![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MARZEC - pięlegnacja i kolorówka, Minerały, TBS, Lancome, BingoSpa, Bioderma,Bo
Niestety nic dla siebie z wątku nike znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MARZEC - pięlegnacja i kolorówka, Minerały, TBS, Lancome, BingoSpa, Bioderma,Bo
CLARENA - KREM DO BIUSTU Z EFEKTEM PUSH UP
30ml, nowe data: 21.11.2014 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Taka wymiana mi się nie opłaca,dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Rozeznanie
|
Hej powiedz mi jeszcze co to są za wkładki i na ile mniej więcej wyceniasz biustonosz i książkę? Czy biustonosz jest z wkładkami i czy książka jest z tej serii z płytą?
Przesyłam zdjęcie korektora i podkładów.
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-27 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
W takim razie z biustonosza rezygnuję. Co byś chciała za resztę rzeczy?
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- A jeszcze pytałam o wkładki, jakie to są?
![]() |
#277 |
Wtajemniczenie
|
ok, skoro tak bardzo Ci zależy to mogę przygarnąć:
płatki kosmetyczne - dowolna ilość z paczki 4000sztuk, są cienki, przezroczyste, dość szorstkie (ja je delikatnie zwilżam przed użyciem na twarz, świetnie się nadają do zmywania lakieru, bo w związku z tym że są szorstkie, czyli włókna są mocno splecione - nie pozostawiają kłaczków ) TYLKO ZA WISH bibułki matujące nowe, w folii zabezpieczającej, aż 100 sztuk! TYLKO ZA COŚ Z WISH |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Rozeznanie
|
zdjęcie korektora (kolor) przesłałam Ci, clarena fluid kolor naturalny
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- ok, to co ogólnie byś chciała? ja chcę jak pisałam: bibułki matujące CLARENA - KREM DO BIUSTU Z EFEKTEM PUSH UP 30ml, nowe data: 21.11.2014 wkładki higieniczne, nowe, nieotwierane pudełko20szt x2 Suplement diety dla osób z problemami skórnymi oraz przy przetłuszczających się włosach Cera Nova zostało 17 tabletek z książkowego; - "Moje pierwsze słowka" ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Czyli lactacyd i 6 mydeł?
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-27 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
http://https://wizaz.pl/kosmetyki/pr...szczajacy.html
http://https://wizaz.pl/kosmetyki/pr...ght-fluid.html z tym że rzeczy które u mnie wymieniłaś są o wiele wyższej wartości niż to co mogłabym chcieć od Ciebie, więc nie wiem jak sobie wyobrażasz naszą wymianę, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
krem, fluid do naczyniowej i inne z tego zdjęcia to próbki
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
o tym właśnie mówię, wybacz ale waciki są niewiele więcej warte niż koszty przesyłki, za to najwyżej mogłabym wysłać jakieś próbki, podobnie jak Ty nie chcę wymieniać się na rzeczy które mi się nie przydadzą
przepraszam ale nie zauważyłam jednego zera przy ilości wacików, za takie duże waciki jestem w stanie oddać nieco miniproduktów do skóry wrażliwej, kilka miceli, itp, pasuje Ci to? Edytowane przez Farmaceutka77 Czas edycji: 2014-05-27 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
zreflektowałam się i edytowałam posta zanim mnie zacytowałaś, moja toaletka pęka w szwach, na pewno znajdę sporo kojących miniproduktów, nie wszystko mam w wątku i w tym momencie trudno mi jednoznacznie odpowiedzieć, trochę tego mam
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- z Twojej wish na pewno mogę oddać wodę termalną 50 ml z Vichy i takiej samej pojemności z La Roche Posay, 4 małe micele z Vichy, znajdę też jakieś mini żele z Avene i Uriage bez SLS, mini wersje kremów regenerujących, kojących, itp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Avon - krem nadający włosom złote refleksy, kod: HU140710, bez szczoteczki do nakładania kremu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.