Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-15, 10:49   #271
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II

https://www.facebook.com/konsument/p..._comment_reply
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 11:14   #272
marza_mr
Zakorzenienie

Większość tych sklepów jest raczej niezbyt wielka, jak ona chciała tam jeździć tym wózkiem???

Być może choć komentarze ludzi na fb uświadomią trochę tę kobietę, że jednak nie ma racji? Choć kto wie?
marza_mr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 12:01   #273
karolca
Zakorzenienie

Przeciez nie od dziś wiadomo, że większość "sklepików" w galeriach nie akceptuje wjeżdżania wózkami zakupowymi. Głupia kobieta

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 12:34   #274
GrumpyCat
Wredny kotecek

Komentarz jakiegoś pana (dowód na to, że faceci też mają ozm )
"Znam inne przykłady, w Zarze rownież nie chcą wpuszczać z wózkiem sklepowym co osobiście uważam za idiotyczne. Sam nie raz jestem z dzieckiem i z zakupami i z takim wózkiem po prostu łatwiej się poruszajać. A wy nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka. Ja np zawsze szanuje nie swoje rzeczy i pilnuje dziecka żeby nic nie zwalił a jeśli cos by zepsuł to napewno pokryłbym tego koszta.."

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Czyli kolejna święta krowa Czy ja jestem jakaś dziwna, że do spożywczego idę na końcu zakupów w galerii
Stary 2015-01-15, 12:47   #275
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Komentarz jakiegoś pana (dowód na to, że faceci też mają ozm )
"Znam inne przykłady, w Zarze rownież nie chcą wpuszczać z wózkiem sklepowym co osobiście uważam za idiotyczne. Sam nie raz jestem z dzieckiem i z zakupami i z takim wózkiem po prostu łatwiej się poruszajać. A wy nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka. Ja np zawsze szanuje nie swoje rzeczy i pilnuje dziecka żeby nic nie zwalił a jeśli cos by zepsuł to napewno pokryłbym tego koszta.."

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Czyli kolejna święta krowa Czy ja jestem jakaś dziwna, że do spożywczego idę na końcu zakupów w galerii
Tez mnie to zastanowilo dlaczego spożywczych zakupów nie można ogarnąć na koncu.
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 12:54   #276
karolca
Zakorzenienie

Nie wiem jak u was, u mnie w Zarze miejsca jest tyle, że można biegać i tańczyć Facet częściowo ma rację. Jednak zakupy można odnieść do samochodu (bo zakładam, że przyjechał autem), i wrócić.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 13:04   #277
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Nie wiem jak u was, u mnie w Zarze miejsca jest tyle, że można biegać i tańczyć Facet częściowo ma rację. Jednak zakupy można odnieść do samochodu (bo zakładam, że przyjechał autem), i wrócić.
Nie ma. Wózki stoją przy markecie -> uzywa się ich podczas zakupow w markecie. Nie stoją na srodku czy przy Zarze. A zawsze można isc na duże zakupy na koncu.

Poza tym. To jest jedzenie i chemia. Cos moze zacząc przeciekac, peknac etc. A w przebiealni co zrobisz? Zatarasujesz nin przejscie? Bo tam juz placow manewrowych nie ma.

Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2015-01-15 o 13:06
Stary 2015-01-15, 13:16   #278
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Poza tym. To jest jedzenie i chemia. Cos moze zacząc przeciekac, peknac etc. A w przebiealni co zrobisz? Zatarasujesz nin przejscie? Bo tam juz placow manewrowych nie ma.
To też Pomijając już kwestię tego, że byłoby mi mega niewygodnie łazić wszędzie z tym wózkiem ze spożywką
Stary 2015-01-15, 13:22   #279
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
To też Pomijając już kwestię tego, że byłoby mi mega niewygodnie łazić wszędzie z tym wózkiem ze spożywką
No i gdyby każdy stwierdzil, ze jak sklep duzy to niby mozna, to by tego miejsca juz tak wiele nie bylo.
Stary 2015-01-15, 13:41   #280
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Jak można władować się do H&Y z wózkiem sklepowym i w ogóle z jakimkolwiek wózkiem skoro czasem żeby przejść między półką z kieliszkami a półką z talerzami czy innym szkłem trzeba zrobić wdech i brzuch wciągnąć żeby się przecisnąć

2015: 70
2016: 67

kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 13:51   #281
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
Jak można władować się do H&Y z wózkiem sklepowym i w ogóle z jakimkolwiek wózkiem skoro czasem żeby przejść między półką z kieliszkami a półką z talerzami czy innym szkłem trzeba zrobić wdech i brzuch wciągnąć żeby się przecisnąć
Jak widać dla chcącego nic trudnego
Stary 2015-01-15, 14:17   #282
kennedy
Zakorzenienie

Ja zawsze sie boje w Almi Decor ze cos strace bo nawalone szpargalow jak cholera. nie wiem jak mozna byc takim bucem zeby tam wjezdzac z wozkiem.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:17   #283
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
U mnie w CH w Zarze też, kiedyś tam wjechałam nawet, ale z dziecięcym wózkiem (na dział dziecięcy).

Ale do H&Y niczym bym nie wjechała ani w ogóle bym tam nie weszła z dzieckiem.

A co do męskiego OZM, koleżanka wrzuciła zdjęcie z czyimś dzieckiem, a pod spodem komentarz jakiegoś kolesia: "to kiedy twoje" czy coś w tym stylu Wiecie, ja mam OZM, ale w takiej sytuacji to sama bym się wkurzyła No ale jak widać - to nie specjalność matek.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:12   #284
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Dzisiaj siedzialam w busie obok kobiety ktora gadala przez telefon z dzieckiem.
"Nio mamunia ci kupi ciuciu, jakie cieś ciuciu tio ci mamusia kupi?
I tilko tyle cieś? Tilko kindelki? To mozie mamunia ci kupi cioś jeście? Na spacelek idzieś? Widziałeś autobusik? Mamusia nim jedzie, wieś"

polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki!
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:34   #285
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Jeśli na drzwiach sklepu powieszono pisemną prośbę, by nie wchodzić z lodami, piciem jedzeniem i nie wjeżdżać wózkami to obowiązuje ona wszystkich bez wyjątku. Widać taka jest polityka sklepu/sieci. Zawsze można się obrazić i za karę nie robić tam zakupów. Ale żeby awanturować się w tej kwestii to już trzeba być dziką wózkową babą.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:37   #286
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Jeśli na drzwiach sklepu powieszono pisemną prośbę, by nie wchodzić z lodami, piciem jedzeniem i nie wjeżdżać wózkami to obowiązuje ona wszystkich bez wyjątku. Widać taka jest polityka sklepu/sieci. Zawsze można się obrazić i za karę nie robić tam zakupów. Ale żeby awanturować się w tej kwestii to już trzeba być dziką wózkową babą.
Tak a propos przypominał mi się ten obrazek.

Stary 2015-01-15, 18:12   #287
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Dzisiaj siedzialam w busie obok kobiety ktora gadala przez telefon z dzieckiem.
"Nio mamunia ci kupi ciuciu, jakie cieś ciuciu tio ci mamusia kupi?
I tilko tyle cieś? Tilko kindelki? To mozie mamunia ci kupi cioś jeście? Na spacelek idzieś? Widziałeś autobusik? Mamusia nim jedzie, wieś"

a potem to wielkie zdziwienie, że dziecko sepleni i nie umie mówić po polsku

u mnie w galeriach wózki nie stoją tylko przy markecie, a zaraz przy wejściu są te specjalne do wożenia dzieci po calej galerii, i te często widuje w środku sklepików, to nic że wejść się nie da..
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 19:57   #288
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;49772318]
A co do męskiego OZM, koleżanka wrzuciła zdjęcie z czyimś dzieckiem, a pod spodem komentarz jakiegoś kolesia: "to kiedy twoje" czy coś w tym stylu Wiecie, ja mam OZM, ale w takiej sytuacji to sama bym się wkurzyła No ale jak widać - to nie specjalność matek.[/QUOTE]
Ja tego nie uważam za OZM, bardzo dużo osób tak robi, to raczej ciekawość albo tak w ramach żartu.
Jak wstawisz zdjęcie z czyimś dzieckiem a sama nie masz swoich to 100% że któryś ze znajomych napisze pod nim "Pasuje Ci taki bobas".

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 23:20   #289
OYE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
coz za idiotycznie zaprojektowany sklep, jak chcesz cos kupic to nosisz w rekach

Haters Gonna Hate

Edytowane przez OYE
Czas edycji: 2015-01-15 o 23:29
OYE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 04:33   #290
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Po raz kolejny Ci tlumaczymy Oye - NIE kazdy sklep musi byc dostosowany do wozkow (sklepowych, inwalidzkich, dzieciecych). Fajnie jesli jest, ale nie jest to wymog bez ktorego nie otworza sklepu.

201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 10:41   #291
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez OYE Pokaż wiadomość
coz za idiotycznie zaprojektowany sklep, jak chcesz cos kupic to nosisz w rekach
Boże.... otoczenie musi mieć z tobą bardzo ciężko......
Stary 2015-01-16, 12:03   #292
201701300929
Konto usunięte

Rozmawialm dzisiaj z siostra i opowiedziala mi ''historie'' kolezanki z pracy - historia jest taka, ze kolezanka nie jest za bogata, ma 7-8 letnie dziecko i dziecko to odmowilo chodzenia do szkoly dopoki nie dostanie jakiegos specyficznego tabeltu (cos jak hello kitty ale cos innego tylko nie pamietam), bo wszyscy maja i dzieci sie z niego smieja ,ze ono nie ma - kolezanka wzięła mini-pożyczkę i kupiła tableta

troche wysmialam sytuacje - bo skoro ktos jest rzeczywiscie ubogi i musi brac na cos takiego kredyt to jest wg mnie glupota go brac i uslyszalam, ze nic nie wiem o zyciu, dzieciach i ze sama bede tak robic bo tak trzeba bo biedne dziecko jest wysmiewane w szkole

-oczywiscie rozumiem, ze sa pewne rzeczy, ktorych posiadanie przez dziecko zapewnia mu jakas pozycje w gronie rowiesnikow ale serio jest w szkolach az tak zle? jakos watpie ,zeby KAŻDE, ale to KAŻDE dziecko w szkole miało tego konkretnego tableta, i mysle, ze jak matki naprawde nie stac (ale co tam mozna sie zapozyczac) to dziecko daloby rade przezyc bez tego urzadzenia - moze nalezaloby popracowac nad jego poczuciem wartosci ale kurcze, tak sobie pomyslalam, ze jak ja bym z takim tekstem do ojca poszla to kilkanascie lat temu (ze nie wracam do szkoly dopoki czegos nie dostane) to dostalabym pasem w dupe i od razu wrocilabym do szkoly, av tabletem czy bez - i jakkolwiek nie pochwalam przemocy, to po prostu (moim zdaniem) ludziom naprawde brakuje czasem rozumu z obecnym podejsciem do dzieci

kolejna zyciowa potrzeba-tym razem 4 letniej siostrzenicy - telefon komorkowy (z hello kitty)- oczywiscie potrzebny tylko dlatetgo,ze reklamowany na kanale dzieciecym jako cos z HELLO KITTY!

o telefonie najpierw uslyszlaam od siostrzenicy(recytowala mi liste co chce ode mnie na urodziny)-mowie jej, ze hola od kazdego sie dostaje po 1 prezencie to pozostala przy telefonie. Porbowalam jej wytlumaczyc, ze nie moge jej kupic tak drogiego prezentu ale pobiega sie bawic

No spoko, ja wiem, ze dziecko chce bo zobaczylo reklame itp- ale podejscie mamui ,ze ona dziecku kupi, bo musi sie mala nauczyc obslugi telefonu itp itd-babcia kiwa glowa,ze tak tak bo to bardzo potrzebne zeby 4-latka miala telefon
-pokiwalam glowa z politowaniem i mowie,ze to tylko fanaberia bo po pierwsze mala juz umie obslugiwac teelfon-cyka fotki,nagrywa sie jak spiewa, dzwoni itp z telefonu swojej mamy, a po drugie ona ma 4 - lata - do kogo ma dzwonic jak siedzi w zlobku 4-5 godzin a reszte jest z babcia w domu Pomine ten drobny fakt, ze ejst na etapie gadania absolutnych glupot i ''zarcikow'' o pierdzeniu itp
-ale ba telefon taki potrzebny! pewnie po to zeby zadzwonic do innej 4 latki i wyszeptac "a wiesz powiem Ci sekret - puscilam purkawke"
sytuacja jest o tyle dla mnie zalosna,ze siostra ostatnio ciagnie kase do rodzicow bo jej na kredyt nei stac i jest taka biedna(no ale skoro jej pierwszymi potrzebami zyciowymi sa zelowa paznokcie co tydzien, pani do prasowania ciuchow i telefon dla 4 latki to coz na kreyt nie zostaje)

Wiem tez jak to bedzie wygladac za 4 lata- szef TŻ opowiada,ze smiechem,ze swojej 8 letniej corce musial zwiekszyc abonament telefonizny do 70zl miesiecznie bo jej nie starczalo na rozmowy z kolezankami

Szkoda, ze teraz sa abonamenty bez limitu bo ciekawa jestem do jakiej kwoty ludzie by doszli z telefonami dla dzieci - no i nie wiem czy ja jestem taka straszna ,ze uwazam,ze dzieci powinny sie umiaru uczyc bo naprawde nie wiem co bedzie jak takie dziecko bedzie mialo 18 lat i sobie zazyczy na urodziny limuzyne czy cos-rozumiem,ze kredyt i bierzemy?
201701300929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 12:09   #293
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez Nocna Nimfa Pokaż wiadomość
Rozmawialm dzisiaj z siostra i opowiedziala mi ''historie'' kolezanki z pracy - historia jest taka, ze kolezanka nie jest za bogata, ma 7-8 letnie dziecko i dziecko to odmowilo chodzenia do szkoly dopoki nie dostanie jakiegos specyficznego tabeltu (cos jak hello kitty ale cos innego tylko nie pamietam), bo wszyscy maja i dzieci sie z niego smieja ,ze ono nie ma - kolezanka wzięła mini-pożyczkę i kupiła tableta

troche wysmialam sytuacje - bo skoro ktos jest rzeczywiscie ubogi i musi brac na cos takiego kredyt to jest wg mnie glupota go brac i uslyszalam, ze nic nie wiem o zyciu, dzieciach i ze sama bede tak robic bo tak trzeba bo biedne dziecko jest wysmiewane w szkole

-oczywiscie rozumiem, ze sa pewne rzeczy, ktorych posiadanie przez dziecko zapewnia mu jakas pozycje w gronie rowiesnikow ale serio jest w szkolach az tak zle? jakos watpie ,zeby KAŻDE, ale to KAŻDE dziecko w szkole miało tego konkretnego tableta, i mysle, ze jak matki naprawde nie stac (ale co tam mozna sie zapozyczac) to dziecko daloby rade przezyc bez tego urzadzenia - moze nalezaloby popracowac nad jego poczuciem wartosci ale kurcze, tak sobie pomyslalam, ze jak ja bym z takim tekstem do ojca poszla to kilkanascie lat temu (ze nie wracam do szkoly dopoki czegos nie dostane) to dostalabym pasem w dupe i od razu wrocilabym do szkoly, av tabletem czy bez - i jakkolwiek nie pochwalam przemocy, to po prostu (moim zdaniem) ludziom naprawde brakuje czasem rozumu z obecnym podejsciem do dzieci

kolejna zyciowa potrzeba-tym razem 4 letniej siostrzenicy - telefon komorkowy (z hello kitty)- oczywiscie potrzebny tylko dlatetgo,ze reklamowany na kanale dzieciecym jako cos z HELLO KITTY!

o telefonie najpierw uslyszlaam od siostrzenicy(recytowala mi liste co chce ode mnie na urodziny)-mowie jej, ze hola od kazdego sie dostaje po 1 prezencie to pozostala przy telefonie. Porbowalam jej wytlumaczyc, ze nie moge jej kupic tak drogiego prezentu ale pobiega sie bawic

No spoko, ja wiem, ze dziecko chce bo zobaczylo reklame itp- ale podejscie mamui ,ze ona dziecku kupi, bo musi sie mala nauczyc obslugi telefonu itp itd-babcia kiwa glowa,ze tak tak bo to bardzo potrzebne zeby 4-latka miala telefon
-pokiwalam glowa z politowaniem i mowie,ze to tylko fanaberia bo po pierwsze mala juz umie obslugiwac teelfon-cyka fotki,nagrywa sie jak spiewa, dzwoni itp z telefonu swojej mamy, a po drugie ona ma 4 - lata - do kogo ma dzwonic jak siedzi w zlobku 4-5 godzin a reszte jest z babcia w domu Pomine ten drobny fakt, ze ejst na etapie gadania absolutnych glupot i ''zarcikow'' o pierdzeniu itp
-ale ba telefon taki potrzebny! pewnie po to zeby zadzwonic do innej 4 latki i wyszeptac "a wiesz powiem Ci sekret - puscilam purkawke"
sytuacja jest o tyle dla mnie zalosna,ze siostra ostatnio ciagnie kase do rodzicow bo jej na kredyt nei stac i jest taka biedna(no ale skoro jej pierwszymi potrzebami zyciowymi sa zelowa paznokcie co tydzien, pani do prasowania ciuchow i telefon dla 4 latki to coz na kreyt nie zostaje)

Wiem tez jak to bedzie wygladac za 4 lata- szef TŻ opowiada,ze smiechem,ze swojej 8 letniej corce musial zwiekszyc abonament telefonizny do 70zl miesiecznie bo jej nie starczalo na rozmowy z kolezankami

Szkoda, ze teraz sa abonamenty bez limitu bo ciekawa jestem do jakiej kwoty ludzie by doszli z telefonami dla dzieci - no i nie wiem czy ja jestem taka straszna ,ze uwazam,ze dzieci powinny sie umiaru uczyc bo naprawde nie wiem co bedzie jak takie dziecko bedzie mialo 18 lat i sobie zazyczy na urodziny limuzyne czy cos-rozumiem,ze kredyt i bierzemy?

Straszne. I głupie.
Zapożyczanie się na zbędne gadżety, odmóżdżanie swojego dziecka.
Żeby młode szantażowało, bo do szkoły nie pójdzie. Chore i absurdalne.
Stary 2015-01-16, 12:11   #294
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Podnoszę cycki z podłogi.
Stary 2015-01-16, 12:39   #295
201701300929
Konto usunięte

Cytat:
Podnoszę cycki z podłogi.
ja tż powiedzialam,ze teraz juz wie ,czemu maja mniejsze premie

Cytat:
Straszne. I głupie.
Zapożyczanie się na zbędne gadżety, odmóżdżanie swojego dziecka.
Żeby młode szantażowało, bo do szkoły nie pójdzie. Chore i absurdalne.
ja tez tak mysle - ale uslyszalam,ze to norma i tak trzeba,zeby dziecka nie wysmiewali (choc ja wlasnie mysle,ze to raczej ''sprytny''szantaz)
201701300929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 12:42   #296
OYE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Po raz kolejny Ci tlumaczymy Oye - NIE kazdy sklep musi byc dostosowany do wozkow (sklepowych, inwalidzkich, dzieciecych). Fajnie jesli jest, ale nie jest to wymog bez ktorego nie otworza sklepu.

Tlumacz sobie. Jak sie ma ograniczony swiatopoglad to nie musi. Szczegolnie w takim sklepie jak H&Y a co jak chcesz kupic wiecej niz jedna rzecz, np zestaw talerzy, szklanek, itp W zebach nosic?

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:

ja tez tak mysle - ale uslyszalam,ze to norma i tak trzeba,zeby dziecka nie wysmiewali (choc ja wlasnie mysle,ze to raczej ''sprytny''szantaz)
dziwne te normy maja, moja corka chodzi do 4 klasy i niky w klasie nie ma telefonu.

Haters Gonna Hate
Stary 2015-01-16, 12:48   #297
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
[COLOR=silver]Tlumacz sobie. Jak sie ma ograniczony swiatopoglad to nie musi. Szczegolnie w takim sklepie jak H&Y a co jak chcesz kupic wiecej niz jedna rzecz, np zestaw talerzy, szklanek, itp W zebach nosic
U mnie w H&Y na wejściu są koszyczki. Poza tym te sklepy są małe, co za problem zanieść do kasy i iść po kolejne upatrzone rzeczy Póki co na tym wątku widzę tylko jedną ograniczoną osobę. Zgadnij kogo.
Nie ma przymusu robienia tam zakupów jeśli komuś forma nie odpowiada zawsze można iść na dział domowy do tesco Tam możesz sobie walić kręgi wózkiem ile chcesz.

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
dziwne te normy maja, moja corka chodzi do 4 klasy i niky w klasie nie ma telefonu.
To ty masz więcej niż 15 at szok
Stary 2015-01-16, 12:58   #298
OYE
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w H&Y na wejściu są koszyczki. Poza tym te sklepy są małe, co za problem zanieść do kasy i iść po kolejne upatrzone rzeczy Póki co na tym wątku widzę tylko jedną ograniczoną osobę. Zgadnij kogo.
Nie ma przymusu robienia tam zakupów jeśli komuś forma nie odpowiada zawsze można iść na dział domowy do tesco Tam możesz sobie walić kręgi wózkiem ile chcesz.
W moim swiecie nawet w sklepach typu H&Y dbaja o wygode klienta i kazdy czy z wozkiem czy na wozku moze sie po nich swobodnie poruszac. Widac w PL jeszcze do tego nie dorosli albo poprosu maja ludzi w Ale po co sie zmieniac jak ludzi to akceptuja. A co ma zrobic osoba na wozku, oczywscie co tam sie o nich martwic niech sobie robia zakupy w Tesco

Haters Gonna Hate
Stary 2015-01-16, 13:00   #299
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
W moim swiecie nawet w sklepach typu H&Y dbaja o wygode klienta i kazdy czy z wozkiem czy na wozku moze sie po nich swobodnie poruszac. Widac w PL jeszcze do tego nie dorosli albo poprosu maja ludzi w Ale po co sie zmieniac jak ludzi to akceptuja. A co ma zrobic osoba na wozku, oczywscie co tam sie o nich martwic niech sobie robia zakupy w Tesco
Nie wiem czy tam gdzie żyjesz są, ale u nas tak - sklepy internetowe, mówi ci to coś
Stary 2015-01-16, 13:08   #300
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Do Niemiec i UK też nie dotarło bo widziałam tam bardzo podobne sklepy

Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki
201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości