![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Martha, zasnelam po 2 ale tez juz nie spie... Lapka nadal pusta...
![]() ![]() Siedze na lozku i patrze na lape czy mysz sie przy niej nie kreci. Tz przed chwila sie przebudzil i pyta co robie. Wiec mu odp ze spie. A on- na siedzaco? ![]() Szczurow tez nie znosze, zadnych gryzoni. Nie wiem jak niektorzy moga cos takiego w domu hodowac. Alea, Ty to ciagle jakies przeboje nerwowe masz ... ![]() Frau Gizela, duzo usmiechu i radosci dla Marii. Z tego co piszesz to byla pyszna, rozowa impreza. Tort pozniej z kompa oblukam. Druga cora- gratki! ![]()
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż i tak chciałabym zobaczyć rozm. większą, a akurat w tamtym sklepie nie było. Ale Bershka też jest u mnie w mieście, więc tam zobaczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tort śliczny ![]()
![]() |
#274 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja akurat gryzonie lubię, miałam w dzieciństwie chomiki i dalej lubię takie zwierzaczki ![]() ja to panicznie boję się os, bąków, pszczół....ale to panicznie.... i nie usnę, jak coś po pokoju lata, cokolwiek...komar, mucha, ćma lub pająk siedzi na ścianie. Muszę wytępić, dopiero pójdę spać ![]() Niedługo po ślubie jakoś, mąż wyniósł się do pokoju, w którym spał kot (wtedy mieliśmy jeszcze kota, a była w jego pokoju stara wersalka) i tam poszedł spać, bo ja jak głupia latałam z kapciem po naszej sypialni ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
jak "złapiesz" jakąś pochwal się fotą, uwielbiam takie zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() Tyle pozytywnych opinii, że chyba po nią pójdę ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
ale tej nocy już zostawiłam otwarte okno i nawet spałam ![]() ale są noce, że też mam problemy i się wiercę... ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja na początku ciąży w pracy miałam spory stres, wiele dni przepłakałam w domu. Ominął mnie awans, na który od dawna czekałam, a który mi się należał. A u nas mała ekipa i jedna koleżanka odchodziła, więc wreszcie mogłam wskoczyć na jej miejsce....no ale zaszłam w ciąże, więc "nie mogli" mnie wziąć pod uwagę... i zatrudnili nową osobę, z której wiem, że nie są póki co zadowoleni... ale stres mnie strasznie zjadł i czułam, że się to odbija mocno na ciąży, dlatego nie mogłam dłużej tam zostać... ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-07-08 o 08:05 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
Gratuluję wizyt ![]() Chyba tylko Justana nie wie kogo nosi? Ja idę w piątek do lekarza. Aleaa, niestety 3 piętro przed niczym nie chroni, u mojej cioci był szczur w łazience, one potrafią kanalizacją się przemieścić w górę, mój kuzyn miał na drugim piętrze lokatora. Ja kiedyś się budzę rano, bo słyszę chrobotanie za łóżkiem, zaglądam taka zaspana, bez okularów, coś czarnego w kącie, jakaś kulka. Pomyślałam, że to skarpetki zwinięte spadły, ale to coś zaczęło się ruszać, narobiłam rabanu, obudziłam TŻa, on zajrzał i mówi, że to ptaszek, jeżyk, musiał wpaść przez okno. Złapał go delikatnie i wypuścił. Potem kilka razy zdarzyło się, że ptak wpadł do domu, bo na ostatnim czwartym piętrze mieszkamy ![]()
#276 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez jeszcze nie znam plci
![]() Ja mieszkam tez na ostatnim pietrze i kuedys golebie przez otwarty balkon wparowaly do mieszkania i wcale sie nas nie baly ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak rano wstałam, siedziała już na firance, na szczęście od strony okna...dwie godziny z nią walczyłam...tzn. siedziałam na łóżku i płakałam, bo nie wiedziałam co mam z tym zrobić....w końcu zużyłam cały dezodorant, psikał na firankę w miejscu w którym siedziała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() fota burzowa złapana w zeszłym roku ![]() Dziewczyny czy Wasze obciążenia glukozą są faktycznie w tych zalecanych tygodniach pomiędzy 24 - 28?? Bo ja zaczynam dziś 21 tydzień a mam zrobić teraz, nie za szybko??
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
To prawda co Indra pisze. Moja mama pracuje w spółdzielni mieszkaniowej i opowiadala jak kiedyś z rana dzwoniła do nich kobieta z inf.ze w muszli ma szczura. Wstała w nocy do toalety a tam niespodzianka. Dlatego ważne jest żeby nie wyrzucać resztek pokarmu do toalety bo to je zwabia i zawsze mieć klape zamknięta w razie czego
![]()
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam zrobić od 24 tc. Tylko właśnie jak to patrzeć od 23t1d czy od 24t1d ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
Justana, ja miałam wczesniej robione bo jakoś w 20 TC.
Super ujęcia, lubię burze ![]()
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja byłam ostatni raz na koniec maja nawet nie próbowałyśmy kombinować z płcią dlatego jeszcze nie wiem;p widzę też, że spora nas część mieszka w bloku i to na wysokich pięterkach:P ja też 3:P hihi a juz myślałam, że jestem sama ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie mój mąż z kolei dzielniejszy ![]() śmiałam się, że jestem "Żaneta, postrach wampirów" Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-07-08 o 08:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam sie z rana. Wczoraj przeszla lekka burza a dzis znowu cieplo. Jutro rano wizyta u gin a wieczorem endokrynolog. I w piatek polowkowe prywatnie ![]()
![]() |
#286 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki ![]() tak, zdjęcia robię lustrzanką, ogólnie trochę się bawię w fotografię ale nie będę się chwalić;p hihihi Cytat:
![]() dzięki za miłe słowo, ja tez lubię burzę zwłaszacza jak siedzę bezpiecznie w domku ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chwalić się czasem warto ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
Alekaz, my kiedyś z TŻ mieliśmy szczurki, były kochane, potem dostaliśmy ptasznika, też zdechł ze starości, ale zachodu z nim było sporo, a nawet dotknąć nie było można, siedział w terrarium i jak był najedzony, to całymi dniami się nie ruszał
Ja już odliczam dni do zwolnienia, bo w te upały podróż pociągiem albo busem to dla mnie męka, brzuch twardnieje co chwilę, potem tempem żółwia idę. Muszę wykończyć swoje sprawy i przekazać obowiązki ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Ja będę robić glukozę po skończonym 23 tygodniu, czyli może w przyszłym, w poniedziałek mam wizytę u mojej gin, to powiedziała, ze mi zleci.
#289 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kurde zamiast spac i korzystac to potem wiadomo jak bedzie Cytat:
![]() Frau Gizela super ze impreza udana , a corka sie cieszy ze bedzie miala siostrzyczke? bo moja mowi do brzuszka Domisia i caluje, puka, mowi ze wszystko jej odda ![]() Dzisiaj przychodzi do mnie koleznka ta co ma tp .na 15.11 -posiedzimy u mnie a potem na pizze jedziemy ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
Dotarłam do tego klubu w końcu..
![]() I zmykam sprzątać... ![]()
#292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() napisałam Ci wiadomość prywatną ![]()
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
Miałam okropną noc
![]() ![]() ![]() ![]() Frau Gizela - tort supcio !! ![]() Ja mam połówkowe jutro na 14 i już się stresuje a z drugiej strony nie mogę się doczekać ![]() ![]()
![]() |
#294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() pójdę w przyszłym tygodniu i zrobię... i glukozę też muszę sobie sama kupić... Dzięki za wiadomość, widziałam, odpisałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Wtajemniczenie
|
Ja w nocy wstaję siku z dwa razy i potem o 5.30, najgorzej jak wychodzę z pracy, bo zanim dotrę do domu to znów mi się chce i ledwie doniosę.
Mój syn ostatnio udzielił mi reprymendy, bo piłam wodę gazowaną. On przecież wie, że dzidziuś je i pije to co ja, a małe dzieci nie mogą gazowanego. Uciekaliśmy też przed deszczem i powiedziałam, że nie mogę biec, to syn stwierdził, ze dzidziuś może się przestraszyć jak go będę tak podrzucać i lepiej, zebym zwolniła ![]()
#296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my w zeszłym tygodniu byliśmy na pizzy, takiej gigant (50 cm), bo była promocja 20 zł ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- ja na razie zmykam, znów jest jakoś duszno... muszę coś poogarniać w domu, a na 18.00 mamy szkołę rodzenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem, jak to z ta glukoza, fakt, ze tez mam zalecenie miedzy 24 a 28 tc??? i tak zrobie, ale czemu wlasnie wtedy? nie mam pojęcia. może wtedy inaczej przetwarzamy cukier w organizmie? bzudry pisze :P Cytat:
![]()
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 ![]() Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2014-07-08 o 10:11 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Justana, ja tez nie znam jeszcze plci. Mam nadzieje ze w czwartek na polowkowym sie dowiem
![]() Czekoladko, wlasnie mieszkanie mamy otwarte. Tz w nocy probowal ja w butelke zlapac. Lazila ale do lapki i butelki nie podeszla ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
#299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Justana- piękne zdjęcia ! Ide robić zapiekanki... nie mam weny na jakiś wymyślny obiad...
![]() |
#300 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mysz a jaka sprytna:P trzeba ją przechytrzyć jakoś;p Cytat:
![]() ![]() synek dba o przyszłe rodzeństwo widzę ![]() ![]() okropnie dziś duszno, wentylator w pracy nie ogarnia;/[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Keithlyn dzięki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.