![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
sun rice classic. a tak na marginesie to nie ja kupilam ale moj syn. czyli jego wina
![]() tusia dasz rade. |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tusia uda Ci się ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
mnie też to dziś uratowało, że nic nie było w domu bo już byłam na zwiadach
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- windows coś w tym stylu mamy u siebie w biedronce ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- 7 miesięcy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Konto usunięte
|
boże zrobiłam sobie herbate czerwoną pu erh ekspresówkę , ale obrzydlistwo
![]() myślałam że się jakoś przekonam ze względu na jej drogocenne właściwości no ale chyba niee |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
ej karcia opowiadaj jak Ci poszły te matury - matma i angielski
![]() ja kiedyś miałam z cytrynką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Konto usunięte
|
no właśnie taką piłam, nie lubie cytryny ale w tej herbacie z chęcią bym ją poczuła no niestety.
Angielski spoko, matma niestety nie tak dobrze jak bym chciała, ale babka nam powiedziała że te z operonu się znacznie różnią od normalnej matury |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
to prawda, a pisałaś i rozszerzenie i podstawę?
już nawet widziałam, że na fb powstał profil z tym zadaniem o jabłkach. zadanie to zadanie, muszą coś wymyślić a niektórzy to na prawdę ręce opadają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Rozeznanie
|
![]() |
#279 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Myślicie że ta czerwona herbata naprawdę pomaga spalać tłuszcz? ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ![]() nie ma bata wracam do ewki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43935070]
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ![]() nie ma bata wracam do ewki[/QUOTE] nieźle dała czadu ![]() a ja ledwo tyłek zbieram do rowerka ![]()
![]() |
#281 |
Konto usunięte
|
Pendulka dla mnie i dla Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jutro robie skalpel, proszę mnie przypilnować jutro wieczorem! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43935426]Pendulka dla mnie i dla Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jutro robie skalpel, proszę mnie przypilnować jutro wieczorem![/QUOTE] teraz to mnie du*a boli... i jak ja usiądę na rowerku ? ![]() https://www.facebook.com/media/set/?...1391348&type=1 3 kolumna, 5 wiersz od góry ![]() ![]() ![]()
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polazłam dziś do rossmana, chciałam oblukać ten korektor 4w1, o którym pisała chyba Edyta, ale zastałam puste półki ![]() ![]() Karcia mi też nie smakuje pu-erh ![]() Bee podziwiam za silną wolę odmówienia piwa ![]() ![]() ![]() WindowS czasem trzeba dostarczyć organizmowi trochę cukrów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Brawo za dietkę ![]() laski...zero kondycji ![]() ![]() ![]() Nie zależy mi na czasie, ale jak sobie policzyłam, że optymistycznie/realistycznie/pesymistycznie(nie mogę się zdecydować który wariant) chudłabym 0,5kg tygodniowo, to w ciągu roku mogłabym zrzucić ok. 26kg... czyli ewentualnie na następne święta będę w miarę wyglądała...ehh. Normalnie ręce opadają ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam, a na 10 mam zajęcia, więc lecę tylko zmyć makijaż, umyć zęby i kimnąć się chociaż chwilę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#286 |
Zadomowienie
|
takie efekty to na bank nie po miesiacu ani po dwoch. wiec trzeba poczekac i dzialac dzialac ii dzialac. od patrzenia sie nie pojawia te miesnie na brzuchu
![]() bee jestes niemozliwa ![]() pendulka spokojnie, nie rob obliczen tylko zaciskaj tylek i dzialaj bez ciaglego patrzenia na wage. co do czerwonej herbaty to niby wspomaga ![]() dobra lece za sniadanie sie brac i cwiczyc troche |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja z matma też zawsze miałam hmm problemy, ale przed matura rozwiązałam jedynie arkusze z poprzednich lat i to wystarczyło, o dziwo poszło mi bardzo dobrze ![]() Z reszta na pewno sama zauważyłaś , że poziom matur z matmy z roku na rok ma tendencję spadkową , nie przejmuj się zdasz na pewno, teraz kwestia tego na ile procent ![]() A u mnie: ![]() ![]() jak pisałam wyżej wczoraj wpie*rzyłam kilka michałków ![]() możecie krzyczeć itd, nalezy mi się bo postanowienie złamałam! ![]() Poza tym z dietka dobrze, regularne, lekkie posiłki ![]() Dzsiejsze menu: I chlebek razowy z serkiem wiejskim, kawka, sok z pomarańczy II jabłko III sałatka z mozzarellą, mięsko jakieś IV pieczywo chrupkie z białym serem, pomidorem, papryką a co do ćwiczeń to jeszcze wieczorkiem będę się meldować ![]() ooo jeszcze wczoraj zaszalałam, zmieniłam fryzurę i kolor - wyszedł taki miedziano -jasny braz z reflksem wiśni a miał być miedziany blond ![]() ![]() ![]()
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() W rossie na promocji kupilam tylko eyeliner i lakier do paznokci. Chcialam wczoraj kupic wiecej i jakies cienie ale niesgety nie dostalam sie do szafy a nie mialam czasu bo bylam w przerwie w pracy.... ale co tam. Mam aznizke w sp ![]() ![]() Co do slodyczy- niby raz na jakis czas mozna. Ale czesto niektorzy jedza co chwile a tak sie tlumacza ze to raz na jakis czas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
ja w rossmanie jz się obkupiłam, totalnie ostatnio wyczyścilam portfel, a tu sweterek, a tu fryzjer, jakaś sukienka, prezent urodzinowy dla tż, jutro Andrzeja - jeszcze tacie coś muszę odpalić xD
a żeby mnie nie kusiły słodycze, teraz, codziennie w podpisie będę wpisywała dzień, w którym się bez nich obyłam. Z racji tego że wczoraj zgrzeszyłam dzisiaj dzień 1 ![]() Czymajcie kciukersy! ![]()
#290 | |||
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43935070]dzisiaj pisałam ang podstawe i rozszerzenie (tak pisałam że nie pisałam
![]() ![]() Myślicie że ta czerwona herbata naprawdę pomaga spalać tłuszcz? ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ![]() nie ma bata wracam do ewki[/QUOTE] zawsze możesz coś tam popisać, żeby im się nie nudziło ![]() Cytat:
![]() hmm w następne święta pewnie będę wyglądała tak jak teraz ![]() Cytat:
ciekawe co jadłaś i piłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() bingos - taki wczoraj był dzień - ![]() Akacja ![]() ![]() ![]() ![]() wszystkim ![]() ![]() Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-11-29 o 09:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mogę sie do was dołączyć. Mam trochę do zrzucenia i potrzebuje motywacji do działania .Napisze coś wieczorem bo idę zaraz do pracy ![]()
#292 |
Zakorzenienie
|
witaj, to czekamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
no dobra, jednak przesadziłam z tym pójściem na zajęcia
![]() ![]() ![]() miłego dnia, piszcie dużo, ale też nie za dużo, co bym potem nie miała za dużo cytowania ![]() ![]()
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
fajnie masz na tych studiach, dużo się dzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
to akurat jest na innej uczelni, ale wszyscy mogli się zapisywać
![]() ![]() i w ogóle Siwiec jest mega miła, sympatyczna i normalna, zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie ![]()
#296 |
Zakorzenienie
|
ale z wyglądu jest sztuczna, przynajmniej jak dla mnie ale wygląda na miłą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() optymistka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiem, że na to potrzeba czasu. Pogodziłam się z tym. ![]() Cytat:
![]() a kolorku zazdroszczę. Na pewno ślicznie ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za siłownie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
no może i trochę sztuczna, ale bardzo ładna, no i ta figura
![]() i w ogóle tak fajnie, bo gadałam z nią wczoraj przed klubem na after party właśnie i jak się z nami żegnała to już sobie buziaczka dałyśmy nawet i się przytuliłyśmy ![]() ![]() ![]() ![]()
#299 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Media robią z niej niezłą idiotkę. :/ Z wyglądu mi się podoba, co z tego, że jest zrobiona. Ważne, że jest dobrze zrobiona. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
jest ładna to fakt ale gdybyśmy miały tyle kasy też byśmy tak wyglądały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.