Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka! - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-30, 11:26   #2971
pestycyda
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Xzora, kciuki za wizytę! Będzie dobrze

Zrobiłam prania i obiad. Biorę się za sprzątanie! Jest moc przynajmniej mimo pobudki o 4.30

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 11:45   #2972
nonie_
Zadomowienie

Chili a synek po kp jest jeszcze niespokojny ze dorabiasz mm?

nonie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 11:46   #2973
vadi
*sportaddict*

Jon dzięki za radę z rozciąganiem, spróbuję

Nulka Ty to jesteś agentka

Xzora powodzenia na usg!

U mnie kłucia się niestety nie przekładają na współpracę szyjkową
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 11:47   #2974
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Dziewczyneczki stawiam imieninowo

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
czekam na tę naszą Pestkę i czekam, chyba pójdę sprzątać żeby się czymś zająć
Ja tak samo, nie mogę się na niczym skupić A Pestka już pewnie w ramionach mamy albo taty

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
Morelle super ze juz w szpitalu trzymaj sie tam .Postaraj sie nie chodzic zgarbiona po cc bedzie ciezko ale jak sie wyprostujesz bedzie juz tylko lepiej.Ale sie ciesze bedzie Anastazja jutro😚 szwy mam sciagne 4.07 na chalbinskiego w ambulatorium przy wypisie Ci dadza cale info.My mamy pierwsza w miare przespana i nie przeplakana noc.Maly juz nie placze przy przebieraniu karmie piersia co 2h do pol h jedna wiec godzina na dwie i dokarmiam poki co do 30 ml mm i maly jest spokojny spi nie drze sie tak i piers chwyta spokojniej oby tak zostalo.Dzis mam wizyte patronazowa poloznej.musze jechac po staniki do karmienia no te z pepco nie trzymaja mi cyckow i sa sztuczne wiec masakra.podjedziemy chyba z malym na chwile bo askot blisko a mi cyce ciazą.Czekam na kolejne maluchy rodzic tam prosze rozkladac nogi a nie!!!
Świetnie sobie radzicie! Ucałuj od nas Wincenta!

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Jasnoróżowy sliczny tez taki wzięłam tylko z lullalove bo on trochę dłuższy jest i z texpolu miętę ❤️ wcześniej kolory na żywo oglądałam na fb i instagramie bo wrzucają fotki z wózków

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Siilmariien - mi się malina najbardziej podoba

Xzora kciuki za usg!!!
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 11:50   #2975
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
Morelle czekamy na Pestkę 😍

Byłam dzisiaj na ktg w poradni przyszpitalnej, oczywiście skurczy pełno, zupełnie nieodczuwalnych, rozwarcie zwiększyło się do ok 5cm. Moja lekarka w stresie bo nie wie co ze mną ma zrobić Dostałam skierowanie na położnictwo, ale mam jutro na spokojnie przyjechać po obiedzie. Chyba że coś się zacznie dziać, nawet uczucie niepokoju, to mam od razu na szpital przyjeżdżać.
Ogólnie 'pół porodu już za mna' 💪

5cm a ty dalej na nogach
No normalnie wielki ukłon

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 11:52   #2976
taedio
MerDer 4ever

Xzora !

Wypatrzyłam smoczki i butelki i mi sie nudzi mąż w domu i nie moge nic zrobić chociaż młody juz donoszony!

Stary 2017-06-30, 11:54   #2977
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nonie_ Pokaż wiadomość
Wpisz sobie w Google centrum zdrowia tuchow plan porodu to Ci wyskoczy do pobrania, ja ostatnim razem miałam już wypełniony i było o tyle mniej. Przyjmowała mnie wtedy jakaś młoda położna, faktycznie długo zeszło bo jeszcze nie wszystko ogarniała. Z tym ze ja byłam bez boli... Ja byłam jeszcze wczoraj normalnie na wizycie w gabinecie ale następnym razem już szpital jak coś (kazał mi być koło 7-8 rano, może wtedy jest luźniej) No i Skierowanie mam to najważniejsze

Morelle współczuje nocki niestety szpital to nie hotel i nie zawsze jest tak jakbyśmy chciały, dobrze ze masz nastawienie okej, obyście nie musiały z Pestką być tam dłużej niż musicie

Ja po porodzie na początku w pokoju byłam sama ale w nocy przywiozły położne dziewczynę po cc i tez spać przez nią nie mogłam bo źle ją zniosła, tez co chwile przychodziły położne i miała przez cały podłączony ten głośny sprzęt do monitorowania funkcji życiowych. Ale ja jej akurat tylko współczułam

Sweet A jak byś nie wstała z córka się bawić to co, nie położy się spać dalej? Będzie płakała?

Skurcze mnie łapały w nogach w nocy i mnie teraz łydki bolą

Wstałam z nią tylko dlatego, że chciała na nocnik, czasem trochę jej to zajmuje i w trakcie bawimy się albo rysujemy. Tak, gdybym jej zabroniła to płakałaby strasznie, ale w sumie pierwszy raz zawołała w nocy na nocnik to jej pozwoliłam. Wróciłyśmy do łóżka po jakichś 10 minutach, ale zasnęła po 2,5 h

Cytat:
Napisane przez siilmariien;75079301}

Jaki blog?? Little Precious ja też chcę zobaczyć! [emoji6

Mój, ostatnio nawet się nie chciałam odzywać przy dyskusji o blogach, ale też sobie skrobię, jeśli masz ochotę zapraszam www.magdam.com.pl

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Nie wiem Piję pokrzywę i nic się nie zmienia, tylko dłonie i stopy :/ No i okropnie mi nadal drętwieją dłonie :/
Mam to samo! A dzisiaj to już przegięcie. Jakby mi ktoś napompował dookoła.

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość

ile ma teraz latek? czesto tak ma?
czemu jej pozwalasz na zabawe w nocy? tlumacz że noc jest od spania, niech zrobi siku i zanies spowrotem do łożka. jesli jej pozwalasz na to, to ona z tego korzysta, nie dziw się. napewno bedzie płacz, ale wkoncu musi zrozumieć. Ty tez nie mozesz sobie teraz przy drugim dziecku pozwolić zeby w nocy biegac od jednego do drugiego. musisz sie wysypiac (na tyle ile sie da,wiadomo..)
buźka

Ma 2,5 roku, co Ty, nie pozwalam jej bawić się w nocy, każę jej się kłaść i spać, tylko jak ona sobie coś ubzdura to klękajcie narody Na szczęście ma tak rzadko, ale ja już z tego niewyspania nie wyrabiam i nie mam ani cierpliwości ani żadnej konsekwencji....

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradźcie...
Który kocyk do jasnoszarego wózka z czarną torbą?

Najbardziej kusi mnie chyba ten jasny różowy, tyle że mam dwa w tym kolorze i jeden wrzosowy... No ale to nie nówki, już mi się znudziły i raczej w rezerwie będę używała... Ten geometryczny też ciekawy...

Załącznik 7129731
Załącznik 7129736
Załącznik 7129741
Załącznik 7129746
Załącznik 7129751
Jasny róż i beżo-szary najbardziej mi się podobają

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Dokładnie.

Dziewczyny, pytanko mam: montaż fotelika na stelażu wózka - czy po zamontowaniu Wasz fotelik jest całkowicie nieruchomy? Czy lekko się giba na tych adapterach?
Mój się nie gibał

Cytat:

Byłam dzisiaj na ktg w poradni przyszpitalnej, oczywiście skurczy pełno, zupełnie nieodczuwalnych, rozwarcie zwiększyło się do ok 5cm. Moja lekarka w stresie bo nie wie co ze mną ma zrobić Dostałam skierowanie na położnictwo, ale mam jutro na spokojnie przyjechać po obiedzie. Chyba że coś się zacznie dziać, nawet uczucie niepokoju, to mam od razu na szpital przyjeżdżać.

Jezu, nulka, przecież Ty rodzisz I co będziesz mówiła później? Czas porodu: 3 tygodnie?

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
5cm, no nieźle! Ty chyba jesteś stworzona do rodzenia
Dzisiaj mówiłam dla męża że chciałabym zajechać rodzić, a tam tak już ze 4cm rozwarcia
To wcale nie jest takie nieprawdopodobne, do 4 cm jeszcze ból nie jest taki masakryczny, znaczy wiadomo, każda przechodzi inaczej, nulka na przykład ma 5 i nic nie czuje

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Jon

Nulka z jednej strony fajnie bo niejedna sie pokłada przy powiększaniu rozwarcia ale z drugiej to mogłoby to juz sie zacząć, no!

Emmos
wszystkiego najlepszego

Morelle pewnie juz tuli małą

Ja od 2 dni mam takie mocne kłucia w szyjce, mam nadzieje, że sie skraca i robi rozwarcie

Ja też mam i szyjka mi zmiękła

Emilki, wszystkiego najlepszego

Jestem dziś zombiakiem. Spałam 2,5h, teraz pospałam z godzinę, ale pogoda jest straszna, duchota, leje, wieje, okien otworzyć nie można i jeszcze wkrótce pełnia, a na mnie to zawsze działa. Od niedzieli mam teściową na pokładzie. I... cieszę się, że hej! Wreszcie odsapnę, ufff!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-06-30, 11:56   #2978
pestycyda
Zakorzenienie

A właśnie, kiedy ta pełnia?

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 11:59   #2979
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Wstałam z nią tylko dlatego, że chciała na nocnik, czasem trochę jej to zajmuje i w trakcie bawimy się albo rysujemy. Tak, gdybym jej zabroniła to płakałaby strasznie, ale w sumie pierwszy raz zawołała w nocy na nocnik to jej pozwoliłam. Wróciłyśmy do łóżka po jakichś 10 minutach, ale zasnęła po 2,5 h

Mój, ostatnio nawet się nie chciałam odzywać przy dyskusji o blogach, ale też sobie skrobię, jeśli masz ochotę zapraszam www.magdam.com.pl

Mam to samo! A dzisiaj to już przegięcie. Jakby mi ktoś napompował dookoła.

Ma 2,5 roku, co Ty, nie pozwalam jej bawić się w nocy, każę jej się kłaść i spać, tylko jak ona sobie coś ubzdura to klękajcie narody Na szczęście ma tak rzadko, ale ja już z tego niewyspania nie wyrabiam i nie mam ani cierpliwości ani żadnej konsekwencji....

Mój się nie gibał

Jezu, nulka, przecież Ty rodzisz I co będziesz mówiła później? Czas porodu: 3 tygodnie?

To wcale nie jest takie nieprawdopodobne, do 4 cm jeszcze ból nie jest taki masakryczny, znaczy wiadomo, każda przechodzi inaczej, nulka na przykład ma 5 i nic nie czuje

Ja też mam i szyjka mi zmiękła

Emilki, wszystkiego najlepszego

Jestem dziś zombiakiem. Spałam 2,5h, teraz pospałam z godzinę, ale pogoda jest straszna, duchota, leje, wieje, okien otworzyć nie można i jeszcze wkrótce pełnia, a na mnie to zawsze działa. Od niedzieli mam teściową na pokładzie. I... cieszę się, że hej! Wreszcie odsapnę, ufff!
Ja umierałam jak dopiero zaczynało postępować rozwarcie Ale mój poród to była dluuga droga przez mękę!

Z jakiego miesiąca jest Twoja córka? Nasze starszaki praktycznie w tym samym wieku, mój jest z marca. Od dawna śpi bez pampersa? Jak to u Was poszło? My teraz odpieluchowujemy w dzień.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 12:01   #2980
meja_ml
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Darietta
Też się tego boję, że przenoszę teraz... teraz Hugo pewnie sobie myśli: To se teraz poczekacie rodzice , i całkiem możliwe, że przenosimy :/

Ja mam nerwa od wczoraj. Moja mama mnie denerwuje, albo.ja sie denerwują przez nią. Trudna sytuacja, bo chodzi o.mojego męża, uważa że on jej nie cierpi itp i wkręca sobie takie bzdury. Ciągle słucham jaki to on.okropny dla niej itp. Że nie umie sie zachować w stosunku do niej i że strasznie jej.przykro, że On ma ja za nic! NO MASAKRA!
Juz nie wiem czy faktycznie moj mąż to taki dupek, czy ona tak.przesadza... fakty sa takie, że mama nie cierpi krytyki od nikogo, od razu myśli, że ktoś źle o.niej.myśli ( to jakas fobia, ma zanizona samoocene i.nic nie mozna powiedziec) w ogóle to co.myślą ludzie to.najważniejsze... nie mogę jej.nic powiedzieć np, że ma brudną podłogę czy coś bo.od razu zmienia temat... nie.mogę zwrócić jej uwagi, że krzyczy bo sie obraża że jej nie słucham i niecdaje powiedziec np. Masakra! A mój mąż nie jest "miłym typem" to konkretny facet, który mowi co myśli i tyle... ok fakt czasami.nie.potrafi wyważyć słów, lub żartuje w głupi sposób, ale taki jest od zawsze i stara się uważać. Szybko sie irytuje gdy musi 100 razy powtarzac, lub gdy ktos nie słucha... i to widac, zecsie irytuje Przedwczoraj poprosiła go.żeby przyszedl włączyć nagrywarke DVD bo koleżanka przyszła z filmem z wesela. Stary sprzęt jak.diabli, mąż nie.mógł uruchomić, bo zaciela sie zupełnie. I powiedział, że to stary sprzęt.i że raczej na śmieci. Ze poklejony od kurzu bo.od lat.nie używany. Że trzeba takie sprzety czyścić itp. Okazało się, że trzeba było z pilota coś tam wcisnąć i.mamie sie udalo.pozniej. Zażartował też głupio jakoś niby i mama sie źle poczuła przy tej koleżance. Chciałaby, żeby on przyszedł przytakiwal, uśmiechał się , zrobił i wyszedł... wkurza mnie że zawsze go ocenia, zamiast brać poprawkę...zna go tyle lat i dalej to samo, z drugiej str on też ją zna i mógłby czasami bardziej myśleć skoro wie, że ona tak reaguje... jestem w kropce i jestem wściekła na oboje! IIeż można tłumaczyć... obojgu.
Jeszcze.mi dziś powiedziała ze mi współczuję, że sie bede męczyć no zaje..scie!

Ostatni raz coś jej pomagał, skoro.oboje maja do siebie jakiś dziwny stosunek. Nie mam.ochoty ciagle sie denerwować... zła jestem.tez na niego że nie potrafi stworzyć takiej.normalnej.atmosfer y... tylko taką przy której ona czuje sie z góry traktowana...

Ufff.... to się wygadałam

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Bosz... toż to epopeja...
Chyba moja pierwsza taka tutaj

No ciężko się dogadać za dwoje dorosłych osób. Obydwoje muszą trochę odpuścić.

Sill ja bym brała ta malinowe lubię takie kolory.

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
a co Cię tak.męczy znowu? jak nie zgaga to wymioty? moze cos sie zbliża?

mam cos dla wstających siku co 10minut:
Oooo to właśnie robi moje dziecko

meja_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 12:04   #2981
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
A właśnie, kiedy ta pełnia?

9 lipca
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-30, 12:07   #2982
myszowata1313
Rozeznanie

Zajrzalam dzis do lumpka i takie cos zdobylam. Moze nie do konca kolory dla dziewczynki ale mi sie bardzo spodobaly
1498820827136.jpg

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 12:13   #2983
Agg_s
Wtajemniczenie

Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Xzora, czekamy na info po usg

Udam ze nie widziałam wzmianki o zbliżającej się pełni nie chce, to za wcześnie!

Myszowata, fajne łupy

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 12:14   #2984
siilmariien
Wtajemniczenie

Chilli wrzuć w wolnej chwili do klubu jakieś foto Wincenta w domku pliz!

Cytat:

Dzięki za linka! Blog wygląda rewelacyjnie i zaciekawiło mnie dużo postów, wieczorkiem się w niego zagłębię Ale z Ciebie laska!

Cytat:
Napisane przez meja_ml Pokaż wiadomość
Sill ja bym brała ta malinowe lubię takie kolory.

Hahaha chyba będę musiała ciągnąć zapałki
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 12:17   #2985
cashmere
Zakorzenienie

XZORA kciuki za wizytę!!!

jestem mamą
Stary 2017-06-30, 12:19   #2986
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Calineczka szczypania nie czułam ale różne jakieś ściągnięcia, pobolewania No i kuło
Kłucie też czuję

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Dziewczyneczki stawiam imieninowo
Wszystkiego najlepszego!

Cytat:
Morelle super ze juz w szpitalu trzymaj sie tam .Postaraj sie nie chodzic zgarbiona po cc bedzie ciezko ale jak sie wyprostujesz bedzie juz tylko lepiej.Ale sie ciesze bedzie Anastazja jutro😚 szwy mam sciagne 4.07 na chalbinskiego w ambulatorium przy wypisie Ci dadza cale info.My mamy pierwsza w miare przespana i nie przeplakana noc.Maly juz nie placze przy przebieraniu karmie piersia co 2h do pol h jedna wiec godzina na dwie i dokarmiam poki co do 30 ml mm i maly jest spokojny spi nie drze sie tak i piers chwyta spokojniej oby tak zostalo.Dzis mam wizyte patronazowa poloznej.musze jechac po staniki do karmienia no te z pepco nie trzymaja mi cyckow i sa sztuczne wiec masakra.podjedziemy chyba z malym na chwile bo askot blisko a mi cyce ciazą.Czekam na kolejne maluchy rodzic tam prosze rozkladac nogi a nie!!!

Super, że napisałaś

Ciekawe co u Morelle...

Cytat:
Calineczka - trzymam kciuki, żeby skurcze się wyciszyły. Z płynem do prania - ja bym chyba jeszcze raz wstawiła pralkę na jakiejś minimalnym czasie żeby płyn do prania się wypłukał.
To jedno chyba wstawię, ale nie wiem czy wcześniej przy ciuszkach też tak nie robiłam, normalnie woda zamiast mózgu
Ciekawe czy moja pralka po płukaniu w detergencie płuka jeszcze w samej wodzie

Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
Zajrzalam dzis do lumpka i takie cos zdobylam. Moze nie do konca kolory dla dziewczynki ale mi sie bardzo spodobaly
Załącznik 7129991

Świetne!
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 12:24   #2987
taedio
MerDer 4ever

Prezent od dziadka napis of kors :p pościel z kołyski w praniu :pIMG_1498821849.375101.jpg

Stary 2017-06-30, 12:25   #2988
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa No i mój wniosek te kłucia, boleści w pochwie faktycznie skracaja szyjkę to trzymajcie kciuki żeby jeszcze 2t wytrzymał w brzuchu
U mnie też tak się objawialo a wytrzymałam już 1,5 miesiąca, nie przemeczaj się i wytrzymasz do terminu spokojnie

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 12:26   #2989
xzora
Zakorzenienie

Chilli - super, ze powoli sie uczucie siebie i ze pierwsza spokojniejsza noc za tobą
Myszowata - fajne rampersy. Ja bym moją Klaudię w takie kolorki jak najbardziej ubrała.

Ja juz po usg i badaniu. Szyjka zamknięta, ale miękka - lekarz powiedział, ze nie powinna stanowić problemu przy porodzie. Waga z USG wyszła 3250 +\- 0,5kg - powiedział, ze pewnie wyjdzie ok 3500 i ze do porodu idealna. Także dobre wieści z wizyty
W razie jakby nic sie nie działo go w dniu terminu mam sie zglosic - znowu zrobi USG i wtedy tez KTG. No i lepiej, zeby tego 7.07 Klaudia wyszła, bo powiedział, ze w razie jakby nie to w kolejnym tygodniu położyłby mnie na oddział.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 12:28   #2990
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:

Agentka 😀 oby tak lekko szło do samego porodu, tego Ci życzę!

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 12:28   #2991
meja_ml
Raczkowanie

Pestycyda rozumiem jak by robili za darmo, albo za jakieś śmieszne pieniądze a tak to nie mocna przesada. A piwo to już w ogóle.

Aggs o to samo ostatnio pytałam. Mój się trochę buja do przodu i tylu.

Xzora kciuki za usg

meja_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 12:29   #2992
darietta
Zakorzenienie

Cytat:

Zerknełam na twojego bloga super dlaczego wczesniej się nie pochwaliłaś tyle leżałam a tu takie ciekawe inspirację.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 12:33   #2993
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja umierałam jak dopiero zaczynało postępować rozwarcie Ale mój poród to była dluuga droga przez mękę!

Z jakiego miesiąca jest Twoja córka? Nasze starszaki praktycznie w tym samym wieku, mój jest z marca. Od dawna śpi bez pampersa? Jak to u Was poszło? My teraz odpieluchowujemy w dzień.
Moja jest z listopada Ona jeszcze śpi z pampersem, bez chodzi w dzień, dlatego jak w nocy chciała na nocnik to nie chciałam jej zniechęcać i poszłyśmy...

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Chilli wrzuć w wolnej chwili do klubu jakieś foto Wincenta w domku pliz!

Dzięki za linka! Blog wygląda rewelacyjnie i zaciekawiło mnie dużo postów, wieczorkiem się w niego zagłębię Ale z Ciebie laska!

Hahaha chyba będę musiała ciągnąć zapałki
Dzięki

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Chilli - super, ze powoli sie uczucie siebie i ze pierwsza spokojniejsza noc za tobą
Myszowata - fajne rampersy. Ja bym moją Klaudię w takie kolorki jak najbardziej ubrała.

Ja juz po usg i badaniu. Szyjka zamknięta, ale miękka - lekarz powiedział, ze nie powinna stanowić problemu przy porodzie. Waga z USG wyszła 3250 +\- 0,5kg - powiedział, ze pewnie wyjdzie ok 3500 i ze do porodu idealna. Także dobre wieści z wizyty
W razie jakby nic sie nie działo go w dniu terminu mam sie zglosic - znowu zrobi USG i wtedy tez KTG. No i lepiej, zeby tego 7.07 Klaudia wyszła, bo powiedział, ze w razie jakby nie to w kolejnym tygodniu położyłby mnie na oddział.

Trzymam kciuki za 7!

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Zerknełam na twojego bloga super dlaczego wczesniej się nie pochwaliłaś tyle leżałam a tu takie ciekawe inspirację.
Mam adres w stopce ale na telefonie go nie widać, a żeby się tam zaraz chwalić, to nie chciałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-30, 12:39   #2994
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
No to mam impuls żeby dopakować torbę!

Dzisiaj 36+1, szyjka miękka, krótka, główka wyczuwalna cała ciążę miałam szyję twarda i 4,2 teraz nawet nie mierzył bo nie chciał ruszać, Mały 2850 więc w siatce wychodzi na sredniaka, wszystko ok, wyniki w normie pochwała za wagę +9kg i hemoglobine, wyznaczył wizytę na 24.07 ale mówi ze może się nie spotkamy i zyczyl powodzenia oraz kazał pakować torbe

Idę na lody z koleżanką bo nie wytrzymie tego stresu

Nie obyło się też bez śmiesznych tekstów lekarza znowu grzebiąc kazał pozdrowić mamęi jakieś tam zabawne komplemenciki oraz pytał jak ja to z wagą zrobiłam
Fajnie, brawa az wizyte i awge ale te dwa tyg musisz jeszcze wytrwać też mam kłucie, ale nic nie robi :/
Cytat:

Ty to rozwalasz system coś czuje, ze urodzisz błyskawicznie, szykuj sie na to... a ja trzymam kciuki
Cytat:

Super, że sobie tal dobrze radzicie. Jak w ogóle czujecie sie w tych.pierwszych dniach jako rodzice?

Ps: ja rozkładam.nogi ale co zrobią jak szyja ani drgnie :/
Cytat:
Załącznik 7129991

Śliczne, i.lto.powiedział, ze nie sa dziewczęce... są

Ja byłam na spacerze i zakupach.polazilam.po galerii z nudów i z zaleceń by chodzić...

Kupiłam dwa zestawy małemu na jesień czyvtam na kiedyś, bo wieksze rozmiary 74-80 bluza i spodnie.
Za oba komplety zaplaciłam 25 zł - smiech na sali...

Sorki.za jakość fotki

1498822626956.jpg

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2017-06-30 o 12:40
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 12:42   #2995
taedio
MerDer 4ever

Xzora oby Klaudia wyszła w taka fajne datę

Fajne łupy dziewczyny

Stary 2017-06-30, 12:49   #2996
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Moja jest z listopada Ona jeszcze śpi z pampersem, bez chodzi w dzień, dlatego jak w nocy chciała na nocnik to nie chciałam jej zniechęcać i poszłyśmy...

Dzięki

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Trzymam kciuki za 7!

Mam adres w stopce ale na telefonie go nie widać, a żeby się tam zaraz chwalić, to nie chciałam
To jest rocznikowo starsza od mojego

jestem mamą
Stary 2017-06-30, 12:52   #2997
xzora
Zakorzenienie

Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Cytat:
Prezent od dziadka napis of kors :p pościel z kołyski w praniu :pZałącznik 7130021

Super napis
Mała! Fajne zakupy
A ja co - pojechałam do MC Donalds, ze niby przed dojazdem do domu chce zrobic drobne zakupy i nie dam rady bez wc. Wlasnie jem loda

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-30, 13:08   #2998
Gosiutka
Rozeznanie

Xzora , gratki wizyty czyli może się zacząć w każdej chwili?

Na mamie ginekolog nowy post dla nas na czasie : https://mamaginekolog.pl/zrobic-aby-zaczac-rodzic/ ...ale w sumie sposoby nam znane jeszcze nie jem ananasa ....
Gosiutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 13:11   #2999
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Załącznik 7129991

Fajne! Dziewczynkę można w każdy kolor ubrać
Cytat:
Prezent od dziadka napis of korspościel z kołyski w praniu :pZałącznik 7130021

Ojej ojej jakie śliczne też chcę! Nikoś <33

Cytat:

Super wieści no tylko już po mału by się przydało rodzić co? Tż już w domu?
Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Fajnie, brawa az wizyte i awge ale te dwa tyg musisz jeszcze wytrwać też mam kłucie, ale nic nie robi :/

Ty to rozwalasz system coś czuje, ze urodzisz błyskawicznie, szykuj sie na to... a ja trzymam kciuki

Super, że sobie tal dobrze radzicie. Jak w ogóle czujecie sie w tych.pierwszych dniach jako rodzice?

Ps: ja rozkładam.nogi ale co zrobią jak szyja ani drgnie :/

Śliczne, i.lto.powiedział, ze nie sa dziewczęce... są

Ja byłam na spacerze i zakupach.polazilam.po galerii z nudów i z zaleceń by chodzić...

Kupiłam dwa zestawy małemu na jesień czyvtam na kiedyś, bo wieksze rozmiary 74-80 bluza i spodnie.
Za oba komplety zaplaciłam 25 zł - smiech na sali...

Sorki.za jakość fotki

Załącznik 7130036

Ten komplecik po lewej słodki!

Ja miałam sprzątać i posprzątałam tylko kuchnię i zaczęłam obiad a muszę dzisiaj chatę ogarnąć bo jutro jedziemy rano na zakupy a po południu idziemy na trzydziestkę, a ja mam taki bałagan

Stary 2017-06-30, 13:21   #3000
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Ciekawe co u Morelle...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości