Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-01, 19:44   #271
gawa
Rozeznanie

Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

Oj koturny to była cenna rada i dozgonnie będę Ci za nią wdzieczna, dzieki temu bawiłam się do samego końca
gawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 20:12   #272
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o buty to ja posłuchałam małgoś i kupiłam na przebranie koturny, były równie wysokie co szpilki ( a możliwe że wyższe ) a stopa odetchnęła z ulgą. Koturny nie były jedynymi zapasowymi, koło 23 próbowałam zmienić ze szpilek na niższe sandałki ale podbicie już tak piekło że nie mogłam wytrzymać nawet w sporo niższych. Także koturny to najlepsze wyjście jeśli ktoś nie przyzwyczajony zasuwać na obcasach.
Dobry pomysł tylko skąd ja wytrzasnę ładne białe koturny?

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
ja miałam balerinki na zmianę i zmieniłam je z tego co pamiętam około 2 w nocy (a może i 3). Nie przeszkadzało mi, że sukienka jest trochę za długa bo i tak tańczyłam. Fakt, że ja miałam niższy obcas- taki ze 4 cm choć na co dzień biegam w szpilkach 10 cm .
Pomysł z koturnami jest bardzo dobry
Właśnie też doszłam do wniosku, że muszę postawić na obcas maks. 7 cm, mimo że na co dzień śmigam na 10-12 cm.

Przyszły moje (zamówione wczoraj ) Menbury. Przepiękne ale muszę je odesłać - raz, że rozmiar nie do końca trafiony, a dwa że są strasznie sztywne, nie wytrzymałabym w nich nawet do oczepin... Kupię jakieś z oferty La Boda mają wszyte silikonowe poduszeczki no i są ze skóry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00001.jpg (75,8 KB, 23 załadowań)

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-01, 22:01   #273
gawa
Rozeznanie

Ja mialam wszystkie trzy pary cieliste , teraz jak oglądam fotki to widzę że wygląda to ok, białe buty raczej skracają sylwetkę , a nogi wydają się grubsze.
Stary 2013-02-02, 08:33   #274
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Przyszły moje (zamówione wczoraj ) Menbury. Przepiękne ale muszę je odesłać - raz, że rozmiar nie do końca trafiony, a dwa że są strasznie sztywne, nie wytrzymałabym w nich nawet do oczepin... Kupię jakieś z oferty La Boda mają wszyte silikonowe poduszeczki no i są ze skóry

a ja bym kupiła na Twoim miejscu buty z materiału. Sama takie miałam i były o wiele lepsze niż skóra bo były miękkie i ułożyły się do stopy- nic mnie nie obtarło itp. Poza tym były tańsze niż skórzane a do tego po weselu właściwie nie wiem czy się nadają do chodzenia (jakby ktoś chciał) bo są podeptane przy tańcach i brudne niemiłosiernie. Może można je wyprać- ciekawe co się stanie
Stary 2013-02-02, 10:09   #275
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
butki wyglądają pięknie, ale zgadzam się, że do najwygodniejszych nie należą... marzyłam o Menburkach i miałam upatrzonych kilka modeli, ale w momencie kiedy przymierzyłam pierwszą parę wiedziałam, że ich czar trwa dopóki stoją na półce i to nie ze względu na wysokość obcasa, ale na tą sztywność i dziwne wyprofilowanie. oczywiście to tylko moje zdanie, bo wiem, że są dziewczyny, które były z nich bardzo zadowolone. dobrze, że masz możliwość je oddać

nie znałam oferty La Boda, ale widzę, że mają butki, które proponowała mi pani w salonie, w którym kupiłam suknię http://www.laboda.pl/zdjecia/produkt...0edb622667.jpg
były megawygodne - te delikatne świecidełka dodawały im fajnego charakteru, ale kosztowały 450zł zrezygnowałam podoba mi się jeszcze ten model http://www.laboda.pl/zdjecia/produkt...68540323ed.jpg

co do butów skórzanych - ja wybrałam model Sali i byłam bardzo zadowolona: idealny rozmiar, świetnie wyprofilowane, bardzo wygodne, nic mnie nie obtarło (mimo że ich wcześniej nie rozchodziłam). teraz są niezniszczone i właściwie ktoś mógłby je jeszcze wykorzystać

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 12:21   #276
Malgos_12
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja też mam weekend! Co za uczucie
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 13:25   #277
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Ja też mam weekend! Co za uczucie
hej, hej
i co Ty zrobisz z tym ogromem wolnego czasu? jak się odnajdziesz w tej sytuacji?

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2013-02-02, 15:03   #278
Malgos_12
Zakorzenienie

Kasioonya - sprzątam, piorę, potem na zakupy, wieczorem do znajomych, a jutro - kurcze ... nie mam pojęcia!
W ogóle dziewczyny moja choinka to jakiś cyborg. Mieliśmy ją już jakieś 2 tyg przed świętami. Teraz jest już luty a ona nie zgubiła chyba ani jednej igły Sucha taka, że jak wczoraj zdejmowałam ozdoby to końcówki gałązek się łamały ale igły wszystkie jak na kleju się trzymają
Stary 2013-02-02, 16:36   #279
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Kasioonya - sprzątam, piorę, potem na zakupy, wieczorem do znajomych, a jutro - kurcze ... nie mam pojęcia!
W ogóle dziewczyny moja choinka to jakiś cyborg. Mieliśmy ją już jakieś 2 tyg przed świętami. Teraz jest już luty a ona nie zgubiła chyba ani jednej igły Sucha taka, że jak wczoraj zdejmowałam ozdoby to końcówki gałązek się łamały ale igły wszystkie jak na kleju się trzymają
nooo - to odpoczynek pełną gębą

rzeczywiście trafił Wam się choinkowy mutant chyba macie sprzyjający iglakom mikroklimat

Mój Mąż dziś zdecydował, że robi tatuaż i umówił się na najbliższy wtorek na pierwszą sesję (5 godz.). Wiem, że to jego marzenie i od dawna chciał to zrobić, ale mam jakieś wątpliwości i obawy... Wasi Mężowie mają jakieś tatuaże? A może któraś z Was może się pochwalić jakimś obrazem na ciele?

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2013-02-02 o 16:46
Stary 2013-02-02, 17:27   #280
Malgos_12
Zakorzenienie

Ja nie mam, ale tż ma wilka na ramieniu. Oczywiście marzy mu się taki wielki na plecach - najlepiej też wilk.
Stary 2013-02-02, 18:27   #281
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mialam wszystkie trzy pary cieliste , teraz jak oglądam fotki to widzę że wygląda to ok, białe buty raczej skracają sylwetkę , a nogi wydają się grubsze.
z tym skracaniem się nie zgodzę, wg mnie sylwetka wydaje się dłuższa kiedy but nie "odcina się" od sukni kiedy się stoi. Pogrubiania też nie zauważyłam, nie wiem o co chodzi

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
a ja bym kupiła na Twoim miejscu buty z materiału. Sama takie miałam i były o wiele lepsze niż skóra bo były miękkie i ułożyły się do stopy- nic mnie nie obtarło itp. Poza tym były tańsze niż skórzane a do tego po weselu właściwie nie wiem czy się nadają do chodzenia (jakby ktoś chciał) bo są podeptane przy tańcach i brudne niemiłosiernie. Może można je wyprać- ciekawe co się stanie
Wypierz, nic nie tracisz może da się ufarbować skoro są materiałowe?

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
butki wyglądają pięknie, ale zgadzam się, że do najwygodniejszych nie należą... marzyłam o Menburkach i miałam upatrzonych kilka modeli, ale w momencie kiedy przymierzyłam pierwszą parę wiedziałam, że ich czar trwa dopóki stoją na półce i to nie ze względu na wysokość obcasa, ale na tą sztywność i dziwne wyprofilowanie. oczywiście to tylko moje zdanie, bo wiem, że są dziewczyny, które były z nich bardzo zadowolone. dobrze, że masz możliwość je oddać

nie znałam oferty La Boda, ale widzę, że mają butki, które proponowała mi pani w salonie, w którym kupiłam suknię http://www.laboda.pl/zdjecia/produkt...0edb622667.jpg
były megawygodne - te delikatne świecidełka dodawały im fajnego charakteru, ale kosztowały 450zł zrezygnowałam podoba mi się jeszcze ten model http://www.laboda.pl/zdjecia/produkt...68540323ed.jpg

co do butów skórzanych - ja wybrałam model Sali i byłam bardzo zadowolona: idealny rozmiar, świetnie wyprofilowane, bardzo wygodne, nic mnie nie obtarło (mimo że ich wcześniej nie rozchodziłam). teraz są niezniszczone i właściwie ktoś mógłby je jeszcze wykorzystać
Te drugie La Body które wkleiłaś mam na oku tylko w wersji pełnej, nie peep-toe

Cytat:
Mój Mąż dziś zdecydował, że robi tatuaż i umówił się na najbliższy wtorek na pierwszą sesję (5 godz.). Wiem, że to jego marzenie i od dawna chciał to zrobić, ale mam jakieś wątpliwości i obawy... Wasi Mężowie mają jakieś tatuaże? A może któraś z Was może się pochwalić jakimś obrazem na ciele?
Ja mam tatuaż co prawda trochę żałuję decyzji (zrobiłam go mając 17 lat, czyli 9 lat temu ) bo dziś już mnie nie cieszy, wolałabym go nie mieć, ale w gruncie rzeczy też mi nie przeszkadza, nie myślę o tym że go mam (jest nad pośladkiem, niezbyt duży na szczęście)

310813

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-02, 20:13   #282
gawa
Rozeznanie

But odcina się od nogi nie od sukienki ( chyba że ma się na sobie białe rajstopy) i dlatego skraca i obciąża sylwetkę.
Stary 2013-02-02, 20:41   #283
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
But odcina się od nogi nie od sukienki ( chyba że ma się na sobie białe rajstopy) i dlatego skraca i obciąża sylwetkę.
No ale kolorowy też odcina się od nogi Rajstopy planuję cieliste, białych nie chcę na bank.

310813
Stary 2013-02-02, 22:17   #284
justiii87
Zakorzenienie

Witam późna porą

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
nooo - to odpoczynek pełną gębą

rzeczywiście trafił Wam się choinkowy mutant chyba macie sprzyjający iglakom mikroklimat

Ja nie mam żadnych udziwnień na ciele, po pierwsze mam zakazane z powodu pracy( w miejscach widocznych), a po drugie wiem, że by mi się szybko znudził i bym żałowała swojej decyzji.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Zostaw choinkę na przyszły rok hehe skoro tak dobrze się trzyma

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Dobry pomysł tylko skąd ja wytrzasnę ładne białe koturny?

Właśnie też doszłam do wniosku, że muszę postawić na obcas maks. 7 cm, mimo że na co dzień śmigam na 10-12 cm.

Cudowne buty, ale na całą nocną imprezę mogą być uciążliwe, więc lepiej oddaj
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 09:29   #285
kasioonya
Rozeznanie

Dzień dobry
Mąż poszedł grać w piłkę, a ja piję kawkę i zaglądam do Was. Później położę farbę na włosy, maseczkę na twarz i mam nadzieję, że zdążę wszystko zmyć zanim chłop wróci

Cytat:
Ja nie mam, ale tż ma wilka na ramieniu. Oczywiście marzy mu się taki wielki na plecach - najlepiej też wilk.
Robił go kiedy byliście już razem?

Cytat:
Te drugie La Body które wkleiłaś mam na oku tylko w wersji pełnej, nie peep-toe

Ja mam tatuaż co prawda trochę żałuję decyzji (zrobiłam go mając 17 lat, czyli 9 lat temu ) bo dziś już mnie nie cieszy, wolałabym go nie mieć, ale w gruncie rzeczy też mi nie przeszkadza, nie myślę o tym że go mam (jest nad pośladkiem, niezbyt duży na szczęście)
pełne butki też będą wyglądać ładnie ale ja lubię peep-toe czemu nie chcesz "zerkającego palca"?

rzeczywiście w zamierzchłej przeszłości zrobiłaś tatuaż właśnie to uczucie "wolałabym go nie mieć" mnie przeraża...

Cytat:
hmm... masz rację, że but może skracać nogę i stwarzać wrażenie, że łydka jest grubsza niż w rzeczywistości, ale przecież to nie zależy tylko od koloru buta, ale też od jego kroju (wysokość obcasa, długość i stopień zabudowania cholewki itp.), no i od tego, do czego ten but ubieramy (spódnica mini, suknia do ziemi, spodnie rurki itd...). w przypadku długiej białej sukni biały but raczej nie będzie skracał nóg, bo tych nóg w większości nie widać a śmiem też twierdzić, że w przypadku mojej sukni (7/8) biały but też nie zrobił jakiejś masakry z moimi nogami

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Ja nie mam żadnych udziwnień na ciele, po pierwsze mam zakazane z powodu pracy( w miejscach widocznych), a po drugie wiem, że by mi się szybko znudził i bym żałowała swojej decyzji.
ten zakaz jest taki wprost - tzn. w regulaminie macie taki zapis czy to raczej kwestia "etyki zawodowej"? w moim zawodzie też raczej nie wypada mieć tatuażu w widocznym miejscu, ale jest kilka niewidocznych miejsc, w których chciałabym coś namalować

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2013-02-03, 12:45   #286
Viollet87
Zakorzenienie

Cześć TŻ przed chwilą pojechał (mieszkał ze mną przez weekend ), więc dorwałam się do wizażu

Cytat:
pełne butki też będą wyglądać ładnie ale ja lubię peep-toe czemu nie chcesz "zerkającego palca"?
Wydaje mi się, że pełne buty będą dla mnie wygodniejsze na całonocne szaleństwa peep-toe'sy mogą mnie obgryźć przy palcach. Poza tym biorę poprawkę na to, że będę musiała ubrać rajstopy / pończochy, a tych sobie w połączeniu z butami peep-toe nie wyobrażam Noszę tego typu buty ale tylko na gołą stopę.

Jak Wam mija niedziela? Ja przed chwilą wstawiłam pranie, zaraz odgrzeję sobie wczorajszy obiad a potem chyba będę leżeć i pachnieć i oglądać kolejne odcinki Gotowych na wszystko I manicure zrobię, o.

310813
Stary 2013-02-03, 13:01   #287
Malgos_12
Zakorzenienie

Kasioonya - tż robił go troszkę wcześniej zanim się poznaliśmy. Tatuaż jest ładnie dopracowany, ale ja tam ogólnie nie przepadam, zwłaszcza na kobietach. U mnie w pracy niby też jest zakaz, bo właściciel mojej firmy to bardzo religijny facet, ma swój własny kościół, a na reklamówkach pod spodem, od dołu, mamy nawet jakieś odwołanie do biblii ale chyba nikt się nie stosuje do tego zakazu

Miłej niedzieli dziewczynki!

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Viollet - to strasznie zależy od buta, bo równie dobrze może cię obetrzeć np przy małym palcu (ten cały but), ja tam w sumie miałam rajstopy mimo peep toe, ale nie było tego widać bo miałam te bezszwowe. Zresztą bałam się, że zaraz mnie coś obgryzie, a tak wszystko było super. Trzeba po prost trafić na dobre buty
Stary 2013-02-03, 19:49   #288
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:

ja jestem przeciwna tatuazom. jakos mnie wogole nie kreca ani u mnie ani u innych.
Ale to moje skromne zdanie )

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Jak Wam mija niedziela? Ja przed chwilą wstawiłam pranie, zaraz odgrzeję sobie wczorajszy obiad a potem chyba będę leżeć i pachnieć i oglądać kolejne odcinki Gotowych na wszystko I manicure zrobię, o.
Ja w koncu od kilku weekendow ten mialam wolny. Wczoraj tylko na chwilke wpadlismy na mieszkanie, za to tz spedzil tam kolejny weekend bo lakierowanie parkietu sie odbywa. 3 warstwy w odstepach co najmiej 8-12 godzin. Starsznie sie ciesze ze juz konczymy ten remont.
Natomiast dzis zrobilam obiadek pioczytalam ksiazke bylismy na kawce z malzem i teraz zaraz pojde do lozia z ksiazka. Czytam ciagle gre o tron.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 20:16   #289
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Ja w koncu od kilku weekendow ten mialam wolny. Wczoraj tylko na chwilke wpadlismy na mieszkanie, za to tz spedzil tam kolejny weekend bo lakierowanie parkietu sie odbywa. 3 warstwy w odstepach co najmiej 8-12 godzin. Starsznie sie ciesze ze juz konczymy ten remont.
Natomiast dzis zrobilam obiadek pioczytalam ksiazke bylismy na kawce z malzem i teraz zaraz pojde do lozia z ksiazka. Czytam ciagle gre o tron.
Ale fajnie My wczoraj przed snem rozmawialiśmy o remoncie i wyszło na to, że w maju z nim ruszamy

widzę, że masz / miałaś fajny leniwy dzień z mojego leżenia i pachnienia nic nie wyszło, przypomniałam sobie że należałoby poćwiczyć (zrobiłam Skalpel Chodakowskiej), potem nastawiłam 3 tury prania pomyłam gary, przygotowałam jedzenie na jutro do pracy... i tak oto jest po 21:00 a ja dopiero teraz usiadłam

310813

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 21:35   #290
Malgos_12
Zakorzenienie

Justyna - i co wciągnęła cię książka czy po prostu nie twoje klimaty?
Stary 2013-02-03, 21:52   #291
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Mąż poszedł grać w piłkę, a ja piję kawkę i zaglądam do Was. Później położę farbę na włosy, maseczkę na twarz i mam nadzieję, że zdążę wszystko zmyć zanim chłop wróci

Robił go kiedy byliście już razem?

rzeczywiście w zamierzchłej przeszłości zrobiłaś tatuaż właśnie to uczucie "wolałabym go nie mieć" mnie przeraża...

hmm... masz rację, że but może skracać nogę i stwarzać wrażenie, że łydka jest grubsza niż w rzeczywistości, ale przecież to nie zależy tylko od koloru buta, ale też od jego kroju (wysokość obcasa, długość i stopień zabudowania cholewki itp.), no i od tego, do czego ten but ubieramy (spódnica mini, suknia do ziemi, spodnie rurki itd...). w przypadku długiej białej sukni biały but raczej nie będzie skracał nóg, bo tych nóg w większości nie widać a śmiem też twierdzić, że w przypadku mojej sukni (7/8) biały but też nie zrobił jakiejś masakry z moimi nogami

ten zakaz jest taki wprost - tzn. w regulaminie macie taki zapis czy to raczej kwestia "etyki zawodowej"? w moim zawodzie też raczej nie wypada mieć tatuażu w widocznym miejscu, ale jest kilka niewidocznych miejsc, w których chciałabym coś namalować
Mamy taki zapis w regulaminie wewnętrznym. Tak samo mamy zapis odnośnie stroju ( dekolty, miniówki)
Stary 2013-02-04, 08:35   #292
niki19
Zadomowienie

Witam

Cytat:

Viollet - to strasznie zależy od buta, bo równie dobrze może cię obetrzeć np przy małym palcu (ten cały but), ja tam w sumie miałam rajstopy mimo peep toe, ale nie było tego widać bo miałam te bezszwowe. Zresztą bałam się, że zaraz mnie coś obgryzie, a tak wszystko było super. Trzeba po prost trafić na dobre buty
Ja też miałam rajstopy bezszwowe do peep toe , z tym ,że mnie buty tak obtarły na dużym palcu ,że wytrzymałam w nich tylko do oczepin ale jakoś mi to nie przeszkadzało do rana bawiłam się boso , a później przez tydzień chodziłam tylko w japonkach ,mimo ,że to był październik bo w żadnych innych nie dałam rady ale mnie wszystkie buty potrafią poobcierać bez względu czy to baletki ,czółenka czy japonki
A w tym całym zamieszaniu , nie zabrałam sobie żadnych innych butów na zmianę , a z racji ,że spaliśmy w lokalu to rano tż- musiał mnie znieść na śniadanie do lokalu bo padał mega deszcz a ja nie byłam w stanie ślubnych butów na nogi założyć

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 10:22   #293
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Ja też miałam rajstopy bezszwowe do peep toe , z tym ,że mnie buty tak obtarły na dużym palcu ,że wytrzymałam w nich tylko do oczepin ale jakoś mi to nie przeszkadzało do rana bawiłam się boso , a później przez tydzień chodziłam tylko w japonkach ,mimo ,że to był październik bo w żadnych innych nie dałam rady ale mnie wszystkie buty potrafią poobcierać bez względu czy to baletki ,czółenka czy japonki
A w tym całym zamieszaniu , nie zabrałam sobie żadnych innych butów na zmianę , a z racji ,że spaliśmy w lokalu to rano tż- musiał mnie znieść na śniadanie do lokalu bo padał mega deszcz a ja nie byłam w stanie ślubnych butów na nogi założyć
ja też miałam peep toe i nie obtarły mnie ani trochę nogi mnie bolały od obcasów ale nie miałam żadnych obtarć. Wszystko zależy od butów, dobry but nie zrobi krzywdy

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 10:36   #294
justiii87
Zakorzenienie

ja też miałam peep toe i nie poobcierałam sobie stóp, nie mogłam wybrać bardziej wygodnych butów do ślubu. Każdej PM będę polecać buty ze strony białebuty. Przetańczyłam w butach całą noc, a wesele skończyło się ok 9 rano , więc trochę byłam w tych obcasach chociaż Ja uwielbiam szpilki i moje stopy są przyzwyczajone do obcasów, Jak zakładam zupełnie płaskie buty to bolą mnie podeszwy pięt.
Stary 2013-02-04, 13:14   #295
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Uff nareszcie jestem sama w pracy i mogę do was zajrzeć.W środę byłam na wizycie kontrolnej u dermatologa podleczyliśmy moje uczulenie na chemiczne rzeczy i mieliśmy wziąć się za mój łojotok skóry, na nowych maściach jestem od piątku a od wczoraj twarz znów mam czerwona piekącą i nie mogę sobie z nią poradzić. dzwoniłam juz do pani dermatolog, jest na szkoleniu ma oddzwonić. Ech...

Cytat:
Justyna - i co wciągnęła cię książka czy po prostu nie twoje klimaty?
Szczerze to czytam bo lubie skończyć coś co zaczęłam. Sa momenty gdzie książka mocno mnie wciąga a są takie że zaczynam byc myślami gdzie indziej podobno starcie królów jest lepsze zobaczymy - zamierzam też po nią sięgnąć. W grze o tron gubię się jeśli chodzi o liczbę osób w niej występujących.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 16:10   #296
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam tatuaż a mój mąż nie

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

a my byliśmy w sobotę u znajomych i wróciliśmy w niedzielę. Było bardzo miło- posiedzieliśmy, pogadaliśmy, popiliśmy, powspominaliśmy stare czasy no a dziś znów poniedziałek i cały tydzień do roboty- bleeeeee
Stary 2013-02-04, 16:50   #297
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - ja też polecam z tej stronki buty, bo nigdy nie miałam takich wygodnych na obcasie i do tego, których wcześniej nie rozchodziłam

Justynaa - w sumie tak w tej książce jest, że niektóre historie się dłużą, a niektóre tak wciągają, że aż szkoda jak się przechodzi do następnej... ale mi osobiście całościowo się bardzo podobała - czekam na nowe części.
Stary 2013-02-04, 19:14   #298
gawa
Rozeznanie

Hej dziewczyny, ja z małym ogłoszeniem wpadam :d : oddam w dobre ręce chłopa, pod czterdziestke , łysiejący, zrzędliwy w połowie zagipsowany na 4 tygodnie, sfrustrowany zaistniałą sytuacją chojrak narciarstwa. Jakaś chętna ?
Stary 2013-02-04, 19:40   #299
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny, ja z małym ogłoszeniem wpadam :d : oddam w dobre ręce chłopa, pod czterdziestke , łysiejący, zrzędliwy w połowie zagipsowany na 4 tygodnie, sfrustrowany zaistniałą sytuacją chojrak narciarstwa. Jakaś chętna ?
czyli wypad na narty "udany" życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla zrzędzącego

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 19:49   #300
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

o masz.... no to poszalał zdrówka życzę

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości