|
|
#271 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki - XXII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nawet nie spojrzało. To mieszanina skrajnych charakterów i przeróżnych osobowości. Jeśli chcesz rozszerzyć grono znajomych, to świetnie trafiłaś
|
|
|
#272 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe dusze
Cytat:
![]() Hiper podjęłaś dobrą decyzję ![]() Cholerka masz moje orzechy, ja Twoje YR, ale gdzieś mi świta, że między nami jest jeszcze coś trzeciego ![]() Krakowianki/urządzające podpowiedzcie gdzie tu są fajne sklepy z meblami Teraz głównie chodzi mi o skórzane sofy w rozsądnych cenach ![]() Byliśmy na Nędznikach. Piękne to I m. zrobił mi niespodziankę i jedziemy jutro na dwa dni do Zakopca
|
|
#274 |
|
Copyraptor
|
6^m, zdradzasz mnie?
Nie no, nie wiem co trzeciego jest między nami, ale brzmi to super ![]() A czy ktoś, kto będzie ode mnie odbierał orzechy będzie się widział z Hiper wcześniej? Jak tak, to odbierzcie proszę moje zamówienie kreatywne |
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerko no właśnie nie wiem która z nas zdradza
gg masz moje ZSK?
|
#276 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przecież to jest nie do spamiętania!Potrzebuję żeby mnie ktoś za rękę poprowadził . Myję włosy OMO (z racji na podrażnianie skóry głowy i tendencję do przesuszonych końcówek) - do tego stosuję odżywkę Garniera Avocadową, płyn intymny z Rossmann (bo jako jedyny mnie nie podrażnia i nie swędzi) i na koniec Isanę różową wygładzającą (bo nie ma już mojej ulubionej z tym olejkiem Basa...coś tam). To znaczy, że po tym wszystkim powinnam jeszcze czymś spsikać włosy bez spłukiwania? Czasem je wygładzam kropeleczką olejku arganowego... Nie suszę, a przynajmniej się staram tego nie robić.Znajdę w Rossie coś sensownego, bez ciężkich silikonów? Płyn do rozczesywania Avon chyba nie dla mnie, bo z rozczesywaniem nie mam żadnego problemu. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#278 |
|
Copyraptor
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39241756]Tylko?
[/QUOTE]Iii...eee...hakuro? I nie wiem co jeszcze no wierzę, że wszystko moje wydasz |
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
właśnie wroócił moj Tż z pracy tak więc zaczynamy walentynki
|
|
|
|
#280 | |||
|
Matka Smoka
|
Acha, to ok
![]() Cytat:
Cytat:
Nie lepiej jakąś lekką odżywkę wmasować?Do tego psikadła do włosów możesz dodać jeszcze glicerynę/ d-pantenol/ HA, co tam masz nawilżającego. Jestem całkiem mądra, ale nie zmienia to faktu, że nie ogarniam wielu rzeczy ![]() Cytat:
Ja czasem u fryzjera - jak mi ładnie wymodeluje i wyprostuje - i mam właśnie taką taflę, lejącą się, błyszczącą na maxa - to siędzę i wpatruję się w lustro w samouwielbieniu i powtarzam ,, ale mam piękne włosy", ..ale cudowny kolor", itp. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2013-02-15 o 07:28 |
|||
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I serum do końcówek!
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2013-02-15 o 10:44 |
|
|
|
|
#282 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Lepiej późno niż... później
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam kaca po walentynkach
![]() Mangowo-torebkowe dziewczyny po jakim czasie dostałyście przesyłkę? Bo ja czekam i czekam, ciągle mam w przetwarzaniu
|
|
#284 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
przez te wasze dyskusje włosowe przyglądałam się dzisiaj z 15min moim końcówkom i stwierdzam, że są baaardzo suche
w związku z tym Ineso chciałabym się podpiąć i kupić serum do końcówek z A. to z pompką. Przeoczyłam tylko jak pisałaś kiedy będziesz robić zamówienie. słyszałyście o deszczu meteorytów? oglądałam filmiki- nieźle to wyglądało! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie wiedziałam, że Julia jest/ była? kręcona w Krk ![]() filologia orientalna brzmi... orientalnie Cytat:
też czytałam masę książek ale nigdy mi do głowy nie przyszło, że praca bibliotekarki jest super Cytat:
![]() sama zaczęłam się zastanawiać nad wypróbowaniem tego olejku herbacianego, ehhh a BU dopiero co było:/ Cytat:
![]() Cytat:
ten: http://www.filmweb.pl/person/Kamil+T...%84ski-1229757 a co to? ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||||
|
|
|
#285 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Prawdziwy sobie kupię . Mam jakiś z mazideł i spróbuję .
|
|
|
|
|
#287 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
2. Wolałam te droższe odpowiedniki, ale wycofali. 3. Mi też nie. Praca bibliotekarza nie polega na czytaniu książek. Cytat:
![]() Nie wiem, czemu Hiper się śmieje, też tak mam
|
|
|
#288 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ineso, ja mam tak ze zdjęciami - czasem nie mogę uwierzyć, że aparat uchwycił mój na co dzień trochę bury kolor w dany sposób
![]() Tak was czytam i nie mogę się doczekać jak za jakieś 2 tygodnie będę miała już co ściąć w kwestii mojej krzywej grzywki hand-made i przy okazji pozbędę się całej reszty zbędnych piór
|
#289 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#290 |
|
Konto usunięte
|
A ja mam irokeza
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
uhmm... a masz na tyle tego z mazideł żeby i mnie zrobić próbkę?
![]() no tak, jak ja mogłam! ![]() było info na wp na głównej więc dlatego nie wrzucałam, ale proszę:http://wyborcza.pl/1,75477,13405776,...lozja_nad.html na filmiku 2 i 3 fajnie to widać. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39247979]A ja mam irokeza [/QUOTE]że jak? znowu się opitoliłaś? dawaj zdjęcie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Heejooo!
|
|
|
|
#294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Stąd w ogóle mój post dramatyczny. Bo ja mam takie do łopatek, to chyba pod długie podchodzi ![]() I nie jestem super pewna... bo już cała zgłupiałam z tego "włosomaniactwa" ale wydaje mi się, że mam puszące się, szczególnie warstwa wierzchnia, która nadal pokutuje za błędy przeszłości. W parę godzin po myciu mam straszne siano, potem się wygładzają zazwyczaj nieco. Ale od zawsze mi sterczały to tu to tam i nigdy przenigdy nie zaobserwowałam u siebie "gładkiej tafli" jak na reklamie ![]() Napisałam w owym poście - odżywka garnier avocadowy (bez niego mam siano, bardzo fajnie mi nawilża włosy), czasami przed garnierem jeszcze olej na noc, potem płyn do higieny intymnej ten z Rossmanna (na sama czachę) i na koniec różową Isanę wygładzającą. Taka miesznka im zazwyczaj służy najbardziej i w takiej kolejności. Jak coś zamienię lub pominę to nie wygląda to już za dobrze. |
|
|
|
|
#295 |
|
Konto usunięte
|
hiper - pokaz fotke
|
|
|
|
#296 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Szyje ze skóry różne akcesoria - kołczany, kaletki, pokrowce ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;39245441]No pięknie ![]() [/QUOTE] To co jeszcze mam? Wiesz, ja lubię zapomnieć, że wydałam pieniądze, a później się cieszyć z kosmetyków.
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Konto usunięte
|
Nie, wstydzę się
Cytat:
|
|
|
|
|
#298 |
|
Konto usunięte
|
ale jesteś
My chcemy fotke
|
|
|
|
#299 |
|
Copyraptor
|
Dobra, co mi tam, też lubię
![]() Kurde, strasznie śpiąca dziś jestem, mimo, że się wyspałam...
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2013-02-15 o 14:22 |
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerko jaka tragedia się stanie jeżeli do czekoladowych muffinek, z Twojego bloga, dodam zwykły cukier zamiast trzcinowego?
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.

wczoraj kupiłam mikrowiertarkę

a ja nie mam na to czasu oczywiście, więc chodzę z takimi byleco. Ale i tak je lubię, trudno.
na swoje usprawiedliwienie dodam, że to Wielki Aktor z mega ambitnego serialu Julia

Teraz głównie chodzi mi o skórzane sofy w rozsądnych cenach
Jak tak, to odbierzcie proszę moje zamówienie kreatywne 

bo już cała zgłupiałam z tego "włosomaniactwa" ale wydaje mi się, że mam puszące się, szczególnie warstwa wierzchnia, która nadal pokutuje za błędy przeszłości.