|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
sun rice classic. a tak na marginesie to nie ja kupilam ale moj syn. czyli jego wina
![]() tusia dasz rade. |
|
|
|
#272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tusia uda Ci się
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też to dziś uratowało, że nic nie było w domu bo już byłam na zwiadach
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- windows coś w tym stylu mamy u siebie w biedronce ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- 7 miesięcy?
|
|
|
|
#274 |
|
Konto usunięte
|
boże zrobiłam sobie herbate czerwoną pu erh ekspresówkę , ale obrzydlistwo
![]() myślałam że się jakoś przekonam ze względu na jej drogocenne właściwości no ale chyba niee |
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
ej karcia opowiadaj jak Ci poszły te matury - matma i angielski
![]() ja kiedyś miałam z cytrynką |
|
|
|
#276 |
|
Konto usunięte
|
no właśnie taką piłam, nie lubie cytryny ale w tej herbacie z chęcią bym ją poczuła no niestety.
Angielski spoko, matma niestety nie tak dobrze jak bym chciała, ale babka nam powiedziała że te z operonu się znacznie różnią od normalnej matury |
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
to prawda, a pisałaś i rozszerzenie i podstawę?
już nawet widziałam, że na fb powstał profil z tym zadaniem o jabłkach. zadanie to zadanie, muszą coś wymyślić a niektórzy to na prawdę ręce opadają
|
|
|
|
#278 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#279 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Myślicie że ta czerwona herbata naprawdę pomaga spalać tłuszcz? ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ![]() nie ma bata wracam do ewki |
|
|
|
|
#280 |
|
Rozeznanie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43935070]
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ![]() nie ma bata wracam do ewki[/QUOTE] nieźle dała czadu ![]() a ja ledwo tyłek zbieram do rowerka
|
|
#281 |
|
Konto usunięte
|
Pendulka dla mnie i dla Ciebie
![]() jutro robie skalpel, proszę mnie przypilnować jutro wieczorem! |
|
|
|
#282 |
|
Rozeznanie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43935426]Pendulka dla mnie i dla Ciebie
![]() jutro robie skalpel, proszę mnie przypilnować jutro wieczorem![/QUOTE] teraz to mnie du*a boli... i jak ja usiądę na rowerku ? https://www.facebook.com/media/set/?...1391348&type=1 3 kolumna, 5 wiersz od góry ![]()
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ja dziś nie funkcjonuję, ledwo rano wstałam i cały dzień wyglądałam tak o ---> Dziś bez ćwiczeń, ale dieta w miarę utrzymana Polazłam dziś do rossmana, chciałam oblukać ten korektor 4w1, o którym pisała chyba Edyta, ale zastałam puste półki Nawet korektora do brwi nie było Karcia mi też nie smakuje pu-erh Bee podziwiam za silną wolę odmówienia piwa Bo czego jak czego, ale piwa to ja raczej nie odmawiam WindowS czasem trzeba dostarczyć organizmowi trochę cukrów Byle nie w nadmiarze.
|
|
|
|
#284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Brawo za dietkę ![]() laski...zero kondycji Z drugiej strony przy takiej wadze trudno się dziwić. ![]() Nie zależy mi na czasie, ale jak sobie policzyłam, że optymistycznie/realistycznie/pesymistycznie(nie mogę się zdecydować który wariant) chudłabym 0,5kg tygodniowo, to w ciągu roku mogłabym zrzucić ok. 26kg... czyli ewentualnie na następne święta będę w miarę wyglądała...ehh. Normalnie ręce opadają
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam, a na 10 mam zajęcia, więc lecę tylko zmyć makijaż, umyć zęby i kimnąć się chociaż chwilę
ogólnie było super, zarówno konferencje, jak i niespodziewane potem after party, ale to napiszę więcej jutro, a właściwie to dzisiaj jak wrócę z uczelni dobranoc!
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
takie efekty to na bank nie po miesiacu ani po dwoch. wiec trzeba poczekac i dzialac dzialac ii dzialac. od patrzenia sie nie pojawia te miesnie na brzuchu
![]() bee jestes niemozliwa pendulka spokojnie, nie rob obliczen tylko zaciskaj tylek i dzialaj bez ciaglego patrzenia na wage. co do czerwonej herbaty to niby wspomaga dobra lece za sniadanie sie brac i cwiczyc troche |
|
|
|
#287 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie jesteś sama Ja z matma też zawsze miałam hmm problemy, ale przed matura rozwiązałam jedynie arkusze z poprzednich lat i to wystarczyło, o dziwo poszło mi bardzo dobrze Z reszta na pewno sama zauważyłaś , że poziom matur z matmy z roku na rok ma tendencję spadkową , nie przejmuj się zdasz na pewno, teraz kwestia tego na ile procent A u mnie: jak pisałam wyżej wczoraj wpie*rzyłam kilka michałków możecie krzyczeć itd, nalezy mi się bo postanowienie złamałam! Poza tym z dietka dobrze, regularne, lekkie posiłki ![]() Dzsiejsze menu: I chlebek razowy z serkiem wiejskim, kawka, sok z pomarańczy II jabłko III sałatka z mozzarellą, mięsko jakieś IV pieczywo chrupkie z białym serem, pomidorem, papryką a co do ćwiczeń to jeszcze wieczorkiem będę się meldować ![]() ooo jeszcze wczoraj zaszalałam, zmieniłam fryzurę i kolor - wyszedł taki miedziano -jasny braz z reflksem wiśni a miał być miedziany blond ale jestem zadowolona, ładnie podkresla moja jasną cerę i błekitne oczy . Kolor może taki wyszedł bo fryzjerka do mojej farby musiała dorobić swojej , inaczej by zabrakło a włosy wystopniowałam, sa pełniejsze, ciekawe jak dzisiaj zareaguje na fryz tż
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
u mnie dzisiaj po 3miesiacach przerwy rewolucja- ide na silownie:p trzeba wkonzcu wziac sie za siebie,bo strasznie wygladam. Potem porzadki i na wieczor do pracy- noc zakupow wiec ok polnocy dopiero bede w domu W rossie na promocji kupilam tylko eyeliner i lakier do paznokci. Chcialam wczoraj kupic wiecej i jakies cienie ale niesgety nie dostalam sie do szafy a nie mialam czasu bo bylam w przerwie w pracy.... ale co tam. Mam aznizke w sp ![]() ![]() Co do slodyczy- niby raz na jakis czas mozna. Ale czesto niektorzy jedza co chwile a tak sie tlumacza ze to raz na jakis czas Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
ja w rossmanie jz się obkupiłam, totalnie ostatnio wyczyścilam portfel, a tu sweterek, a tu fryzjer, jakaś sukienka, prezent urodzinowy dla tż, jutro Andrzeja - jeszcze tacie coś muszę odpalić xD
a żeby mnie nie kusiły słodycze, teraz, codziennie w podpisie będę wpisywała dzień, w którym się bez nich obyłam. Z racji tego że wczoraj zgrzeszyłam dzisiaj dzień 1 Czymajcie kciukersy!
|
#290 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43935070]dzisiaj pisałam ang podstawe i rozszerzenie (tak pisałam że nie pisałam
![]() Myślicie że ta czerwona herbata naprawdę pomaga spalać tłuszcz? ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ![]() nie ma bata wracam do ewki[/QUOTE] zawsze możesz coś tam popisać, żeby im się nie nudziło w jakimś małym stopniu razem z ćwiczeniami i dietą na pewno działa. a co z tym angielskim rozszerzonym? trudny?Cytat:
hmm w następne święta pewnie będę wyglądała tak jak teraz ![]() Cytat:
ciekawe co jadłaś i piłaś imprezowiczka z Ciebie niezłaCytat:
za siłownie. i miłych zakupów bingos - taki wczoraj był dzień - . ja padłam już po 22Akacja za michałki ale można czasem troszkę co do matury z matmy to się nie zgodzę, że ma tendencje spadkową, przynajmniej ja tak uważam o podstawie. moja z 2013 była trudniejsza niż ta z 2012 więc no nie wiem, może zależy jak komu zadania leżą trzeba rozwiązywać dużo zadań, karcia wydrukuj mnóstwo zestawów i rozwiązuj. da to efekt bo zadania się po prostu powtarzają tylko troszkę zmodyfikowane. szkoda, że nie mieszkasz blisko tak to bym Ci dała te wszystkie zestawy bo jeszcze je mam ![]() wszystkim albo za ćwiczenia albo za zdrową dietkę i życzę kolejnego fit dnia Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-11-29 o 10:25 |
|||
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Mogę sie do was dołączyć. Mam trochę do zrzucenia i potrzebuje motywacji do działania .Napisze coś wieczorem bo idę zaraz do pracy
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, to czekamy
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, jednak przesadziłam z tym pójściem na zajęcia
pierwszy miałam wykład, a że byłam jak na razie na wszystkich, to ten jeden sobie odpuściłam nadrobię Was później, zaraz muszę lecieć na zajęcia (a nie mam dziś pojęcia, co na siebie włożyć ), potem jest jakiś Dzień Mediów i są konferencje z różnymi dziennikarzami telewizyjnymi/radiowymi, więc pewnie wrócę dość późnomiłego dnia, piszcie dużo, ale też nie za dużo, co bym potem nie miała za dużo cytowania ![]()
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie masz na tych studiach, dużo się dzieje
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
to akurat jest na innej uczelni, ale wszyscy mogli się zapisywać
ale naprawdę tu się cały czas coś dzieje, także tym, które dopiero wybierają się na studia, gorąco polecam Wrocław ![]() i w ogóle Siwiec jest mega miła, sympatyczna i normalna, zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
ale z wyglądu jest sztuczna, przynajmniej jak dla mnie ale wygląda na miłą
|
|
|
|
#297 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymajcie kciuki ![]() optymistka ![]() Cytat:
aż dzisiaj mam zakwasy Wiem, że na to potrzeba czasu. Pogodziłam się z tym. Nawet lepiej, bo skróra też musi się dostosować do nowych warunków.Cytat:
![]() a kolorku zazdroszczę. Na pewno ślicznie Cytat:
A niestety często gęsto nie umiemy sobie wydzielać tych przyjemności. Trzymam kciuki za siłownie Ja na razie się wstydzę. ![]() Cytat:
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
no może i trochę sztuczna, ale bardzo ładna, no i ta figura
i w ogóle tak fajnie, bo gadałam z nią wczoraj przed klubem na after party właśnie i jak się z nami żegnała to już sobie buziaczka dałyśmy nawet i się przytuliłyśmy także niejeden facet mi wczoraj zazdrościł i ten jej narzeczony też bardzo spoko
|
#299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Media robią z niej niezłą idiotkę. :/ Z wyglądu mi się podoba, co z tego, że jest zrobiona. Ważne, że jest dobrze zrobiona. Niektóre stylizacje mi się nie podobały, ale generalnie brzydka nie jest.
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
jest ładna to fakt ale gdybyśmy miały tyle kasy też byśmy tak wyglądały
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

Ja dziś nie funkcjonuję, ledwo rano wstałam i cały dzień wyglądałam tak o --->
Bo czego jak czego, ale piwa to ja raczej nie odmawiam
Z drugiej strony przy takiej wadze trudno się dziwić. 
mnie się marzą nike free run jakieś kolorowe
nie jesteś sama
a włosy wystopniowałam, sa pełniejsze, ciekawe jak dzisiaj zareaguje na fryz tż
w jakimś małym stopniu razem z ćwiczeniami i dietą na pewno działa. a co z tym angielskim rozszerzonym? trudny?
za michałki ale można czasem troszkę
trzeba rozwiązywać dużo zadań, karcia wydrukuj mnóstwo zestawów i rozwiązuj. da to efekt bo zadania się po prostu powtarzają tylko troszkę zmodyfikowane. szkoda, że nie mieszkasz blisko tak to bym Ci dała te wszystkie zestawy bo jeszcze je mam