Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-13, 13:55   #271
vea7
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
fajne te pokoiki ale jakby któraś z Was trafiła na pokój w wersji ciemnej (ciemne meble) to prosiłabym o podesłanie linka, bo my niestety w sypialni mamy ciemne meble i takiego łóżeczka też szukam... Gdybym była rok temu mądrzejsza, to też zrobiłabym sypialnie na biało... ale już za późno

Dziewczyny nie wytrzymałam i pojechałam do położnej... No i mnie uspokoiła tak na 100%
Ale w jakim sensie w wersji ciemnej? Ciemne ściany czy ciemne meble... czy jedno i drugie? Jak dojadę do domu, to mogę Ci wrzucić jak łóżeczko Janka wygląda u mnie w sypialni - a mam ciemną

Nooo... super

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 13:56   #272
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
To nawet mój mąż (choć jest przekochany) nie byłby zdolny do takich poświęceń

fajne te pokoiki ale jakby któraś z Was trafiła na pokój w wersji ciemnej (ciemne meble) to prosiłabym o podesłanie linka, bo my niestety w sypialni mamy ciemne meble i takiego łóżeczka też szukam... Gdybym była rok temu mądrzejsza, to też zrobiłabym sypialnie na biało... ale już za późno

Dziewczyny nie wytrzymałam i pojechałam do położnej... No i mnie uspokoiła tak na 100%
I co się dowiedziałaś ?
Stary 2015-05-13, 13:58   #273
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedzi. Ja pytam Was bo się na tym kompletnie nie znam. Też byłam na BBD zdecydowana, a po tym zwątpiłam. Więc chyba na początek Hipp wybiorę.
BBD i Hipp baaaardzo podobne składowo - BBD chyba nawet prostszy
Ale jak się boisz, to zacznij od Hipp

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 14:03   #274
MsLullaby
Zakorzenienie

A ja tu nie mam ani bbd ani hipp wkurza mnie to, za to gdzie nie spojrzę tam j&j, Bartek dobrze reagował ale nie wiem jak będzie tym razem

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 14:10   #275
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
A ja tu nie mam ani bbd ani hipp wkurza mnie to, za to gdzie nie spojrzę tam j&j, Bartek dobrze reagował ale nie wiem jak będzie tym razem
No ja właśnie miałam Ciebie pytać co używasz. Tutaj też tylko J&J, ewentualnie weleda( nie znam). Dlatego będę w Polsce kupować.(i tak mega paczki z Polski nam robią;d). W sumie dla dziecka to tylko delikatny płyn do kąpieli, oliwka lub balsam i kremik na pupkę? Ciągle mam ten sam problem, że niby już wiem jakie kosmetyki a tu ciągle nowe opinie lub ktoś doradza co innego. Gubię się w tym i Was zasypuje pytaniami. Ale no nie mam pojęcia już jakie te kosmetyki są potrzebne (już nawet nie o firmę chodzi a przeznaczenie). Chciałabym minimum kosmetyków używać i nie wiem czy to starczy..
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 14:17   #276
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Ale w jakim sensie w wersji ciemnej? Ciemne ściany czy ciemne meble... czy jedno i drugie? Jak dojadę do domu, to mogę Ci wrzucić jak łóżeczko Janka wygląda u mnie w sypialni - a mam ciemną

Nooo... super

ooo byłabym bardzo wdzięczna ciemne mam meble (tzn łóżko, szafki nocne i parapet) bo więcej tam nie mam nic :p miałam jeszcze szafę, ale jest przeniesiona, bo nie zmieściłabym łóżeczka. Ściany mam jasne

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
I co się dowiedziałaś ?
Powiedziała mi, że najprawdopodobniej to mógł być czop, ale że mam się nie przejmować, bo gdyby to oznaczało coś poważnego, to już byłabym w trakcie porodu Mówiła też, że niektóre kobiety tak mają i jak w pochwie zbierze się nadmiar tego, to część wypada Póki nie mam regularnych skurczy, to mam się nie przejmować A ja skurcze miałam 2 w ciągu dnia, ale takie bardzo delikatne.

A i mówiła, że jak tylko brzuch boli, lub są jakieś skurcze, to żeby nie bać się brać no spę. Podobno dużo kobiet rodzi przedwcześnie właśnie dlatego, że boją się brać tabl rozkurczowe... Ogólnie zawsze lepiej jest wziąć no spę (bo ona nie szkodzi ani mi ani dziecku) niż jej nie wziąć, bo każdy skurcz przybliża nas do porodu... a lepiej nie urodzić za wcześnie

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 14:24   #277
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
A i mówiła, że jak tylko brzuch boli, lub są jakieś skurcze, to żeby nie bać się brać no spę. Podobno dużo kobiet rodzi przedwcześnie właśnie dlatego, że boją się brać tabl rozkurczowe... Ogólnie zawsze lepiej jest wziąć no spę (bo ona nie szkodzi ani mi ani dziecku) niż jej nie wziąć, bo każdy skurcz przybliża nas do porodu... a lepiej nie urodzić za wcześnie
Dobrze wiedzieć! Dzięki za info... muszę kupić tę nospę w końcu, bo jeszcze mi się nie udało jakoś Ciągle zapominam
Stary 2015-05-13, 14:47   #278
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, która z Was kupiła ten ręczniczek?

https://www.baby mama.pl/recznik-kapielowy-mum-2-mum-amarant-p82.html

Roxi, Ty? Przepraszam, nie pamiętam... a chciałam zapytać czy warto

Tak ja mam dwa ! Wydaje mi sie, ze sa fajne ale wiadomo - wyjdzie "w praniu"

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 15:00   #279
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
ooo byłabym bardzo wdzięczna ciemne mam meble (tzn łóżko, szafki nocne i parapet) bo więcej tam nie mam nic :p miałam jeszcze szafę, ale jest przeniesiona, bo nie zmieściłabym łóżeczka. Ściany mam jasne

Powiedziała mi, że najprawdopodobniej to mógł być czop, ale że mam się nie przejmować, bo gdyby to oznaczało coś poważnego, to już byłabym w trakcie porodu Mówiła też, że niektóre kobiety tak mają i jak w pochwie zbierze się nadmiar tego, to część wypada Póki nie mam regularnych skurczy, to mam się nie przejmować A ja skurcze miałam 2 w ciągu dnia, ale takie bardzo delikatne.

o no to fajnie, spokojniejsza będziesz.

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
no bo ja nadal czekam aż upierzesz i powiesz co tam z niego ,,zostało,,

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
BBD i Hipp baaaardzo podobne składowo - BBD chyba nawet prostszy
Ale jak się boisz, to zacznij od Hipp
ja tak zrobiłam. Teraz Hipp, jak podrośnie to BBD... a jak będzie potrzeba to dopiero Oilatum itp
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 15:03   #280
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Pospaliśmy , obiad zjedzony , idę zaraz do łazienki na domowe SPA a za 2 godziny do gina , stresa mam bo to baba a ja zawsze do chlopow chodzilam a po drugie wkońcu ktos mnie i Zuzię porządnie przebada . Niby powinnam sie cieszyc ale z tylu glowy gdzies mam ze moze na tych panstwowych wizytach ktos cos przeoczyl a dzisiaj sie dowiem tego najgorszego. No i ostatnie czy Zuzia zostaje Zuzią

Cytat:
Napisane przez NOK84 Pokaż wiadomość
witaj ponownie kurcze bez internetu to rzeczywiście ciężko, chyba uzależnienie już takie, zresztą tak samo jak bym wyszła z domu bez komórki no normalnie jak bez portfela albo gorzej :

Pierwsze parę dni to koszmar , potem sie przyzwyczaiłam ..

Cytat:
Napisane przez NOK84 Pokaż wiadomość
ja przy Zuzi nie miałam w ogóle tej kreski i mam nadzieję że teraz tez obędzie się bez
Ja przy Adasiu miałam gdzis od połowy ciązy , teraz nie ma i oby sie nie pojawiła

Roxana brawa za udaną wizytę i trzymam kciuki żeby ciśnienie wiecej tak nie skakało

Edytowane przez Niespodziewajka25
Czas edycji: 2015-05-13 o 15:05
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 15:21   #281
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli coś mi się dobrze majaczyło....

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
no bo ja nadal czekam aż upierzesz i powiesz co tam z niego ,,zostało,,
No to jesteśmy dwie!
Stary 2015-05-13, 15:37   #282
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Pospaliśmy , obiad zjedzony , idę zaraz do łazienki na domowe SPA a za 2 godziny do gina , stresa mam bo to baba a ja zawsze do chlopow chodzilam a po drugie wkońcu ktos mnie i Zuzię porządnie przebada . Niby powinnam sie cieszyc ale z tylu glowy gdzies mam ze moze na tych panstwowych wizytach ktos cos przeoczyl a dzisiaj sie dowiem tego najgorszego. No i ostatnie czy Zuzia zostaje Zuzią

Ja przy Adasiu miałam gdzis od połowy ciązy , teraz nie ma i oby sie nie pojawiła

Roxana brawa za udaną wizytę i trzymam kciuki żeby ciśnienie wiecej tak nie skakało
Trzymam kciuki za wizyte
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 16:00   #283
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:

ooo! dziękuję za informacje. Ja zawsze panikuje jak mam wziąć jakieś tabletki, a teraz już nie będę miała oporów, żeby wziąć nospę

Niespodziewajka- wszystko będzie w porządku !
Stary 2015-05-13, 16:28   #284
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:

natalia, jak potrzebujesz szafy i przewijaka, to pytanie czy musi być zestaw? Jak wstępnie patrzyłam, to szafy dziecięce na wstępie droższe niż zwykłe - chyba wybiorę sobie osobno szafeczkę z przewijakiem, a szafę, regał czy co tam jeszcze z normalnego "nie dzieciowego" asortymentu

Na ryneczku na Psim Polu jest taka mała knajpko/cukiernia ... u Maksyma/Maxima? I tam jadłam genialny deser z owocami Gdyby nie fakt, że to drugi koniec miasta chodziłabym codziennie na słodycze

Vox jest jakościowo bardzo fajny, chociaż mi design nie leży - wolą takie bardziej...hmm... inaczej, mniej nowoczesne kształty
No właśnie popatrzyłąm na ceny produktów, jakbym sama miała kompetować zestaw i jednak 2200 zł to trochę za dużo za 3 produkty:P

Zdecydowaliśmy się na ten zestaw:
http://www.meble.vox.pl/produkt-poko...9.html#dostawa

Już zamówiony, nie ma odwrotu.
Unas jedna ściana to taki ciemniejszy turkus (turkusowe oczko), a 3 sciany to jasny beż (porcelanowa laleczka).

Jesli chodzi o kawiarnie na psiaku, to nie wiem kiedy byłaś, teraz się tam pootwierało dużo pubów i tez latam do jednej często na deser
No i na eklerki do Gondka

Cytat:
Ja tak szybko, jestem po wizycie. Znów siedziałam prawie 1,5 w gabinecie
Szyjka ok. Wszystko sie uspokoiło. Luteinę dalej brać i sporo odpoczywac.
Problem z ciśnieniem bo znów dzis 160/90 i powiedziała ze raczej mnie widzi na oddziale w połowie lipca ... I do porodu bede leżeć. Cesarka raczej 3.08 ale jesli sie uda to 10.08...
Wszystko wyjdzie w praniu.

Aha. Julka dokładnie w 26t3d wazy 930g
O kurczę, rzeczywiście wysokie masz ciśnienie, ja najwyżej miałam 100/70 :P Musisz się oszczędzać.
a córa jaka już duża jak te nasze maluchy szybko rosną a jeszcze nie dawno to były milimetrowe fasoleczki

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Takie nastawienie mi sie podoba
Ja widze tez, ze cialo mi sie troche zmienia w ciazy, ale nie mysle teraz o tym...mam to teraz tez w d*** tzn.w nosie
Myśle podobnie, co prawda trochę staram się pilnować z ilością jedzenia, ale bez jakiejś spiny. Po porodzie będę się martwić, żeby doprowadzić sylwetkę do jakiego takiego porządku

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
beaciorq wklejam pokój Borysa sprzed dwóch lat. teraz wygląda inaczej.. poźniej wkleje jak; Doszło wiele zabawek kolor ścian został ten sam
Mega fajny pokoik, Komoda z Ikei? też nad nią myślałam, super wygląda.

Cytat:
Dzieki kochana
Ale wlasnie dzisiaj doszła mi przesyłka z pościelą z tej stronki, ktorej szukałam (w sumie to dzis otwieram i zamykam drzwi raz po raz kurierom)...
Załącznik 5978760
ale piękności, aż też chce już zamawiać wszystko
Cytat:
trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści po

My właśnie kończymy robić obiad, szparagi, schabowe i ziemnorki Jestem mega głodna, i zmęczona, ostatnie dni w pracy i postanowili mnie wykończyć i wyssać z całej energii.

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 16:42   #285
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
No właśnie popatrzyłąm na ceny produktów, jakbym sama miała kompetować zestaw i jednak 2200 zł to trochę za dużo za 3 produkty:P

Zdecydowaliśmy się na ten zestaw:
http://www.meble.vox.pl/produkt-poko...9.html#dostawa

Już zamówiony, nie ma odwrotu.
Unas jedna ściana to taki ciemniejszy turkus (turkusowe oczko), a 3 sciany to jasny beż (porcelanowa laleczka).

Jesli chodzi o kawiarnie na psiaku, to nie wiem kiedy byłaś, teraz się tam pootwierało dużo pubów i tez latam do jednej często na deser
No i na eklerki do Gondka

O kurczę, rzeczywiście wysokie masz ciśnienie, ja najwyżej miałam 100/70 :P Musisz się oszczędzać.
a córa jaka już duża jak te nasze maluchy szybko rosną a jeszcze nie dawno to były milimetrowe fasoleczki

Myśle podobnie, co prawda trochę staram się pilnować z ilością jedzenia, ale bez jakiejś spiny. Po porodzie będę się martwić, żeby doprowadzić sylwetkę do jakiego takiego porządku

Mega fajny pokoik, Komoda z Ikei? też nad nią myślałam, super wygląda.

ale piękności, aż też chce już zamawiać wszystko

trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści po

My właśnie kończymy robić obiad, szparagi, schabowe i ziemnorki Jestem mega głodna, i zmęczona, ostatnie dni w pracy i postanowili mnie wykończyć i wyssać z całej energii.

U mnie tez bez spiny
Staram sie jesc zdrowo, oczywiscie zdarzaja sie grzeszki, ale o tego typu sprawy bede sie "martwic" po porodzie
Stary 2015-05-13, 16:46   #286
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Dzieki kochana
Ale wlasnie dzisiaj doszła mi przesyłka z pościelą z tej stronki, ktorej szukałam (w sumie to dzis otwieram i zamykam drzwi raz po raz kurierom)...
Załącznik 5978760
Same Cudownosci julka to bedzie mala modnisia )

Cytat:
Odpoczywac, zeby ten brzuch sie tak nie stawiał
A dostaliscie juz pozwolenie na amorki?
Cytat:
Z dywanem na pewno przytulniej, ale z drugiej strony kurz łapie... powiem Ci, że sama mocno się waham
Wlasnie dobrze ze lapie kurz jak sie odkurza regularnie i trzepie dywan plus pierze raz do roku chociaz to mozna sie go pozbyc a jak nie ma dywanów to koty kurzu fruwaja po podłodze :-P
Cytat:
To nawet mój mąż (choć jest przekochany) nie byłby zdolny do takich poświęceń fajne te pokoiki ale jakby któraś z Was trafiła na pokój w wersji ciemnej (ciemne meble) to prosiłabym o podesłanie linka, bo my niestety w sypialni mamy ciemne meble i takiego łóżeczka też szukam... Gdybym była rok temu mądrzejsza, to też zrobiłabym sypialnie na biało... ale już za późno
wydaje mi się ze białe łóżeczko bd pasować
Fajnie ze polozna cie uspokoiła

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:

Trzymam kciuki na pewno wszystko jest oki
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 17:43   #287
asienka_182
Rozeznanie

A wiec ja tak na szybko jestem po wizycie iiiiii nadal nie znam plci nóżki skrzyżowane i nie ma bata babelus wazy 688g i wszystko jest wporzadku
Kolejna wizyta 10 czerwca
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 17:50   #288
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
A wiec ja tak na szybko jestem po wizycie iiiiii nadal nie znam plci nóżki skrzyżowane i nie ma bata babelus wazy 688g i wszystko jest wporzadku
jaki uparciuszek mały
najważniejsze, że wszystko dobrze, chociaż znam to uczucie rozczarowania. Będziecie mieli niespodzianke
Stary 2015-05-13, 17:58   #289
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
Oj jej. A to uparciuszek mały. może musisz słodkiego przed wizytą się najeść. Ja jak miałam 3d i Mały nie chciał pozować to mi cole zimną dała lekarka do wypicia, żeby Go pobudzić do zmiany pozycji
A mi się humorek poprawił. Pojechaliśmy do lidla i kupiłam mega pakę mieszankę lodów. I jest coś a'la kaktus tylko, że z czerwoną polewą i mega strzela;d Jak to niewiele do szczęścia potrzebne.
A i mi też na gemini wagę 21 kg wpisali;d a wcześniej było 3,5kg
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 18:09   #290
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:

Najwazniejsze, ze wszystko w porzadku
Stary 2015-05-13, 18:09   #291
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
ooo! dziękuję za informacje. Ja zawsze panikuje jak mam wziąć jakieś tabletki, a teraz już nie będę miała oporów, żeby wziąć nospę
Ja też się zawsze bałam brać cokolwiek i choć czasem pękała mi głowa, to nie wzięłam nic (apap mnie uczula a innych tabl bałam się brać, choć gin w II trymestrze wyraziła na niektóre zgodę)... Ale o tej nospie i skutkach jej nie brania już kiedyś mówiła mi jedna z położnych jak leżałam na ginekologii, a dzisiaj inna położna powiedziała to samo

Cytat:
Jaki Uparciuszek To na razie pozostają Ci uniwersalne zakupy ale najważniejsze, że Dzidzia jest zdrowa

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 18:11   #292
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Oj jej. A to uparciuszek mały. może musisz słodkiego przed wizytą się najeść. Ja jak miałam 3d i Mały nie chciał pozować to mi cole zimną dała lekarka do wypicia, żeby Go pobudzić do zmiany pozycji
A mi się humorek poprawił. Pojechaliśmy do lidla i kupiłam mega pakę mieszankę lodów. I jest coś a'la kaktus tylko, że z czerwoną polewą i mega strzela;d Jak to niewiele do szczęścia potrzebne.
A i mi też na gemini wagę 21 kg wpisali;d a wcześniej było 3,5kg
Ja zawsze jem coś słodkiego, albo piję colę i nigdy nie spał na usg chociaż do tej pory to, że się ruszał to nie znaczy, że pokazał co ma między nóżkami, aż w końcu się zlitował i zaprezentował wdzięki
Stary 2015-05-13, 18:14   #293
beatrix28
Zadomowienie

natalia 01 fajny komplecik ! taki stylowy i elegancki...
mi szafa z ikei przyjdzie w ptk.a przewijak zamowie w czerwcu,teraz wole kupic dywaniki i lampe sufitowa
dzis kupilam ozdobki w kiku za 4zl woreczek jutro pomaluje to na bialo dam jakies kropeczki,i przykleje 2str tasma na bok szafy czy czegos tam..albo powiesze w oknie.bo naklejek sciennych dawac nie bede.. wole w ramkach jakies obrazki powiesic..nie jestem fanka rozu ale cos tam wymysle..znajde jakies pomysly na zszywka.pl na meble wydamy dosc duzo to dekoracje zrobie juz sama..

majka Ty widze gotowa na juz
a to lzoko do lzoka to sie nazywa chyba dostawka,myslalam o tym ale nie pomieszcze..
asienka182 biednas Ty ..
kasperka super aranzacja..!
Kasperka,Natalia, ZEBYSCIE WIEDZIALY JAK MI SIE CHCE KOGLA MOGLA..za malo cukru w cukrze..?
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 18:23   #294
beaciorq
Zadomowienie

Asienka gratki szkoda tylko ze maluch taki wstydliwy
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 18:36   #295
Mravka
Zadomowienie

Hej Kobietki
Ja znowu wypadlam z obiegu .
Podczytuje caly czas,ale jakos sie nie moge ogarnac z pisaniem
Jestem wlasnie na IP i czekam na wizyte lek. Dzisiaj mialam standardowa wizyte u gin i stanelo na skierowanii do szpitala. Ta moja hemoglobina jest fatalna,a podobno tu moga mi podac jakis zastrzyk domiesniowo. Sprawi,ze podniesie mi to wyniki(w ciagu jakis 2-3 tyg). Leki i dieta niewiele daja,bo wg Niego mam zaburzone wchlanianie zelaza przez odbyte infekcje. Tak czy inaczej czekam co powie dr. Czy zastrzyk w zadek i do chaty,czy zostawi na dzien/dwa.
Powiem Wam,ze jest klimat. Wlasnie jakas Pani zwija sie na skurczu. Az sama zaczelam mocniej nogi zaciskac.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Ale Maluch testuje Twoja cierpliwosc . Kurcze to chyba musi byc Kobietka,ze taka wstydliwa .
Najwazniejsze jednak,ze wszystko dobrze,a do kolejnej wizyty czas szybko zleci. Domyslam sie jednak,ze wolalabys juz wiedziec
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 18:37   #296
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
ale masz uparte dziecko po kim ono takie? najważniejsze, że wszystko jest dobrze

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
natalia 01 fajny komplecik ! taki stylowy i elegancki...
mi szafa z ikei przyjdzie w ptk.a przewijak zamowie w czerwcu,teraz wole kupic dywaniki i lampe sufitowa
dzis kupilam ozdobki w kiku za 4zl woreczek jutro pomaluje to na bialo dam jakies kropeczki,i przykleje 2str tasma na bok szafy czy czegos tam..albo powiesze w oknie.bo naklejek sciennych dawac nie bede.. wole w ramkach jakies obrazki powiesic..nie jestem fanka rozu ale cos tam wymysle..znajde jakies pomysly na zszywka.pl na meble wydamy dosc duzo to dekoracje zrobie juz sama..

majka Ty widze gotowa na juz
a to lzoko do lzoka to sie nazywa chyba dostawka,myslalam o tym ale nie pomieszcze..
asienka182 biednas Ty ..
kasperka super aranzacja..!
Kasperka,Natalia, ZEBYSCIE WIEDZIALY JAK MI SIE CHCE KOGLA MOGLA..za malo cukru w cukrze..?
kogel mogel chyba ostatnio to jadłam jak miałam 6-7 lat

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 18:39   #297
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
ooo byłabym bardzo wdzięczna ciemne mam meble (tzn łóżko, szafki nocne i parapet) bo więcej tam nie mam nic miałam jeszcze szafę, ale jest przeniesiona, bo nie zmieściłabym łóżeczka. Ściany mam jasne

Powiem Ci,ze fajnie masz z ta polozna. Zawsze to ktos kompetenty rozwieje watpliwosci. W sumie nasze cialo zachowuje sie tak inaczej w ciazy,ze faktycznie chwilami mozna zglupiec. Ja tez wychodze z zalozenia,ze lepiej zapytac niz sie stresowac.
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 18:40   #298
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Same Cudownosci julka to bedzie mala modnisia )

A dostaliscie juz pozwolenie na amorki?

Wlasnie dobrze ze lapie kurz jak sie odkurza regularnie i trzepie dywan plus pierze raz do roku chociaz to mozna sie go pozbyc a jak nie ma dywanów to koty kurzu fruwaja po podłodze :-P
wydaje mi się ze białe łóżeczko bd pasować
Fajnie ze polozna cie uspokoiła

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Trzymam kciuki na pewno wszystko jest oki

Nie ma bata na amorki, powiedziała ze w sumie jak chcemy ale jak juz tyle wytrzymaliśmy to damy rade. :P

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-13, 18:40   #299
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:

Najważniejsze ze wszystko dobrze !! * ale masz małego bąbelka wstydnisia w brzuszku hihi

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-13, 18:40   #300
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Hej Kobietki
Ja znowu wypadlam z obiegu .
Podczytuje caly czas,ale jakos sie nie moge ogarnac z pisaniem
Jestem wlasnie na IP i czekam na wizyte lek. Dzisiaj mialam standardowa wizyte u gin i stanelo na skierowanii do szpitala. Ta moja hemoglobina jest fatalna,a podobno tu moga mi podac jakis zastrzyk domiesniowo. Sprawi,ze podniesie mi to wyniki(w ciagu jakis 2-3 tyg). Leki i dieta niewiele daja,bo wg Niego mam zaburzone wchlanianie zelaza przez odbyte infekcje. Tak czy inaczej czekam co powie dr. Czy zastrzyk w zadek i do chaty,czy zostawi na dzien/dwa.
Powiem Wam,ze jest klimat. Wlasnie jakas Pani zwija sie na skurczu. Az sama zaczelam mocniej nogi zaciskac.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Ale Maluch testuje Twoja cierpliwosc . Kurcze to chyba musi byc Kobietka,ze taka wstydliwa .
Najwazniejsze jednak,ze wszystko dobrze,a do kolejnej wizyty czas szybko zleci. Domyslam sie jednak,ze wolalabys juz wiedziec

Trzymaj sie kochana i napisz koniecznie czy wypuscili Cie do domu... Przypomnij prosze jaka ta Twoja hemoglobina dokladnie byla , bo zapomnialam ...
Trzymam kciuki za Ciebie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości