|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz. VII
Cytat:
![]() ![]() Bardzo liczę, że następna kampania na everydayme albo trnd będzie dotyczyć właśnie jakichś elektronicznych urządzonek. Btw, ile macie gwiazdek na projekcie Aussie? Ja się trochę zirytowałam, bo napisałam naprawdę długi raport, dostałam 6 punktów :/ Ile punktów dostaje się za zdjęcia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
A mnie się marzy do wygrania w 2015 jakaś kasiorka
![]() Aaa, no i jaikś czytnik ebooków ![]()
#273 |
Zadomowienie
|
Btw, ile macie gwiazdek na projekcie Aussie? Ja się trochę zirytowałam, bo napisałam naprawdę długi raport, dostałam 6 punktów :/ Ile punktów dostaje się za zdjęcia?[/QUOTE]
Ja za raporty średnio dostaję 5pkt. ale nie piszę bardzo długich. Kiedyś napisałam dość długi i dostałam 3 gwiazdki więc teraz się już nie produkuję aż tak. Krótka relacja i tyle. Któraś z dziewczyn pisała wcześniej,że dostała 8pkt.Co do zdjęć to nie wiem, dodałam chyba jedno i przesłałam wpis na blogu i tyle, no chyba, że fotorelacje są obowiązkowe to będę musiała nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chciala nowy depilator, ale przestalam sie łudzic ze wygram. Przydalby sie tez tv
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Mi się marzy lokownica z Babyliss, niestety wygrać się nie udało
![]() I jeszcze voucher na wycieczkę jak 4 lata temu, ale to raczej niemożliwe aby drugi raz takie cuś się udało wygrać, tablet też by się przydał bo mój już wysłużony ![]() No i jakaś kaska ![]() Edytowane przez madziaas Czas edycji: 2015-01-05 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Dostałam już punkty z akcji Develey "Wygrywanie przez odkrywanie" i zamówiłam nóż
![]()
#277 |
Konto usunięte
|
http://najlepszeodwedla.wedel.pl/produkty/
tableecie, nadciągam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
kiedy są testy z biedronce ?
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | ||
Ania
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kasiorkę to chyba najprędzej w tych jakichś radiowych konkursach. Mój kolega nie tak dawno wygrał 2 tysiaczki w ten sposób. Edytowane przez a*a*a* Czas edycji: 2015-01-05 o 20:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() -depilator Philips -torba Wittchen -biżuteria Apart (kolczyki+wisiorek) -kosmetyki Ziaja, Golden Rose -2x voucher na pizze do Pizza Hut -bon do Tesco 100 zł -bon do Zalando 200 zł Do testów na wizażu jakoś nigdy nie mam szczęścia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
Ogólnie jestem bardzo zadowolona - nie podrażnienia dziąseł, dobrze myje, ma długą cienką główkę. Mam tylko zastrzeżenia do baterii. Na początku trzyma miesiąc a po 2-3 miesiącach używania trzeba ją co chwilę ładować albo trzymać cały czas na ładowarce.
Edytowane przez Sloneczna panna Czas edycji: 2015-01-05 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Konto usunięte
|
Wszystkie wygrane w 2014 roku które pamiętam
zestaw dove odżywka garnier podkład rimmel 3 tusze Rimmel herbaty- biedra mydła- biedra bon 50zł na kosmetyki szczoteczka elektryczna oral B filtr p20 zestaw kosmetyków w rozdania blogowego- z 10 pełnych produktów i kilka próbek zestaw biżuterii- kolczyki i wisiorek zestaw Joko- puder, pomadka i 2 razy cienie + kolczyki by dziubeka płyn micelarny Bandi 7 błyszyków Essence balsam Playboy perfumy CK ( do tej pory nie dotarły ale wygrałam ![]() płyty z muzyką 2 sztuki olejek L'oreal 100ml wódki żytnia LMP -żel i mleczko kapsułki Vizir plaster Compeed system antywirusowy do kompa podpaski always- 2 paczki z Wizażu Do tego doszły 2 próbki Yodeyma, bulionetki, i wszystkie próbki z Everydayme. |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
wszystkie podsumowujecie 2014 rok. To i ja podsumuje swoje wygrane:
- bepanthen - nic -nic -nic - nic, nic nic ![]() ![]() 2015 bedzie lepszy ! ![]() ![]()
![]() |
#286 | |
Ekspert ds. fantastyki
|
Cytat:
Lepiej niż u mnie! Obłowiłaś się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Ania
|
Cytat:
![]() [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4961296 8]Wszystkie wygrane w 2014 roku które pamiętam zestaw dove odżywka garnier podkład rimmel 3 tusze Rimmel herbaty- biedra mydła- biedra bon 50zł na kosmetyki szczoteczka elektryczna oral B filtr p20 zestaw kosmetyków w rozdania blogowego- z 10 pełnych produktów i kilka próbek zestaw biżuterii- kolczyki i wisiorek zestaw Joko- puder, pomadka i 2 razy cienie + kolczyki by dziubeka płyn micelarny Bandi 7 błyszyków Essence balsam Playboy perfumy CK ( do tej pory nie dotarły ale wygrałam ![]() płyty z muzyką 2 sztuki olejek L'oreal 100ml wódki żytnia LMP -żel i mleczko kapsułki Vizir plaster Compeed system antywirusowy do kompa podpaski always- 2 paczki z Wizażu Do tego doszły 2 próbki Yodeyma, bulionetki, i wszystkie próbki z Everydayme.[/QUOTE] Wódka! Przypomoniałaś mi o niej! Gdzie moja wódka!? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Konto usunięte
|
Na ofe minin są wyniki perfekcyjnej skóry...Czegoś tu nie rozumiem,pisze o 3 tys ekspertek a do testów załapało się 100...Rzecz jasna,mnie nie ma na tej liście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=angelikaw;49613387]Dziekuję za info. Też odebrałam nóż. Pierwszy gift w tym roku
![]() A ja ciągle czekam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Może to nieco zabawne, lecz ja zapisuję co i gdzie. Czasami jest tak, że coś nie dochodzi, wówczas wiem, gdzie daną rzecz wygrałam i gdzie się upomnieć - choć rzadko się zdarza, aby coś dłuższy czas nie dochodziło. |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;49615693]Na ofe minin są wyniki perfekcyjnej skóry...Czegoś tu nie rozumiem,pisze o 3 tys ekspertek a do testów załapało się 100...Rzecz jasna,mnie nie ma na tej liście
![]() Ze mną podobnie, może to są te osoby zakwalifikowane, które zgłaszały się bez osoby towarzyszącej? |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;49615693]Na ofe minin są wyniki perfekcyjnej skóry...Czegoś tu nie rozumiem,pisze o 3 tys ekspertek a do testów załapało się 100...Rzecz jasna,mnie nie ma na tej liście
![]() ![]() Cytat:
![]() mnie oczywiście też nie ma na tej liście. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
![]() Może ktoś podać link do wyników? Chyba ślepa jestem bo mi nie pokazuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
Z dniem dzisiejszym usunęłam zakładkę 'Ofemin.pl' .Tyle już było tam konkursów i testowań a ja nic. Mam ich gdzieś, niech spadają
![]() link do wyników http://www.ofeminin.pl/klub-ekspertek/home.html Edytowane przez ann_o Czas edycji: 2015-01-06 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
A mnie dziwi, że ludzie piszący tam komentarze nie są wgl zdziwieni, że coś za mało tego
![]() ![]()
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
Znowu wypadłam z obiegu na forum, ostatnio z niczym nie wyrabiam :P
Ziaja oczywiście nic - nie lubi mnie ta firma coś... Podsumowanie roku - wczoraj jak stałam na przystanku to się zastanawiałam właśnie jakie fajne hobby te konkursy :P Biorę udział od września a trochę fajnych nagród wpadło: - Voucher do SPA na 500zł ![]() - Braun face 2w1 ![]() - Braun waterfex - Smartband opaska od Sony ![]() - Perfumy DKNY myNY - Podkłady - Rimmel, Max factor - Q10+ zestaw od Nivea - Thalgo pod oczy - Dove zestawy x 2 (wizaż i fb) - Aussie (ufff... :/ ) - Bluza prince polo - sakwa rowerowa i cukierki od verbeny - jakieś próbki, mapy, 1 x Yodeyma (męska ![]() - jeszcze kilka rzeczy na wizażu do testów ale na ten moment nie pamiętam I tak pamiętam swoją pierwszą nagrodę tu na wizażu, jaka byłam dumna i zaskoczona jak przyjechał kurier (nie wiedziałam jeszcze, że wyniki się sprawdza wcześniej :P ) Co do ofemini - ten ranking dotyczy cyklu i miesiąca - dlatego zeruje punkty (skończony cykl = wyzerowanie konta), czytałam ostatnio ten regulamin, jak dla mnie jest dziwny, niezbyt sprawiedliwy. Też daje sobie z nimi spokój, nic tam jeszcze nie wpadło z tej strony a zasady są... "mętne" jakieś :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Ekspert ds. fantastyki
|
Też nic z ofeminin, ale może dorzucą zwycięzców
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Wtajemniczenie
|
Na tym Ofeminin się coś chyba komuś mocno pomyliło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.