|
|
#271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Cytat:
Mialam mobbing na Pomorzu, a teraz mam odpowiedzialnosc dyscyplinarna urzednikow. Malo ciekawy, ale za to mniej roboty bedzie. Dziewczyny, mozecie napisac jak u Was wyglada odciaganie pokarmu? Jak to robicie? Z jednej piersi czy z obu? Przed czy po karmieniu? Ja sie np boje, ze oproznie cycki do 0 i co wtedy dam dziecku jak sie obudzi? |
||
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecuję że ostatni raz zmieniłam swój avatar
|
#273 | |
|
Rozeznanie
|
Ja nie podaję
![]() Cytat:
Ewentualnie zwykłm balsamem jak smaruję brzuszek ![]() Silver nowy avatar
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Fewcia: kurteczka http://allegro.pl/rozowe-ogrodniczki...138179666.html
Silver |
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
nawijko ja bym na ten temat nic nie napisała
![]() ale spokojnie moja magisterka miała 40 stron i przeszło także myślę, że dasz radę a pracę masz typową opisówkę czy jakieś badania/ankiety musisz przeprowadzać?dziewczyny wracające do pracy,jak w Waszych firmach wygląda polityka prorodzinna? Chodzi mi np. przerwy na karmienie albo wychodzenia wcześniej z pracy? |
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
z czym sie wam kojarzy ten sliniak?
![]() http://allegro.pl/mzk-sliniak-wild-s...119429248.html ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
godzina w tyg na karmienie. ale to Szajka bedzie wiedziec dokladnie jak to jest. do tej pory jakos sie tym nie interesowalam
|
|
|
|
|
#278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ciągu dnia karmię go tym co go nie odciągałam przez noc- i albo robię to w ratach po 70 ml albo raz a porządnie ok godz 18 tylko po opróżnieniu zazwyczaj daje jeszcze małemu do wyssania ja mam troszkę wrażenia,że mu zabieram pokarm i mu brakuje bo widzę jak czasem się denerwuje Cytat:
mój mąż kiedyś dostał takie stringi jajcerskie Pstryczku ale ja nie musiałam otwierać tego linka by zgadnąć,co tam jest bo tylko Ty takie rzeczy wymyślasz, kocham Cię kobieto |
||
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę zapytać o to w pracy. Ale może Aga8484 będzie wiedzieć bo my z tej samej firmy
|
|
#280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a przecież i malutkimi można wykarmić dziecko.
|
||
|
|
|
#281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurde tylko jak to zrobić jak ona się wierci i sama te nożyny prostuje ;/ może ja chustę jakoś źle wiąże ? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40143322]
Meneq, to widzę, że wszędzie dziewczynka ma róż mieć, nawet Japonia się nie uchroniła ![]() A miałam pytać - jest coś, co cię w Japonii/Japończykach drażni, do czego nie możesz przywyknąć? [/QUOTE] Wydaje mi sie, ze w Japonii jest jeszcze gorzej roz rozowy rozem popedzany. Nie ma innych ubranek niz rozowe i do tego rzadko w bladym ladnym rozu tylko od razu zarowa. I to sie ciagnie przez cale dziecinstwo, mniej wiecej do gimnazjum. Wszystkie dziewczynki rozowe od stop do glow z rozowymi zabawkami i jeszcze im wmawiaja, ze najbardziej kolor rozowy lubia. Drazni mnie nie tyle w Japonczykach, co konkretnie w mojm mezu, bo reszta mi wisi i powiewa, ze odmawiac i "nie" mowic nie potrafi. Nawet jak sie mowi nie, to zaczyna sie od tak, zeby rozmowcy nie urazic. Wiec np. proponuje tosty z dzemem na sniadanie i czy chce, czy nie chce, zawsze uslysze tak. I badz tu madry, i pisz wiersze. Ktore tak znaczy tak, a ktore nie. W stosunkach sluzbowych od razu bylo wiadomo, ale w domu w codziennych sytuacjach jest trudno. Teraz uczyc sie odmawiac... Ostatnio tez byli znajomi na kolacji. Poniewaz trzymalam Yae, ktos mi proponowal i nakladal na talerz. Wyobraz dobie zdzwienie, gdy za ktoryms razem prosto z mostu odmowilam. Mam jeszcze problem z akceptowaniem sluzbowych libacji. Z kumplami rozumiem i jestem jak najbardziej za, sama go zachecam, no ale nie z przelozonymi j wspolpracownikami. Jeszcze raz na jakis czas ok, ale nie praktycznie co kilka dni. A ze na propozycje nastepnej kolejki sie nie odmawia, tym bardziej szefowi, to pozniej jest wesolo. Jak tak pisze, to kolejne rzeczy do glowy mi przychodza, to jeszcze ostatnia: kazdy bialy to Amerykanin i chcac byc mili pozdrawiaja mnie na ukicy mowiac : haro!! (Nie rozrozniaja L i R). |
|
|
|
#283 |
|
Lurker ;)
|
Debrah przepiekne te trampusie z Hello Kitty
aa wyplata dopiero w przyszlym tygodniu ;pMeduzza tak jak dzien bez allegro dniem straconym :P wchodzilam przez moda.allegro.pl ale teraz juz dziala mi normalnie.Lady moglas powiedziec, ze bedziemy rzucac zaklecia na TZ ![]() Co do ciuszkow rozmiar rozmiarowi nie rowny, ale jak juz cos biore to 68, kupilam 3 tyg temu w Smyku bodziaki 62 i co? ZA MALE kurna juz Ogolem w polowy pajacow juz wyrosla... A mam problem bo jest dluga ale chuda i to co jest dobre na dlugosc to jest za szerokie, a te wezsze za krotkie :/Pstryniu az wstyd bo kojarzy sie bardzo brzydko rzeklabym, wrecz chuNie wiem ocb ale krwawie strasznie! Nic chyba sie w srodku zlego nie dzieje, bo brzucho nie boli.
|
#284 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moich pierwszych studiach napisalam licencjat na 68 stron, a na tych ma byc ok 18 :/ Smiech na sali! Ledwo sie rozpedze, a juz trzeba konczyc. Tamta praca byla typowo analityczna, ta jest raczej opisowa (mam nadzieje ).Cytat:
Czyli wychodzi na to, ze w dzien karmisz jednym, a w nocy drugim? Cytat:
![]() Wymyslilam, ze w ciagu dnia bede odciagac mleko, zeby bylo na wieczor jak maly bedzie sie prezyl przy cycu. Za kazdym razem jak robie mu mm to mam wyrzuty sumienia, nie umiem inaczej :/ |
|||
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moje 2 cytrynki sa tego doskonalym przykladem |
||
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie o to samo miałam pytać, bo ja mam teraz strasznie obfite okresy, tampony mnie tylko ratują w 2 i 3 dniu..
|
|
|
|
#289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do odciągania ja o21-22 ostatni raz karmie dzidzie pozniej albo o 3/4 albo o 6/7 i wtedy jednym cycem tylko. Drugiego trzymam do rana i sciagam z niego ok 120ml czasem wiecej jak mi sie chce. pozniej daje malej cycka z tej piersi nie odciaganej. sliczne zdjecie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 |
|
Lurker ;)
|
Silver wlasnie nie wiem, niby juz moglabym miec ale krwawie od zeszlego czwartku, pierwsze 6 dni leciutko a od 2 masakra. Wizyta u mojej z☠☠☠anej ginekolog dopiero 16 kwietnia..
We wtorek po szczepieniu wpadlam na chwile po zaswiadczenie do becikowego a ta sie zaczela sadzic ze dopiero weszla i nie zdazyla sie rozpakowac, a ja chcialam tylko zapytac czy mi to wypisze pozniej...
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova: jak masz już dziecko włożone w chustę i nóżki w "x" i zaczynasz ramiona "x" rozciągać to np. prawe ramię - od jednego kolana aż do drugiego? Nie tylko pod tym kolanem co idzie ramię.
|
|
|
|
#292 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kocham Was Cytat:
Cytat:
mi małego zabrali i sama jechałam na tym łóżku ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40143322]Debrah, i tak w takich zimno będzie, ja ci proponuję: http://allegro.pl/paputki-buciki-nie...076306536.html http://allegro.pl/futerkowe-mieciutk...097981077.html a do tego dziewczyny zakładają geterki: http://allegro.pl/hm-rozowe-welniane...150450217.html i tu podpowiedź - one są na większe dziecko, ale wyprałam w pralce 60 stopni i zrobiły się idealnie na Dorotkę normalnie w hm dostępne, kupowałam.A tu szał http://allegro.pl/getry-legginsy-dla...148741100.html skuszę się zapewne na któreś dla obu dziewczyn.I nie martw się smoczkiem, to najstarszy wynalazek mamy Dorka najczęściej też ze smoczkiem. Ale też nie robię problemu gdy mi usypia przy piersi czy na klacie.A taka histeria - może wcale nie chciał jeść, a tylko zmęczony był i chciał usnąć właśnie? też tak miałam. Lady, gdyby nie to, że mój ekx mieszka w Irl, to podejrzewałabym, że z nim jesteś po tym tekście *[/QUOTE] super linki, zapisuję chociaż ja mojego jak chustuję to zakładam rajstopki, wydaje mi się, że wygodnie mu![]() no jak mój z czymś wyskoczy to czasem nie ma bata ![]() Pietraszko też wpada w histerię jak nie może zasnąć Kuruj się kochana a jak paluchy?Cytat:
![]() a przedwczoraj jak zapuścił takiego mega głośnego chichota to tak się wystraszył że zaczął płakać ![]() ja rozgrzałam termoforem, zeszło, chociaż dalej w tym miejscu mnie boli, zwłaszcza jak się pierś napełnia
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
muszę uzupełnić Bąblowi garderobę znowu... 68/74 poszukiwania czas zacząć...
Ale mam burdel w mieszkaniu kto to posprząta?
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
ktora to mamusia kupila drugi wozek bo "stary" byl nie teges?
bo u "nas" to tak sie rozwiazuje takie problemy http://plock.gazeta.pl/plock/1,35710...odniejszy.html
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-04-05 o 15:32 |
|
|
|
#295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam w domu mount everest tyle ze prania ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
cholera, moglam pomyslec o takim sposobie hahaha joke ![]() ![]() ![]() aaa dziewczyny moja mala wlasnie zrobila takie "rrrrrrrrrrrrr" aaaaaaaaaaaa
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Przyleciałam się przywitać ino
mały się obudził . Potem nadrobie gaduły zdjęcie w klubie mojego robaczka
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
ślicznota!
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- śliczne zdjecia w klubie! |
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
litlle- moja Daria waży już 5 kg a mierzy 62 cm
na zdj taka kruszynka wygląda
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

6 5 4 3 2 1
więc ten już zostanie
godzina w tyg na karmienie. ale to Szajka bedzie wiedziec dokladnie jak to jest. do tej pory jakos sie tym nie interesowalam

aa wyplata dopiero w przyszlym tygodniu ;p

kto to posprząta?