|
|
#271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
Cytat:
Ja zostałam potraktowana bez żadnej czułości, rozmowy, tylko krzykiem |
|
|
|
|
#272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc chyba mimo wszystko to ja jestem w gorszej sytuacji. Mimo, że nie czekam aż wróci, to pewnie gdzieś tam na samym dnie serca jakaś malutka iskierka nadziei siedzi.
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadzieja mimo wszystko jest najgorsza, najlepiej pogodzić się z całą sytuacją jak najszybciej, bo im szybciej to zrobimy to o tyle szybciej będzie to za nami.
|
|
|
|
#276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz będąc w tej sytuacji wcale lepiej się nie czuję ..jakbym miała nie mieć żadnej przyszłości. Wiem, ze to głupie ..ale wcale nie jest mi prościej o nim zapomnieć |
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Ja próbuję się godzić, ale nie wiem jak. Czasami jest dobrze, a czasami znowu płaczę. Choć i tak z dnia na dzień jest coraz lepiej. Dzisiaj mija 4 dzień.
|
|
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie w sumie 3... Pierwsze dwa to istny koszmar. Normalnie funkcjonuję, ale bez tej iskierki w oku. Czasem tak jak Ty płaczę, czasem się uśmiechnę. Ale emocje są bardzo zmienne. Z minuty na minuty jest inaczej. Ciężko.
|
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
U mnie identycznie. Niby od 2 tyg się nie widzieliśmy, w wigilię sie wygłupiłam zadzwoniłam to mnie rozłączył dwa razy ...już potem nie zadzwoniłam. Niby odcięcie totalne, zero kontaktu. A jednak ta durna łepetyna moja wraca do wspomnień i wtedy (po np godzinie spokoju) płaczę.
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
Mój się dziś odezwał (tak zabijcie mnie że się dałam). Napisał że "nie jest mu lekko", że bierze po sylwestrze wolne i będzie spał i że im sylwester (gdzie mieliśmy isć razem) nie wypalił, więc pewnie skończą na Narodowym... zapytał jak mój kredyt i tyle. A słowem o zabraniu rzeczy nie wspomniał!
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Mam identycznie i marzę o tym, żeby się to już skończyło!
|
|
|
|
#285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z jednej strony również zazdroszczę jednak jak pomyślę, że taka sytuacja tylko powoduje jeszcze większy mętlik w głowie, to Ci współczuję. Nie wiesz na czym stoisz... Sama czuję się fatalnie po niejednoznacznych wiadomościach od byłego, robię sobie ogromną nadzieję... Co by dopiero było po takim spotkaniu. |
|
|
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim priorytetem jest teraz to, by nie polec w walce o odzew. Dziewczyny w razie czego, to nie odpisywać na życzenia noworoczne? W sumie nie jestem pewna czy się odezwie, ale wolałabym, żeby milczał, zupełnie nie wiem co zrobić, gdy jednak skusi się, żeby mi wysłać życzenia..
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
jak on Ci wysle życzenia to mu tylko odpisz, dziękuje,wzajemnie.
ja wątpie,ze dostane, nawet na swieta mi nie napisał...a rok temu pamiętam, ze w sylwka dzwonił do swojej eks, a na mnie ma wyj.... |
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym nie odpisywała, bo wiem, że u mnie odpis wiązał by się z nadzieję, że gadka dalej się pociągnie. Poza tym miałabym satysfakcję, że tak jak on nie dzwoni i am w dupie tak i ja. Z tym, że ja nie mam co liczyć na życzenia czy smsa dlatego łatwo mi powiedzieć. :P
|
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
jedy, dla mnie to jest okropne, bo on co roku o północy wysyłał tym najbliższym smsy z zyczeniami, a mnie teraz potraktuje jak obcą osobę, jak bym mu cos zrobiła...
|
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
Hop hop...źle zrobiłam, że z nim gadałam nie?
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy ja się Tobie nie dziwię, że odebrałaś. Też na pewno bym tak zrobiła. |
|
|
|
|
#294 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#295 | ||
|
Rozeznanie
|
Mój na pewno nie
tzn. jak jeszcze chciał zostać "fajnymi znajomymi" to pewnie tak (dobry z niego aktor, nie? wszystko na pokaz jaki to on dobry i dojrzały. ) ale skoro wykrzyczał mi "odpier...się, wypierd...mnie z fb, usuń mój numer i zapomnij" a potem "daj mi spokój PROSZĘ" (chory typ - najpierw sam wysyła zaproszenie do fb, zawraca głowę, a jak się wydały wszystkie oszustwa od początku to wyzywa, grozi a potem niby takiego biedaka zgrywa) to chyba o życzeniach nie ma mowy ![]() Cytat:
Cytat:
Szczerze? Ja chyba do ostatniej chwili zanim wydała się prawda o tym, co robił to miałam nadzieję, ze może jednak się kiedyś opamięta, może wróci, że nie jest zdolny do takich świństw. Ja chyba jestem osobą, która musi dostać porządnego kopa, by się otrząsnąć. Może Ty tez musisz, np. zobaczyć go kimś innym, usłyszec opinię innych na jego temat, jednym słowem przeżyc jakiś szok. Edytowane przez nadi83 Czas edycji: 2013-12-30 o 18:07 |
||
|
|
|
#296 |
|
Konto usunięte
|
kurcze, bylam ogladac mieszkania
![]() jedno super za drogie, a w drugim idealnym ceną jakaś laska mnie ubiegła o dwie godziny i wpłaciła kaucję ![]() a mialam taką nadzieję ze w czwartek, najpozniej w sobotę się wyprowadzę teraz widzę, ze nie bedzie tak prosto... a ja nie zaczne od nowa poki sie nie wyprowdze |
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie dzwonił-pisał na gmailu.... i odpisałam. |
|
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja teraz dopiero po dwóch tyg poczułam siłę, by usunąć resztę zdjęć moich i eks, które gdzieś tam w różnych folderach miałam zapisane. Teraz już wszystkie usunęłam.
|
|
|
|
#300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Choć to nie wpływa na nas dobrze. Jak się czujesz po tej rozmowie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

Więc chyba mimo wszystko to ja jestem w gorszej sytuacji. Mimo, że nie czekam aż wróci, to pewnie gdzieś tam na samym dnie serca jakaś malutka iskierka nadziei siedzi.

" ..... bez komentarza..... Przyjechał, podpytywał dla kogo się tak wystroiłam (spódniczke założyłam) i powiedział, że pewnie później na randkę idę
aż w końcu tak leżymy obok siebie, on na mnie patrzy i pyta 'a tak serio - masz kogoś?' i żebym mu powiedziała, bo i tak sie dowie.. a ja na niego popatrzyłam i pokiwałam głową, że tak.. (mimo, że nie mam nikogo w tej chwili). To tak posmutniał, mina mu się zmieniła z wesołej na przygaszoną i albo mi sie zdawało albo sobie wmawiam albo miał oczy zaszklone... Nie chciał powiedzieć co o tym myśli, powiedział, że to 'jego sprawa co uważa' i 'jego sprawa co z tym zrobi'. Potem zmieniłam wersje na prawdziwą, więc już w ogóle sie zdezorientował.. I ja sie wtedy wkurzyłam = zapytałam co to między nami zmienia czy kogoś mam? Odpowiedział, że nic nie zmienia.