Rozstanie z facetem XXiX - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-30, 16:06   #271
YouStynka88
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXiX

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
No jakby chciał uprawiać seks to nawet to nie było żadnych przeszkód. On po prostu nie chciał, mimo ze miał ochotę na seks (pewne rzeczy widać nawet przez spodnie ).. Nie wiem czy on się z kimś spotyka... Czy we mnie szuka sobie otwartej furtki... hmmm...
Nie o seks mi chodziło, bo przecież jest szansa, że mu zależy.

Ja zostałam potraktowana bez żadnej czułości, rozmowy, tylko krzykiem
YouStynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 16:11   #272
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez YouStynka88 Pokaż wiadomość
Nie o seks mi chodziło, bo przecież jest szansa, że mu zależy.

Ja zostałam potraktowana bez żadnej czułości, rozmowy, tylko krzykiem
Przynajmniej masz sytuację jasną. A u mnie jest takie nie wiadomo co - po raz drugi z resztą Więc chyba mimo wszystko to ja jestem w gorszej sytuacji. Mimo, że nie czekam aż wróci, to pewnie gdzieś tam na samym dnie serca jakaś malutka iskierka nadziei siedzi.
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 16:15   #273
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Przynajmniej masz sytuację jasną. A u mnie jest takie nie wiadomo co - po raz drugi z resztą Więc chyba mimo wszystko to ja jestem w gorszej sytuacji. Mimo, że nie czekam aż wróci, to pewnie gdzieś tam na samym dnie serca jakaś malutka iskierka nadziei siedzi.
Spokojnie, licytować się nie zamierzam.. bo każdy psychicznie przeżywa to na swój sposób. Chodzi mi o to, że u mnie to był szok, jak uderzenie w twarz, brzuch, po łbie jak kto woli.
Stary 2013-12-30, 16:15   #274
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:

Czekam na wiadomość

Wieczorem będę miała więcej czasu i weny na pisanie o takich pierdołach to napiszę
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 16:15   #275
alarunka
Wtajemniczenie

Nadzieja mimo wszystko jest najgorsza, najlepiej pogodzić się z całą sytuacją jak najszybciej, bo im szybciej to zrobimy to o tyle szybciej będzie to za nami.
alarunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 16:19   #276
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alarunka Pokaż wiadomość
Nadzieja mimo wszystko jest najgorsza, najlepiej pogodzić się z całą sytuacją jak najszybciej, bo im szybciej to zrobimy to o tyle szybciej będzie to za nami.
Z mojego punktu widzenia i siedzenia, jest równie ciężko, właśnie to przeżywam. Już kiedyś byłam w zawieszeniu czy się zejdziemy ...bo bardzo chciałam mu wybaczyć.
Teraz będąc w tej sytuacji wcale lepiej się nie czuję ..jakbym miała nie mieć żadnej przyszłości.
Wiem, ze to głupie ..ale wcale nie jest mi prościej o nim zapomnieć
Stary 2013-12-30, 16:21   #277
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
Ja próbuję się godzić, ale nie wiem jak. Czasami jest dobrze, a czasami znowu płaczę. Choć i tak z dnia na dzień jest coraz lepiej. Dzisiaj mija 4 dzień.
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 16:23   #278
alarunka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kdjdfn Pokaż wiadomość
Ja próbuję się godzić, ale nie wiem jak. Czasami jest dobrze, a czasami znowu płaczę. Choć i tak z dnia na dzień jest coraz lepiej. Dzisiaj mija 4 dzień.
U mnie w sumie 3... Pierwsze dwa to istny koszmar. Normalnie funkcjonuję, ale bez tej iskierki w oku. Czasem tak jak Ty płaczę, czasem się uśmiechnę. Ale emocje są bardzo zmienne. Z minuty na minuty jest inaczej. Ciężko.
Stary 2013-12-30, 16:26   #279
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
U mnie identycznie. Niby od 2 tyg się nie widzieliśmy, w wigilię sie wygłupiłam zadzwoniłam to mnie rozłączył dwa razy ...już potem nie zadzwoniłam. Niby odcięcie totalne, zero kontaktu. A jednak ta durna łepetyna moja wraca do wspomnień i wtedy (po np godzinie spokoju) płaczę.
Stary 2013-12-30, 16:44   #280
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie identycznie. Niby od 2 tyg się nie widzieliśmy, w wigilię sie wygłupiłam zadzwoniłam to mnie rozłączył dwa razy ...już potem nie zadzwoniłam. Niby odcięcie totalne, zero kontaktu. A jednak ta durna łepetyna moja wraca do wspomnień i wtedy (po np godzinie spokoju) płaczę.
Zrobiłam sobie listę plusów i minusów i chyba ten obrazek dobrze ilustruje sytuację:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sniezka.jpg (36,8 KB, 33 załadowań)
Stary 2013-12-30, 16:47   #281
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Zrobiłam sobie listę plusów i minusów i chyba ten obrazek dobrze ilustruje sytuację:
hehe super! Rozbawiłaś mnie ..dzięki
Stary 2013-12-30, 16:48   #282
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
U mnie w sumie 3... Pierwsze dwa to istny koszmar. Normalnie funkcjonuję, ale bez tej iskierki w oku. Czasem tak jak Ty płaczę, czasem się uśmiechnę. Ale emocje są bardzo zmienne. Z minuty na minuty jest inaczej. Ciężko.
będzie lepiej macie moje słowo
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 16:50   #283
smutnaja88
Rozeznanie

Mój się dziś odezwał (tak zabijcie mnie że się dałam). Napisał że "nie jest mu lekko", że bierze po sylwestrze wolne i będzie spał i że im sylwester (gdzie mieliśmy isć razem) nie wypalił, więc pewnie skończą na Narodowym... zapytał jak mój kredyt i tyle. A słowem o zabraniu rzeczy nie wspomniał!
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 16:50   #284
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
Mam identycznie i marzę o tym, żeby się to już skończyło!
Stary 2013-12-30, 16:54   #285
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Widzieliśmy się dzisiaj. Przyjechał do mnie po ten tablet, wyszedł bez tableta było miło, rozmawialiśmy, przytulaliśmy się. 2 razy się całowaliśmy. Do niczego nie doszło, próbowałam go podpuścić ale powiedział, że nie chce. Jakoś dziwnie się czuję - spodziewałam się większej euforii na jego widok, ale z drugiej strony jak powiedział, że już jedzie to chciałam, żeby został
W ogóle to było tak, że jak miał do mnie jechać, to mu powiedziałam, żeby mi powiedział jak będzie wychodził na tramwaj (żebym wiedziała czy musze sie szybciej ogarnąć hehe) i zawsze mi tak pisał jak do mnie jechał 'wychodze na tramwaj/autobus'. A dziś mi odpisał 'po co mam ci to napisać?' to mu powiedziałam po co a on na to 'myślałem żebyś tamtego wygoniła " ..... bez komentarza..... Przyjechał, podpytywał dla kogo się tak wystroiłam (spódniczke założyłam) i powiedział, że pewnie później na randkę idę aż w końcu tak leżymy obok siebie, on na mnie patrzy i pyta 'a tak serio - masz kogoś?' i żebym mu powiedziała, bo i tak sie dowie.. a ja na niego popatrzyłam i pokiwałam głową, że tak.. (mimo, że nie mam nikogo w tej chwili). To tak posmutniał, mina mu się zmieniła z wesołej na przygaszoną i albo mi sie zdawało albo sobie wmawiam albo miał oczy zaszklone... Nie chciał powiedzieć co o tym myśli, powiedział, że to 'jego sprawa co uważa' i 'jego sprawa co z tym zrobi'. Potem zmieniłam wersje na prawdziwą, więc już w ogóle sie zdezorientował.. I ja sie wtedy wkurzyłam = zapytałam co to między nami zmienia czy kogoś mam? Odpowiedział, że nic nie zmienia.
Zapytałam go czy by poszedł ze mną do kina po nowym roku, odpowiedział 'nie wiem, pomyślimy o tym, rozważymy to' i za chwile dodał 'po co chcesz ze mną iść do kina skoro masz innego'
Jak wychodził to dał mi buziaka i powiedział 'powodzenia'... A ja mu na to, że sie dziwnie czuję, że wychodzi i tak na prawde nic nie jest jasne.. A on na to, że pogadamy jak sie znowu spotkamy i jak już się namyślę czy się z kimś spotykam czy nie
No i tak wyglądało nasze spotkanie..... Ciekawa jestem co myślicie

Z jednej strony również zazdroszczę jednak jak pomyślę, że taka sytuacja tylko powoduje jeszcze większy mętlik w głowie, to Ci współczuję. Nie wiesz na czym stoisz...
Sama czuję się fatalnie po niejednoznacznych wiadomościach od byłego, robię sobie ogromną nadzieję... Co by dopiero było po takim spotkaniu.
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 16:56   #286
alarunka
Wtajemniczenie

Cytat:
Moim priorytetem jest teraz to, by nie polec w walce o odzew. Dziewczyny w razie czego, to nie odpisywać na życzenia noworoczne? W sumie nie jestem pewna czy się odezwie, ale wolałabym, żeby milczał, zupełnie nie wiem co zrobić, gdy jednak skusi się, żeby mi wysłać życzenia..
Stary 2013-12-30, 17:08   #287
kawa_o
Zadomowienie

jak on Ci wysle życzenia to mu tylko odpisz, dziękuje,wzajemnie.
ja wątpie,ze dostane, nawet na swieta mi nie napisał...a rok temu pamiętam, ze w sylwka dzwonił do swojej eks, a na mnie ma wyj....
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 17:13   #288
Kdjdfn
Zakorzenienie

Ja bym nie odpisywała, bo wiem, że u mnie odpis wiązał by się z nadzieję, że gadka dalej się pociągnie. Poza tym miałabym satysfakcję, że tak jak on nie dzwoni i am w dupie tak i ja. Z tym, że ja nie mam co liczyć na życzenia czy smsa dlatego łatwo mi powiedzieć. :P
Stary 2013-12-30, 17:17   #289
kawa_o
Zadomowienie

jedy, dla mnie to jest okropne, bo on co roku o północy wysyłał tym najbliższym smsy z zyczeniami, a mnie teraz potraktuje jak obcą osobę, jak bym mu cos zrobiła...
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 17:35   #290
MM1234
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny ja już 2 miechy i nadal czuję się i zachowuję jak 1 dnia., mam już najgorsze myśli, nie chce mi się żyć

Sent from my C1605 using Wizaz Forum mobile app
MM1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 17:36   #291
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MM1234 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja już 2 miechy i nadal czuję się i zachowuję jak 1 dnia., mam już najgorsze myśli, nie chce mi się żyć
Eh ...ja się łudzę, że z każdym dniem będzie lepiej, chciałabym tego.
Stary 2013-12-30, 17:41   #292
smutnaja88
Rozeznanie

Hop hop...źle zrobiłam, że z nim gadałam nie?
Stary 2013-12-30, 17:51   #293
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:

Sent from my C1605 using Wizaz Forum mobile app
Współczuję Ci bardzo, to straszne, że aż tak długo czasu się trzyma. Przerażona jestem. A wychodzisz z domu? Może za mało i dlatego tak przeżywasz?

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Znaczy ja się Tobie nie dziwię, że odebrałaś. Też na pewno bym tak zrobiła.
Stary 2013-12-30, 17:53   #294
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Jeżeli miałaś postanowione, że nie będziecie rozmawiać, ze nie utrzymujecie kontaktu, to tak. Ale też bym odebrała

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-30, 17:58   #295
nadi83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Young_Wild_Free Pokaż wiadomość
myślicie, że złożą nam życzenia noworoczne?
Mój na pewno nie tzn. jak jeszcze chciał zostać "fajnymi znajomymi" to pewnie tak (dobry z niego aktor, nie? wszystko na pokaz jaki to on dobry i dojrzały. ) ale skoro wykrzyczał mi "odpier...się, wypierd...mnie z fb, usuń mój numer i zapomnij" a potem "daj mi spokój PROSZĘ" (chory typ - najpierw sam wysyła zaproszenie do fb, zawraca głowę, a jak się wydały wszystkie oszustwa od początku to wyzywa, grozi a potem niby takiego biedaka zgrywa) to chyba o życzeniach nie ma mowy
Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
a znacie jakis sposób zebym mogla sie dowiedziec czy on kogos ma? chcialabym wiedziec wtedy bym łatwiej go znienawidzila
Ja wiedziałam. Po 1 od jego rodziny, po 2 on sam mi wspomniał, po 3 siedzi cały czas na portalu randkowym i szuka. Może popróbuj któregos z tych źródeł (nie iem, jakie masz relacje z jego bliskimi czy jaką on jest osobą)
Cytat:
Spokojnie, licytować się nie zamierzam.. bo każdy psychicznie przeżywa to na swój sposób. Chodzi mi o to, że u mnie to był szok, jak uderzenie w twarz, brzuch, po łbie jak kto woli.
Dokładnie, każdy na swój sposób i każdy tyle, ile mu potrzeba. Czasem taki szok jest lepszy, tylko musi byc bardzo mocny. Mi dopiero sobota pomogła.
Cytat:
Szczerze? Ja chyba do ostatniej chwili zanim wydała się prawda o tym, co robił to miałam nadzieję, ze może jednak się kiedyś opamięta, może wróci, że nie jest zdolny do takich świństw. Ja chyba jestem osobą, która musi dostać porządnego kopa, by się otrząsnąć. Może Ty tez musisz, np. zobaczyć go kimś innym, usłyszec opinię innych na jego temat, jednym słowem przeżyc jakiś szok.

Edytowane przez nadi83
Czas edycji: 2013-12-30 o 18:07
nadi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 17:59   #296
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99
Konto usunięte

kurcze, bylam ogladac mieszkania

jedno super za drogie, a w drugim idealnym ceną jakaś laska mnie ubiegła o dwie godziny i wpłaciła kaucję
a mialam taką nadzieję ze w czwartek, najpozniej w sobotę się wyprowadzę
teraz widzę, ze nie bedzie tak prosto...
a ja nie zaczne od nowa poki sie nie wyprowdze
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-30, 18:05   #297
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nadi83 Pokaż wiadomość
Dokładnie, każdy na swój sposób i każdy tyle, ile mu potrzeba. Czasem taki szok jest lepszy, tylko musi byc bardzo mocny. Mi dopiero soobta pomogła.
.
Niech i mi coś pomoże
Stary 2013-12-30, 18:06   #298
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
Jeżeli miałaś postanowione, że nie będziecie rozmawiać, ze nie utrzymujecie kontaktu, to tak. Ale też bym odebrała

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Miałam postanowione wewnętrznie....ale on powiedział przy rozstaniu żebym nie pozwoliła by kontakt się urwał, że chce go mieć... Nie zaprzeczyłam. Nic nie powiedziałam.

Nie dzwonił-pisał na gmailu.... i odpisałam.
Stary 2013-12-30, 18:16   #299
YouStynka88
Raczkowanie

Dziewczyny, ja teraz dopiero po dwóch tyg poczułam siłę, by usunąć resztę zdjęć moich i eks, które gdzieś tam w różnych folderach miałam zapisane. Teraz już wszystkie usunęłam.
Stary 2013-12-30, 18:26   #300
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Miałam postanowione wewnętrznie....ale on powiedział przy rozstaniu żebym nie pozwoliła by kontakt się urwał, że chce go mieć... Nie zaprzeczyłam. Nic nie powiedziałam.

Nie dzwonił-pisał na gmailu.... i odpisałam.
Więc też bym odpisała... Robię to za każdym razem, gdy były napisze. Nie umiem się powstrzymać.
Choć to nie wpływa na nas dobrze.

Jak się czujesz po tej rozmowie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości