|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40782709] A TYYYYY JAK TAM? Kiedy się wybieracie z mężem do Biedronki? A może już byłaś??[/QUOTE] widziałam dziś w biedrze te bodziaki - śliczne są ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też mam dostać profilaktycznie, bo wyniki mam ok. Cytat:
![]() ![]() ______________________ witam się poniedziałkowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaraz chyba wyciągnę rowerek i zrobię rundkę - jakoś pozytywnie na mnie wpływa ta pogoda ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek ![]() ![]() Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-13 o 15:56 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Iza,
![]() ![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40784898]... No i najważniejsze, pierwszą książeczkę ![]() duzo ![]() ![]() mialam tak czesto robione USG, ze nie mialam strikte "usg 3 trymestru'. jesli masz wyniki dwoch poprzednich to w tym momencie bym nie robila. ![]() Cytat:
![]() ![]() Bylismy na szczepieniu i w Biedrze. Bodziaki (najmniejszy rozmiar 68, widzial ktos mniejsze?) x 2, kocyk marynarski i pieluchy. juz sie susza. ale pieluchy wcale nie takie tanie i badziewnie wykonczone ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
znalazłam fajny blog z przepisami przyszłej dietetyczki
![]() http://odzywiaj-sie-zdrowo.blogspot.com/
#274 |
Zakorzenienie
|
Duży chłopak
![]() ![]() Wogóle gin dziś mówił że dupka odstawimy około 17 tygodnia.Zostane na samej luteinie.Co do acardu mówił że prawdopodobnie odstawimy koło 6 miesiąca.A wy jak długo brałyście acard?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Ja najczęściej dopiero w pracy czuję smak na coś konkretnego na obiad. Mięsa jemy bardzo mało, wolimy nalesniki, makaron czy ryż z warzywami. Piszę wtedy TŻ żeby coś dokupić i ewentualnie przygotował.
Dzisiaj miało być spagetti z kurczakiem i sosem, ale jak przyszłam do domu, to TŻ oświadczył, że najadł się chleba, więc nie robiłam. Będzie na jutro ![]()
#276 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale pogoda, jakie ja mam niskie ciśnienie. Byli panowie na pomiar balustrady, za miesiąc będzie ![]() Byliśmy z Tż-tem kupić lampki do schodów, jak zwykle nie kupiliśmy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
Tak, będę zapewne ześwirowaną mamusią z milionem zabawek edukacyjnych :P Pewnie szybko mi się znudzi ![]() Kurcze a ja nie umiem tak ocenić jakości pieluszek czy czegoś, tak to jest, jak się nie chodzi i nie ogląda :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Chyba musze was nadrabiac z dwoch stron bo juz nowy watek a ja jestem na125 stronie ![]() ![]() Kubek pisalas ze sab dziala jak bobotic, owszem substacje aktywna ma taka sama ale mojemu tylko sab pomaga. Jak ostatnio sabu zabraklo to przez 3 dni marudzil na boboticu, i nawet odglos przy robieniu w gacie byl inny ![]() Edytte piekny tekst na 117 stronie... lzy mi polecialy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Acard biorę dalej, ale co 2 dni. Odstawimy pewnie ok 34-35 tygodnia W środę ma przyjść koleś kończyć pokoje...do końca następnego tygodnia wszystko ma być gotowe...oby ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" ![]() Wiktor ![]() Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2013-05-13 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
O kurcze
![]() mam taką nadzieję. Dziś nawet nie była głodna, tylko mój tryb dnia nie bardzo pozwala na to, żeby jeść co 3 godziny. Miałam przerwę 4 h..ale myślę,że ok ![]() Pozwolę sobie pisać do Ciebie, jak będę mieć wątpliwości ![]() Cytat:
No o często kupuję za dużo, co za tym idzie, wywalam jedzenie, czego nie cierpię! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Hosenka masz już wyniki kariotypów??
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy z tż na krótkim spacerze,weszliśmy do biedronki i...kupiliśmy kocyk.Boje się bardzo,ale niech ten kocyk będzie na szczęście
![]() Pytałam dziś gina o farbowanie włosów i powiedział żebym raczej się wstrzymała a jak już musze to u fryzjera. Dziś mój tż farbował spodnie farbą do ubrań .Zajeło mu to jakieś 30 minut i miał w kuchni cały czas otwarte na ościerz okno.Myślicie że takie coś mogło zaszkodzić fasolce?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Iza a Ty nie masz poważniejszych problemów?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#286 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
Poczekaj do II trymestru może, albo zafarbuj Castingiem, jest bez amoniaku? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40795482]A ja z kolei myślę, że u fryzjera w I trym. jest nawet gorzej, bo wdychasz zapachy farb, nawet jeśli Tobie nie kładą. Poczekaj do II trymestru może, albo zafarbuj Castingiem, jest bez amoniaku? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Casting mi totalnie nie chwyta,bo na blond to ciężko bez amoniaku.Pójde do fryzjera koło 4-5 miesiąca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale Olek juz duzy, czas leci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Schudlam 15kg w jakies 2-3 miesiace. Zastanawiam sie powaznie, czy nie zacząc od nowa.. Niestety mnie, pomimo ograniczenia smakołyków i pieczywa, nie udaje sie w ogole schudnąć ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty pracujesz? Bo ja tak sobie myślę, że musiałabym wszystkie posiłki robić dzień wcześniej w domu ![]() Cytat:
15 kg to świetny wynik. Nie wróciło Ci to? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Iza zlituj się !! szukacie sobie problemów do zamartwiania się tylko niepotrzebnie i wkręcacie niepotrzebnie głupoty do głowy!
a co do włosów to ja bym ich nie farbowała! wiem jak odrost wkurza ale możesz się wstrzymac na te 9 miesięcy z ich farbowaniem! Wszak tam musisz mieć rozjaśniacz!!
#291 |
Zakorzenienie
|
Nie, za wcześnie jeszcze. Byliśmy 25.04, więc nawet jeszcze 3 tyg nie minęły
![]()
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ile czekałaś od rozmowy na pobranie? chociaż wiem że dzwoniłas i Was na liście nie było nawet....
![]() |
#293 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ButterBear oczywiście pracuję ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek ![]() ![]() Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-13 o 19:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Iza ja nie farbowałam i nie miałam odrostów i w sumie nie wiem jak to jest, ale u fryzjera wybierałam godzinny poranne, żeby nie wdychać oparów, zresztą fryzjer mi mówił, że dużo kobiet w ciąży farbuje.
Staraj się cieszyć ciążą, a nie zamartwiać i powiedz TŻtowi żeby was wspierał, a nie dołował. Pani Ja zawsze biorę większy rozmiar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |||||
Zakorzenienie
|
Wściekły się! ale nadrobiłam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zacznij czytać jakąś sagę albo serial oglądaj bo się za bardzo martwisz!!!
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-05-13 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Weekend baaardzo szybko zleciał, w sobotę lekarz i zakupy, wczoraj grilla robiliśmy. Dziś przebimbałam a jutro do lekarza jadę także nie wiem kiedy ja się będę uczyć...
![]()
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś kupiłam mięso, rybę, owoce i nabiał. A powiedz, Ty nie trzymasz się idealnie tego przykładowego jadłospisu, tylko to urozmaicasz,tak? Muszę to dopiero jakoś ogarnąć sobie ![]() Mój mąż też postanowił dołączyć, tylko on np je w pracy jeden posiłek...i nic do niego nie przemawia, że trzeba jeść częściej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek ![]() ![]() Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-13 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś miałam taki dzień, że idealnie trzymałam się jadłospisu przykładowego ![]() ![]() A blog - jasne! to świetny pomysł, już Ci mówię, że byłabym stałą bywalczynią! To napisz proszę np co będziesz jadła jutro ![]() Mój się upiera, że on ma taką pracę, że nie może tak często jeść i koniec. Wkurza mnie to, uparciuch jeden. A on musi schudnąć! Z resztą obydwoje musimy, ze względu na kwestie zdrowotne. Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2013-05-13 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.