|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. X "Rozpakowywania ciąg dalszy :-)"
ja nie mialam i dalam rade
![]() ale tak na powaznie to moze lepiej wstrzymac sie i kupic tego rogala po porodzie jednak? No bo to roznie moze byc z tym kp w sumie |
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
W ogole duzy jest, wiem, ze mamy skarza sie jak jest rogal za duzy bo zawsze gdzies jakaś luka, dziura sie robi przy ciele. ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- taka długą poduchę ?? |
||
|
|
|
#274 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
o bosze... moj budynizm mnie czasem przeraza, serio!
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
ok, dzieki, jeszcze chyba pomyslę co z tą poduszka ;p
A ktoś orientuje ie w jakiej cenie pieluchy w tesco? Bo nie wiem czym zamawiać czy jechać specjalnie do sklepu. Chcialabym kupić małe opakowanie premium care, i wieksze 43szt. tych zielonych. ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- ![]() Przy kp pewnie wygodniej oblozyc sie poduchami niz przy butelce, bo butelka chyba szybciej sie karmi. A przy cycku to roznie bywa ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- I czy dostane gdzies w markecie paklanki, czy inne woreczki zapachowe na pieluchy? Nie mam tu dzieciowych sklepów. |
|
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
zrobilabym 2 danie... bo zupe w sumie mam ale niechce mi się robić ale bym zjadła... i zgadnijcie co bede robic jak się już zbiorę?
![]()
|
|
|
|
#279 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tzn no ostatnio się psuł non stop, ale to jakiś ferelny rok dla tego samochodu.. bardzo go lubię, to pierwsze auto którym zaczęłam jeździć a ile miejsca w środku.. masakra ile on kafelek, paneli, mebli przewiózł ![]() Cytat:
a ona 'jaka pani miła' a ja 'szkoda że pani taka nie jest..' a ona 'no rzeczywiście pani w ciąży, nie powinna stać tak w tej kolejce' a ja 'no co pani nie powie.. ' po czym ekspedientka 'no prosze nastepnym razem podchodzic bez kolejki bo my to nie widzimy' no i sie zaczęło powiedziałam żeby skończyła robić szopkę bo doskonale mnie tu wszyscy znają i niech nie wkręca kitu że mam iść przed kolejkę bo jestem tu co 2-3 dni i NIGDY nikt mnie nie przepuścił mimo że WSZYSCY wiedzą że jestem w tej ciąży.. i się popłakałam bo już mi słabo było ;/ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie :P tzn ja mam poduszkę ciążową w kształcie litery C i ją też można tak wywinąć że jest do karmienia :P ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- ostatnio jak byłam w tesco to była jakaś promo na pieluszki pampers |
|||||||
|
|
|
#280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o kurczaki to faktycznie nie fajnie, sie nie dziwie ze to wszystko Cie wyprowadzilo z rownowagi... ja nie wiem na jakich Wy ludzi trafiacie serio... ostatnio jak bylam w PGNiG i mimo miejsca siedzacego i ze przede mna byli sami starsi ludzie tacy ledwo chodzący i bym pewnie siedziala jeszcze z godzine to mnie poprosili przed nimi ![]() tez warto troche postękać pod nosem... czasami ktos uslyszy to juz w ogole puszczaja taka mała rada
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Dooti
|
|
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
Jejku na polsat cafe jest jakis program Oddział noworodkowy.. i pokazuja takich malutkich wcześniaków..jejku jakie male żabki i te wszystkie rurki
|
|
|
|
#284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tego co patrze w tesco: https://ezakupy.tesco.pl/groceries/p.../2003010235361 https://ezakupy.tesco.pl/groceries/p.../2003120737432 woreczki na pieluchy dostaniesz w rossmanie Edytowane przez magda17x Czas edycji: 2016-10-28 o 14:18 |
|
|
|
|
#285 | |||
|
Zadomowienie
|
Ja mam rogala (służył mi za poduche ciazowa) a małego karmie na zwykłym jasku
. Ten rogal służy w boksie jako poducha do spania dla Jasperka.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kurde, od wczoraj mam jakieś zwarcie w łazience i jak włączam suszarkę czy pralkę to w całym mieszkaniu wysadza mi korki mam nadzieję, ze dzisiaj tz mi to sprawdzi bo prania już się sporo nazbierało... A z weselszych akcentów właśnie skonczylismy z Danielem wycinać dynię na Halloween Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 38 tc
|
#287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak ambitnie z dynia nono Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#288 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratki dla Jasperka za pierwszą lozeczkowa noc Cytat:
Póki mam wenę, to robię. Już zrobiłam zresztą. U mnie ładnie jest, bez słoneczka ale nawet ciepło Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobrze że nigdy mi nie powiedział że żelazko prasuje Cytat:
Cytat:
Moim marzeniem byłoby urodzić 10 przed świętem. 1 maja urodził się mój chrzestny. Cytat:
Cytat:
A ja ostatnio dokupilam w pepco ale pieluch tetrowych za jedyne 1,99 wypralam i wyprasowalam i stwierdziłam że jeszcze kupie, bo fajne są. U mnie w szpitalu proszą by zostawić tetre to im 10 sztuk zostawię, ubranek mieć nie muszę swoich. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
Nie dobijaj kobieto. Czeka mnie gratisowa godzina w szpitalu. Dzisiaj mnie jeszcze nie wypuścili, następna szansa pewnie dopiero w poniedziałek.
Nadrabiam was 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biedne.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz nie dużo na szczęście Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam rogala, a co? Coś chyba przeoczylam, cos chcesz wiedziec?
Boziu, spie prawie od rana Bylam tylko w labie i z psem na spacerze, zjadlam sniadanie i znowu ucielam komara az do teraz. Nadrobilam i wstaje na obiad.
|
#293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojemu nie robiło różnicy czy kopertowe czy normalne wiec nie wiem :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Ja mam swoją poduchy i na końcach ma sznureczki żeby później związać dla dziecia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#294 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie też suszy ostatnio co otworzę butelkę wody to zaraz jej nie ma. Po 3 zgrzewki mi mąż przynosi i w tydzień znika😉 Cytat:
Cytat:
Historia ze sklepu- brawo dla Ciebie, aż się we mnie zagotowało od samego czytania. Najlepiej udawać greka za ladą 😕 Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja będę korzystała z fasolki. Przy pierwszym dziecku miałam rogala i wkurzało mnie to okręcanie się nim.
Cytat:
Ja teraz specjalnie rozpinam kurtkę, wywalam brzuch do przodu i czekam. Oczywiście nikt mnie nie przepuszcza. W Biedronce ostatnio były duże kolejki i jedna młoda dziewczyna powiedziała, że przecież Pani nie musi stać w kolejce. Odwrócili się wszyscy, ale tylko przede mną dziewczyna powiedziała, że mnie przepuści. No i potem jeszcze jedna kobietka powiedziała, że mnie puści. Nikt więcej bo przecież wszyscy się spieszą. No tak w święta mało lekarzy, ale też nie ma planowanych cesarek i innych zabiegów, więc i łatwiej trafić na wolnego anestezjologa, który poda znieczulenie. Natomiast u mnie tp wypada w imieniny TZ i dziadka a w dodatku w urodziny szefa, więc chyba wolałabym jednak 11
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie się scielam z kurierem...
Dzwoni do mnie że jest pod biurem, więc tłumacze mu gdzie ma iść. W między czasie dzwonie czy w ogóle ktoś jest jeszcze bo wszyscy wybywaja na weekend na 1, okazuje się że nie ma nikogo. Dzwonię do niego i mówię że przepraszam ale w biurze już nikogo nie ma i czy możemy się umówić na poniedziałek ale tak do 13, więc oni mi się pyta czy może zostawić na recepcji, mówię że niebardzo bo jest weekend ja nie wiem co się stanie z tą paczką. I wiecie co mi powiedział. (w trakcie rozmowy dostałam SMS że jeden chłopak dosłownie nie zdarzył wyjść i czeka pod drzwiami) Że jestem nie miła bo on dopiero zaczął pracę i nie chce mieć paczki niedoreczonej, i że powinnam iść na ustępstwa... |
|
|
|
#297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Zadomowienie
|
jeszcze mam motywację
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#300 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tak miałam, Umówiłam się z kurierem, że dostarczy mi następnego dnia. Kilka minut po aktualizacji informacji, że przesyłka zostanie dostarczona na następny dzień zadzwonili do mnie i pytali się, czy wyraziłam zgodę na zmianę terminu dostawy. Cytat:
Cytat:
Chociaż najgorsze są laboratoria. Tam wszyscy są potrzebujący. I tam jak mnie chciała przepuścić dziewczyna z niemowlakiem to stanowczo protestowałam bo wiem, że ja jeszcze dam radę postać a z maluchem może w każdej chwili zmienic się sytuacja.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

mam nadzieję, ze dzisiaj tz mi to sprawdzi bo prania już się sporo nazbierało...

Biedne.