![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Monika prosze napisz co to za tabletki.. Moze napisze o nich swojej kolezance..super ze wam sie udalo
![]() Migotek a ty rob to co kochasz. Nie wiem jak ktos moze protestowac bys zdjecia robila wrr Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Rozeznanie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6880822 1]kalina198 - taki typ szefostwa miałam w 4 pracach, w 3 miałam typ nie wypłacania pensji, a w 7 typ - najlepiej za darmo. To standard, więc po porodzie jak będę szukać 9 pracy będzie podobnie, do tego mobing i poniżanie - ja już po 3 latach się przyzwyczaiłam. Z każdą z prac nowych myślałam, że trafiłam lepiej - ale widać to taka rzeczywistość małych i średnich firm. Straciłam nadzieję że są normalne warunki pracy i szacunek do człowieka. Zazdroszczę ludziom, którzy trafili od razu do firmy gdzie jest normalnie. Ja po prostu z każdej z prac musiałam odejść bo to sytuacje nie do wytrzymania na dłuższą metę.[/QUOTE]
Współczuje złych doświadczeń. Na pewno znajdziesz super pracę, albo może pomyśl nad własną firmą 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Gratuluje dobrych wieści z wizyt 😊 Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Ale dlaczego prostestuja?
Gratuluje wizyttt 😙😙😙😙 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Konto usunięte
|
Bo jest tak jak pisze marika - po co. Rodzice są jak to określili nie fotogeniczni, nie umalowani , nie uczesani itd... każda wymówka jest dobra. Nagrać film? To chyba u mnie cichaczem. Zdjęcia też robię z ukrycia.
Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2016-12-20 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Rozeznanie
|
U mnie ciotka wyciąga znienacka kamerę i wtedy już nie ma wyjścia 😆
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie wszyscy z rodziny kochaja zdjecia znajomi tez
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu kończysz z luteiną i zostanie tylko duphaston? Ja mam odwrotnie ![]()
![]() |
#2979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanych wizyt.
Sarenka super że jest cień nadziei na wymarzonego siusiaczka. Mi tak w 1 ciąży przed świętami lekarz powiedział że na 60% dziewczynka i jakoś, pomimpomimo ze to właściwie jak pol na pół, trzymałam się tego bo marzyłam wtedy o dziewczynce. Monika - straszne przeżycia. Współczuję ![]() Ale pociesze Cię ze teraz jak się "coś" odblokowalo to zaszlismy w ciążę od razu w pierwszym cyklu staran. Az byłam w szoku że tak po prostu można. Tak ze jeśli planujecie drugie dzieciątko to nie zwlekajcie później ![]() Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2016-12-20 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale oczywiście mam takie dni, że ogladam nasze zdjęcia ślubne i patrzę sobie na moją Mamę i mam ogromny żal do "tego na górze", że nie dane jej było poznać swojego wnuka/wnuczkę (w ogóle ostatnia rozmowa z moją Mamą - dzień przed Jej odejściem dotyczyła mojej ciąży. Mama mówiła, że tak bardzo pragnie abym była w ciąży i że się nie może doczekać jak będzie zajmować się moim dzieckiem ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6880923 1]monika860902 - masz rację - zdrowie jest najważniejsze. Dlatego ja od pewnego czasu polubiłam siebie na zdjęciach i pokochałam robić zdjęcia, bo nigdy nie wiadomo kiedy a piękne chwile rozpłyną się i już nie będzie możliwości powrotu. Dlatego kocham zdjęcia. Moja babcia ciągle powtarzała że nie doczeka ślubu żadnej z nas - nie doczekała. Dziadkowie odeszli wcześnie i wiecie że nie mam żadnego zdjęcia z nimi. Dlatego w te święta biorę aparat i mimo protestów niektórych będę robić zdjęcia.[/QUOTE] Tu masz rację. Po odejściu nabliższych zostają nam po nich wspomnienia oraz zdjęcia. Ja mam tylko 1 wspólne zdjęcie ze ślubu z moimi rodzicami i moim mężem. Więcej moja fotograf nie robiła nam wspólnych, bo była "profesjonalistką" i wiedziała jakie ma zdjęcia robić. Żałuję, że w czasie całego ślubu, zamieszania, tego przeżycia nie poprosiłam o więcej zdjęć z Rodzicami
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Aha. Miałam jeszcze napisać o zdjęciach. Ja przy każdej okazji pstrykam setki zdjęć (Moja córka ma ledwo ponad półtora roku i około 5000 zdjęć
![]() W święta wielkanocne zapomniałam wziąć aparat do rodziców ale jakoś tuż przed naszym odjazdem do domu jeszcze mówię do mojego dziadka ze musze mu zrobic zdjęcie z Karolinka. To było jej ostatnie zdjęcie z dziadkiem, no jej pradziadkiem, który już ostatni został. Po paru dniach dziadek trafił do szpitala i już z niego nie wyszedł. Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2016-12-20 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak będę chciała drugie dziecko to oczywiście wracam do swojej ginki i będę żądać letrozolu ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- cie Cytat:
![]() ![]() ja jak ujrzałam 2 kreski na teście owulacyjnym to skakałam z radości, że coś się ruszyło ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() |
#2984 |
Wtajemniczenie
|
czytam Was dziewczyny na bieżąco, ale jakoś niemogę wejść dzisiaj w takie tematy.
Smutne, że życie tak daje po dupie. Współczuję Wam wszystkim strat bliskich, moi dziadkowie zmarli jak byłam dzieckiem i średnio coś ogarniałam. Znowu boli mnie głowa, dzisiaj jakoś nie mój dzień. maajjaa, a jak u Ciebie? i zdrowia dla Waszych dzieciaczków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Konto usunięte
|
Coś czuję że po tych 9 miesiącach to naprawdę będziemy się super znać, jak na internetowe forum.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
Ewelinka ewidentnie biometr niekorzystny...ja tak samo czuje ciezka glowe...z lozka bym nie wychodzila
![]() Najgorsze ze z ta febra mam siedziec w domu w cieple a nie mam jeszcze prezentu dla męża...fuck Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Konto usunięte
|
Jedyne wyjście mmona24 albo szybki kurier, albo poprosić o przysługę kogoś z rodziny by poszedł i kupił wybraną rzecz... o ile już wiesz co kupić mężowi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Wtajemniczenie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6880684 1]Też miałam taką przyjaciółkę... ale już nie mam. Sytuacja była bardzo podobna, poznałyśmy się w miejscu pracy. Szefowa skłócała każdego pracownika ze sobą, by nie było przyjaźni w miejscu pracy, bo to nie dobrze wychodzi w firmie. Ona pracowała obok, była fryzjerką. Szefowa moja chodziła do niej się czesać - bo ja tam chodziłam i moja szefowa łudziła się że wyciągnie od niej informacje co gadam na temat szefowej. Niestety mojej szefowej się to nie udało mącić dalej, odeszłyśmy obie z pracy. Ona otworzyła własny salon. Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że w tym samym czasie poznałyśmy swoich facetów. Ja z tzw. średnio zarabiającej klasy - ona z bardzo bogatej. No i kontakty zaczęły się urywać, zwłaszcza że jej salon zaczął świetnie prosperować. Nie mogła zrozumieć jak to jest możliwe że ja tak długo szukam pracy. Od ostatniej rozmowy dzwoniłam do niej chyba z 10 razy... czekam na telefon od niej... choć wiem że nie zadzwoni już nigdy. Od tej chwili nie wierzę w przyjaźnie. Miała być świadkową na naszym ślubie.
Ale pal licho przyjaciółkę - bo ktoś kto zrywa kontakt z powodu " że nie jesteśmy w klasie o wysokim standardzie finansowym" nie zasługuje na określenie przyjaciółki. Z daleka od TAKICH TOKSYCZNYCH SZEFÓW I SZEFOWYCH. Koszmar.[/QUOTE] Wiesz czasami wystarczy moment aby Ci z wyższej klasy finansowej spadli na samo dno. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2989 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie znacie jakies fajne gry planszowe dla doroslych?
Myslalam zeby mezowi cos zamowic😊 Rummikub i scrable meczymy na zmianę ze znajomymi😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Wtajemniczenie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6880822 1]kalina198 - taki typ szefostwa miałam w 4 pracach, w 3 miałam typ nie wypłacania pensji, a w 7 typ - najlepiej za darmo. To standard, więc po porodzie jak będę szukać 9 pracy będzie podobnie, do tego mobing i poniżanie - ja już po 3 latach się przyzwyczaiłam. Z każdą z prac nowych myślałam, że trafiłam lepiej - ale widać to taka rzeczywistość małych i średnich firm. Straciłam nadzieję że są normalne warunki pracy i szacunek do człowieka. Zazdroszczę ludziom, którzy trafili od razu do firmy gdzie jest normalnie. Ja po prostu z każdej z prac musiałam odejść bo to sytuacje nie do wytrzymania na dłuższą metę.[/QUOTE]
Wiesz ja przez 6 lat szukałam zleceń i sama sobie byłam szefem, wiec miałam wymarzonego szefa ![]() Potem chciałam do ludzi, więc przeprowadziłam się do Wrocławia za pracą. Nie było łatwo ją znaleźć. Chciałam pracować gdziekolwiek tylko nie jako grafik ![]() ![]() Wiesio mi powiedział, że ja tu jestem nowa i ze jak się sytuacja powtórzy, to mnie zwolni. A ja mu na to, że jak się sytuacja powtórzy, to ja sama odejdę, bo takiej atmosfery i zachowania ze strony Wojtka- chyba od tamtej pory Wiesio mnie polubił. Pracowałam u niego 5 lat i odeszła, aby odciążyć Maćka. Od tamtej pory Wiesio dzwoni do mnie co kilka miesięcy i namawia żebym wróciła- wiem, że u niego mam drzwi otwarte. Zdążyło się kilka razy, że robiłam coś dla Wiesia na zlecenie. Natomiast Maciek jest złym szefem.:P W pracy muszę być 24h na dobę, nie dostaje premi i jeszcze musze z nim sypać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Konto usunięte
|
Ale SzczerbataZuzia pracujecie na swój własny rachunek a to zupełnie inaczej niż jak jesteś na łasce pracodawcy. No i masz pracę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zadomowienie
|
Ewelinka u mnie bez zmian. Brzuch czasem czesto robi sie twardy i napiety a czasem mam dluzsza chwile spokoj i juz mysle ze wszystko jest ok. Najgorzej, ze coraz bardziej zle znosze branie magnezu. Wczoraj tano zwróciłam go. Stracilam apetyt, nie jem juz tak duzo jak jeszcze tydzien temu. W czwartek wieczorem wizyta. Tez glowa mnie boli, chyba ta pogoda tak na nas dziala.
Czytam Was nabierzaco ale nie cytuje bo przezywam to co opisujecie a w mojej sytuacji nie chce sie bardzoej dolowac. Wole Was przeczytac, chwile sie posmucic ale staram sie nie przezywac tego bardziej bo teraz mi nie wolno. Tez mysle nad obcieciem wlosow. Obecnie mam do pasa ale mysle nad dlugoscia do piersi albo lekko za ramiona. |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o takie sprawy byś musiała mojego brata pytać, on nałogowa gra ze znajomymi w różne planszówki ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() upiekłam kolejne ciasteczka, nie wiem kto to wszystko zje :p jakbyście mieszkały bliżej to bym Was podtuczyła troszkę :p |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zadomowienie
|
Jakie ciasteczka zrobilas?
![]() Watpie, ze odstawi mi magnez przy dalszym twardnieciu brzucha. W ogole do soboty do poludnia mniej mi sie brzuch spinal. |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.mojewypieki.com/post/kruc...wo---orzechowe może jakieś inne leki dobierze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
I nie masz bonow
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz A z gier uwielbiamy alias party ostatnio byla w lidlu..5 sekund.. Gierki malzenskie kupilismy znajomym ale jeszcze nie gralismy Edytowane przez pannaanna_87 Czas edycji: 2016-12-20 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Z gier to zalezy dla ilu osób i jaki typ bo jest tego masa teraz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2999 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6880923 1]monika860902 - masz rację - zdrowie jest najważniejsze. Dlatego ja od pewnego czasu polubiłam siebie na zdjęciach i pokochałam robić zdjęcia, bo nigdy nie wiadomo kiedy a piękne chwile rozpłyną się i już nie będzie możliwości powrotu. Dlatego kocham zdjęcia. Moja babcia ciągle powtarzała że nie doczeka ślubu żadnej z nas - nie doczekała. Dziadkowie odeszli wcześnie i wiecie że nie mam żadnego zdjęcia z nimi. Dlatego w te święta biorę aparat i mimo protestów niektórych będę robić zdjęcia.[/QUOTE] Masz racje. Dobrze, ze moja babcia lubila zdjecia. Moge ja teraz tylko tak ogladac, a byla moja najwieksza przyjaciolka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.