![]() |
#271 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- co do ubiorów - wyhaczyłam rewelacyjny plaszczyk dla Oli, kupię go dziś i Wam pokaże ![]() acha, przeceniony ze 130 na 60 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam Się ..ja już nie śpię, choć moje chopy jeszcze tak... Dziś idziemy do t.z tym albumem, ciekawe czy im przypadnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013, cz. XIV
Cytat:
Deli na pewno było dobrze.
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Oczywiście dla Amelci i Blanusi zdrówka i mnóstwo uśmiechu!!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() która to Twoja posiadłość? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze zadowolisz sie fota ze spaceru? Dziwne byloby, gdyby album sie nie spodobal. Jest super! Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-01-22 o 07:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Neti" macham
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Heja,
Boshhhhhhhhhhh jak biało za oknem, u nas noc taka sobie, chyba zęby jej idą, dziewczyny, ja w nocy nawet nie moge isc spokojnie do wc, bo mala wyczuwa ze mnie nie ma, armagedon normalnie. Glowa mnie boli, w ogóle jakoś mnie wczoraj ta informacja o tej tragedii przygnębiła, nie wyobrażam sobie co ta kobieta czuje i serce mnie boli, na samą myśl, jakby coś sie stało mojej A. albo tztowi. Płakać mi sie chce znowu.
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Charliz czemu nie jeździłaś jak ja jeździłam?
![]() ![]() Nasza noc dzisiaj lepsza,jedynie trzy pobudki,to w porównaniu do tego co było-bajki. Odwiozłam Mała do żłobka,weszła do sali,mówię daj mamie buzi,nastawiła policzek i wycięła-tyle Ją widziałam ![]() Moc urodzinowych buziaków dla Blanki i Amelki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mojej nie zobaczysz...my w głębi..ale możesz do mnie przyjechać! Wogóle to kiedy my zrobimy jakiś zlot mazowieckich czarownic? ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- ....nie rozbij szyby ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-01-22 o 07:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#282 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wpadne kiedyś osobiście przetrzepać ![]() ![]() meneq, jakieś20min czekałam, ale pociąg już stał na peronie, więc nie zmarzłam, bo sobie do niego wsiadłam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mów, taki luksus mialas? Ogrzewany ciapąg??? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zadomowienie
|
a przedwczoraj jakiś młokos ustąpił mi miejsca w pociągu,nie wiem ocb, albo się już sypie ze starości
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
AMELKO, BLANUŚ - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SŁONECZKA
![]() ![]() Przykro mi z powodu śmierci tej dziewczynki ![]() ![]() Elllmi no dopytaj się dla swojego spokoju. Ja go słuchałam żeby nie ściągać do roku absolutnie, kazałam mu wczoraj sprawdzić czy się ściągnie, no to widzisz. Nie mydlił mi oczu czy jest ok, tylko powiedział: "w kąpieli możesz mu delikatnie ściągać, ja do Was po pracy za dwa tygodnie przyjdę i mu to zrobię w znieczuleniu. Przygotujesz kąpiel, chłopak się rozluźni i będziemy działać." Pomijam to że Dawid się kąpać lubi, ale nie wiem, jak zareaguje na obcego dziadka w łazience ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki, ja tylko na szybko, bede wieczorem, tymczasem chwalę się: Bartulino wczoraj po południu ruszyl z kopyta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do wieczora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Konto usunięte
|
Mała, tak mi się przez inny wątek przypomniało - na ręce koniecznie olej kokosowy. On ma stałą konsystencję. Najlepszy byłby arganowy, ale on drogi bardzo, koło stówy.
Śnieg u nas, mąż zawiózł córę do pla sankami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44734992]Mała, tak mi się przez inny wątek przypomniało - na ręce koniecznie olej kokosowy. On ma stałą konsystencję. Najlepszy byłby arganowy, ale on drogi bardzo, koło stówy.
Śnieg u nas, mąż zawiózł córę do pla sankami ![]() Ale Agatka miala fajnie |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Odsuwam zasłony, i co ja pacze - śnieg
![]() Młody - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no, gorzej jak ja wrócę z nią ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie coś znalazłam http://www.mp.pl/wideo01/?id=453&l=1019&u=23217553 przeczytałam o tym wypadku straszne ![]() Sto lat dla dzisiejszym jubilatek Blaneczki i Amelci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013, cz. XIV
[QUOTE=sylwietta1988;44716 176]
aj ten Bartulo - cwaniaczek mały ![]() a z nocnikime u nas tez nie byloby szans, bo u nas podobnie jak u Ciebie Cytat:
koniecznie wstaw fotki z sesji tez bym chciala ale ciekawe jakie to koszta tutaj w de szkoda, ze Bokeh tak daleko mieszka, bo Jej zdjecia sa przepiekne nawijko najlepszego wszystkiego z okazji 5 rocznicy ania u mnie Nati z wszystkiego sie napije z butelki, niekapka, kuubeczka pzez slomke ale z ostawianiem jest tak, ze daje na noc butle, ale czesto jest tak ze uspic trzeba na rekach - masakreos, w nocy jak sie obudzi to rzadko da sie wsadzic w paszcze butle, i daje cycusia zeby nie plakusiala Lady brawo za nocke Bokeh zdjecie piekne Hanula jeszcze piekniejsza a co Ona ma na nozkach kapciusie? gdzie kupiłas? o tek ksiazeczce pisalas http://www.empik.com/ksiega-dzwiekow...1605,ksiazka-p cala najlepszego z okazji 2 rocznicy wlasnie co do zabkow Nati sobie nie daje macie jakis sposob probowalam razem ze mna, ze ja myje i dawalam Jej tez Jej szczoteczke i nic wczesniej to ta nakladka dawla sobie a teraz niczym Tresellko no z 10 kilo wazy ten wozek, po sniegu pojedzie, tylko, ze taka parasolka, to myk do bagaznika szybko rozkladasz a ten co wzielismy to jednak juz ie tak latwo szybko do bagaznika chop siup, no teraz to mieszkamy w domu 4 rodzinnym wiec wozek na dole stoi tylko 4 schodki, ale jakbys kiedys mieszkali tak ze musialabym znosic co do spania z dzieckiem to mys pimy nadal, Nati w srodku lozeczko stoi kolo naszego pytam meza a moze tak Ja do lozeczka, ale tez tak bez przekonania pytalam, a On nie szkoda Ci no szkoda szkoda, tylko boje sie, ze krecimy bata na sibei moze ale moja siostra tez dosyc dlugo spala z mama i pozniej nie miala problemu z tym zeby sama zaczela spac mi sie bardzo podoba tak jak robi Szaja, ze Ona z malutka a maz z Agatka, gdybym miala 2 dziecko co raczej sie nie zanosi boz1 sobie nie radze, to tez tak bym chciala |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#296 | ||||||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Buziaki dla Amleki i Blanki ![]() ![]() ![]() ![]() Moja Głodomora zjadła na śniadanie 30ml mleka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak pędzicie że za nic nie mogę być na bierząco! Myślę sobie, eee spoko dużo nie napisały, ale patrzę, a już nowy wątek
![]() O siusiaka Hope chyba pytała, ja już kilka razy ten wykład co teraz Nancy wkleiła dawałam, i tego się trzymam nie pozwalam Miśkowi tam lekarzon grzebać. Myślę nad pokojem młodego, chciałam jakąś fajną nocną lampkę mu kupić, znalazłam genialne http://www.lampsandco.pl/strona/galeria ale ta cena... I jeszcze takie kuleczki bym chciała http://www.cottonballlights.pl/sfeerbeelden/ Poza tym myślę nad ustawieniem mebli, kupnem jakichś jeszcze mebelków do przechowywania. Nie chcę robić dzidziusiowege pokoiku bo zaraz z tego wyrośnie. Co do szczepień, my się nie rehabilitujemy a ja odraczam. Sama odraczam, przecież nikt nie ma prawa mi na siłę zaszczepić. No boję się i koniec. 100 lat dla jubilatów, tych któym nie zdążyłam złożyć życzeń też! ![]() ![]()
#298 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja biorę napewno. Czekam tylko na sesję roczkową, jak się uda zrobić to taki byłby album roczkowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Słyszałam od koleżanki z innego wątku. Masakara, ja nie moge sobie wogóle wyobrazić jak żyć po takiej tragedii. Buziaki dla solenizantów ![]()
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam na bilansie dwu latka powiedziała ze czas sie nią zająć :/ Byliśmy u chirurga, ściągnełą mu w znieczuleniu ale co z tego jak jego to i tak bolało, potem sikać nie mógł :/ nie pozwala sie dotykać w siusiaka do dziś !!! i ma ą spowrotem :/ Koszmar. Nie wiem - teraz czekam co mi na bilansie znowu lekarka powie. Sa lekarze co wogóle nie każa z tym nic robić czhyba że stan zapalny sie wda a są tacy co każą ściągać. Dwie szkoły a rodzice głupieją. U nas byłby spokój gdyby nie to że ja sama nie dawałam sobie rady go przytrzymać ( bobardzo sie rzuca inie daje dotknąć) i ściągać jednocześnie! Robiliśmy to jak mąż był ale co to jest raz na 4 tygodnie ![]()
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
sarah dzieci maja bardzo wrazliwa buzie i dlatego czesto nie daja sobie umyc zebow. Kiedy ja lub tz myje zeby, to daje Yae szczoteczke do cwiczen a zaraz po tym ja jej myje. Najpierw kladlam jej glowke na swoich kolanach, ale sie bardzo wiercila. Teraz stoi przy mnie i wtedy jej myje. Nawet nam to sprawnie wychodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.