Gruszki, śliwki do koszyka a wrześniówkom czas umyka! Wrzesień 2016 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-15, 10:33   #271
Karolllka7
Zakorzenienie

Dot.: Gruszki, sliwki do koszyka a wrzesniowkom czas umyka! Wrzesien 2016

My zamawiamy. Tez chciałam robić sama, ale nie mam zdolności manualnych
Stary 2016-01-15, 11:18   #272
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88 Pokaż wiadomość
faaajnie uwielbiam maluchy, mam chrześniaka w którym jestem zakochana po uszy

tak jak u nas, ten sam wiec mój i tżta

Planujecie robić same zaproszenia/winietki itp. ? Ja bym bardzo chciała ale kompletnie nie mam ŻADNEGO pomysłu jak chcę żeby wygladały. Oglądałam już mnóstwo na necie i nie trafiłam na takie zaproszenie które mogłabym powiedzieć że mi się podoba i spróbuję coś na wzór eh ;/ Skończy się na tym że zamówię z neta i będzie po wszystkim. Zawsze tak chciałam przed ślubem takie rzeczy sama robić, jakieś kieliszki do szampana, pudełko na koperty hmm mam tylko kolor przewodni jaki chcę mieć plus kolor sali, chcę tak polączyć i wszystko w tych samych odcieniach zrobić ale jestem chyba wypruta z wyobraźni hehe
Uwielbiam też dzieci władnie mały spi
My bd robić zawieszki na alko albo naklejki i nad winietkami się zastanawiam
Stary 2016-01-15, 14:52   #273
BedBetty
BAN stały

Nasz ślub 24 września Kiedy zaproszenia do gości wysyłacie?
BedBetty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 15:03   #274
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Napisane przez BedBetty Pokaż wiadomość
ja rozdaje w maju/czerwcu
Stary 2016-01-15, 15:17   #275
SingleLady1990
Raczkowanie

ja 90‘ TŻ 87‘, Podkarpacie. Za próbny makijaż płacę 70 zl za właściwy ślubny 80 zl myślę że ceny ok

Edytowane przez SingleLady1990
Czas edycji: 2016-01-15 o 15:23
SingleLady1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 20:31   #276
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomyskaja Pokaż wiadomość
A ja się właśnie zapisałam do wizażystki i płacę 100zł za próbny i tyle samo na ślubny. Myślę że cena jest znośna tym bardziej że dziewczyna super maluję, muszę jej tylko dokładnie powiedzieć co chcę Oprócz tego mogę jeszczę wziąć doczepiane rzęsy ale nie jestem do tego przekonana. Któraś z was kiedyś miała?

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Nieee, ja nie mam takich zdolności i w sumie nigdy nie miałam :P chyba bym cierpliwość straciła i i tak by mi ładnie nie wyszło więc postanowiłam że zamówię coś z allegro wybór jest naprawdę spory więc myślę że znajdę coś dla siebie i odrazu zamówię zaproszenia i winietki
ja własnie chciałabym doczepiane rzęsy, nigdy nie miałam, więc byłoby widać że chociaż jednego dnia wyglądam inaczej

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Hej, widziałam dyskusję o makijażystkach ja płacę 50 za próbny i 70-100 za ślubny
chciałabym tyle płacić ...
Cytat:
Napisane przez BedBetty Pokaż wiadomość
hmm nie zastanawiałam się jeszcze nad tym ale myślałam że tak z 3 miesiące przed czyli tak gdzieś koniec maja początek czerwca mysle
Cytat:
Napisane przez SingleLady1990 Pokaż wiadomość
ja 90‘ TŻ 87‘, Podkarpacie. Za próbny makijaż płacę 70 zl za właściwy ślubny 80 zl myślę że ceny ok
ceny bardzo okej !

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 17:39   #277
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Co tu taka ciszaaa?

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-01-17, 21:42   #278
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Co tu taka ciszaaa?
wlasnie nie wiem...
szukam tej sukienki i szukam...juz nawet kolezanka z UK chce mi kupic ja na ebayu wieksza i najwyzej sie sie zmniejszy...a jak cos to sie sprzeda..sa sukienk na polskie do 500zl
Stary 2016-01-18, 07:12   #279
SingleLady1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
wlasnie nie wiem...
szukam tej sukienki i szukam...juz nawet kolezanka z UK chce mi kupic ja na ebayu wieksza i najwyzej sie sie zmniejszy...a jak cos to sie sprzeda..sa sukienk na polskie do 500zl
wstrzymaj sie z tym zamawianiem do marca jeszcze znajdziesz ta jedyna w miejscowych salonach
SingleLady1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 09:40   #280
buldog25
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, wracam do Was po dłuższej nieobecności. My w weekend podpisaliśmy umowę na kamerzystę i fotografa. W sobotę jestem umówiona w salonie sukien ślubnych a w przyszłym tygodniu chcemy zamawiać zaproszenia.
Powiedzcie mi, jeżeli któraś z was sama musi zamówić ciasta i tort to kiedy planuje jechać do cukierni? Ja nie mam pojęcia czy teraz to j est zdecydowanie za wcześnie i babka mnie wyśmieje, po co przyjechałam albo jest jak z terminami na makijażystkę - ciężko mi będzie panią upchnąć, ale ok przyjadę o 5 rano

Odliczanie do ślubu...
73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
buldog25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 11:42   #281
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Napisane przez SingleLady1990 Pokaż wiadomość
wstrzymaj sie z tym zamawianiem do marca jeszcze znajdziesz ta jedyna w miejscowych salonach
Tak zrobię Przemyslalam to; )i tak zrobię chyba zakupie sukienkę na poprawiny
Cytat:
Napisane przez buldog25 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, wracam do Was po dłuższej nieobecności. My w weekend podpisaliśmy umowę na kamerzystę i fotografa. W sobotę jestem umówiona w salonie sukien ślubnych a w przyszłym tygodniu chcemy zamawiać zaproszenia.
Powiedzcie mi, jeżeli któraś z was sama musi zamówić ciasta i tort to kiedy planuje jechać do cukierni? Ja nie mam pojęcia czy teraz to j est zdecydowanie za wcześnie i babka mnie wyśmieje, po co przyjechałam albo jest jak z terminami na makijażystkę - ciężko mi będzie panią upchnąć, ale ok przyjadę o 5 rano
Ooo to dużo już zalatwilas mnie pani powiedziała ze miesac przed trzeba zamówić tort to wystarczy
Stary 2016-01-18, 13:29   #282
Lady Audrey
Zakorzenienie

Witam!

Można się dołączyć?

Ślub zaplanowany na 17.09.2016. Mam nadzieję, że wrzesień w tym roku będzie tak piękny jak w poprzednim

Mamy już salę, zespół, fotografa, kamerzystę, zaklepaną fryzjerkę i kosmetyczkę, zamówione pudełka na obrączki i koperty. Wczoraj byliśmy u księdza zaklepać termin i godzinę - następna wizyta dopiero w czerwcu. Mamy wybraną cukiernię gdzie zamówimy tort (50% taniej niż normalnie bo siostra narzeczonego tam pracuje), ciasta będzie piekła zaprzyjaźniona kucharka. Wybrane też już są upominki dla gości, prezenty dla rodziców, wybrana kwiaciarnia. Wódkę kupujemy po karnawale - wtedy w hurtowni w mieście są przeceny, jakoś w lutym idę się rozglądać za suknią ślubną, obrączki jakoś chcemy iść kupić jakoś w maju. Wszystko mamy w pełni rozplanowane Teraz się sprzeczamy o zawieszki na alkohol

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Ciasta będziemy zamawiać jakieś 3 miesiące wcześniej, tort pewnie też, ale wiem, że w cukierni gdzie będziemy zamawiać tort, nowożeńcy zamawiają go nawet ponad pół roku przed ślubem i to całkiem normalne.

Wczoraj, dzisiaj, zawsze.

Lady Audrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 13:33   #283
asiula1306
Zakorzenienie

My wczoraj usiedlismy do zaproszeń i mamy parę wybranych, ustaliliśmy kolor przewodni wystroju sali wiec chce niedlugo zamowic elementy dekoracyjne. Do zalatwienia jeszcze spotkanie ze znajoma ktora nam bedzie robic bukiety bo moze uda sie sprowadzic kwiaty z holandii a nie kupowac na gieldzie. Musze teraz rozglądać się za sukienka na obiad niedzielny bo nie robimy poprawin. Ja myślę że jeśli chodzi o ciasta itp to najlepiej podejść do konkretnej cukierni i zapytać kiedy musiałabys składać zamowienie- każda cukiernia może mieć inny czas realizacji, większy ruch itp.
asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 16:37   #284
Limonkaaa88
Zakorzenienie

cześć czołem

Cytat:
wlasnie nie wiem...
jeszcze masz troszkę czasu myślę że poszukaj jeszcze, pojedź do miejscowości gdzieś dalej i popatrz, bo u mnie dużo dziewczyn np. nie znajdowało u nas tylko jeździło do innych miejscowości i znajdowały i wracały happy
Cytat:
My też w weekend podpisaliśmy umowę z kamerzystą i też z zespołem został z najważneijszych rzeczy fotograf i teraz na tym muszę się skupić żeby mieć z głowy heh
Cytat:
Napisane przez Lady Audrey Pokaż wiadomość
Witam!

Można się dołączyć?

Ślub zaplanowany na 17.09.2016. Mam nadzieję, że wrzesień w tym roku będzie tak piękny jak w poprzednim

Mamy już salę, zespół, fotografa, kamerzystę, zaklepaną fryzjerkę i kosmetyczkę, zamówione pudełka na obrączki i koperty. Wczoraj byliśmy u księdza zaklepać termin i godzinę - następna wizyta dopiero w czerwcu. Mamy wybraną cukiernię gdzie zamówimy tort (50% taniej niż normalnie bo siostra narzeczonego tam pracuje), ciasta będzie piekła zaprzyjaźniona kucharka. Wybrane też już są upominki dla gości, prezenty dla rodziców, wybrana kwiaciarnia. Wódkę kupujemy po karnawale - wtedy w hurtowni w mieście są przeceny, jakoś w lutym idę się rozglądać za suknią ślubną, obrączki jakoś chcemy iść kupić jakoś w maju. Wszystko mamy w pełni rozplanowane Teraz się sprzeczamy o zawieszki na alkohol

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Ciasta będziemy zamawiać jakieś 3 miesiące wcześniej, tort pewnie też, ale wiem, że w cukierni gdzie będziemy zamawiać tort, nowożeńcy zamawiają go nawet ponad pół roku przed ślubem i to całkiem normalne.
jasne
masz ślub tego dnia co ja
ja fryzjerkę zaklepałam w sobotę na 11 i tak myślę i myślę czy nie przełożyć jej na 10 bo sie boję się się nie wyrobię ze wszystkim .. a jaką robicie kolejność ? bo ja zamierzam fryzjer potem kosmetyczka, ale czy to dobrzeto nie wiem heheh

Dziś pojechałam na zakupy i ejstem szczęśliwa, bo kupiłam kieliszki do szampana które zamierzam ozdobić, pudełeczko na obrączki i do tego lakierobejce żeby je pomalować, zrobię poduszeczkę z napisem i włożę do pudełeczka, pudełko na koperty, tzn, muszę je przerobić bo narazie jest tylko takie kolorowe pudełko, także cos tam już trochę mam

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

aaaa i u nas też nie będzie takich typowych poprawin, raczej gril czy coś u jednych bądź u drugich rodziców, ale chciałabym jakąś ładną białą kiecuszkę kupić żeby też się trochę wyróżnic

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-01-18, 16:38   #285
asiula1306
Zakorzenienie

Ja zacznę od fryzjera bo w razie najgorszego scenariusza mogą mnie malować z walkami na głowie i tak też było jak byłam świadkowa na ślubie. Czas się skurczył strasznie wiec fryzjer nakręcił mi włosy na walki, ja pojechałam w nich na makijaz i prosto z makijażu z powrotem do fryzjera zresztą łatwiej jest przyspieszyc wykonanie makijażu niż fryzury. Ja mam ślub o 16, na 10 chce włosy a makijaz na 12, i ok 14 będę mogła zacząć się ubierać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-18, 17:05   #286
Stokrotek90
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny, sporo tematów od mojego ostatniego wpisu, więc tak:
- co do makijażystki - wstępnie zamówiłam, ale tak antypatycznej osoby dawno nie spotkałam, więc pewnie zrezygnuję (Pani twierdzi, że ma kurs wizażu, ale jest kosmetyczką), nie chce by ktoś negatywnie mnie nastrajał w dniu ślubu, a jakoś nie wierzę w "gorszy dzień", pewnie taki typ osoby.
- zamówiłam fryzjera (dla siebie i dla listy 10 innych osób, które chcą się czesać w miejscu ślubu)
- co do "metryczek" - ja rocznik 90', Tż 88'. Ślub i wesele poza miejscem aktualnego zamieszkania, a w Polsce Centralnej (miejsce mojego życia przez 18 lat, a obecnie i miejsce zamieszkania rodziców)
- my sporo rzeczy robimy sami, dla tych, którym pokończyły się pomysły - polecam wizażowy wątek ślubnego DIY (śledzę od daaawna, masa inspiracji)
- tort pewnie zamówimy w okolicy maja, czerwca
- kwiaciarkę pewnie wkrótce
- zaproszenia stoją w miejscu, obrączki chwilowo też

Konkretnej godziny makijażu (wstępnie) i fryzjera jeszcze nie mam. Ślub o 17, więc fryzjer... hm... pewnie k. 10? makijaż na 12? Chyba wystarczająco?
Stary 2016-01-18, 17:07   #287
asiula1306
Zakorzenienie

Stokrotek, im później makijaz tym lepiej- mniejsza szansa ze spłynie ale najlepiej będzie jak zapytasz wizażystki ile jej to zajmie. Albo nawet po probnym będziesz mogła zobaczyć ile czasu zarezerwować
Stary 2016-01-18, 17:39   #288
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Ja zacznę od fryzjera bo w razie najgorszego scenariusza mogą mnie malować z walkami na głowie i tak też było jak byłam świadkowa na ślubie. Czas się skurczył strasznie wiec fryzjer nakręcił mi włosy na walki, ja pojechałam w nich na makijaz i prosto z makijażu z powrotem do fryzjera zresztą łatwiej jest przyspieszyc wykonanie makijażu niż fryzury. Ja mam ślub o 16, na 10 chce włosy a makijaz na 12, i ok 14 będę mogła zacząć się ubierać.
u mnie właśnie też jest o 16 a ja umówiłam fryzjera na 11 ale przeniosę na 10 bo się boję że się nie wyrobię, także moje godziny pewnie będą podobne o ile uda się przełożyć, jutro zamierzam dzwonić
Cytat:
Napisane przez Stokrotek90 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, sporo tematów od mojego ostatniego wpisu, więc tak:
- co do makijażystki - wstępnie zamówiłam, ale tak antypatycznej osoby dawno nie spotkałam, więc pewnie zrezygnuję (Pani twierdzi, że ma kurs wizażu, ale jest kosmetyczką), nie chce by ktoś negatywnie mnie nastrajał w dniu ślubu, a jakoś nie wierzę w "gorszy dzień", pewnie taki typ osoby.
- zamówiłam fryzjera (dla siebie i dla listy 10 innych osób, które chcą się czesać w miejscu ślubu)
- co do "metryczek" - ja rocznik 90', Tż 88'. Ślub i wesele poza miejscem aktualnego zamieszkania, a w Polsce Centralnej (miejsce mojego życia przez 18 lat, a obecnie i miejsce zamieszkania rodziców)
- my sporo rzeczy robimy sami, dla tych, którym pokończyły się pomysły - polecam wizażowy wątek ślubnego DIY (śledzę od daaawna, masa inspiracji)
- tort pewnie zamówimy w okolicy maja, czerwca
- kwiaciarkę pewnie wkrótce
- zaproszenia stoją w miejscu, obrączki chwilowo też

Konkretnej godziny makijażu (wstępnie) i fryzjera jeszcze nie mam. Ślub o 17, więc fryzjer... hm... pewnie k. 10? makijaż na 12? Chyba wystarczająco?
przeczytałam cały ślubny DIY od deski do deski heheh i właśnie tam mnie dziewczyny zainspirowały bardziej do tego by wiele rzeczy zrobić samemu mam nadzieję, że nie zniszczę nic, a będzie fajnie wszystko wyglądało

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-01-18, 18:27   #289
Lady Audrey
Zakorzenienie

Muszę dojechać do fryzjera 25 km więc na godzinę 8 razem ze świadkową. Myślę, że tak o 11 skończy nas czesać i o 11.30 spowrotem 25 km na makijaż (kosmetyczka specjalnie nie otwiea swojego salonu w ten dzień, żebyśmy nie robiły dodatkowych km). Najpierw świadkowa do malowania bo jak skończy to jedzie do siebie się przebrać, zobaczyć czy TŻ jest dobrze ubrany (ubieramy się w naszych domach rodzinnych) a potem zabiera kamerzystę i fotografa i przyjeżdża ubierać mnie. Tak jest w planach a jak będzie w praktyce to się okaże a ślub o 15

My chcieliśmy też robić sami wszystko żeby było taniej, jednak żadne z nas nie ma talentów manualnych i cierpliwości do takich rzeczy, więc wolimy kupić gotowe ale za rozsądną cenę

Stary 2016-01-18, 18:39   #290
asiula1306
Zakorzenienie

Ja chciałam dużo rzeczy robić sama- dekoracje, zaproszenia itp. Ale powiem tak: pieniądze i czas które poświęcę aby wykonać to co chce wyjdą mnie tyle ile kupienie wszystkiego gotowego. Na szczęście nie musze płacić za robocizne nikomu. W piątek pojadę w ciągu dnia na salę i tylko sprawdzę czy wszystko jest tak jak to sobie zaplanowalam (tym bardziej ze z mojego mieszkania na salę mam 10 minut drogi wiec nie zejdzie mi na to pół dnia) natomiast w sobotę juz osoba odpowiedzialna za ułożenie bukietów i winietek ma wysłać mi mmsy żebym ani ja ani nikt z mojej rodziny nie musiał jeździć na salę. Marzy mi się tak żebym rano mogła jeszcze spokojnie zjeść śniadanie i napić się kawy z rodzicami a potem zacząć się szykować, żeby nie było takiej chorej gonitwy
Stary 2016-01-18, 18:49   #291
Lady Audrey
Zakorzenienie

U mnie niestety ze względu na odległość do miasta trzeba już wstać o 7 nie wiem jak to zniosę skoro dzień wcześniej polter.
Za dekorację sali odpowiada manager, ma kobieta talent więc w zupełności jej ufam. Jedyne co zrobię sama to chyba plan rozsadzenia gości co mnie po prostu przeraża.

Stary 2016-01-18, 18:53   #292
asiula1306
Zakorzenienie

Ja kościół mam 5 minut jazdy od domu (rodzinnego) natomiast sale mam na drugim końcu miasta wiec dojazd zajmie nam min pół godziny. Mój narzeczony będzie jechał z domu rodzinnego który z kolei jest blisko sali ale daleko od kościoła :P

Szukam właśnie pieśni do kościoła żeby podesłać śpiewaczce. Nie polecam słuchać tego w trakcie okresu bo rycze masakrycznie ze wzruszenia. Jak nie daj Boże będę miała okres w dniu ślubu to pozamiatane
Stary 2016-01-18, 19:06   #293
daryska
Raczkowanie

Cytat:
Jednak w Krk mi powiedziała 250
Daryska-opowiedz cośo sobie o was
Hm... zaręczyny były w lutym, w lutym takze minie nam 3 latka i o dziwo żadna rocznica NIE JEST w walentynki
Znaliśmy się ze szkoły, ale bliższe kontakty nastąpiły znacznie później
Jesteśmy z tej samej miejscowości; widziałam,że o rocznikach też coś pisałyście, ja '88 , narzeczony 87

Mam pytanko do Was, z racji,ze jestem nowicjuszką, możecie mi wyjaśnić skrót Tż? Za Chiny nie mogę go rozkminić, tzn rozwinąć .
Pozdrawiam
daryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 19:06   #294
asiula1306
Zakorzenienie

Towarzysz życia
Stary 2016-01-18, 19:10   #295
Lady Audrey
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daryska Pokaż wiadomość
Mam pytanko do Was, z racji,ze jestem nowicjuszką, możecie mi wyjaśnić skrót Tż? Za Chiny nie mogę go rozkminić, tzn rozwinąć .
Pozdrawiam
TŻ - Towarzysz Życia. Też jak pierwszy raz zobaczyłam ten skrót to nie wiedziałam Osobiście wolę mówić narzeczony/przyszły mąż itp. ale TŻ jest krócej

My mamy do kościoła 5 min drogi, fryzjer jest w innym mieście 25 min drogi, a sala +/- 30 min drogi z kościoła ale w innym mieście niż fryzjer

Stary 2016-01-18, 19:12   #296
asiula1306
Zakorzenienie

Powiem wam ze zorganizowanie własnego ślubu i wesela to gigantyczne przedsięwzięcie logistyczne ja się cieszę że moja mama pracuje w branży eventowej i mam cały zespół specjalistek pod ręką które zawsze służą pomocą i juz nie raz mówiły ze chętnie zorganizują mi wesele
Stary 2016-01-18, 19:22   #297
daryska
Raczkowanie

WOW! W Życiu bym nie wpadła na to! na Towarzysza życia.... On mi się sam ujawnił hihi

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Powiem wam ze zorganizowanie własnego ślubu i wesela to gigantyczne przedsięwzięcie logistyczne ja się cieszę że moja mama pracuje w branży eventowej i mam cały zespół specjalistek pod ręką które zawsze służą pomocą i juz nie raz mówiły ze chętnie zorganizują mi wesele

ZAZDROSZCZĘ!
powiedzmy, że u mnie za to wziął się tata.... ale to raczej tworzy wielkie zdenerwowanie u innych zainteresowanych za dużo ustala wg siebie, przy czym trzeba go często stopować
A sama boję się,ze coś będzie za późno, lub nie takie jakie być powinno, a w ogóle nie mam weny twórczej na organizacje itp
daryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 19:35   #298
Lady Audrey
Zakorzenienie

U mnie nikt się nie wtrąca, nikt się nie dopytuje. Oczywiście wiem, że gdybym poprosiła o pomoc w czymś to by mi pomogli ale sami sie nie wtrącają. I mnie to cieszy

Stary 2016-01-18, 19:39   #299
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Napisane przez Lady Audrey Pokaż wiadomość
Witam!

Można się dołączyć?

Witam serdecznie biezemy"razem" slub ty o 15:00 ja o 15:30
widze ze ejstes z Pomorskiego...ja poszukuje na sesje foto nad morzem fotografa mozesz mi kogos polecic?

Cytat:
cześć czołem

jeszcze masz troszkę czasu myślę że poszukaj jeszcze, pojedź do miejscowości gdzieś dalej i popatrz, bo u mnie dużo dziewczyn np. nie znajdowało u nas tylko jeździło do innych miejscowości i znajdowały i wracały happy

My też w weekend podpisaliśmy umowę z kamerzystą i też z zespołem został z najważneijszych rzeczy fotograf i teraz na tym muszę się skupić żeby mieć z głowy heh

jasne
masz ślub tego dnia co ja
ja fryzjerkę zaklepałam w sobotę na 11 i tak myślę i myślę czy nie przełożyć jej na 10 bo sie boję się się nie wyrobię ze wszystkim .. a jaką robicie kolejność ? bo ja zamierzam fryzjer potem kosmetyczka, ale czy to dobrzeto nie wiem heheh

Dziś pojechałam na zakupy i ejstem szczęśliwa, bo kupiłam kieliszki do szampana które zamierzam ozdobić, pudełeczko na obrączki i do tego lakierobejce żeby je pomalować, zrobię poduszeczkę z napisem i włożę do pudełeczka, pudełko na koperty, tzn, muszę je przerobić bo narazie jest tylko takie kolorowe pudełko, także cos tam już trochę mam

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

aaaa i u nas też nie będzie takich typowych poprawin, raczej gril czy coś u jednych bądź u drugich rodziców, ale chciałabym jakąś ładną białą kiecuszkę kupić żeby też się trochę wyróżnic
u nas bedzie na luzie moze tez bedzie grill zdala od Miasta tz. powojenny Fort odrestaurowany extra miesjce
Stary 2016-01-18, 19:46   #300
asiula1306
Zakorzenienie

U nas zamiast poprawin obiad w gronie rodziny w jakiejś restauracji

Kurcze chyba musze sobie zacząć zapisywać co jeszcze jest do zrobienia bo właśnie Lady Audrey mi uświadomiła ze warto by zastanowić się nad upominkami dla gości o i mam załatwione pojemniki na ciasta- przyjaciółce z jej ślubu zostały i zaoferowała ze mi odda
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości