Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-23, 16:16   #2971
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Naszata a może spróbuj jakiegos balsamu brązującego, nie samopalacza, ale czegoś lżejszego. Opalone nogi zawsze prezentuja się ładniej niż blade (sama mam naturalnie dość bladą skórę). Używam balsamu garniera, daje ładny delikatny efekt i nie zostawia śladów. Tylko zastanawiam się czy on pokryje tą blizne... Moja niewielka bliznę nad kostką kryje. Moze warto spróbowac, moze miałabys lepsze sampoczucie wtedy? Bo wszystko to kwestia tego jak ty sie ztym czujesz. Sama wiem, ze jak czegoś w sobie nie lubie, to staram się to ukryć przed światem..
Pokrywa blizny. Tylko mniej smarować, bo moze "za bardzo" pokryć. I jakos zauwazylam ze po jakims czasie na skorze niemilosiernie brzydko pachnie.

Bylam dzisiaj na badaniach - przespalam po nich pol dnia.

Ha! Rozpoczelam Setną stronę!!!!

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 16:33   #2972
karolinka86
Zakorzenienie

[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;4400643]Mi sie wydaje, ze tu nie chodzi o rozmiary. A przynajmniej nie powinno. Chodzi o to, ze ja sie zle czuje w swoim ciele. IA najwazniejsze jest zeby sie w swym ciele czuc dobrze.
Coz poradze, ze ja nie moge?
P.S.
Nie zamotałam?[/quote]
Wlasnie!! Wazne zeby sie dobrze czuc w swoim ciele!!A ja sie nie czuje!!! Mimo ze inni mnie akceptuja, to ja siebie nie moge...

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
Magdaa zrozum, Wasze rozmiary są małe, naprawdę.. Kiedy osoby większe (np ja z rozmiarem 46) czytam, że ktoś taki jak Wy uznaje się za strasznie grubego to sorry.. postaw się w mojej czy Totally sytuacji... jak Ci teraz podać swój rozmiar bez dołowania? Przecież dla Was to już my wieloryby jesteśmy, a przynajmniej tak możemy się poczuć
Dziekuje za komplement,chociaz na forum nie jestem wytykana...Nie czuje sie gorsza tylko rowna z Wami... Ale nikogo nie chce obrazic ani dolowac, bo ma wiekszy ode mnie rozmiar!!! Chyba zawsze jest tak ze komus czegos zazdroscimy,a z kolei ktos nam itd

Cytat:
Napisane przez _totally_ Pokaż wiadomość
Nie piszę np."Boże, jaka ja jestem obleśnie wielka, nosząc czterdziestkę", bo wiem ile przykrości mogę tym komuś sprawić. Czujesz się dobrze, gdy szczupłe dziewczyny narzekają na swoje "wielkie tyłki", "drube ramiona" czy "tłuste uda"? Ja myślę wówczas, jeśli ona ma wielki tyłek to co ja mam powiedzieć? Odechciewa mi się wszystkiego, mam ochotę jedynie na wylanie morza łez.
To Grupa wsparcia puszystych wizażanek (zróznicowanych wagowo i rozmiarowo), przestanie nią być, gdy osobą nosząca 46-kę przeczyta, że 40-stka jest taka "wieeeelka".
No ja tez nie czuje sie dobrze gdy naprawde szczuple dziewczyny narzekaja na siebie!!! Np.mam kolezanke drobniutka,rozm.36...Ona mowi ze gruba wcale nie jestem...No jasne...tylko ze jak ona utyyla ze 2kg,co bylo nawet nie do zauwazenia w jej przypadku, to juz mowi ze schudnac musi, bo ona nie moze tak wygladac!!!No i gdzie tu szczerosc??

Cytat:
Juz to chyba w tym wątku pisałam ale chce powtórzyc. Rozmiar do 42 jest wg. mnie NORMALNYM ROZMIAREM
Dzieki!!!

Cytat:
Napisane przez Naszata Pokaż wiadomość
ja mam rozmiar 46 mój ideał to 42, mam niesamowicie niewymiarowe uda, po za tym jestem zbyt niska żeby mieć taki rozmiar jaki mam
Ja mam 165,wiec wysoka nie jestem...i ludzie mowia ze wygladam wcale niezle,a nawet calkiem niezle!!Tylko jakos w to nie moge uwierzyc

Cytat:
ja mam za dwa dni angielski.. od wczoraj piję meliskę coby nagle nie spanikować, bo ja tak umiem
A mi sesja sie zaczyna!!I panikowac tez potrafie...Chocbym byla obkuta, to przed egzamem wydaje mi sie ze juz nic nie wiem...

Cytat:
Napisane przez jogobelcia Pokaż wiadomość
aha i musze sie nie zgodzić z wypowiedzią jednej z dziewczyn, która napisała ze w rozmiarze 40 czy też 42 nie ma fajnych ciuszków, lub nie można w nich fajnie wyglądac. Oj kochana ja kocham moje ciuszki uważam że wygląd w nich dobrze:0 w niektórych rzeczach napewno lepiej się prezentuje niż szczupłe koleżanki aż mi szkoda chudnąc - bo niektóre rzeczy już nie leża dobrze
jak jeszcze trohe schudne to bede miała pare extra ciuszków z anglii na wymiane w rozmiarach - 46,48
To ja napisalam ze uwazam ze nie ma fajnych ciuchow A w jakich sklepach kupujesz??Moze znajde takie u siebie...

Cytat:
a kupić mogę tylko jedną, bo jeszcze rzuciłam się na sukienkę
Fajna ta sukienka!! JAk juz ja bedziesz miec to koniecznie napisz jak lezy i jakiej jest dlugosci, bo trudno mi po fotce ocenic...
Matko jak ja bym chciala na lato sukienke sobie kupic!!Ale odwagi brak

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Ja teoretycznie tez mam taka potrzebe zdrowotna... ale ja nie chce sie rozstać z moja miseczką E ;( Poprosze diete i cwiczenia na ktorych nie strace tkanki tluszczowej na cyckach
A ja mam D75 i chetnie bym sobie zmniejszyla...

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 16:39   #2973
karolinka86
Zakorzenienie

Dziewczyny a uwazacie ze z moim rozmiarem(42) mozna trafic jakies fajne sukienki typu wieczorowe jak na wesele,bal itp?Tylko nie przez net,tylko w sklepach!! No i zeby ladnie w nich wygladac...CZy lepiej juz nie isc na tego typu impreze?

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 16:42   #2974
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7
Konto usunięte

nie no.... imprezy nie mozna sobie odpuszczac. Mysle, ze znalazlabys jakies fajne, no ale to trzeba poszukac :P I przede wszystkim poprzymierzać.
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 16:55   #2975
jogobelcia
Raczkowanie

GG do jogobelcia

ja kupilam boską kiecke 46 rozmiar na wesele i bede ją miała na sprzedanie - różowa do ziemi jednoczęsciowa piekna ale za duza juz
ja obkupuje się w h&m, c&a, kappahl, w tesco - cheeeroke czy jakos tak. Na placach róznych, tagrach itd:0 duzo jest mozliwoscie

eh a dzis mam za soba nie udana randke w ciemno...tragedia

cmoksia czerwoną wybierz - jest piękna
jogobelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 17:09   #2976
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a uwazacie ze z moim rozmiarem(42) mozna trafic jakies fajne sukienki typu wieczorowe jak na wesele,bal itp?Tylko nie przez net,tylko w sklepach!! No i zeby ladnie w nich wygladac...CZy lepiej juz nie isc na tego typu impreze?
Pelno jest...
Zajrzyj chociazby na allegro, z rozm 42. spokojnie kupisz fajna kiecke w co lepszym sklepie...
Cytat:
Ja mam 165,wiec wysoka nie jestem...i ludzie mowia ze wygladam wcale niezle,a nawet calkiem niezle!!Tylko jakos w to nie moge uwierzyc
Pf... Nie dramatyzuj, dziewczyny z wiekszym rozmiarem moga napisac ksiazeczki z komplementami jakie uslyszaly W dodatku szczerymi ;P
Cytat:
A ja mam D75 i chetnie bym sobie zmniejszyla...
A ja w zyciu. Kocham moj biust Jeżeli po diecie, cwiczeniach i operacji mi sie zmniejszy to chyba sie powiesze.
Cytat:
eh a dzis mam za soba nie udana randke w ciemno...tragedia
Nieudana randka w ciemno? To przeciez miejska legenda.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-05-23, 17:35   #2977
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7
Konto usunięte

Powiedz cos wiecej jogobelcia ;]
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-23, 18:07   #2978
_totally_
Zakorzenienie

Cytat:
Naszata a może spróbuj jakiegos balsamu brązującego, nie samopalacza, ale czegoś lżejszego. Opalone nogi zawsze prezentuja się ładniej niż blade (sama mam naturalnie dość bladą skórę). Używam balsamu garniera, daje ładny delikatny efekt i nie zostawia śladów. Tylko zastanawiam się czy on pokryje tą blizne... Moja niewielka bliznę nad kostką kryje. Moze warto spróbowac, moze miałabys lepsze sampoczucie wtedy? Bo wszystko to kwestia tego jak ty sie ztym czujesz. Sama wiem, ze jak czegoś w sobie nie lubie, to staram się to ukryć przed światem..
Blizna bliźnie nierówna. Myślę, że ważny jest jej wygląd, kondycja skóry, "faktura" oraz typ blizny, przyczyna powstania- np. oparzenie (woda, ogień, rozgrzany tłuszcz), skaleczenie, wiek zmiany. Balsam może ją ładnie pokryć, ujednolicić zróżnicowany odcień skóry, ale może też zaszkodzić, podrażnić, brzydko zmienić jej kolor.
Nataszo, może zrób najpierw test na małym fragmencie skóry.
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 18:23   #2979
evilcia
Zadomowienie

Hej wszystkim
Tak marudziłam, że nie mam co ubrać, a tu mama zabrała mnie na zakupy i trochę fajnych bluzek sobie wybrałam. Od razu lepszy humor

Szpiegu ja ci spodenek nie przelicytuje, bo na koncie mam 0 zł. Możesz podać aukcje, to sobie poogladam jako rozeznanie na przypływ gotówki

Czy mógłby ktoś wyłączyć ten upał za oknem?
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 18:40   #2980
jogobelcia
Raczkowanie

GG do jogobelcia

Kolesia poznałam na czacie "puszysci" na interii pojechałam na umówione w miejsce, patrze a podchodzi jakis kolo,z wygladu troche nie ten teges, ale mówie sobie - nie liczy sie wygląd, no i wtedy otwozył buzie - czar prysł. Zachowywał się jak homoseksualista.... a charatker traszny...mkoles chcial sie zemnaod azu całowac.... myslalam ze zapadne sie pod ziemie
I CONAJGORSZE - MIAŁ BIAŁE SKARPETKI DO ZAKTÓRKICH CZARNYCH SPODNI I CZARNYCH BUTÓW:d tragedios
Stary 2007-05-23, 18:43   #2981
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Evilcia, jak nie zapomne posle na pw.

Chyba sobie zaszaleje

http://www.allegro.pl/item195449313_...58_48_58_.html
A do tego
http://www.allegro.pl/item198027648_...wa_roz_56.html
Brat mi sie w sierpniu zeni wiec w sam raz

Cytat:
Kolesia poznałam na czacie "puszysci" na interii pojechałam na umówione w miejsce, patrze a podchodzi jakis kolo,z wygladu troche nie ten teges, ale mówie sobie - nie liczy sie wygląd, no i wtedy otwozył buzie - czar prysł. Zachowywał się jak homoseksualista.... a charatker traszny...mkoles chcial sie zemnaod azu całowac.... myslalam ze zapadne sie pod ziemie
I CONAJGORSZE - MIAŁ BIAŁE SKARPETKI DO ZAKTÓRKICH CZARNYCH SPODNI I CZARNYCH BUTÓW:d tragedios
Pogrubione + pogrubione czerwone = Fajnie... :/
Pogrubione = masz coś do mniejszości seksualnych?
Zielone = nie widze w czym problem

Mam nadzieje że chlopak ten o tobie teraz pisze "zachowywala sie jak lesbijska cnotka nie wydymka"

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-23, 18:45   #2982
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
niestety, przejrzalam aukcje tego sprzedawcy i jest tylko ta jedna czerwona
Dziękuje za sprawdzenie Szkodaaaaa

Cytat:
Pokrywa blizny. Tylko mniej smarować, bo moze "za bardzo" pokryć. I jakos zauwazylam ze po jakims czasie na skorze niemilosiernie brzydko pachnie.
Moja pokrył ładnie ale jest mała.
Co do zapachu cóz to typowy zapach tak jak po solarium... Niestety czuć go, ale nie na długo

Cytat:
Dziewczyny uwazacie ze z moim rozmiarem(42) mozna trafic jakies fajne sukienki typu wieczorowe jak na wesele,bal itp?Tylko nie przez net,tylko w sklepach!! No i zeby ladnie w nich wygladac...CZy lepiej juz nie isc na tego typu impreze?
Zartujesz??? Ja kupiłam ostatnio świetna kieckę w rozm. 44 Dobra na różne wyjścia, mam tez gorset ze spódnią w rozmierze 42/44 i parę innych ciuchów wyjściowych więc bez przesady
I czemu nie iść?? Iść!! I bawić sie na całego

Cytat:
Blizna bliźnie nierówna. Myślę, że ważny jest jej wygląd, kondycja skóry, "faktura" oraz typ blizny, przyczyna powstania- np. oparzenie (woda, ogień, rozgrzany tłuszcz), skaleczenie, wiek zmiany. Balsam może ją ładnie pokryć, ujednolicić zróżnicowany odcień skóry, ale może też zaszkodzić, podrażnić, brzydko zmienić jej kolor.
Nataszo, może zrób najpierw test na małym fragmencie skóry.
Słuszna uwaga Chociaż czuję sie jak po reprymendzie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Czy mógłby ktoś wyłączyć ten upał za oknem?
Jutro maja wyłaczyć

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 18:53   #2983
_totally_
Zakorzenienie

Cytat:
Słuszna uwaga Chociaż czuję sie jak po reprymendzie
Przepraszam. To nie tak... Po prostu mam kilka blizn róznego typu, w tym jedną właśnie na nodze, po oparzeniu. Wiem, że gdybym ją posmarowała, wyglądałaby jeszcze gorzej. Wiadomo, blizna po oparzeniu jest nierówna, ma niejednolity kolor.
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 18:58   #2984
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Evilcia, jak nie zapomne posle na pw.

Chyba sobie zaszaleje

A do tego
jestem jak najbardziej na TAK
Stary 2007-05-23, 19:01   #2985
m0niiska
Raczkowanie

Cytat:
Jasne, że można!
Ja też mam 42 i w sklepach jest dużo sukienek wieczorowych w tych rozmiarach. Polecam Ci gorset- sama taki mialam na weselu. Wyszczupla i do tego super leży, do tego spodnica aż po same kostki. Tylko, że najgorsze jest to, że teraz jest cieplo i mozesz sie ugotować, no ale.. ;p

A co do tyych szczuplych kolezanek to tez posiadam takowe. Rozmiar 36, a mowia, ze maja sadlo na brzuchu, grube nogi i wielki tylek. Ja przy nich to sie czuje jak taki ponton wielki ;p

nie wierzę w ludzi,
bo wiem, że ta wiara
może mnie zgubić.
m0niiska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-23, 19:02   #2986
m0niiska
Raczkowanie

Cytat:

Chyba sobie zaszaleje

A do tego

PRZEŚLICZNE!

nie wierzę w ludzi,
bo wiem, że ta wiara
może mnie zgubić.
Stary 2007-05-23, 19:37   #2987
jogobelcia
Raczkowanie

GG do jogobelcia

Cytat:

Pogrubione + pogrubione czerwone = Fajnie... :/
Pogrubione = masz coś do mniejszości seksualnych?
Zielone = nie widze w czym problem

Mam nadzieje że chlopak ten o tobie teraz pisze "zachowywala sie jak lesbijska cnotka nie wydymka"
Nie mam nic do mniejszości seksulanych, wręcz przeciwnie. Jednak kiedy zdeklarowany heteroseksualny koleś wykonuje zniewieściałe gesty, mówi w ten sam sposób to od razu nasuwa mi się skojarzenie z "homo". Sam o sobie pisał, że jest męski - a ja kogoś takiego poszukuje - tyle. Natomiast widze problem w białych skarpetkach do czarnych za krótkich spodni - jest to dla mnie oznaką braku wyczucia stylu. Poprotu mi się to nie podoba, uważam, że skoro chłopak pracuje - i mówi o sobie ze jest elegancki - to dlaczego nie może kupić sobie spodni na swój rozmiar. Co innego, gdybym wiedziała ze chłopak jest biedny itd i poprostu nie ma pieniążków - nie zwróciłabym nawet uwagi. Nie lubie kłamców, którzy mówia co innego a robią co innego. Dlatego też sie tak zdenerwowałam.
Możliwe, że tak sobie myśli - trudno. Widze jednak że Tobie na tym bardzo zależy i zastanawiam się skad w Tobie tyle zawiści.... :/ myślałam że na tym forum można przyjść i podzilić się kawałkiem swojego życia - okazuje się jednak że można zostac obrażonym:/ troche smutne to jest.

Jezeli chodzi o te ciuchy z allegro to bardzo ładne
Stary 2007-05-23, 19:40   #2988
Naszata
Rozeznanie

GG do Naszata Send a message via Skype™ to Naszata

Cytat:
Napisane przez m0niiska Pokaż wiadomość
PRZEŚLICZNE!
Zgadzam się, Szpiegu masz extra gust

Ja musze cos znaleźć na sierpień, na ślub (ale jeszcze nie wiem czy idę, nie mam z kim i w ogóle)

UWAGA TROCHE DRASTYCZNE
Moja blizna jest po przejechaniu nogą po ruże, na górze jest szarpana, a na dole jest wgłębienie w skórze. Biegnie to sobie frywolnie przez piszczel i jest koloru białego i się świeci Zaserwował mi ja brat w wieku (moim) 7 lat. Naciągnęło się to to, ale i tak jest dość duże.
Stary 2007-05-23, 19:49   #2989
Naszata
Rozeznanie

jogobelcia ja nie widzę nic dziwnego w twojej wypowiedzi na temat tej randki, każdy widzi ludzi inaczej
Ja każdą pierwszą randkę, czy to w ciemno czy inną wspominam jako koszmar . Dodam ze nic z tego nie wyszło, a dokładniej to że nie wyszło nic po za tą pierwszą randkę. Tak więc nigdy nie zaliczyłam drugiej randki, mam taką nerwówę w czasie tych podchodów, że zawsze zrobię coś nie tak. Jeszcze się taki nie znalazł co by chciał to powtarzać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-23, 19:57   #2990
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam. To nie tak... Po prostu mam kilka blizn róznego typu, w tym jedną właśnie na nodze, po oparzeniu. Wiem, że gdybym ją posmarowała, wyglądałaby jeszcze gorzej. Wiadomo, blizna po oparzeniu jest nierówna, ma niejednolity kolor.
Totally nie ma sprawy Zle odebrałam jak widać Czasem słowo pisane bywa odbierane zupełnie odwrotnie niz piszący chciał nam przekazać Ja poprostu wolę spytać i sprawa jasna

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 19:59   #2991
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam nic do mniejszości seksulanych, wręcz przeciwnie. Jednak kiedy zdeklarowany heteroseksualny koleś wykonuje zniewieściałe gesty, mówi w ten sam sposób to od razu nasuwa mi się skojarzenie z "homo". Sam o sobie pisał, że jest męski - a ja kogoś takiego poszukuje - tyle. Natomiast widze problem w białych skarpetkach do czarnych za krótkich spodni - jest to dla mnie oznaką braku wyczucia stylu. Poprotu mi się to nie podoba, uważam, że skoro chłopak pracuje - i mówi o sobie ze jest elegancki - to dlaczego nie może kupić sobie spodni na swój rozmiar. Co innego, gdybym wiedziała ze chłopak jest biedny itd i poprostu nie ma pieniążków - nie zwróciłabym nawet uwagi. Nie lubie kłamców, którzy mówia co innego a robią co innego. Dlatego też sie tak zdenerwowałam.
Możliwe, że tak sobie myśli - trudno. Widze jednak że Tobie na tym bardzo zależy i zastanawiam się skad w Tobie tyle zawiści.... :/ myślałam że na tym forum można przyjść i podzilić się kawałkiem swojego życia - okazuje się jednak że można zostac obrażonym:/ troche smutne to jest.

Jezeli chodzi o te ciuchy z allegro to bardzo ładne
Nie ma żadnej zawiści... Pf...
Sorry, ale po tym co piszesz, mozna wywnioskować że masz coś do mniejszości seksualnych, przez co niektore osoby w watku moga sie czuc urazone (nie podam nicka, ale jest wsrod nas osoba nalezaca do jednej z mniejszosci seksualnych, dziwie sie ze nie pokazala swojego urazenia).
Uzalezniasz pieniadze od ubran, a raczej od stylu? sorry. Moj brat jest przerazliwie wysoki, zawsze mu widać skarpetki, bo nie szyja spodni na jego wzrost. Jego narzeczona nie widzi w tym nic zlego.
Pisal ze jest meski, a stosowal zniewiesciale gesty? Niby jakie?
Jak mozna mowic w sposob homoseksualny? Jakie to sa zniewiesciale gesty?
Co wedlug Ciebie okresla przymiotnik "męski"? Faceta w ogrodniczkach bez tiszerta grzebiacego w samochodzie i usmarowanego smarem?
Czy mezczyzna inteligentny, typowy przedstawiciel informatykow i matematykow nie jest meski?
Zastanow sie jak piszesz o innych... Nawet nieznajomych.
Czy byloby fajnie gdyby on teraz na forum jakims napisal
"Poznałem panne na czacie "puszysci" na interii pojechałem na umówione w miejsce, patrze a podchodzi jakas panienka,z wygladu troche nie ten teges, ale mówie sobie - nie liczy sie wygląd, no i wtedy otwozyła buzie - czar prysł. Zachowywala sie jak jakas lesba.... a charatker traszny. w ogole panna nie zyciowa, ja wykonuje pierwszy krok a ona nic (no bo w jakims celu zgadalismy sie na czacie).... myslalem ze zapadne sie pod ziemie.
I co najgorsze! Zalozyla buty na obcasie do dzinsow! Normalnie tragedia! Zero wyczucia smaku i stylu - tragedios"
Jak dla mnie zero szacunku do innych osob z Twojej strony.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-05-23, 20:12   #2992
Naszata
Rozeznanie

SzpiegZKrainyDeszczowców
Ja cię przepraszam, ale trochę się unosisz. Mi się głupi zrobiło po moim ostatnim poście.
Stary 2007-05-23, 20:20   #2993
jogobelcia
Raczkowanie

GG do jogobelcia

Męski facet - nie określam go na podstawie jego zawodu - tylko zachowania. Poprostu lubie ludzi przy których czuje się bezpieczna. Przy nim czułam się raczej jakbym to ja stanowiła dla niego takie poczucie. Zniewiesciałe gesty - kobiece ruchy w wykonaniu męzczyzny. Ten chłopaknie był aż tak wysoki aby nie móc kupić sobie spodni, i powtarzam zemi się to poprostu niepodoba, tyle. Na pierwszej randce wydaje mi się ze trzeba się zapoznać - nie próbować wcisnąć dziewczynie język do ust. Nie uzalezniam pieniędzy od ubrań - napisałam tylko że nie było takiej bariery w jego przypadku, co innego gdyby był biedny inie mogłsobie kupowac spodni.

Jestem ostatnią osobą która może kojarzyć się z brakiem tolerancji co do osób homoseksualnych. Mój najlepszy przyjaciel jest "homo", znam wielu wspaniałych osób o takiej orientacji. Poprostu jeżeli mówi się o kims zniewiesciałym to kojarzy sie on z homo. Tyle. Jezelinawet ma sie za krótkiespodnie - to można założyć czarne skarpetki. Gdyby chłopak nie nakłamał tak o sobie, to moja reakcja byłaby inna. Ja mu z góry powiedziałam że jestem puszysta i mówiłam o sobie prawde.

To że pisze to co myśle na forum dla kobiet, na którym chce się zwierzyc, posłuchać o innych nie udanych randkach z "netu" to nie znaczy ze nie szanuje drugiego człowieka. On może rozmawiac na mój temat ze swoimi kolegami w jaki sposób tylko chce. Dopóki nie podaje moich danych - czemu nie! Niew musze mu się podobac - bo nie ejstem idealna, wrecz przeciwnie.

Naszata - mi drugie randki jeszcze wychodzą trzecie już róznie jeżeli widze że chłopak jest szczery to chętnie się z nim spotykam po raz n-ty
Przyjedzie wkoncu i do nas nasz królewicz na białym koniu i zabierze do krainy szczęscia

REKLAMA
Stary 2007-05-23, 20:28   #2994
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naszata Pokaż wiadomość
SzpiegZKrainyDeszczowców
Ja cię przepraszam, ale trochę się unosisz. Mi się głupi zrobiło po moim ostatnim poście.
Wyjasnij mi, jak mozna kogos krytykowac ze wzgledu na ubior, badz styl ubioru?
Albo ze wzgledu na gesty, czy to jak mowi?
To tak samo jakbym ja Cie krytykowala bo masz dlugie/krotkie/srednie/rude/brazowe/zielone/fioletowe/blond/czarne wlosy, badz bylabys lysa.
Rozumialabym, gdyby facet byl bucem i mowil do niej "hej, malenka, chodz no w krzaczorki bejbe" wtedy bym sie spytala czemu mu nie przywalila w gebe.
Sorry, ale gdy poznalam mojego eksa/juzprawieznowobecnegoTZ, ubieral sie fatalnie, przeszkadzalo mi to, ale nigdy, przenigdy nie powiedzialam mu ze sie tragicznie ubiera. Nie wyobrazam sobie rowniez powiedzenia komukolwiek "On sie tragicznie ubiera".

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-05-23, 20:31   #2995
m0niiska
Raczkowanie

Nie kłóćcie się dziewczyny! Jogobelcia po prostu wyraziła swoje zdanie i jestem przekonana, że nie chciała nikogo urazić. Nie warto się unosić..

nie wierzę w ludzi,
bo wiem, że ta wiara
może mnie zgubić.
Stary 2007-05-23, 20:34   #2996
jogobelcia
Raczkowanie

GG do jogobelcia

własnie cały czas próbuje Ci przekazac ze on taki był- do tego nakłamal o sobie, nagadał jakis głupot - po co? to ze napisałam o tych spodniach ze to było najgorsze - to był żart - wczesniej napisałam ze miałam nadzieje ze z charakteru okaze sie fajny. Wyglądał innaczej niż się opisał. Jednak z charakteru był strasznie natarczywy, czułam się jakbym siedziała na szpilkach. Ja go nie krytykuje, porpostu napisałamze randka mi nie wyszła. i Napisałam to co nie było w nim w moim typie.
Stary 2007-05-23, 20:38   #2997
m0niiska
Raczkowanie

Szzczerze powiedziawszy ja nie przykładam żadnej wagi do wyglądu mężczyzny, ale jeżeli zobaczyłabym go w przykrótkich spodniach i w białych skarpetkach odrazu pomyślałabym sobie, że jest niechlujny i obojętnie podchodzi do wielu spraw. A z tym gestem 'homoseksualisty' to jestem przekonana że gdybyś miała coś do homoseksualistów napisałabyś po prostu zachował się jak gej, pedał etc... A to było po prostu stwierdzenie. Nie ma co ukrywać, w naszym kraju panuje stereotyp, że gej to mężczyzna mówiący słodkim głosem i wykonujący masę gestów które możemy przyporządkować damskiej trzpiotce ;p

nie wierzę w ludzi,
bo wiem, że ta wiara
może mnie zgubić.

REKLAMA
Stary 2007-05-23, 20:52   #2998
jogobelcia
Raczkowanie

GG do jogobelcia

m0niiska własnieo to mi chodzi tylko źle obrałam to w słowa i za to przepraszam Nie chciałam obrazić żadnego homoseksualisty - wiem że mniejszość jest zniewieściała, ale tak poprostu mi się skojarzyło

BOSH dziewczyny przez Was wlazłam na allegro i takie ciuszki poporstu mi swiecą po oczach że aż mi się płakać chce musze isc do pracy jak najszybciej
Stary 2007-05-23, 21:04   #2999
bieta
Zadomowienie

Szpiegu - fantastyczne kreacja, siedzę teraz o tak na moje [nie]szczęście nie mam w najbliższych planach okazji, która mogłaby się stać prektesktem do nabycia tak eleganckiej kiecki, w sumie to i dobrze, bo pieniędzy teraz też nie mam

Tak nawiasem mówiąc, jak Wy wyszukujecie takie perełki? Ja za diabła nigdy na Allegro nie mogę znaleźć nic interesującego/w moim rozmiarze albo w atrakcyjnej cenie, a poza tym boję się kupować bez pomacania na żywo i przymierzania
bieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 21:10   #3000
jogobelcia
Raczkowanie

GG do jogobelcia

Ja sobie siedze i patrze...i patrze....i patrze aż coś wypatrze ale naszczęscie nie mam teraz $ zeby się obkupywać

DIETA TRWA... JESZCZE TYLKO TROSZKE
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości