|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)
Cytat:
Bylam dzisiaj na badaniach - przespalam po nich pol dnia. Ha! Rozpoczelam Setną stronę!!!!
![]() |
#2972 | ||||||
Zakorzenienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;4400643]Mi sie wydaje, ze tu nie chodzi o rozmiary. A przynajmniej nie powinno. Chodzi o to, ze ja sie zle czuje w swoim ciele. IA najwazniejsze jest zeby sie w swym ciele czuc dobrze.
Coz poradze, ze ja nie moge? P.S. Nie zamotałam?[/quote] Wlasnie!! Wazne zeby sie dobrze czuc w swoim ciele!!A ja sie nie czuje!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajna ta sukienka!! JAk juz ja bedziesz miec to koniecznie napisz jak lezy i jakiej jest dlugosci, bo trudno mi po fotce ocenic... Matko jak ja bym chciala na lato sukienke sobie kupic!!Ale odwagi brak ![]() A ja mam D75 i chetnie bym sobie zmniejszyla...
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a uwazacie ze z moim rozmiarem(42) mozna trafic jakies fajne sukienki typu wieczorowe jak na wesele,bal itp?Tylko nie przez net,tylko w sklepach!! No i zeby ladnie w nich wygladac...CZy lepiej juz nie isc na tego typu impreze?
![]()
#2974 |
Konto usunięte
|
nie no.... imprezy nie mozna sobie odpuszczac. Mysle, ze znalazlabys jakies fajne, no ale to trzeba poszukac :P I przede wszystkim poprzymierzać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Raczkowanie
|
ja kupilam boską kiecke 46 rozmiar na wesele
![]() ![]() ![]() ja obkupuje się w h&m, c&a, kappahl, w tesco - cheeeroke czy jakos tak ![]() ![]() eh a dzis mam za soba nie udana randke w ciemno...tragedia cmoksia czerwoną wybierz - jest piękna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajrzyj chociazby na allegro, z rozm 42. spokojnie kupisz fajna kiecke w co lepszym sklepie... Cytat:
![]() A ja w zyciu. Kocham moj biust ![]() Nieudana randka w ciemno? To przeciez miejska legenda.
![]() |
#2977 |
Konto usunięte
|
Powiedz cos wiecej jogobelcia ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nataszo, może zrób najpierw test na małym fragmencie skóry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zadomowienie
|
Hej wszystkim
![]() Tak marudziłam, że nie mam co ubrać, a tu mama zabrała mnie na zakupy i trochę fajnych bluzek sobie wybrałam. Od razu lepszy humor ![]() Szpiegu ja ci spodenek nie przelicytuje, bo na koncie mam 0 zł. Możesz podać aukcje, to sobie poogladam jako rozeznanie na przypływ gotówki ![]() Czy mógłby ktoś wyłączyć ten upał za oknem? |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Raczkowanie
|
Kolesia poznałam na czacie "puszysci" na interii
![]() ![]() ![]() I CONAJGORSZE - MIAŁ BIAŁE SKARPETKI DO ZAKTÓRKICH CZARNYCH SPODNI I CZARNYCH BUTÓW:d tragedios ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |||
Zakorzenienie
|
Evilcia, jak nie zapomne posle na pw.
Chyba sobie zaszaleje ![]() http://www.allegro.pl/item195449313_...58_48_58_.html A do tego http://www.allegro.pl/item198027648_...wa_roz_56.html Brat mi sie w sierpniu zeni wiec w sam raz ![]() Cytat:
Pogrubione = masz coś do mniejszości seksualnych? Zielone = nie widze w czym problem Mam nadzieje że chlopak ten o tobie teraz pisze "zachowywala sie jak lesbijska cnotka nie wydymka"
![]() |
#2982 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do zapachu cóz to typowy zapach tak jak po solarium... Niestety czuć go, ale nie na długo ![]() Cytat:
![]() ![]() I czemu nie iść?? Iść!! I bawić sie na całego ![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro maja wyłaczyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam. To nie tak... Po prostu mam kilka blizn róznego typu, w tym jedną właśnie na nodze, po oparzeniu. Wiem, że gdybym ją posmarowała, wyglądałaby jeszcze gorzej. Wiadomo, blizna po oparzeniu jest nierówna, ma niejednolity kolor.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2985 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też mam 42 i w sklepach jest dużo sukienek wieczorowych w tych rozmiarach. Polecam Ci gorset- sama taki mialam na weselu. Wyszczupla i do tego super leży, do tego spodnica aż po same kostki. Tylko, że najgorsze jest to, że teraz jest cieplo i mozesz sie ugotować, no ale.. ;p A co do tyych szczuplych kolezanek to tez posiadam takowe. Rozmiar 36, a mowia, ze maja sadlo na brzuchu, grube nogi i wielki tylek. Ja przy nich to sie czuje jak taki ponton wielki ;p |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
PRZEŚLICZNE! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Możliwe, że tak sobie myśli - trudno. Widze jednak że Tobie na tym bardzo zależy i zastanawiam się skad w Tobie tyle zawiści.... :/ myślałam że na tym forum można przyjść i podzilić się kawałkiem swojego życia - okazuje się jednak że można zostac obrażonym:/ troche smutne to jest. Jezeli chodzi o te ciuchy z allegro to bardzo ładne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się, Szpiegu masz extra gust
Ja musze cos znaleźć na sierpień, na ślub (ale jeszcze nie wiem czy idę, nie mam z kim i w ogóle) UWAGA TROCHE DRASTYCZNE Moja blizna jest po przejechaniu nogą po ruże, na górze jest szarpana, a na dole jest wgłębienie w skórze. Biegnie to sobie frywolnie przez piszczel i jest koloru białego i się świeci ![]()
#2989 |
Rozeznanie
|
jogobelcia ja nie widzę nic dziwnego w twojej wypowiedzi na temat tej randki, każdy widzi ludzi inaczej
![]() Ja każdą pierwszą randkę, czy to w ciemno czy inną wspominam jako koszmar ![]() ![]()
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry, ale po tym co piszesz, mozna wywnioskować że masz coś do mniejszości seksualnych, przez co niektore osoby w watku moga sie czuc urazone (nie podam nicka, ale jest wsrod nas osoba nalezaca do jednej z mniejszosci seksualnych, dziwie sie ze nie pokazala swojego urazenia). Uzalezniasz pieniadze od ubran, a raczej od stylu? sorry. Moj brat jest przerazliwie wysoki, zawsze mu widać skarpetki, bo nie szyja spodni na jego wzrost. Jego narzeczona nie widzi w tym nic zlego. Pisal ze jest meski, a stosowal zniewiesciale gesty? Niby jakie? Jak mozna mowic w sposob homoseksualny? Jakie to sa zniewiesciale gesty? Co wedlug Ciebie okresla przymiotnik "męski"? Faceta w ogrodniczkach bez tiszerta grzebiacego w samochodzie i usmarowanego smarem? Czy mezczyzna inteligentny, typowy przedstawiciel informatykow i matematykow nie jest meski? Zastanow sie jak piszesz o innych... Nawet nieznajomych. Czy byloby fajnie gdyby on teraz na forum jakims napisal "Poznałem panne na czacie "puszysci" na interii pojechałem na umówione w miejsce, patrze a podchodzi jakas panienka,z wygladu troche nie ten teges, ale mówie sobie - nie liczy sie wygląd, no i wtedy otwozyła buzie - czar prysł. Zachowywala sie jak jakas lesba.... a charatker traszny. w ogole panna nie zyciowa, ja wykonuje pierwszy krok a ona nic (no bo w jakims celu zgadalismy sie na czacie).... myslalem ze zapadne sie pod ziemie. I co najgorsze! Zalozyla buty na obcasie do dzinsow! Normalnie tragedia! Zero wyczucia smaku i stylu - tragedios" Jak dla mnie zero szacunku do innych osob z Twojej strony.
![]() |
#2992 |
Rozeznanie
|
SzpiegZKrainyDeszczowców
Ja cię przepraszam, ale trochę się unosisz. Mi się głupi zrobiło po moim ostatnim poście.
#2993 |
Raczkowanie
|
Męski facet - nie określam go na podstawie jego zawodu - tylko zachowania. Poprostu lubie ludzi przy których czuje się bezpieczna. Przy nim czułam się raczej jakbym to ja stanowiła dla niego takie poczucie. Zniewiesciałe gesty - kobiece ruchy w wykonaniu męzczyzny. Ten chłopaknie był aż tak wysoki aby nie móc kupić sobie spodni, i powtarzam zemi się to poprostu niepodoba, tyle. Na pierwszej randce wydaje mi się ze trzeba się zapoznać - nie próbować wcisnąć dziewczynie język do ust. Nie uzalezniam pieniędzy od ubrań - napisałam tylko że nie było takiej bariery w jego przypadku, co innego gdyby był biedny inie mogłsobie kupowac spodni.
Jestem ostatnią osobą która może kojarzyć się z brakiem tolerancji co do osób homoseksualnych. Mój najlepszy przyjaciel jest "homo", znam wielu wspaniałych osób o takiej orientacji. Poprostu jeżeli mówi się o kims zniewiesciałym to kojarzy sie on z homo. Tyle. Jezelinawet ma sie za krótkiespodnie - to można założyć czarne skarpetki. Gdyby chłopak nie nakłamał tak o sobie, to moja reakcja byłaby inna. Ja mu z góry powiedziałam że jestem puszysta i mówiłam o sobie prawde. To że pisze to co myśle na forum dla kobiet, na którym chce się zwierzyc, posłuchać o innych nie udanych randkach z "netu" to nie znaczy ze nie szanuje drugiego człowieka. On może rozmawiac na mój temat ze swoimi kolegami w jaki sposób tylko chce. Dopóki nie podaje moich danych - czemu nie! Niew musze mu się podobac - bo nie ejstem idealna, wrecz przeciwnie. Naszata - mi drugie randki jeszcze wychodzą ![]() ![]() ![]() Przyjedzie wkoncu i do nas nasz królewicz na białym koniu i zabierze do krainy szczęscia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo ze wzgledu na gesty, czy to jak mowi? To tak samo jakbym ja Cie krytykowala bo masz dlugie/krotkie/srednie/rude/brazowe/zielone/fioletowe/blond/czarne wlosy, badz bylabys lysa. Rozumialabym, gdyby facet byl bucem i mowil do niej "hej, malenka, chodz no w krzaczorki bejbe" wtedy bym sie spytala czemu mu nie przywalila w gebe. Sorry, ale gdy poznalam mojego eksa/juzprawieznowobecnegoTZ, ubieral sie fatalnie, przeszkadzalo mi to, ale nigdy, przenigdy nie powiedzialam mu ze sie tragicznie ubiera. Nie wyobrazam sobie rowniez powiedzenia komukolwiek "On sie tragicznie ubiera".
![]() |
#2995 |
Raczkowanie
|
Nie kłóćcie się dziewczyny! Jogobelcia po prostu wyraziła swoje zdanie i jestem przekonana, że nie chciała nikogo urazić. Nie warto się unosić..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Raczkowanie
|
własnie cały czas próbuje Ci przekazac ze on taki był- do tego nakłamal o sobie, nagadał jakis głupot - po co? to ze napisałam o tych spodniach ze to było najgorsze - to był żart - wczesniej napisałam ze miałam nadzieje ze z charakteru okaze sie fajny. Wyglądał innaczej niż się opisał. Jednak z charakteru był strasznie natarczywy, czułam się jakbym siedziała na szpilkach. Ja go nie krytykuje, porpostu napisałamze randka mi nie wyszła. i Napisałam to co nie było w nim w moim typie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Raczkowanie
|
Szzczerze powiedziawszy ja nie przykładam żadnej wagi do wyglądu mężczyzny, ale jeżeli zobaczyłabym go w przykrótkich spodniach i w białych skarpetkach odrazu pomyślałabym sobie, że jest niechlujny i obojętnie podchodzi do wielu spraw. A z tym gestem 'homoseksualisty' to jestem przekonana że gdybyś miała coś do homoseksualistów napisałabyś po prostu zachował się jak gej, pedał etc... A to było po prostu stwierdzenie. Nie ma co ukrywać, w naszym kraju panuje stereotyp, że gej to mężczyzna mówiący słodkim głosem i wykonujący masę gestów które możemy przyporządkować damskiej trzpiotce ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Raczkowanie
|
m0niiska własnieo to mi chodzi
![]() ![]() ![]() BOSH dziewczyny przez Was wlazłam na allegro i takie ciuszki poporstu mi swiecą po oczach że aż mi się płakać chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zadomowienie
|
Szpiegu - fantastyczne kreacja, siedzę teraz o tak
![]() ![]() ![]() Tak nawiasem mówiąc, jak Wy wyszukujecie takie perełki? Ja za diabła nigdy na Allegro nie mogę znaleźć nic interesującego/w moim rozmiarze albo w atrakcyjnej cenie, a poza tym boję się kupować bez pomacania na żywo i przymierzania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Raczkowanie
|
Ja sobie siedze i patrze...i patrze....i patrze
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.