40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-30, 06:51   #271
emilia0508
królikoholiczka

Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III

Dzień dobry ja niedługo do pracy lecę a wczoraj rowno sobie pojechalam z jedzeniem dlatego postsnawiam że i tak do końca roku będzie wiecej takich wpadek więc po nowym roku się zwaze i wezmę się ostro za siebie

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 08:43   #272
karolinadobra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość

Tylko nie rozumiem czemu cm mi lecą a kg nie?
Ogólnie więc tylko się cieszyć skoro centymetry lecą. kilogramy wiadomo zależnie od cyklu w jakim jest kobieta wachaja sie jak horagiewka, a to sie coś zje i i wypije więcej albo ciezkostrawnego czy nawet sól która wodę zatrzymuje , do wc też z zegarkiem w ręku nie chodzisz. czasem po prostu mieśnie sie budują, czynników może być dużo. centymetry dobry wyznacznik ...choc ja tam staromodnie na wage patrze mimo wszystko hehe
dzieńdoberek laseczki
Stary 2012-12-30, 08:53   #273
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinadobra Pokaż wiadomość
Ogólnie więc tylko się cieszyć skoro centymetry lecą. kilogramy wiadomo zależnie od cyklu w jakim jest kobieta wachaja sie jak horagiewka, a to sie coś zje i i wypije więcej albo ciezkostrawnego czy nawet sól która wodę zatrzymuje , do wc też z zegarkiem w ręku nie chodzisz. czasem po prostu mieśnie sie budują, czynników może być dużo. centymetry dobry wyznacznik ...choc ja tam staromodnie na wage patrze mimo wszystko hehe
dzieńdoberek laseczki
Uff, to mi ulżyło
Ja wagi w domu nie mam, jak u kogoś jestem i wiem że ten ktoś ma to proszę o użyczenie na moment Albo w aptece jak jestem, o ile waga stoi, bo nie zawsze jest. Także głównie bazuję na mierzeniu się, ale wagę chciałabym mieć w domu Miałam kupić ale jakoś mi to umyka wciąż

Śniadanie zjedzone, sama w domu jestem to skorzystam i na full rozkręcę muzykę i poćwiczę Och, jakby było miło tak samej posiedzieć dzis w domku cały dzień
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 09:14   #274
Marina__
Zakorzenienie

Hejka

Ajj jak mi się dziś super spało, krótko ale wspaniale Te procenty wspaniale robią na mój sen... tylko szkoda, że trochę się rozchorowałam. Już upiekłam ciasteczka francuskie z brzoskwiniami, nie dla siebie ale jedno podebrałam

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Tylko nie rozumiem czemu cm mi lecą a kg nie?
No więc tak, może po prostu sporo ćwiczysz. Mięśnie są cięższe niż tłuszcz. Pół kilograma mięśni zajmuję czterokrotnie mniej miejsca niż tyle samo tłuszczu. Stąd lecą centymetry a nie waga Mimo, że waga nie leci w dół to pracujesz nad lepszą sylwetką, a to ważniejsze niż kilogramy.

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
po nowym roku się zwaze i wezmę się ostro za siebie
Ja też od Nowego Roku do galopu się biorę. Miałam od dziś... ale nie wyszło Jeszcze ta lodówka pusta nie jest

6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 -
120
- 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80
Marina__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 09:24   #275
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry ja niedługo do pracy lecę a wczoraj rowno sobie pojechalam z jedzeniem dlatego postsnawiam że i tak do końca roku będzie wiecej takich wpadek więc po nowym roku się zwaze i wezmę się ostro za siebie
Mam tak samo Czekam na 1 stycznia jak na wybawienie.....od wymówek przede wszystkim

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Dzisiaj postanowiłam że muszę kupić hula- hop i będę kręcić od stycznia. Jak zobaczyłam ile tego jest to w głowie mi się zakręciło
Z kuleczkami czy bez, cięższe czy lżejsze, jaka średnica? Ehh.... możecie coś doradzić? Ja to kompletnie zielona w temacie jestem

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 09:25   #276
mysiunia85g
Zadomowienie

Witam!
Myślę, że od dzis powoli będę wracać na właściwe tory, bo po wczorajszej mini stypie(24 osoby) parę kawałków sernika i ciasta biszkoptowego wpadło+ jeszcze parę kieliszków ajerkoniaka, tak więc podejrzewam że te 1,2kg co mi ubyło, to pewnie wróciło, ale ważyć się narazie nie będę, poczekam do niedzieli
Mój okres też leci w kulki, w listopadzie był dwa razy i od tego momentu ani widu, ani słychu, no ale co ja się dziwie za dużo stresów ostatnio:szkoła, użeranie się z przyszłym ex-mężem i na koniec śmierć babci, a teraz zastanawianie się co dalej, bo wraz z śmiercią babci nasz sytuacja finansowa uległa pogorszeniu i nie wiadomo czy nie trzeba będzie mieszkania zamieniać na mniejsze, żeby niższe opłaty były, no nic będziemy jeszcze myśleć!

Ogólnie może i dobrze, że wagi nie masz w domu, przynajmniej Cię nie kusi, żeby na nią co chwilę wchodzić
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-30, 09:37   #277
Marina__
Zakorzenienie

Widzę, że wszystkie zaczynamy od stycznia ze wzmocnioną siłą
Ja najpierw będę musiała zrzucić te kilka kg co wpadło od świąt. Pewnie do wagi podpisowej będę cały styczeń schodzić. Nie chcę nawet ważyć się i sprawdzać ile wpadło bo tylko sobie humor zepsuje. Wystarczy jak widzę, że kurtka ledwo co się dopina a była luźna i wyglądam w niej jak eskimos

120

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-30, 09:44   #278
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marina__ Pokaż wiadomość
Widzę, że wszystkie zaczynamy od stycznia ze wzmocnioną siłą
Ja najpierw będę musiała zrzucić te kilka kg co wpadło od świąt. Pewnie do wagi podpisowej będę cały styczeń schodzić. Nie chcę nawet ważyć się i sprawdzać ile wpadło bo tylko sobie humor zepsuje. Wystarczy jak widzę, że kurtka ledwo co się dopina a była luźna i wyglądam w niej jak eskimos
Mi brakuje 0,3 kg żeby dojść do wagi z podpisu Więc od stycznia zaczynam z poziomu "0" mam nadzieję

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
Stary 2012-12-30, 22:04   #279
CARLA_23
Wtajemniczenie

Ale spokój dzisiaj....
Czyżby wszystkie dziewczynki szykowały się już na zabawę Sylwestrową?
Ja pazurki tylko umalowałam dzisiaj. W tym roku zostajemy w domu z czego nawet się cieszę
Dobranoc

Stary 2012-12-31, 05:58   #280
Marina__
Zakorzenienie

Hejka

Carla masz rację... cisza jak makiem zasiał Tylko 0,3 kg... normalnie farciara jesteś
Każda już chyba wystrzałową kreację obmyśla albo... buszuje ostatnie godziny w kuchni bo od pierwszego wszystkie się spinamy
Ja wczoraj zbytnio czasu nie miałam bo była akcja Lodówka Namiętnie szukałam takiej co by mi odpowiadała. Jeszcze jakąś wieżyczkę muszę wyszukać bo swojej starej w święta się pozbyłam a teraz jakaś mniejszy by się przydała.

Wczoraj miałam już ograniczać jedzenie no ale jak to zwykle bywa nie udało się

120
Stary 2012-12-31, 07:39   #281
ogolnie
Zakorzenienie

Heej
Ja wczoraj pod względem jedzenia kiepsko, bo opuściłam drugie śniadanie i podwieczorek, a przerwa między obiadem i kolacją wyniosła 8,5 godziny A w międzyczasie wypiłam tylko kawę z mlekiem. Myślałam, że wieczorem rzucę się na żarcie jak dzik, ale nie Normalna kolacyjka, taka jaka powinna być. Po przeliczeniu kalorii z całego dnia wyszło 1100 - mało. Dziś zapewne będzie 2500 kcal Szczególnie wieczorem
Już widzę nachosy, chipsy, sałatki z majonezem i inne mordercze jedzenie
MARINA,
właśnie nie ćwiczę dużo, 3 razy w tygodniu tylko po pół godziny. A centymetry głównie z bioder lecą
No ale skoro mam się cieszyć z cm, a nie przejmować "świątecznymi" kilogramami to nie ma sprawy

Głodna jestem jak cholera, idę na śniadanie
Nie zawitam tu już dziś, także życzę Wam wszystkim wystrzałowej imprezy w miłym towarzystwie, a Nowego Roku bez większych zmartwień i duuuuużej ilości straconych kilogramów
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-31, 07:45   #282
mysiunia85g
Zadomowienie

Cytat:
[CENTER][LEFT]
Każda już chyba wystrzałową kreację obmyśla albo... buszuje ostatnie godziny w kuchni bo od pierwszego wszystkie się spinamy
Marina skąd wiedziałaś
ja to może nie po lodówce, bo już od jakiegoś czasu świeci pustkami, ale za to po barku, bo znalazłam w nim jeszcze zagubione wafelki kakowe
I to by było na tyle z wczorajszego grzecznego powrotu na właściwe tory!

Dziś to sobię odbiję, bo mam zamiar w domu zrobic sobie mały maraton z zumbą i nie ma czym grzeszyć za bardzo, bo w barku został tylko 1,5l szampan z zeszłego sylwestra, tak więc zdecydowanie powinnam być grzeczna
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 07:52   #283
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cześć Dziewczyny, mogę się przyłączyć?
w prawdzie nie chce zrzucać 40 kg, ale 30 na pewno
obecnie waże ok 98 kg przy 170 cm i bardzo źle się z tym czuję

opowiem Wam krótko moją historie:
maj 2008-82kg (waga utrzymywana od kilku lat)
marzec 2009-95 kg po rozstaniu zaczęłam się obżerać, codziennie wieczór chipsy i piwo (zaczęłam codziennie ćwiczyć na orbitreku, ograniczyłam dość mocno jedzenie)
sierpień 2009-85 kg
luty 2010- 83 kg i śmierć Mojego Taty (nie radzę sobie, znów zaczyna się obżeranie na maxa-tak reaguje na stres)
maj 2010-95 kg (w lipcu rozpoczęłam Dukana, przez 5 miesiący nie popełniłam ani jednego grzechu)
luty 2011- 72 kg czułam się z tą wagą bosko.

Do września 2011 w miare utrzymywałam wagę. Pojechaliśmy do Grecji i się zaczęło wróciłam cięższa o jakieś 5 kg.
Zaczęły się stresy w pracy, które doprowadziły do jej zmiany w maju 2012 (90 kg) , ale w nowej pracy stresy jeszcze większe, odpowiedzialność bardzo duża, nieludzkie wymagania itd znów zaczyna się obżarstwo, nie panowanie nad tym

grudzień 2012-98 kg

To właściwie wszystko, i wiem, że jestem żałosna
ale teraz mam mega motywacje bo w maju 2014 wychodzę za mąż
w lipcu 2013 wybieram się już na przegląd sukien i muszę jakoś wyglądać a ja zapalona fanka mody nie pójde w byle jakim worku

Także od stycznia: zero słodyczy, białkowe kolacje, w miare możliwości regularne jedzenie ( z tym mam największy problem ze względu na pracę), dużo warzyw, owoce najlepiej do południa no i orbitrek i hantelki 5 razy w tygodniu

Mam nadzieje, że z Wami mi się uda
a prześledze wątek jak będę miała więcej czasu

mój cel to maj 2014- 69 kg

życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku bo ja powoli zbieram się do TŻ

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2012-12-31 o 08:29
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 08:41   #284
Marina__
Zakorzenienie

Pysia witaj Pewnie, że możesz dołączyć Im nas więcej tym weselej i sympatyczniej. Widzę, że troszkę masz tych zawirowań wagowych
Co do regularności posiłków... zawsze możesz coś rano przygotować i w pojemniczki do pracy zabrać, sałatkę, kanapkę czy ewentualnie jakiś jogurt czy owoc.

ogolnie
jak centymetry lecą to tylko się cieszyć

Mysiunia ja już miałam bez słodyczy ale wczoraj na wieczór jeszcze poleciała czekolada ciasteczkowa Ritter Sporta, co mnie bardzo ucieszyło to już jakoś przestała mi smakować ale zjadłam, skoro była już otwarta co tam będzie wietrzeć

Dziś na Sylwestra planuję się najzwyczajniej upić Co prawda wiele mi nie potrzeba bo ekonomiczna jestem ale sobie strzelę parę kieliszków Impreza będzie u kolegi się okazuje i właśnie się dowiedziałam, że trza jakieś jedzonko skombinować i tak dumam dietetyczne czy nie.. a co niech się odchudzają ze mną bo jakby nie było po północy będzie już pierwszy stycznia

Bawmy się dziś, jedzmy, pijmy bo to ostanie godziny naszej swawoli W przyszłym roku nie ma miejsca na słabostki i załamania bo musimy nadgonić zaległości

120
Stary 2012-12-31, 09:05   #285
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Pysia witaj Pewnie, że możesz dołączyć Im nas więcej tym weselej i sympatyczniej. Widzę, że troszkę masz tych zawirowań wagowych
Co do regularności posiłków... zawsze możesz coś rano przygotować i w pojemniczki do pracy zabrać, sałatkę, kanapkę czy ewentualnie jakiś jogurt czy owoc.

ogolnie
jak centymetry lecą to tylko się cieszyć

Mysiunia ja już miałam bez słodyczy ale wczoraj na wieczór jeszcze poleciała czekolada ciasteczkowa Ritter Sporta, co mnie bardzo ucieszyło to już jakoś przestała mi smakować ale zjadłam, skoro była już otwarta co tam będzie wietrzeć

Dziś na Sylwestra planuję się najzwyczajniej upić Co prawda wiele mi nie potrzeba bo ekonomiczna jestem ale sobie strzelę parę kieliszków Impreza będzie u kolegi się okazuje i właśnie się dowiedziałam, że trza jakieś jedzonko skombinować i tak dumam dietetyczne czy nie.. a co niech się odchudzają ze mną bo jakby nie było po północy będzie już pierwszy stycznia

Bawmy się dziś, jedzmy, pijmy bo to ostanie godziny naszej swawoli W przyszłym roku nie ma miejsca na słabostki i załamania bo musimy nadgonić zaległości
i biorę ze sobą ale problem polega w tym, że pracuje w sklepie i najzwyczajniej w świecie często nie mogę zejść nawet na chwilę od 8.30 do 13 jestem sama więc odpada totalnie, a jak mam na popołudnie to od 16, czasami 17 jestem już sama na sklepie aż do 21

jak jesteśmy w dwójke to oczywiście ide coś zjeść ale regularnym żarciem nazwać wtedy tego nie można bo teoretycznie mam możliwość zjedzenia czegoś (i to też nie zawsze-zalezy od ruchu) w godzi 13-17

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2012-12-31, 09:10   #286
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Waga nie jest żadnym wyznacznikiem.
Miałam gdzieś zdjęcia dwóch babek jena miała wyższą druga niższą wage, a ta z wyzsza wyglądała dużo lepiej.

U mnie fatalnie, problemy rodzinne dają w kość.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 09:19   #287
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
iale problem polega w tym, że pracuje w sklepie i najzwyczajniej w świecie często nie mogę zejść nawet na chwilę
A nie da rady przegryzać coś w trakcie bez opuszczania stanowiska pracy ?? Ja tak jem w swojej... nie mam takowych przerw ale podjadam w trakcie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
U mnie fatalnie, problemy rodzinne dają w kość.
Scio będzie dobrze Z Nowym Rokiem nowym krokiem

120
Stary 2012-12-31, 09:23   #288
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
A nie da rady przegryzać coś w trakcie bez opuszczania stanowiska pracy ?? Ja tak jem w swojej... nie mam takowych przerw ale podjadam w trakcie

Scio będzie dobrze Z Nowym Rokiem nowym krokiem
to nie jest sklep osiedlowy, ale sieciówka. Jak regionalna która mieszka obok na osiedlu by zauwazyła, że coś jem/żuje to lece z miejsca i nie ważne czy jestem kierowniczką czy zwykłym sprzedawcą. Na sklepie nie wolno jeść ani pić

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2012-12-31, 09:28   #289
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Pysia to jest regularnie w miare możliwości.
Wie jak to jest bo pracowałam w sieciówce (salon komputerowy) i najczęściej było tak, że jak przygrzałam sobie jedzenie to akurat się robiła kolejka. Pamiętam dni, że od rana do wieczora (pracowałam po 12 godzin) miałam 15 minut przerwy.

Marina zerkałam na PnŚ i astrolog mówiła, że to ma być świetny rok dla raka. Więc biore się w garść i licze na schudnięcie i znalezienie pracy w zawodzie, co będzie się wiązało z wyprowadzeniem od teściów

Agatka jest już z nami
Stary 2012-12-31, 09:32   #290
gorzala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
to nie jest sklep osiedlowy, ale sieciówka. Jak regionalna która mieszka obok na osiedlu by zauwazyła, że coś jem/żuje to lece z miejsca i nie ważne czy jestem kierowniczką czy zwykłym sprzedawcą. Na sklepie nie wolno jeść ani pić
Było jej powiedzieć, że ona przez ten czas siedzenia w domu też nie może jeść ani pić. Wybacz, ale razi mnie to jak cholera, jak naruszane są prawa pracowników w tym kraju.. kodeks pracy się kłania. Ja już pewnie znając siebie, szukałabym sposobu, żeby ją uwalić za moją nadwagę

żyje się tu większości za głodową pensję, robi po 12h i ma się z tego 15 minut przerwy.. A kto zgarnia cały zysk.. masakra. Po prostu mi jako młodemu pokoleniu na samą myśl się odechciewa tu żyć :P

Edytowane przez gorzala
Czas edycji: 2012-12-31 o 09:33
gorzala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 09:34   #291
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Pysia to jest regularnie w miare możliwości.
Wie jak to jest bo pracowałam w sieciówce (salon komputerowy) i najczęściej było tak, że jak przygrzałam sobie jedzenie to akurat się robiła kolejka. Pamiętam dni, że od rana do wieczora (pracowałam po 12 godzin) miałam 15 minut przerwy.

Marina zerkałam na PnŚ i astrolog mówiła, że to ma być świetny rok dla raka. Więc biore się w garść i licze na schudnięcie i znalezienie pracy w zawodzie, co będzie się wiązało z wyprowadzeniem od teściów
staram się i przewaznie wygląda to tak:
jak ide na rano ok 7 śniadanie o 13 jakiś obiad i po 18 kolacja
jak ide na popołudniu ok 8 śniadanie, ok 11.30 drugie śniadanie, ok 16 obiadokolacja, ok 21.30 przekąska (bo zdycham z głodu)

inaczej już się nie da, ale będę twarda

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2012-12-31, 09:40   #292
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Spokojnie możesz zjeść wieczorem białko z warzywami. Ja ostatni posiłek jem między 20.30 a 21.30 to mięso z warzywami. Chodzę spać godzine po ostatnim posiłku.

Agatka jest już z nami
Stary 2012-12-31, 09:49   #293
Marina__
Zakorzenienie

Pysia a może tak rób aby coś zjadać chwilę przed rozpoczęciem pracy. Wtedy ta przerwa do kolejnego posiłku będzie krótsza. Po prostu małe śniadanie zaraz po przebudzeniu i drugie tuż zanim zaczniesz Swoją zmianę. Ogólnie to masakra, że nawet napić się nie można... Płyny powinno się dostarczać systematycznie przez cały dzień.

Scio a nie wiesz może jaki rok dla Bliźniaka ??

120

Edytowane przez Marina__
Czas edycji: 2012-12-31 o 09:58
Stary 2012-12-31, 10:11   #294
karolinadobra
Wtajemniczenie

dzieńdoberek laseczki
Pysiam witaj
no własnie ja tez sie dołaczam do pytania Marinki , bo ja też bliźniak
Marinka pewnei rok bedzie nieobliczalny jak wszystkie bliźniaki , oby był spadkowy dietetycznie i centymetrowo czego wszystkim życze w nowym roku.
Ja nei imprezuję dziś , w domku z meżem i synkeim bedę, ale szampana zaliczymy wszyscy hehe bo misiek też lubi , nie zebym dzieciaczka rozpijała ale łyczka dostanie
Miłego dzionka i wieczorka dla wszystkich balujacych i tych zapracowanych nieimprezujących , tych smutnych i wesołych i oby Nowy Rok był dobrze skonsumowany , radosny i spełniający marzenia wszystkich laseczek z forum i nie tylko.
Stary 2012-12-31, 10:28   #295
emilia0508
królikoholiczka

Nio a ja chce wiedzieć jaki dla lwa będzie ten rok
Dziewczynki ja niestety nie będę imprezowac bo pracuje i jutro też więc nie da rady ale szampana wypije, chyba ze padne przed 12

Stary 2012-12-31, 10:53   #296
gorzala
Zakorzenienie

a moje hula hop jeszcze nie przyszło, ciekawe czemu coś se ten kurier bimba, były normalne dni pracujące! :P

happy new year. i dosiego

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

ja spedzam w domu z nosem w ksiazkach.. jaki sylwester taki nowy rok wiec moze oceny na koniec tez beda adekwatne
gorzala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 11:11   #297
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Pysia a może tak rób aby coś zjadać chwilę przed rozpoczęciem pracy. Wtedy ta przerwa do kolejnego posiłku będzie krótsza. Po prostu małe śniadanie zaraz po przebudzeniu i drugie tuż zanim zaczniesz Swoją zmianę. Ogólnie to masakra, że nawet napić się nie można... Płyny powinno się dostarczać systematycznie przez cały dzień.

Scio a nie wiesz może jaki rok dla Bliźniaka ??
Podobno tez dobry, bo to znaki koło siebie. Ale to dobrze, bo moja córka to Bliźnięta.

Agatka jest już z nami
Stary 2012-12-31, 11:24   #298
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Podobno tez dobry, bo to znaki koło siebie. Ale to dobrze, bo moja córka to Bliźnięta.
A lew?

Stary 2012-12-31, 11:26   #299
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
A lew?
Nie wiem. Ale podejrzewam, ze jakby prowadząca zapytała to y powiedzieli, ze tez dobrze

Agatka jest już z nami
Stary 2012-12-31, 11:35   #300
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Nie wiem. Ale podejrzewam, ze jakby prowadząca zapytała to y powiedzieli, ze tez dobrze
Pewnie tak

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości