![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: stosunek w 6 dniu cyklu!Jest sie czego bać?
Nawet jak ci się teraz fuksnie, to prędzej czy później w ciąży będziesz. Jest XXI wiek. Antykoncepcja jest powszechnie dostępna, tak mi się przynajmniej wydawało.
#272 |
Raczkowanie
|
w sumie to ja nie mialam na mysli tych dni przed okresem, bo wiem ze w ciaze tak latwo sie nie zachodzi, fakt, ze to zalezy od organizmu,zawsze jest jakas szansa ale w dniach przed okresem raczej ponoc nikla, dlatego zczegolnie sie pytam o ten stosunek w 7 dniu cyklu... czyli test mam zrobic za ok 10 dni tak? tylko wlasnie nie wiem czy jest sens czy go robic, bo ponoc te dni zaraz po okresie tez sa nieplodne...
tak, licze od 1 dnia miesiaczki ![]() wiem, ze nikt nie moze stwierdzic, czy jestem czy nie, bo to nienmozliwe i nie wymagam tego od was ![]() jesli chodzi o wpadke, to nie bedzie to az taka katastrofa,ale wolalabym jeszcze poczekac... i jeszcze jedno pytanie - zazywam kwas foliowy od ponad miesiaca (mam anemie ![]() chcialabym, zebyscie mi doradzily, czy jest sens sie martwic i na ile procent moglo dojsc do zaplodnienia, czy uwazacie ze raczej jest taka mozliwosc... przepraszam, ze sie tak dopytuje ale musze sie kogos doradzic a tu myle ze sa osoby ktore mi pomoga ![]() ![]() dziekuje et-ka i primavera za odpowiedzi ![]() ale czekam na wiecej.... ![]() jesli zrobie test za 10 dni to sie odezwe jaki wynik... pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
margitta wiem ze jest ogolnodostepna... i tu jest moja glupota... wybacz :-( ale stało się i teraz prosze was o rade... mam nadzieje ze mnie nie zawiedziecie... pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Przyczajenie
|
Co ja ma zrobić???Prosze pomóżcie!!!
Mam wielki problem ponieważ jakieś 3 tygodnie temu Kochałam się ze swoim ch opakiem i nie wiem czy miałam wtedy dni płodne czy nie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co ja ma zrobić???Prosze pomóżcie!!!
oczywiscie ze powinnas isc do ginekologa. i pomyslec o antykoncepcji zeby potem nie panikowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Jedyne co można ci poradzić,to żebyś zrobiła test i poszła do ginekologa.Skąd niby mamy wiedzieć kiedy miałaś dni płodne,skoro nawet ty tego nie wiesz
![]()
#277 |
Zadomowienie
|
uspokuj sie.
zrob jeszcze jeden test i od razu w poniedzialek idz do ginekologa... jedynie u niego bedziesz miala pewnosc czy jestes czy nie... pamietaj o zabraniu kalendarzyka |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
plemniczki moga przeżyć w drogach rodnych kilka dni więc resztę dopowiedz sobie sama.7+4=11 szklanej kuli nie mam ale uważam że szanse są duże
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
najlepiej zrób test aby przestać się denerwować
asia26 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
Jeżeli miesiączka nie wystapiła a test jest negatywny idź do lekarza on na pewno zleci Ci badania ,które jednoznacznie wykluczą lub potwierdzą ciąże
asia26 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
Spokojnie.Mozliwe ze jeszcze dostaniesz okres.Ale dla wlasnej pewnposci zrob test.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na pocieszenie odam, że wcale nie tak łatwo "zaciążyć" i może się wam uda, ale lepiej na przyszłosć pomyślcie o jakimś zabezpieczeniu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Przyczajenie
|
czy mogę byc zaniepokojona???
cześć wam wszystkim mam problem!! na poczatku napisze ze mam 26 dniowy cykl!! współżyłam ze swoim chłoapkiem w 12,16,20,23,24 i 25 dniu cyklu bez zadnego zabezpieczenia!!! chciałabym sie dowiedziec jakie ejst prawdopodobieństwo zajścia w ciąże!! okres powinnam dostać 16 marca a do dnia dzisiejszego ani sladu po nim!! prosze o szybka odpowiedz!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy mogę byc zaniepokojona???
Pewnie Cię to nie pocieszy, ale prawdopodobieństwo jest bardzo duże... Połowa cyklu to dni płodne, a Ty się nie zabezpieczyłaś, więc najlepiej zrób test. Ale brak miesiączki jeszcze o niczym nie przesądza, być może to tylko wynik stresu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Przyczajenie
|
tlyko ze ja w ogole sie nie stresuje!!! jesli zaszłam w ciaze to teraz bede mamusia bo decydujac sie na wspolzycie bez zabezpieczenia decydowalam sie tez na macierzynstwo!!1
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
![]() Boże a skąd my mamy wiedzieć czy jesteś w ciazy
![]() ![]() MAM TAKIE PYTANKO OD SIEBIE... CZY KTOS WOGOLE CZYTA TU REGULAMIN??? PISZE TAM WYRAŹNIE ŻE NIKT TU CIĄŻY NIE ZDIAGNOZUJE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Tytuł wątku: "czy mogę byc zaniepokojona???" To się niepokoisz czy nie?
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
JESTEŚ W CIĄŻY... MONITOR MI SKACZE A TO JEST ZNAK...
A tak poważnie... Cholerka skad my to mamy wiedzieć??? Od stwierdzania ciąży jest ginekolog :| |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Jak się nie stresujesz - to wszystko jest ok,bo naprawdę mogłaś zajść w ciążę.A widzę,że będziesz bardzo beztroską mamusią.
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
dziekuję Wam za odpowiedzi i szczerze mowiac po tych wypowiedziach zaczynam sie coraz bardziej bac
![]() A to ze pobolewa mnie teraz dol brzucha przewaznie po lewej stronie ma jakies znaczenie? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
![]()
Pobolewający brzuch po lewej stronie to też objaw ciąży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
KASIEŃKA
![]() ![]() a tak na serio to ja nie prosze o stwierdzenie ciąży tylko o RADY i moze lekkie wsparcie... i podtrzymuje pytanie z pobolewaniem brzucha.... pozdrawiam... |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Wątek zostaje przesunięty na Ginekologię.
![]() Lexie masz prezencik. ![]() ![]()
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
![]()
Nie smieje się
![]() ![]() P.S Nie tylko te z lewej strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rób test i już. Podziel się wynikiem ![]()
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za 10 dni? Chcesz się wykończyć? Rób test najlepiej jutro. A ten dół brzucha to nie jest znowu ten jajnik? Może zapalenie wróciło? Proponuje iśc jednak do lekarza.
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
![]()
Twoja wypowiedz mnie doslownie wbila w fotel..
![]() wspolzylas 6 (!) razy bez zabezpieczenia i sie pytasz czy moglas zajsc w ciaze..dobrze wiesz czym to grozi! dla mnie to nie do pomyslenia zeby sie nie zabezpieczyc przynajmniej gumka..rozumiem zdazylo sie raz- chwila zapomnienia ale potem sa obawy i watpliwosci ale Ty to robilas kilka razy...to co wtedy nie myslalas co robisz? dziwne to dla mnie dosc.. nie bede komentowala odp. TAK mozesz byc ZANIEPOKOJONA pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Rozeznanie
|
![]() Rany Boskie... Przeglądam właśnie forum i wiecie co? Jestem na pierwszej stronie... I to jest chyba z 4 wątek pt. "Czy ja jestem w ciązy?", "Czy ja na prawde mogę być w ciąży?", "Czy mogę być zaniepokojona?", "Ratunku!!! Pomocy!!! Czy ja jestem w ciąży?"... Dziewczyny do cholerki tu nikt nie zrobi Wam testów ciążowych ani nie zajzy w głąb Waszego ciała!!! Prosze Was w swoim imieniu i innych wizażanek: PRZESTAŃCIE!!! Niektórzy tu szukają jakiś informacji, ale ich nie znajdują... Dlaczego? Bo jeśli ciągle trafiają na wątki w których znajdują się prośby o diagnoze ciązy. Istnieje ktoś taki jak GINEKOLOG od takich "spraw".
P.S. Tak jesteś w ciąży, będziesz mieć trojaczki... 1 płód to chłopiec- murzyn, 2 płód to dziewczynka- azjatka, a 3 płód to chłopiec- jest biały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.