Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-17, 09:16   #271
Ojoanna29
Zakorzenienie

Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
co za dzien...

jestem juz singlem :[
co się stało?!

właśnie wróciłam od swojego tż, lecę się kąpać i coś zjeść i do roboty, ble.
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 09:34   #272
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Jejku, już nie wiem co robić... Sama jestem, tak strasznie wymiotuję, że mam dreszcze i ledwo stoję na nogach.... Jak się jeszcze powtórzy to chyba taxi i szpital. TŻ w pracy, ma dziś kongo i się nie wyrwie.... Wszystko co wypiję wylatuje natychmiast, a pić mi się chce jak diabli....
O kurczę, współczuje. Jak nie masz kogoś, żeby przyszedł to faktycznie do szpitala...
Gumisiek007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 09:41   #273
nada13
Zakorzenienie

Hej dziewczyny! Przepraszam ze sie wczoraj nie odzywalam. Mialam strasznie kiepski dzien. Bylam w koncu w kinie na "jestem bogiem" swietny film, bardzo mi sie podobal. Za mna siedzialy jakies gimbusy a ze dzien kiepski a one szalalay (film ich nieciekawil bo to troche nie tematyka dla 14 latka) zucaly sie popcornem, gadaly ☠☠☠☠☠☠☠y, kladly nogi a fotelach itp to najpierw upomnialan grzecznie "zabieraj te nogi dziewczyno bo smierdza i przestan mnie kopac" a po filmie nie wytrzymalam i je zdrowo ochrzanilam. Mam nadzieje ze przy nastepnej wizycie w kinie sie ogarna bo mi konkretnie popsuly humor gimbusy -_-

W ogole chcialam wam napisac giga posta o Grecji a komp w pracy tak dziala ze...

Jak cos ruszy to wszystko wam streszcze

Cytat:
co za dzien...

jestem juz singlem :[
Trzymaj sie kochana i pamietaj ze to ma tz swoje dobre strony! Poszalejesz troche, dasz sie popodrywac w barze ladna dziewczyna z Ciebie - widzialam zdjecia :P wiec bedzie dobrze )

Cytat:
Napisane przez Chorea Pokaż wiadomość
Nieee, z wami sie nie da po ludzku

czlowiek wyszedl z domu na jeden dzien i musi nadrabiac milion stron.

Co teraz czytacie? Ja zlapalam Ujarzmic Bestie i wtrasznie sie wciagnelam, choc totalnie nie moje klimaty. Ostatnio przeczytalam ksiazke Swiadek Nocy, bardzo polecam!.

Kacha
Daj spokoj co ja mam powiedziec jak mnie tydzien nie bylo xD sama nie wiem z ktorej sie strony wziac za nadrabianie xD
nada13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 09:43   #274
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku, już nie wiem co robić... Sama jestem, tak strasznie wymiotuję, że mam dreszcze i ledwo stoję na nogach.... Jak się jeszcze powtórzy to chyba taxi i szpital. TŻ w pracy, ma dziś kongo i się nie wyrwie.... Wszystko co wypiję wylatuje natychmiast, a pić mi się chce jak diabli....
Jeju biedaku faktycznie lec do szpitala nie ma co sie meczyc i denerwowac
Stary 2012-10-17, 09:54   #275
Tallan
Zadomowienie

Kachaaa kretyn był, że nie docenił takiej laski.

Miałam się widzieć z moim tż w weekend ale nie da rady i zobaczymy się dopiero za miesiąc
Znowu nie wiem co czytać
Tallan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 09:59   #276
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
no. faceci to tchorze i tyle.

ale ile rozstan w rok mozna zniesc no ile. pechowy rok dla mnie;[

lepiej ze po miesiacu niz jakby mi wiecej czasu tracil z drugiej strony

ale ich loguiki ja nie pojme

co mu odbiło?

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 10:01   #277
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joakoz86 Pokaż wiadomość
Lecę na miasto załatwiać różne sprawy... Wpadnę później. Wszystkie wyzwania są w Klubie https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=1242
Juz listopadowe a nade mna krazy jeszcze wyzwanie pazdzernikowe i "To" Kinga. No nie moge sie zabrac... A wypozyczylam wczoraj kolejne ksiazki. Jest jakas kara jak nie przeczytam?
Stary 2012-10-17, 10:04   #278
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
Juz listopadowe a nade mna krazy jeszcze wyzwanie pazdzernikowe i "To" Kinga. No nie moge sie zabrac... A wypozyczylam wczoraj kolejne ksiazki. Jest jakas kara jak nie przeczytam?

A tak na poważnie ja też raczej nie podołam wyzwaniu. Poczytałam o tej "Piainistce", i wychodzi na to, że nie tylko ja mam problemy z jej czytaniem, ale ponoć naprawdę warto więc postaram się ją skończyć.

Edytowane przez Gumisiek007
Czas edycji: 2012-10-17 o 10:06
Stary 2012-10-17, 10:05   #279
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tallan Pokaż wiadomość
Kachaaa kretyn był, że nie docenił takiej laski.

Miałam się widzieć z moim tż w weekend ale nie da rady i zobaczymy się dopiero za miesiąc
Znowu nie wiem co czytać
Kurcze ja jestem taka durna ze jak mojego 1 dzien nie widze to mi smutno. Ale czasami trzeba bo bym zostala kompletnie bez znajomych :P
Stary 2012-10-17, 10:09   #280
Tallan
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze ja jestem taka durna ze jak mojego 1 dzien nie widze to mi smutno. Ale czasami trzeba bo bym zostala kompletnie bez znajomych :P
Ja też tak mam, ale teraz wyniosło go do innego miasta do pracy, a że ja pracuje w weekendy to najbliższa szansa się zobaczyć jest za miesiąc
Tallan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 10:09   #281
Blondi2989
Blond forever!

Ja się tak wczoraj zasiedziałam u koleżanki, że zapomniałam o tym, że umówiłam się z TŻ I za karę mieliśmy oglądać razem mecz, no ale ostatecznie się przecież nie odbył
Ja męczę Zaporę, ogólnie książka ciekawa i wciągająca, ale czasu brak...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-17, 10:23   #282
NibyNic
Zakorzenienie

Moj TZ to często w rozjazdach, przewaznie przyjezdza co drugi weekend ale teraz to wybyl mi za granice wiec tez długa rozłąka tym trudniej ze jeszcze dziecko tęskni

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 10:26   #283
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Hej dziewczyny! Przepraszam ze sie wczoraj nie odzywalam. Mialam strasznie kiepski dzien. Bylam w koncu w kinie na "jestem bogiem" swietny film, bardzo mi sie podobal. Za mna siedzialy jakies gimbusy a ze dzien kiepski a one szalalay (film ich nieciekawil bo to troche nie tematyka dla 14 latka) zucaly sie popcornem, gadaly ☠☠☠☠☠☠☠y, kladly nogi a fotelach itp to najpierw upomnialan grzecznie "zabieraj te nogi dziewczyno bo smierdza i przestan mnie kopac" a po filmie nie wytrzymalam i je zdrowo ochrzanilam. Mam nadzieje ze przy nastepnej wizycie w kinie sie ogarna bo mi konkretnie popsuly humor gimbusy -_-

W ogole chcialam wam napisac giga posta o Grecji a komp w pracy tak dziala ze...
U mnie roiło się od gimbów jak byłam na ,,Galeriankach''. Laski przeokropne siedziały przede mną. Ale na szczęście jakieś chłopaki je upominały

Czekamy na relację

Poszłabym na zakupy, a nie mam za co ale przynajmniej koleżanka z Wrocka zakupiła mi dwie rzeczy z kolekcji Marilyn Monroe z MACa! złotawy cień i czerwoną szminkę Cieszę się jak nie wiem

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...69587048_n.jpg - o Boże, nie wytrzymam cosik ślicznego też z MACa Muszę mieć jak kasa skądś się wyczaruje

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.

Edytowane przez AnnaVanDort
Czas edycji: 2012-10-17 o 10:27
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 11:52   #284
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak swojego nie widzę parę godzin, to już dostaję hopla - teraz mi się tak w ciąży porobiło, a jak się źle czuję, to najchętniej nie wypuszczałabym go do pracy

Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort Pokaż wiadomość
jak kasa skądś się wyczaruje
Zbieram chętne do wspólnego napadu na bank - mogę mdleć i rzygać, wszyscy będą mnie ratować, a ktoś w tym czasie obrabuje skarbiec

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 11:57   #285
bolly93
Raczkowanie

Kacha
Nie martw się jak nie ten to inny

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Ja jak swojego nie widzę parę godzin, to już dostaję hopla - teraz mi się tak w ciąży porobiło, a jak się źle czuję, to najchętniej nie wypuszczałabym go do pracy

Zbieram chętne do wspólnego napadu na bank - mogę mdleć i rzygać, wszyscy będą mnie ratować, a ktoś w tym czasie obrabuje skarbiec
Ciekawy pomysł z tym napadem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-17, 11:58   #286
joakoz86
Rozeznanie

Wróciłam z miasta
Odebrałam w końcu zdjęcia od fotografa. Wszystkich łącznie uzbierało się 400 zdjęć z 2 lat. Ale była promocja więc wywołałam. Pomagałam też przyszłemu szwagrowi znaleźć jakiś prezent na urodziny mojej siostry, ale niestety jak się mieszka na zadu..u to nic nie można znaleźć Odwiedziła mnie też koleżanka i zajęła mi godzinkę więc nie miałam jak poczytać. Teraz muszę zająć się obiadem i znów nie poczytam. Nie wiem kiedy znajdę chwilkę dla siebie. A mam dziś zły dzień przez bolesny okres i tak chciałam mieć czas dla siebie...
joakoz86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:03   #287
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam z miasta
Odebrałam w końcu zdjęcia od fotografa. Wszystkich łącznie uzbierało się 400 zdjęć z 2 lat. Ale była promocja więc wywołałam. Pomagałam też przyszłemu szwagrowi znaleźć jakiś prezent na urodziny mojej siostry, ale niestety jak się mieszka na zadu..u to nic nie można znaleźć Odwiedziła mnie też koleżanka i zajęła mi godzinkę więc nie miałam jak poczytać. Teraz muszę zająć się obiadem i znów nie poczytam. Nie wiem kiedy znajdę chwilkę dla siebie. A mam dziś zły dzień przez bolesny okres i tak chciałam mieć czas dla siebie...
Taaaa, zdjęcia.... Jak dawniej miałam aparat na kliszę to wywoływałam niemal od razu.... Teraz z tymi cyfrówkami... Zgrywamy do kompa, ja je porządkuję, mniej lub bardziej systematycznie, no ale na ogół większość jakoś zorganizowana, zgrywam na dysk zewnętrzny, który od razu robi 2 kopie, jakby nam coś z kompami strzeliło.... I na tym się kończy. Rodzicom jednym i drugim jak braliśmy ślub zrobiliśmy w prezencie fotoksiążki z poskanowanymi slajdami i zdjęciami z dzieciństwa, wtedy miałam super porządek ze wszystkim. Potem zaczęliśmy urządzać mieszkanie i wyjeżdżać - i na zgrywaniu i porządkowaniu się skończyło - a miałam szumny plan nie wywoływać co prawda, ale z tych naszych wyjazdów porobić piękne fotoksiążki.... Na zwolnieniu w ciąży.... Taaaaa.... Dużo ich zrobiłam, całe zero....

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2012-10-17, 12:16   #288
SuperKotek
Rozeznanie

A tak na poważnie ja też raczej nie podołam wyzwaniu. Poczytałam o tej "Piainistce", i wychodzi na to, że nie tylko ja mam problemy z jej czytaniem, ale ponoć naprawdę warto więc postaram się ją skończyć.[/QUOTE]

Widzę że mamay identyczne spojrzenie na teksiazke, ja tez zrazona "Amatorkami" ale cos mnie ciągnie do tej ksiazki, bo ponoc jest wybitna.
SuperKotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:25   #289
2018070520180950
Konto usunięte

Nie będę jakos rozpaczac byliśmy razem krótko choć i intensywnie ale nie ma co płakać

Tak czy siak mam humor dzis i już sie nie moge doczekac aż wrócę do domu i będę moja chuste szydelkowa dziergac

A moje szczęście nie bedzie zależało od żadnego faceta
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-17, 12:27   #290
SuperKotek
Rozeznanie

Cytat:
Nie będę jakos rozpaczac byliśmy razem krótko choć i intensywnie ale nie ma co płakać

Tak czy siak mam humor dzis i już sie nie moge doczekac aż wrócę do domu i będę moja chuste szydelkowa dziergac

Swietne podejście Teraz masz czas żeby porozpieszczać Siebie i cieszyc się wolnościa, zobaczysz jakie to fajne. Ja za tym tęsknię czasami, ale ciii...
SuperKotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 12:30   #291
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gumisiek007 Pokaż wiadomość

A tak na poważnie ja też raczej nie podołam wyzwaniu. Poczytałam o tej "Piainistce", i wychodzi na to, że nie tylko ja mam problemy z jej czytaniem, ale ponoć naprawdę warto więc postaram się ją skończyć.
hehe :P jakbym sie zabrała to bym przeczytała pewnie. Jeszcze mi pół miesiąca zostało więc coś z tego może będzie a że uwielbiam Kinga więc pewnie mi sie spodoba. Wypożyczyłam sobie "Dallas'63" podobno rewelacja. Ktoś czytał?

Cytat:
Napisane przez Tallan Pokaż wiadomość
Ja też tak mam, ale teraz wyniosło go do innego miasta do pracy, a że ja pracuje w weekendy to najbliższa szansa się zobaczyć jest za miesiąc
ojej. Kurcze masakra, ja bym chyba moje nie pościła a tak serio to jakie macie plany na przyszłość? przeprowadzasz się do niego czy on wraca?

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ja się tak wczoraj zasiedziałam u koleżanki, że zapomniałam o tym, że umówiłam się z TŻ I za karę mieliśmy oglądać razem mecz, no ale ostatecznie się przecież nie odbył
Ja męczę Zaporę, ogólnie książka ciekawa i wciągająca, ale czasu brak...
hehe. Jeju u mnie byłby mega FOCH za to. A z tym meczem to w ogóle obciach i porażka po całej linii. Podobno w Anglii mają z nas ubaw niezły. Słyszałaś coś Kachaaa?

Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort Pokaż wiadomość
U mnie roiło się od gimbów jak byłam na ,,Galeriankach''. Laski przeokropne siedziały przede mną. Ale na szczęście jakieś chłopaki je upominały

Czekamy na relację

Poszłabym na zakupy, a nie mam za co ale przynajmniej koleżanka z Wrocka zakupiła mi dwie rzeczy z kolekcji Marilyn Monroe z MACa! złotawy cień i czerwoną szminkę Cieszę się jak nie wiem

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...69587048_n.jpg - o Boże, nie wytrzymam cosik ślicznego też z MACa Muszę mieć jak kasa skądś się wyczaruje
Piękne to z MACa ja też jestem kosmetykoholikiem... teraz mnie męczy YR strasznie. Okropni są z tymi gratisami, nie mogę się oprzeć żeby czegoś nie zamówić, kosmetyki takie sobie a zapachy piękne

a u mnie nikt ich nie upomniał oprócz mnie i to mnie najbardziej wkurzyło. Narzekamy na ludzi, że są tacy a nie inni a jak coś sie dzieje to każdy oczy po sobie i nikt się nei odzywa. Dlatego jest tak jak jest :/
raz byłam w kinie na Batmanie (tym wcześniejszym) i ludzie przyszli do kina z dziećmi i czytali im NA GŁOS napisy i jak im zwrócono uwagę to się obrazili (bo "to są dzieci i nie umieją czytać" ) i sobie poszli

Co do Grecji to było super chętnie tam wrócę. Naprawdę warto pojechać w październiku ponieważ: wycieczka bardzo tania, mało ludzi a pogoda piękna i jedzenie pycha. Stołowaliśmy się w hotelu(all inclusive), pyszną mieli kuchnie, jedzenie typowo Greckie (musaka,tzatziki rybka rożnie robiona, makaron z krabikiem mniam mniam ser feta w sałatce Greckiej smakuje zupełnie inaczej jest taki bardziej suchy, o ironio ten nasz mi bardziej podchodzi. Oliwki też zupełnie inne są, takie mocniejsze w smaku - mi bardzo smakowały a TŻ mówił, że blee ). Chciałam zjeść w jakiejś tawernie na mieście żeby porównać ale trochę strach bo pustki na mieście a nie chciałam wydać 100 zł na obiad i potem spędzić cały dzień w toalecie :P
W ogóle jakie towarzystwo nam się trafiło xd jak z "serialu" "Pamiętniki z wakacji" xD Przyjechały 3 rodziny. Ani słowa po angielsku tylko i wyłącznie po polsku się porozumiewali z obsługa i zdziwieni że nikt nic nie rozumiem. Z ich dzieci tylko jeden chłopak coś tam po ang ogarniał i był "tłumaczem". Mieliśmy ubaw z TŻ jak zamawiali drinki np "lemon" z "ajss" albo "poproszę orangę z lodem". Kłócili się, byliśmy świadkami wielu dramatycznych scen i codziennie robili wieczorem polskiego Pana Tadeusza - mimo all inclusive - cóż za patriotyzm!, w tym raz pod naszym oknem. Było tez kolo gospodyń wiejskich (naprawdę! ) fajne babki i para w której chłopak marzył o karierze muzycznej i wykonywał utwory na pograniczy takiego growlowania (takie krzyczenie w utworach metalowych) tylko bardziej niskie tony. W ogóle Panie z koło gospodyń wiejskich na żale kolegi że w Polsce to nie ma kariery dla takich jak on (zaprezentował nam swoje umiejętności -naprawie zdolny chłopak - na wieczornym występie karaoke) powiedziały żeby z nimi pojechał do ich miejscowości to mu ogarną sponsorów bo już wprawę mają w ogarnianiu dla koła

ze zwiedzania to wybraliśmy sie do miasta Rodos i Lindos. Wszędzie dojeżdżaliśmy autobusem. Mają naprawdę dobrą komunikacje a wycieczki z Itaki to ogromna przesada cenowo. Oba miasta piękne, wiele do zobaczenia więc nie będę was męczyć co dokładnie zwiedzaliśmy Ze wszystkich widzianych rzeczy najbardziej mi się podobała zatoka św Piotra w Lindos i to mój taki nr 1 z rzeczy które warto zobaczyć na Rodos (http://kolumber.pl/upload/photos/004...2c0c1a_big.JPG - najładniejsze zdjęcie z googla )
Stary 2012-10-17, 12:37   #292
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SuperKotek Pokaż wiadomość
Swietne podejście Teraz masz czas żeby porozpieszczać Siebie i cieszyc się wolnościa, zobaczysz jakie to fajne. Ja za tym tęsknię czasami, ale ciii...
Problem w tym ze randkowanie jest fajne ale nudzi mnie bycie sama na dobra sprawę lubie mieć kogos obok tym bardziej ze jestem sama tu daleko od domu

Tylko ze tu znaleść faceta fajnego czy Anglika czy Polaka ze świeca
Stary 2012-10-17, 12:40   #293
nada13
Zakorzenienie

Cytat:

hahaha to nie taki zły pomysł mi też by się jakaś kasa przydała

Cytat:
Wróciłam z miasta
o matko :O jakie to ciężkie musiało być xD co to za promocja?

Cytat:

bardzo dobre podejście
Stary 2012-10-17, 12:51   #294
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:

No i bardzo dobre podejście....

Podobnym naraziłam się na wątku ciążowym (i jeszcze kilkoma innymi sprawami). Napisałam, że jestem szczęśliwa z TŻtem i do szczęścia nie jest mi niezbędne dziecko - tzn. fajnie, że będzie, ale gdybyśmy nie mieli to bylibyśmy szczęśliwi razem.... No i niezła burza się rozpętała, wyszłam na Katarzynę W. co najmniej, zwłaszcza jak napisałam, że ET to właściwie chciał strasznie TŻ....

Nie wiedziałam również, że bardzo niepopularny jest pogląd, że przed zachodzeniem warto pomyśleć o finansach... No, ale cóż - różne można mieć podejście do życia.

Straszyli z tym prądem, że nie będzie 8 godzin, od 8 do 16, a tymczasem nie było 15 minut.... Śmiech na sali....

A z tym meczem śmiesznie - różne teksty w rodzaju UEFA ogłasza - Narodowy gotowy do uprawy ryżu

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2012-10-17, 12:55   #295
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
No i bardzo dobre podejście....

Podobnym naraziłam się na wątku ciążowym (i jeszcze kilkoma innymi sprawami). Napisałam, że jestem szczęśliwa z TŻtem i do szczęścia nie jest mi niezbędne dziecko - tzn. fajnie, że będzie, ale gdybyśmy nie mieli to bylibyśmy szczęśliwi razem.... No i niezła burza się rozpętała, wyszłam na Katarzynę W. co najmniej, zwłaszcza jak napisałam, że ET to właściwie chciał strasznie TŻ....

Nie wiedziałam również, że bardzo niepopularny jest pogląd, że przed zachodzeniem warto pomyśleć o finansach... No, ale cóż - różne można mieć podejście do życia.

Straszyli z tym prądem, że nie będzie 8 godzin, od 8 do 16, a tymczasem nie było 15 minut.... Śmiech na sali....

A z tym meczem śmiesznie - różne teksty w rodzaju UEFA ogłasza - Narodowy gotowy do uprawy ryżu
popieram Cie zupełnie zwłaszcza z tymi finansami.

jeju fb jest zawalony zabawnymi zdjęciami dotyczącymi tego meczu xD normalnie temat nr 1 się zrobił nawet kolana z bitą śmietaną i Katarzyna W poszły w odstawkę :P
Stary 2012-10-17, 12:56   #296
2018070520180950
Konto usunięte

Koniec pracy slonko świeci zjadłam obiad jadę do domu i spac
Stary 2012-10-17, 12:57   #297
NibyNic
Zakorzenienie

No tak, stadion narodowy przyczyna dobrych żartów, ogólnie to żałosne ale cóż zrobić, stało się

no tak, bo na tym forum nie można napisać "dziecko to nie jest mój priorytet"

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 13:09   #298
scarlett26
Zakorzenienie

Temat meczu przyćmił nawet temat wypłynięcia tych zdjęć smoleńskich - nie mogłam uwierzyć, że to taki problem kazać usunąć coś z netu i wyegzekwować to.... Kurka, 2 tygodnie minęły od ich publikacji i co? przez tyle czasu nie można tego usunąć??? Dla mnie ktoś, kto je robił i upublicznił, powinien tak beknąć za to jak nie wiem. Pomijam, że prezydent i w ogóle - ale po prostu przez szacunek dla zmarłego tragicznie człowieka... A tymczasem nie ma najmniejszego problemu ze znalezieniem tego...

Żeby nie było - nie wyznaję żadnej konkretnej opcji politycznej - każda ma swoje bagienko, a bagienka wciągają. Na zachodzie ktoś zostaje politykiem, ale to zwykle osoba "ustawiona" życiowo, która ma do czego wracać, u nas - poza nielicznymi wyjątkami - politykiem zostaje się, żeby się ustawić.

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2012-10-17, 13:47   #299
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
Temat meczu przyćmił nawet temat wypłynięcia tych zdjęć smoleńskich - nie mogłam uwierzyć, że to taki problem kazać usunąć coś z netu i wyegzekwować to.... Kurka, 2 tygodnie minęły od ich publikacji i co? przez tyle czasu nie można tego usunąć??? Dla mnie ktoś, kto je robił i upublicznił, powinien tak beknąć za to jak nie wiem. Pomijam, że prezydent i w ogóle - ale po prostu przez szacunek dla zmarłego tragicznie człowieka... A tymczasem nie ma najmniejszego problemu ze znalezieniem tego...

Żeby nie było - nie wyznaję żadnej konkretnej opcji politycznej - każda ma swoje bagienko, a bagienka wciągają. Na zachodzie ktoś zostaje politykiem, ale to zwykle osoba "ustawiona" życiowo, która ma do czego wracać, u nas - poza nielicznymi wyjątkami - politykiem zostaje się, żeby się ustawić.
No właśnie to jest problem kazać usunąć z neta, bo zdjęć nie ma już na polskich serwerach ale i na zagranicznych. A jakiś kraj nie może ot tak kazać usunąć foty Amerykanom czy Ruskim. Poza tym, sprawa jest nieźle nagłaśniana, i tylko dzięki temu znalazłam te zdjęcia i obejrzałam. Gdyby media nie rozszumiały się i nie zrobiły z tego afery nikt by o tym nie wiedział i tyle.
A co do Katarzyny W. to niezłe rewelacje dziś wyczytałam na Pudelku. Ta panna ma niezłe parcie na szkło...
Stary 2012-10-17, 13:59   #300
Chorea
Raczkowanie

http://www.pudelek.pl/artykul/43926/...onno_w_bikini/ mówisz o tym?
Chorea jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości