![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chwilowa utrata rozumku??? :)))
Moj tata kiedyśodwiozł mnie do szkoly - zimą! w piżamie pod kurtką i kapciach bo tak długo spał i ciągle się spózniałam przez niego że tym razem chciał mi udowodnić że się nie spóżnimy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Włożyłam kiedyś palec do gotującej się wody, żeby sprawdzić czy już jest gorąca...była
![]() Za czasów gimnazjum zdarzyło mi się iść do szkoły bez plecaka ![]() Raz zamiast odświeżaczem do ust psiknęłam sobie mini dezodorantem, który stał obok i miał podobne opakowanie ![]() ![]() Czasem zamiast do kosza na brudne ubrania wyrzucam do kosza na śmieci ![]()
![]() |
#274 |
Wtajemniczenie
|
dobre historie, ja oczywiscie tez mam mnóstwo takich
![]() zapominanie: co ja takiego miałam zrobić/zabrać/sprawdzić ![]() ![]() chleb w lodówce, sól w cukierniczce, łyżeczki w kuble itp. to są sprawy na porządku dziennym ![]() ostatnio włosy umyłam żelem pod prysznic, a siebie umyłam odżywką do włosów (wszystkie butelki prawie identyczne) ![]() albo notorycznie ślepne ![]() ![]() teraz w zimie, w pracy zmieniam buty na lżejsze pólbuty, żeby nie siedzieć 8 godzin w zimowych kozakach... no i oczywiście pare razy wyszłam z pracy w tych półbutach ![]() a najlepsza ostatnio była moja mama, przebiła wszystko ![]() wychodzimy rano do pracy, mama już ubrana w płaszczu, w butach, z torebką w ręce i widze że czegoś zacięcie szuka, mówię do niej, ze kluczyki ja mam i czego szuka. Ona na to że rękawiczek... A rękawiczki miała założone na ręce ![]() ![]() tak ją to szukanie pochłoneło że nie raczyła zauważyć że rękawiczki juz ubrała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Czasem mam wrażenie że z chwilowej utraty cierpię na permanentną utratę rozumku
![]() Takie historie zdarzaja mi się notorycznie nawet nie sposób wszystko zapamiętać ale z tych najbardziej idiotycznych: - miałam kamień w czajniku więc wlałam ocet i zupełnie o tym zapomniałam. Po pewnym czasie postanowiłam zrobić sobie kawę, no i zrobiłam i kapnęłam się (dopiero jak mi się mleczko zwarzyło w kubku )że coś jest nie tak, przeczuwam że gdybym nie spojrzała zdarzyłabym zamoczyć usta w tym świństwie. - łazienka nasza ma tak dziwny układ że jest kibel, kosz na brudne ciuchy i kabina w jednym ciągu. Kiedyś będąc bardzo zmęczoną zaczęłam sie przebierać i bielizne wrzuciłam do kibla zamiast do kosza na brudy ![]() - mycie głowy płynem do higieny intymenj to już klasyka wiecznie łapie nie ten pojemnik i nie patrze co pisze tylko na łeb wylewam ![]() - wyszłam z psami na spacerek w piżamie i kapnęłam się w połowie drogi (cały dzień wtedy siedziałam w piżamie i zupelnie o tym zapomniałam) Na szczęście był wieczór ![]() - na parkingu rozmawiałam przez tel, rozmowa się skończyła wsiadłam do auta i pojechałam. Na skrzyzowaniu ludzie pokazali mi że wioze komórkę na dachu (odłożyłam ja tam w czasie otwierania auta i zapomniałam) Aż cud że nie zgubiłam jej ![]() - często zdarza mi się tekst typu -"kurcze kochanie, znowu zapodziałam okulary..... gdzie ja je odłozyłam" Okazuje się że mam je na nosie! - czasem jak jestem umówiona i bardzo się śpieszę aby się nie spóźnić zdarza mi się nie pomalowac do końca- ostatnio w aucie zobaczyłam że mam pomalowane jedno oko ![]() - odkładanie do lodówki- płynu do naczyń, mąki, cukru- często mi się zdarza. Ale chyba nigdy nie przebiję mojej ŚP babci, która do kościoła na niedzielna mszę wybrała się- elegancko ubrana, owszem, ale zapomniała spódnice włozyć i w bladorózowej halce paradowała. ![]()
![]() |
#276 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja kiedys szukałam pilota. Szukam szukam szukam.... Nawet do lodówki zajrzałam. Okazało sie ze miałam go w ręce -.-' Edytowane przez 201701090933 Czas edycji: 2017-01-08 o 13:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
moja siostra była dobra ostatnio...podczas sprzatania mieszkania stwierdziła,że się zważy i moło sie nie załamała widząc na której liczbie zatrzymała sie wskazówka.
![]() ![]() ![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() nioslam dwie herbaty,jedna dla siebie,druga dla siostry,a że brak mi bylo trzeciej reki to kanapke z serem wlożyłam do paszczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, jedni lubia plasterek cytryny w herbacie, a inni żółty ser... ![]()
![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
lekarstwo na zły humor
![]() ![]() Edytowane przez nothing_matter Czas edycji: 2008-10-03 o 00:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się coś z czasów gdy pracowałam w supermarkecie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
pobilas wszystkich!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
jeden gest - a już orkanów pochód, jeden krok - a otoś tylko jest w każdy czas - duch czekający w prochu. Edytowane przez kleo14 Czas edycji: 2008-10-03 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zadomowienie
|
Śpiewam przez sen
![]() ![]() Takie rzeczy jak nóż w lodówce, brudne rzeczy do zwyczajnego kosza też mi się zdarzają, ale szybciorem dochodzi do mnie co tak naprawdę chcę zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Ale się uśmiałam
![]() Gdy byłam mała, mama wysłała mnie po papier toaletowy. Zanim doszłam do stoiska, gdzie miałam kupić ów papier, to wyleciało mi z głowy jaki on ma być. Stanełam przed panem i ostatniej chwili ugryzłam się w język, bo ledwo co nie powiedziałm, że chcę papier dupny. Odwróciłam się na pięcie i poszłam zażenowana do domu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
odświerzam, bo fajny wątek
![]() ja inteligentnie umyłam ostatnio włosy płynem do higieny intymnej ![]() ![]() ![]() jak byłam młodsza to w wakacje na pole w kapciach wyszłam ![]() ostatnio też w wakacje na kolonii byłyśmy z koleżankami na placu zabaw. Wszystko fajnie i w ogóle i podchodzi jakiś facet z moją pomadką, która mi musiała wypaść. A ja do niego "Przepraszam " ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() inna sytuacja. zawsze nastawiam sobie alarm w telefonie na rano, zeby wstac do szkoly. mam wybrany dzwonek i jak go slysze to automatycznie sie podnosze i wiem ze musze wstac. ale ostatnio ktos mi ten dzwonek zmienil, a ja o tym nie wiedzialam. tak wiec gdy uslyszalam nienzjaomy trejkot, na polprzytomna 'odebralam' (w rzeczywistosci wylaczylam budzik) telefon mowiac "halo?" ale nikt sie nie odezwal wiec poszlam spac . obudzilam sie kilka godzin pozniej myslac ze telefon mi sie popsul i budzik nie zadzwonil. najlepsze,ze skaplam sie nastepnego dnia po takiej samej sytuacji, tlyko tym razem obudzila mnie mama ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Wtajemniczenie
|
a no
![]() ogolnie duzo mam takich sytuacji. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
ja kiedyś jak miałam nową komórkę, to idę do sklepu i nagle słyszę znajomą muzyczkę... myślę sobie, że w sklepie gra radio.. po chwili zorientowałam się ,że to mój dzwonek ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj: rozmawiam z koleżanką przez telefon juz jakieś 20 minut i przy okazji ubieram się, żeby wyjść z psem. telefon trzymam ramieniem, wiążę glany...
I nagle błysk: nie wyjdę bez telefonu! Szukam, szukam, cały czas rozmawiając i do koleżanki z wyrzutem:"Olka, ja w domu telefon zgubiłam, no!" - i zrozumiałam po śmiechu koleżanki^^ mam go przy uchu ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Ja często tracę rozumek i wrzucam ciuchy zamiast do pralki , to do śmietnika w kuchni
a Naczynia zamiast do zlewu- to do pralki ![]() wystarczy, że się zamyśle i bach... utrata rozumku gotowa ![]() aaa i czasem wychodzę w kapciach z domu jak juz cała ubrana jestem <plaszcz,szalik,czapka> ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2008-12-21 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Położyłam się dzisiaj koło 2 w nocy, przed chwilą idę zrobić sobie śniadanko, sięgam po mleko a tam... pilot od telewizora o.O Ten wątek źle na mnie działa!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Kilka wpadek:
Jakiś czas temu zgubiłam swój własny samochód. Dzieci miałam chore przez parę dni, i jakoś nie zdrowiały więc ubrałam towarzystwo obsmarkane i wyłazimy przed dom a tu... samochodu nie ma. ![]() Ale tak coś go tknęło (lata życia z osobą bez głowy powodują że TZ czujny jest ![]() No i wysądował. ![]() I tam tez go po 3 dobach znalazłam ![]() Mam kilka torebek, notorycznie wychodzę z domu z pustą torebką wypchaną dla zachowania formy kłębem gazet. A dokumenty, pieniądze itp zostają w domu w innej torebce. A potem zdziwka, jak przy kasie tona jedzenia już skasowana a ja z torebki zamiast portfela wyciągam kłab gazet. Notorycznie wychodzę ze sklepów z koszykiem, ale raz doszłam z nim aż do domu, tak się wściekłam że muszę się wracać żeby go oddać, ze przyleciałam z powrotem do sklepu i opierniczyłąm ochroniarza, ze ja z koszykiem wychodzę a on mi nic nie mówi i musiałam się _przez niego_ z domu wracać. ![]() Konno jezdzę. Jak się założy siodło na konia, to trzeba je przypiąc do konia popręgiem. Kiedyś zapomniałam, nie wiem jak, to włąściwie niemożliwe ale jednak - wyszykowałam się, podprowadziłam konia pod ławeczkę do wsiadania, jakimś cudem wsiadłam w to nie przypięte siodło i parę metrów dalej zleciałam razem z siodłem, czaprakiem, podkładką. Jak już się z tych szmat wygrzebałam ![]() Mój zawód, wiąże się z tym, ze zdarza mi się jeżdzić po firmach i tam coś tam musze poustalać z jakimś prezesem czy innym naczelnym. Normalne jest ze czymś tam zawsze mnie częstują, jakaś grzecznościowa kawka. Więc kiedyś, z przyzwyczajenia że zawsze czymś mnie poją, jak tylko przysiadłam przy biórku prezesa, to cap za jego kawę i wypiłam. Facet tak: ![]() Miałma kiedyś kurtkę z masą kieszeni tak pojemnych, ze już torebki nie nosiłam tylko wszystko w tych kieszeniach. W jednej nosiłam podpaskę na wszelki wypadek. i kiedyś przy kasie zamiast portfela wycągnęłam tą podpaskę i nie mogąc załapać co to, zaczęłam ją rozwijać w poszukiweaniu pieniędzy. Niestety mogę tak bez końca, herbata w lodówce, mięso w szafce na buty, koty notorycznie zamknięte na balkonie, woda wlewana do puszki z kawą zamiast do ekspresu itd, itd. Głowę mam po prostu do ozdoby li i jedynie.
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#298 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
haha nieźle się uśmiałam
![]() to u mnie z 'ciekawszych' to jeszcze jak byłam mała to miałam taki swój ulubiony zielony wózeczek dla lalki, i mama poprosila mnie żebym kupiła w osiedlowym sklepie pomidory, dała mi z 10 zł i powiedziała że za wszystko. No to ja szczesliwa, wzięłam wózeczek, poszlam do sklepu i wrocilam z całym wozkiem... JAJEK ![]() Niezłą ze mnie mieli polewkę w domu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.