![]() |
#2971 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Widze Kasie - co Cię kochana tak długo nie było?
#2973 |
Zadomowienie
|
witajcie dziewczyny !!!!!!!
Trochę mnie tu nie było , a wszystko przez to że nie mogłam się zalogować, dostawałam nawe hasła ale i z tym było coś nie tak ![]() ![]() ![]() ![]() Wybaczcie ale tyle tematów poruszałyście przez ten czas że nie jestem w stanie odpisać. Napiszę tylko tyle ile pamiętam bo zanim przeczyatłam wszystko to zupełnie zapomniałam co miałam napisać ![]() Zdjęcia waszych dzieciaczków świetne a dzieciaczki coraz piękniejsze ![]() Spóźnione buziaczki dla wszystkich 10-ciomiesięczniaków ![]() ![]() ![]() Zapisuję się do grona mamuś zdołowanych niestety, dopadło i mnie jakaś depresja jesienna. Całe dni siedzę sama z dziećmi , narzeczonego nie ma nawet w weekendy. Jeden weekend pracuje a drugi chodzi na kurs agrobiznesu, w ciągu tygodnia ma wykłady potem do pracy (na szczęście pracuje u ojca więc przychodzi o której może) jeszcze do tego doszły mu korepetycje z angielskiego, a niedługo dojdą mu jeszcze praktyki. Ciagle się uczy kujon jeden ![]() ![]() Co do upadków, potknięc, i różnych uderzeń to niestety nie da się tego uniknąć, u nas co chwilę jakiś guz albo siniaczek a pilnuję jak tylko mogę. Iwonko mam nadzieję ze w końcu znajdziecie odpowiednią opiekunkę dla Kasi i niebędzie już chorować. My mamy podobny problem bo chcemy oddać Julię do przedszkola , teść mi ciągle gdera o tym i że nawet będzie płacił , ale ja nie bardzo chcę właśnie ze względu na chróbska , nie chcę żeby Oliwka zaczęła przez to chorować, Mam mieszane uczucia i nie wiem co robić. Jastin ale masz "miłe" sąsiadki , niech je szlag trafi ![]() ![]() w następnym poście napiszę co nowego u nas ![]() ![]()
#2974 |
Zadomowienie
|
a teraz co nowego u nas , przedewszystkim to że mała zaczęła chodzić
![]() ![]() ![]() Pozatym nauczyła się udawać że kaszle ![]() Zrobiła się taka "przytulaśna" znajduje sobie jakieś kawałki szmatek albo jakieś ubrania kładzie na podłodze i tuli się do nich ![]() ![]() Tydzień temu tatuś nauczył Oliwkę dawać cześć i teraz jak się wyciąga do niej rączkę i mówi cześć to ona także wyciąga rączkę ![]() ![]() ![]() Pozatym włazi gdzie tylko da radę, wczoraj wlazła na krzesłko do karmienia, zostawiłam ustawione na najniższym poziomie wiec Oliwka to wykorzystała i weszła na nie, ale zamiast usiąść na nim to ta sobie stanęła i śmiała się od ucha do ucha. Jak to zobaczyłam to myślałam że zawału dostanę i od teraz nie zostawiam rozłożonego krzesełka tylko po każdym karmieniu składam i chowam. W zeszłym tygodniu wyszedł trzeci ząbek górna jedyneczka , trochę było marudzenia przy tym. Teraz lada dzień wyjdzie druga górna jedynka i przez to mamy nocki nieciekawe od dwóch dni ![]() Hmmmm to byłoby na tyle , jeszcze kilka zdjęć jak mała dokucza naszemu Nerusiowi ![]()
#2975 |
Rozeznanie
|
Kasiu gratuluje chodzącej córeczki
![]() ![]() ![]() Ale ten Nero ma sympatyczna i jakby znudzona twarz ![]() Ja marze o tym żeby Lili wreszcie zaczeła sama chodzić, nie trzeba by było tyle nosić tego klocka, jak na razie to tylko raczkuje jak szalona.
#2976 |
Rozeznanie
|
#2977 |
Zadomowienie
|
Humbak bluza fajna
![]() Mam do was pytanie odnośnie tej zabawki http://www.allegro.pl/item138355657_...ja_89_zl_.html jak myślicie zainteresuje takiego malucha jak nasze ?? Myśle że tak , a wy bo nie jestem do końca przekonana. A tu zdjęcia małej jak niesie mamusi kwiatuszka ![]()
#2978 |
Zakorzenienie
|
Kasiu GRATULACJE DLA OLIWKI
![]() ![]() ![]() Humbak świetny prezencik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Acha, Kasiu zapomniałam napisać, ze córę masz piękną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Kurteczka sliczna, tesciowa ma gust.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście ma to też swoje minusy bo jak idzie to czasami zachwieje się wygląda to tak jakby wiatr mocno w nią dmuchnął ![]() ale co tam każde dziecko to przechodzi , wasze też niedługo zacznął chodzić wtedy zobaczycie jak będziecie miały wesoło ![]()
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ogromne gratulacje dla Oliwki
![]() A co do tego kaszlania to moja Wika tez umie tak specjalnie kasłac albo właśnie sapać,super to wygląda bo jak tak robi to ja sie zawsze śmieje i ona zaczyna razem zemną sie śmiać ![]() Mama tez juz chyba mówi dosyć świadomie bo chyba sie zorientowała ze to działa na mnie i jak mnie tak zawoła to wie ze mamusi srece kruszeje i przyjdę do niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Humbak jeszcze Ci sie odechce tych Liliankowych kroczków ![]() ![]() Ja to juz sie tego boje,juz teraz Wika jak raczkuje to wstaje przy wszystkich wyzszych przedmiotach i wszystko zrzuca,albo nie dalej jak wczoraj przyraczkowala za mna do łazienki i drzwi były lekko uchylone wiec ona miedzy te drzwi weszła i chciała przy nich wstac,dobrze ze zdarzyłam ja złapać bo by poleciała do przodu z tymi drzwiami i nos mógłby być rozbity ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu jak dla mojej Wikuni to ta zabawka znudziłaby sie po 10 minutach ![]() Ona woli piloty,głośniki,płytki,kl awiature(myśle zeby kupic jej laptopa takiegio dla dzieci,widziałam u nas w hurtowni zabawek,mają super cenki,np. za puzzle te piankowe zapłaciłam 10 zł)słuchawki,cały zestaw kina domowego itd.,itp.Dlatego dla nas to za droga zabawka jak na kilka minut zabawy,moje dziecko szybko sie nudzi niestety,ma nawet organy(sentyzator)kiedyś samam na nim grałam ![]() ![]() ![]() Ale jeśli Oliwke to zainteresuje to czemu masz jej nie kupić,tylko ta cena mnie by powiem Ci szczerze troche odstarszyła,bo za taka kaske to można kupic dwie inne tez fajne zabawki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Bluza bardzo fajna
![]() A co do teściowej to moim zdaniem(wprawdzie jej nie znam i nie chce oceniać,ale powiem na swoim przykładzie)wydaje mi sie ze spacjalnie nie zdarła,ja jak kupuje prezent to kilka razy sprawdzam czy zdarlam cene zeby obciachu nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
Moni@ mój tż ma laptopa to jest to samo co u Ciebie,Wika wystawia ręce,robi krzywą minke i tylko"daj",a jak nie to ryk na cały blok
![]() Ona to chyba po tatusiu odziedziczyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Rozeznanie
|
Mówie Wam dziewczyny jaka jestem głupia to po prostu nie do opisania
![]() Posadziłam Lili w foteliku samochodowym, bo akurat stoi w pokoju, i siadłam naprzeciwko niej na podłodze. I malutka oglądała bajke a ja patrzyłam sie na nią. I w pewnym momencie taj się jakby pzechyliła na bok i upadła z tego fotelika na podłoge, wysoko nie jest. I oczywiście nie zdąrzyłam jej złapać a przecież siedziałam tuż przy niej. Ale to jeszcze nic. Mnie sie wydawało, że upadła tak na bok główki. Wziełam ją na ręce, Lili płacze, Przytuliłam do siebie i dopiero po kilku sekundach na nią spojrzałam. A ona całą buzię miała we krwi ![]() ![]() ![]() ![]()
#2992 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2993 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 |
Zadomowienie
|
Jastin moja też uwielbia piloty,klawiaturę, myszkę, kabelki i inne takie rzeczy, wygląda na to że większość dzieci to lubi. Zapytałam o tę zabawkę bo sama nie wiem czy kupić czy nie, cena faktycznie do najniższych nie należy ale inni tę zabawkę sprzedają za 130 zł więc zainteresowałam się tą. Pozatym sprzedałam ostatnio matę Oliwki bo już nie bawi się nią więc za te pieniążki chcę kupić jej jakąś inna zabawkę pomyślałam o tym stoliku ale teraz sama nie wiem, nie chciałabym wydawać kasy na coś co będzie leżało.
Humbak jesteś najlepszą mamą na świecie a takie sytuacje niestety się zdarzają u nas była podobna tyle że krew poszła z noska. Najważniejsze że ząbki całe,a krwi tyle bo to warga a to bardzo ukrwione miejsce. No i widzisz że córunia już nie pamięta o tym i się uśmiecha ![]() Dzisiaj narzeczony zrobił mi niespodziankę i oświadczył mi rano że na dziś wieczór zamówił nam stolik w restauracji ![]() ![]()
#2995 |
Rozeznanie
|
Kasiu dziękuję za słowa pociechy
![]() ![]() Świetną niespodzianke zrobił Ci narzeczony - życze dobrej zabawy i udanego wieczoru ![]()
#2996 |
Rozeznanie
|
Lilianka dojerzdza w chodziku do kwiatków i wybiera ziemię z doniczek, lub doraczkowywuje, tak jej nawet wygodniej. I oczywiście próbuje ją zjeść
![]() ![]() ![]()
#2997 |
Zakorzenienie
|
Ooooo mamy 100 stronkę, to balujemy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Humbak nikt Cię nie będzie wyzywał za żadne niedbalstwo, głupoty wygadujesz ![]() ![]() ![]() Kasiu ,ale bedziesz się świetnie bawiła wieczorem, udanej kolacyjki życzę ![]() Moja Nikolka w nocy coś płakała, spała niespokojnie, a dziś widzę że ma opuchnięte dziąsełka i chyba ząbek jej się pacha. WRESZCIE ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zadomowienie
|
Moja zawsze się czepia jednego kwiatka , wywróciła go już kilka razy a taki ładny już był
![]() ![]() Dzisiaj dostałam paczuszkę od szwagierki z Niemiec , przysłała małej kożuszek jest śłiczny oto on
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2007-05-09 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Rozeznanie
|
Kasia kożuszek śliczności
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.