kolejna ściema w stylu grubych kolan Spo), w ostateczności pójdzie do pana od PO; gdy śpi, nachodzą ją ludzie, a gdy już nie śpi – wkurza króliki kłębkami wełny, wrzucając dowody swego okrucieństwa do sieciuni
Polly komplementuje zestaw tytułów „Kinomaniaka doskonałego”, w czym wydatnie pomagają Maja i Mić; poza tym szuka perfum o zapachu „łąki w Bieszczadach schyłkiem lata z elementami suchych badyli i ciepłego powiewem wiatru znad połonin” (coś w tym stylu mniej więcej) oraz butów, których zapewne nikt jeszcze nie stworzył; walczy uparcie i wytrwale z wirusami w lapku; razem z Gryxem stworzyliby salon kąpielowy marzeń

Taki łysieje nam na potęgę, podpada raz temu, raz owemu oraz skarży się, że musi się uczyć, co jest podobno straszliwą niesprawiedliwością i pogwałceniem swobód obywatelskich; poza tym podejrzanie często chadza na cmentarz
Lucho wycofał się ostatnio z barowego życia, jednak pracuje tam, gdzie zawsze (czyli nie wiadomo, gdzie) oraz robi czystkę wśród swojej kolekcji, gdyż marzą się Mu amłaże; świadkowie przysięgają, że widzieli Go czas jakiś temu ze Sakrbtk, gdy oddawali się nieskrępowanemu piciu kawy w miejscu nad wyraz publicznym, jednak obydwoje wymownie milczą na ten temat
Pin okręca sobie wykładowców wokół palca (to podobno kwestia głosu i odpowiedniej farby do włosów), w wolnym czasie biega po polu, szuka dyń, zbiera gałęzie i nakłada na twarz rzeczy, które podobno wcale nie są do tego stworzone
Ves zamierza w niedalekiej przyszłości wykopać z naszego rynku Irenę Eris, wobec czego dzielnie kręci (w lewo i w prawo), godząc produkcję kosmetyków z doskonaleniem talentu kulinarnego w kuchni o mikropowierzchni; od czasu do czasu podrzuca pety na wycieraczki sąsiadów, ew. wali im w okna fasolą (bo to źli sąsiedzi są!)

Parabelka ma Śnieżkę, dwa kothy i małżona, co spowodowało najprawdopodobniej zachowania kompulsywne przejawiające się hurtowym gromadzeniem żeli pod prysznic i balsamów; w odróżnieniu od Flo, jeździ robić na działkę oraz ma wszędzie kocie kłaki, do czego się ostatnio przyznała
Rozterka pojawia się i znika, wiadomo jedynie, że ostro wzięła się za detoks i suplementację (miejmy nadzieję, że ta absencja to nie z tego powodu)
Melk pilnie studiuje w Wiedniu, oprócz zajęć zalicza też wiedeńskie drogerie i imprezy tematyczne, poza tym chadza na kolacje, jednak nie dowiedziano się do tej pory, do kogo i czy zostaje również na śniadanie (wiadomo, że Obiekt przejawia skłonności perfumoholiczne, co dobrze rokuje)
Karkki ma w planach zreorganizować swoją garderobę, choć złośliwi twierdzą, że wystarczyłoby zrobić porządek w szafie; jest ekspertką w praniu firan i wie, jak spławić natarczywego telemarketera; odkryła cudowne działanie aloesu na oparzenia wrzątkiem oraz żółtego pudru na piękno i powab ogólny

Ewunia w podobnej sytuacji, co i Rejcz (nie wiem tylko, czy kuzyn też się zgadza), ponadto jest dumną posiadaczką jedynej w barze kuchenko-zmywarki, więc może się w końcu kulinarnie wyżyć; ostatnio bardzo zapracowana, jednak przynajmniej podział obowiązków opracowała z TŻtem do perfekcji – gdy On zmywa naczynia, Ona myje blaty
Teziak przepadł jak kamień w wodę w momencie, gdy zaczął nową pracę – pewnie biedak na pamięć wykuć musi parametry, oprogramowanie, gabaryty, systemy, funkcje, plusy i minusy sprzętu RTV i AGD z całego sklepu, a może i nawet okolic

Tru dzielnie zapuszcza owłosienie górne, leczy się psimi tabletkami i ma święty spokój z nietopszem (pogłoski o jego zaginięciu zdementowała jednak lubelska policja)
Tricolor to nowa, zwerbowana dusza; na chwilę obecną wiemy, że odwiedza Polo będąc na wakacjach i musi poszerzyć spódnicę, której jeszcze nie odebrała od krawcowej
Kamena pojawia się i znika (syndrom Rozterki), wiemy jednak, że ma wprzepytę meble z zielonego drewna, kombinuje coś wespół z Betty i Red (kryptonim akcji „Kongresowa”) oraz jest wybitną ekspertką od goryli
Agnes ma problem z mostem, jednak to dylemat natury stomatologicznej, a nie inżynieryjnej; ciągle w delegacjach, co bardzo Ją męczy
Poza tym wpadły przelotem: Ju, Hajdiss, Spanish Myszka, Sabbath, Aileenn, Madziczka, Eenax oraz Trigonella.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
okrakiem na stołku
ja sądzę, że pod spódnicą ma wbudowane nuszki i siedzisko

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Ju
Stary 2012-03-22, 11:28   #296
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
okrakiem na stołku

Cytat:
Macham znad kawy i własnego chlebka

Flo, zrobiliśmy na początek na mieszance z Lidla, połowa torebki i 350 ml wody, wyszedł naprawdę smaczny
a wyciągaliście mieszadła

u mnie dziś akcja pizza troche się boję

dzień dobry

miałam "koszmarny" sen

28.05.2010
Stary 2012-03-22, 11:29   #297
vesenka
Zakorzenienie

umierywam na katar, kaszel, gardło i temperaturę
i siedzę w robocie

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 11:34   #298
Spoora
Zakorzenienie

Ech nikt nie trzymał kciuków

Mózg mi pracuje na tak szybkich obrotach, że masakra Toć to się myśleć w takim tempie nie da
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-22, 11:37   #299
Redhaired Witch
Nindżopesz

Kokufa.
Ściągałam sobie z googla grafikę, niechcący trafił mi się plik png co zauważyłam po nieudanej próbie otworzenia w Photoshopie. Próbowałam go więc wywalić ale odmowa bo "jakiś program używa". Komputer już dawno wyłączony i włączony ponownie, kilkukrotnie wylogowywany, jaki więc program u licha trzyma to to i nie pozwala wyrzucić?

Stary 2012-03-22, 11:43   #300
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

a wyciągaliście mieszadła

u mnie dziś akcja pizza troche się boję
Nie wyciągaliśmy Nie zrobił takich dużych dziur

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości