Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-25, 11:24   #2971
gujana
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Atram, to ja poprosze ten Twoj apetyt choc dzis juz nieco lepiej ze mna, trzeba przyznac widocznie ostatnie glodowe dni zrobily swoje

Djanko, co do mojego avka, to dobrze Ci sie kojarzy, poludnie Europy ale nie Wlochy a Grecja

milego dnia, lece do biblioteki.

PS. dzis sniadanko jadlam nad rzeką, tam gdzie wczoraj siedzialam z ta moja wredna ksiazka z ktorej nic nie rozumiem hihhhi

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 11:44   #2972
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość

gujana Ewusia, Djana, oreganko jak chcecie to moge oddac Wam moj apetyt

ja dziękuję, teraz przynajmniej może coś schudne

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 13:31   #2973
Apiska
Zakorzenienie

wróćiłąm z działki, ale gorąco, nie dałam rady i nudziłam się sama :P
Zaraz się jeszcze legne, ale na balkonie, a później wezmę psa i pójdę do taty na działke :P
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 14:08   #2974
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Djana Pokaż wiadomość
Ather super Avatarek, podoba mi się
merci

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
ja ostatnio też tak mam, jem na silę zupełnie, nawet na słodkie nie mam ochoty, trochę przeziębiona jestem może to dlatego
no to szybciutko zdrowiej tam

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
Harlan jest super!!! mam wszystkie ksiazki a niektore tez po angielsku. Uwielbiam ''Nie mowi nikomu" i "Bez pozegnania". Zreszta wszstkie sa swietne. Aczkolwiek te z Myronem sa ciut gorsze od "jednorazowych" opowiesci.
Również posiadam wszystkie, świetna kolekcja do domowej biblioteki
Cytat:

Ather, po sesji wypozycze cos tego autora ale jeszcze sie do Ciebie zglosze bo pewnie zapomne jak sie nazywa
Jasne

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Djanko, co do mojego avka, to dobrze Ci sie kojarzy, poludnie Europy ale nie Wlochy a Grecja
Ech... Grecja mam ochotę znów tam pojechać, no ale w tym roku niestety nie wyszło.
Piękny kraj, cudne widoki i ta atmosfera.
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 17:48   #2975
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Ale owocowo nam się zrobiło

Były dziś truskawki - nie mogłam się oprzeć, choć rozsądek powtarzał: poczekaj, poczekaj... i miał rację Paskudne były, takie bez smaku, ni to słodkie, ni soczyste i do tego za 7,50 Żadnych truskawek więcej aż prawdziwy sezon się nie zacznie
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 18:16   #2976
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Ech... Grecja mam ochotę znów tam pojechać, no ale w tym roku niestety nie wyszło.
Piękny kraj, cudne widoki i ta atmosfera.
dokladnie, tak jak piszesz. ja jestem w Grecji zakochana dożywotnio i mam nadzieje ze bede miala okazje tam wracac i wracac... no i rowerkowanie po Grecji tez cudne... ach rozmarzylam sie.....

apetyt troche jakby wrocil, uffff

Stary 2007-05-25, 18:27   #2977
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ale owocowo nam się zrobiło

Były dziś truskawki - nie mogłam się oprzeć, choć rozsądek powtarzał: poczekaj, poczekaj... i miał rację Paskudne były, takie bez smaku, ni to słodkie, ni soczyste i do tego za 7,50 Żadnych truskawek więcej aż prawdziwy sezon się nie zacznie

Ha! A ja mam na działce już pierwsze truskaweczki, taaaakie smaczniusie, soczyste, mniam!

No i stało się, spiekłam sobie plecki! Będę cierpieć w nocy, o ja nieszczęsna!
Ślub

41/40

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-25, 18:38   #2978
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Ha! A ja mam na działce już pierwsze truskaweczki, taaaakie smaczniusie, soczyste, mniam!

No i stało się, spiekłam sobie plecki! Będę cierpieć w nocy, o ja nieszczęsna!
No tak, nie ma to jak owocki z własnego ogródka Niestety u mnie warunków brak do założenia własnej działalnosci ogrodniczej Swego czasu miałam truskawki w doniczce na balkonie, ale tata wszystkie za jednym zamachem zjadł Dużo ich tam nie było, ale się zraziłam

U mnie w rodzinnym domku mam tylko wiśnie Była kiedyś jabłonka z pysznymi papierówkami, ale ją piorun strzelił

Podziwiam za to smażenie się na słońcu. Ja nawet 15 minut leżakowania sobie nie wyobrażam
Stary 2007-05-25, 18:51   #2979
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Atram, Apiska ale macie apetyczne avatarki aż mi ślinka pociekła - kocham te owocki juz wczoraj tate prosiłam żeby na palntacje wstąpił po truskawki... ciekawe czy pamiętał już do niego dzwonie dziewczyny, ale narobiłyście mi smaka, ja musze truskawke!!

Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy
Djana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 19:21   #2980
gujana
Wtajemniczenie

A ja padam na ryjek. Dzis zaliczylam aktywny dzien, nie liczac malej przerwy kiedy bylam w domku na pol godzinki, caly dzien spedzilam zalatwiajac jakies tam sprawy.. teraz chce mi sie spac a myslalam zeby jeszcze jakis filmik sobie obejrzec...

Stary 2007-05-25, 19:21   #2981
Apiska
Zakorzenienie

to czereśnie z mojej dzialeczki, fotka mojje roboty, macie w całości :P

http://images4.fotosik.pl/56/75e5274ced99e20d.jpg
Ślub

41/40
Stary 2007-05-25, 19:35   #2982
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
A ja padam na ryjek. Dzis zaliczylam aktywny dzien, nie liczac malej przerwy kiedy bylam w domku na pol godzinki, caly dzien spedzilam zalatwiajac jakies tam sprawy.. teraz chce mi sie spac a myslalam zeby jeszcze jakis filmik sobie obejrzec...
Mi się chce spac już od odbrych 3 godzin Ale się nie dam tak łatwo Zaraz sobie łyknę jakiegoś plusza i będę jak nowo narodzona

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
to czereśnie z mojej dzialeczki, fotka mojje roboty, macie w całości :P

http://images4.fotosik.pl/56/75e5274ced99e20d.jpg
Jesteś przeokropna Jak możesz mi to robić Wyglądają przesmakowicie
Stary 2007-05-25, 19:42   #2983
orzeszek01
Zakorzenienie

Czesc Dziewczynki!!;*
Nareszcie mamy weekend, oj jak ja sie ciesze
Przezyłam pi.atek bez żadnej negatywnej oceny w szkole(cud)
Dzisiaj chyba sie polenie troszke, pośpiewam(w domku oczywiscie, puszczam sobie teledyski z you toube i spiewam), rano musze jechac i zakupic przezroczyste ramiączka do stanika, bo na ta imprezke mam taką fajna bluzeczke czarną(wyszczuplający kolor of course),z cekinami na biuście, do tego mini +leginsy pod spód,i chyba baleti złote, co prawda nie pasuja za bardzo ale nie ubiore szpilek, bo sie pozabijam, co dopiero jak sie w zwykły adidasach przewracam, a co dopiero w szpilach
co prawda szpilki wyszczuplają, mnie by sie to przydało ale..ciemno będzie
Przyjezdzają moje kolezanki z byłej klasy gimnazjalnej, wiec bedziemy miałe fajne towarzystwo.W zeszłym tyg próbowała mi kolezanka wcisąć piwo ale sie nie dałam Zobaczmy jak bedzie tym razem

Chciałabym tak zagrac bramkarzowi na nosie,..nawet nie wiecie
Podobno(dowiedziałam sie kanałami, bramkarz żałuje tego co zrobił.Rychło w czas juz ja mu pokaze

Miłego wieczoru Dziewczynki
PS.Ale dzis upał
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 19:56   #2984
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
PS.Ale dzis upał
no wlasnie, kurcze, ja dzis o 7.30 wyszlm z domu i juz byl upal!!!! teraz tez tak siedze i czekam kiedy bedzie czym oddychac...

powodzonka jutro

Stary 2007-05-25, 20:05   #2985
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie, kurcze, ja dzis o 7.30 wyszlm z domu i juz byl upal!!!! teraz tez tak siedze i czekam kiedy bedzie czym oddychac...

powodzonka jutro
ja dzis wstałam o 6,15 wyszłam z domu o 7.30, a wróciłam sie przed 19
Po szkole byłam u koleżanki z kolezankami posiedziec pogadac, uu,fajnie było
Orzeszkowi cos sie stało imprezuje, uczyc jej sie nie chce

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-25, 20:13   #2986
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Cytat:
Jesteś przeokropna Jak możesz mi to robić Wyglądają przesmakowicie

Milka solidaryzuje się z Tobą w tym nieopisanym bólu... aż się do sklepu wybrałam po truskawki, bo tata oczywiście zapomniał... i wiecie jaki ZONK porażka po prostu!! Ale wszytko po kolei ... to znaczy truskawki były, jak do was napisze to pójdę wszamać... a co

Jest taki e porzekadło "myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny" znacie?? ja znam Wy też na pewno znacie "Ale wiedza to nie wszystko... wiedze trzeba w życie wcielać... i ja znów się o tym boleśnie przekonałam. Wzięłam piesa na smycz i poszłam na zakupy. Włosy spięte w ogon, przygładziłam opaską, ubrana w jeansy rybaczki i polóweczke... nawet nie przeszło mi przez myśl żeby chociaż usta pomalować.... a tu taki zonk... wchodzę na warzywa, szukam dżemu dla babci a zza rogu wyłania się facet do którego całe swoje sercowe życie wzdychałam (i nigdy nie byliśmy parą) oj dziewuszki od razu mi się to powiedzenie przypomniało niech mnie ktoś przytuli, bo czuję się okropnie co prawda dawno już z niego zrezygnowałam, od lat jesteśmy baaaaaaaaaaaardzo dobrymi przyjaciółmi, a poza tym teraz moje serduszko należy do kogoś innego, ale takie wpadki zawsze bolą okropniaście A ja, coby nie ukrywać, nie należę do tych dziewczyn, które nie wyjdą wyrzucić śmieci bez pełnego makijażu Typową chłopczycą jestem, taką chłopocórą, właściwie byłam - teraz to w jakąś hybrydę się zmieniłam... Dlaczego nie mogliśmy się spotkać wtedy kiedy faktycznie w pięknym make-upie po bułki się wybieram i jeszcze ta świadomość, że On przyszedł na te warzywa, bo mnie zobaczył, a potem odwiózł mnie do domu.... porażka po prostu mam nadzieję że te truskaweczki poprawią mi humorek choć troszkę

idę na truskawki

Stary 2007-05-25, 20:19   #2987
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Djana Pokaż wiadomość
Milka solidaryzuje się z Tobą w tym nieopisanym bólu... aż się do sklepu wybrałam po truskawki, bo tata oczywiście zapomniał... i wiecie jaki ZONK porażka po prostu!! Ale wszytko po kolei ... to znaczy truskawki były, jak do was napisze to pójdę wszamać... a co

Jest taki e porzekadło "myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny" znacie?? ja znam Wy też na pewno znacie "Ale wiedza to nie wszystko... wiedze trzeba w życie wcielać... i ja znów się o tym boleśnie przekonałam. Wzięłam piesa na smycz i poszłam na zakupy. Włosy spięte w ogon, przygładziłam opaską, ubrana w jeansy rybaczki i polóweczke... nawet nie przeszło mi przez myśl żeby chociaż usta pomalować.... a tu taki zonk... wchodzę na warzywa, szukam dżemu dla babci a zza rogu wyłania się facet do którego całe swoje sercowe życie wzdychałam (i nigdy nie byliśmy parą) oj dziewuszki od razu mi się to powiedzenie przypomniało niech mnie ktoś przytuli, bo czuję się okropnie co prawda dawno już z niego zrezygnowałam, od lat jesteśmy baaaaaaaaaaaardzo dobrymi przyjaciółmi, a poza tym teraz moje serduszko należy do kogoś innego, ale takie wpadki zawsze bolą okropniaście A ja, coby nie ukrywać, nie należę do tych dziewczyn, które nie wyjdą wyrzucić śmieci bez pełnego makijażu Typową chłopczycą jestem, taką chłopocórą, właściwie byłam - teraz to w jakąś hybrydę się zmieniłam... Dlaczego nie mogliśmy się spotkać wtedy kiedy faktycznie w pięknym make-upie po bułki się wybieram i jeszcze ta świadomość, że On przyszedł na te warzywa, bo mnie zobaczył, a potem odwiózł mnie do domu.... porażka po prostu mam nadzieję że te truskaweczki poprawią mi humorek choć troszkę

idę na truskawki

Djana , Kochanie Moge Ci tylko napisac, ze u mnie tez było pare razy podobnie
Nic sie nie przejmuj, jestes piękna nawet w polówce i rybaczkach i końskim ogonie Jest ok i nie załamywac mi sie tu

Stary 2007-05-25, 20:25   #2988
Atram
xxyy

Djana, skad ja to znam. czasem zdarza mi sie isc do sklepu ubrana byle jak i wygladam czasem naprawde zle i marze wtedy zeby jak najszybciej cos kupic i wrocic i zawsze mam takie szczescie ze spotykam wtedy znajomych..
nie przejmuj sie, jak napisala orzeszek, i tak napewno wygladalas slicznie
Stary 2007-05-25, 20:29   #2989
Atram
xxyy

a tak w ogole to wpadlam powiedziec dobranoc podobnie jak gujana padam na ryjek, dzis caly dzien sie uczylam. jutro czeka mnie to samo niestety. ale wieczorem spotkanie z TŻ-tem wiec musze rano wstac wczesniej zeby sie ze wszystkim wyrobic.

gardlo mnie boli od mowiania bo jak sie ucze to powtarzam sobie na glos

dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-25, 20:33   #2990
Milka19
Zakorzenienie

Widzę same ranne ptaszyny

Orzeszku baw się dobrze

Djana znasz tego chłopaka już jakiś czas i on Cię zna i sądzę, że zna Cię na tyle dobrze, że wie jaka jesteś naprawdę czy w makijażu czy bez Poprostu nie byłaś w jego typie, ale dobrze, że jesteście dobrymi przyjaciółmi, bo prawdziwa przyjaźń jest najcenniejsza na świecie

I mi się zdarza wychodzić gdzieś bez make-up. A cere mam problemową i to bardzo Ale bez przesady, do sklepu po bułki nie będę się stroiła z nadzieją, że spotkam tego jedynego

Ps. Mam do Was ogromną prośbę Czy jest ktoś chętny do bezinteresownej pomocy Robiliśmy na ćwiczeniach ankietki i teraz potrzebuje, żeby je pare osóbek powypełniało Jak by ktoś był chętny (to zajmie dosłownie minutkę) proszę o maile na priv
Stary 2007-05-25, 20:52   #2991
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Cytat:

Orzeszku baw się dobrze

Djana znasz tego chłopaka już jakiś czas i on Cię zna i sądzę, że zna Cię na tyle dobrze, że wie jaka jesteś naprawdę czy w makijażu czy bez Po prostu nie byłaś w jego typie, ale dobrze, że jesteście dobrymi przyjaciółmi, bo prawdziwa przyjaźń jest najcenniejsza na świecie

I mi się zdarza wychodzić gdzieś bez make-up. A cere mam problemową i to bardzo Ale bez przesady, do sklepu po bułki nie będę się stroiła z nadzieją, że spotkam tego jedynego

Ps. Mam do Was ogromną prośbę Czy jest ktoś chętny do bezinteresownej pomocy Robiliśmy na ćwiczeniach ankietki i teraz potrzebuje, żeby je pare osóbek powypełniało Jak by ktoś był chętny (to zajmie dosłownie minutkę) proszę o maile na priv
Milka masz zupełną rację, też sobie o tym pomyślałam. Przecież on mnie widywał nawet rano zaraz po przebudzeniu i w całej reszcie takich zupełnie życiowych i bardziej ekstremalnych sytuacji ale taki zonk, czułam się jakbym uderzyła głową w dzwon... zdarza się... nawet po poście Orzeszka poszłam w lustrze sprawdzić czy czasami nie straszyłam wyglądem ale było zupełnie przyzwoicie ładnie mi w tej polóweczce nawet bez make-up'u ta panika to pewnie głownie dlatego, że zupełnie się tego nie spodziewałam.... ale i tak serduszko kłuje
Atram znamy to znamy... ale znam takie które faktycznie nie wyjdą ze śmieciami bez make-up'u

ehhh truskaweczki były pycha, zostawiłam kilka sztuk do owsianki na śniadanko...

Wszystkim którzy wybierają się spać mówię: Kolorowych snów, a ja zasiadam dalej do swojej nauki....
wszystkim pozostałym życzę miłego wieczorka

PS. Zauważyłyście że już 100 stron tego wątku

Edytowane przez Djana
Czas edycji: 2007-05-25 o 20:55 Powód: PS
Stary 2007-05-25, 21:08   #2992
Milka19
Zakorzenienie

Ja jeszcze siedze i niby się uczę, ale coś mi już o tej godzinie ta nauka nie wychodzi Co z resztą widać Chyba sobie już dam spokój, choć nie wiem jak ja to wszystko zdołam ogarnąć

Djana mi się wydaje, że nawet bez tego make-up nie jest z Tobą tak źle Każdy człowiek ma coś takiego, ze stara się doszukiwać w sobie jakiś wad, zwłaszcza jak coś nie wychodzi tak jak trzeba. Nawet jak byś spotkała go w tym sklepie trochę inaczej odziana i wymalowana, chyba nic by to nie zmieniło, no bo jak sama napisałaś już nie raz i nie dwa Cię taką widział A zresztą i Twoje serduszko już zajęte Fajnie, że masz takiego prawdziwego - kumpla faceta I nawet szkoda by było to psuć. Choć rozumiem, ze te wspomnienia i stracone nadzieje... Ale wszystko w naszym życiu ma jakiś swój sens

I znowu ktoś mi narobił smaka na truskawy Nawet po dzisiejszym zonku Ja jutro będę miała pomarańczkę na śniadanko, tylko jeszcze nie wiem z czym

Dobranoc Idę bo mnie zaraz siostra kapciem zabije (Ona jak jest śpiąca i zła, jest bardzo niebezpieczna)
Stary 2007-05-25, 21:39   #2993
dolare
BAN stały

GG do dolare

solidaryzuje się z uczącymi się do sesji jak ja tego nie lubię
jutro egz. , w nd egz. , w srode egz. itd.
dziś mi się labło i nie było, ale będzie za to 9 czerwca ustny i pisemny z angola... ech... w dodatku sama grama.
też jadłam dziś truskawy- kupiłam u przydrożnej pani hihi jak się zatrzymałam to o mało z auta nie wypadłam, bo za autem Truskawkowej Pani był schowany mega przystojniaczek
potem byłam taka rozkojarzona, ze po mieście bez świateł jeżdziłam hahaha...
cóż- może komuś opowiedzieć o partiach o motywacji kratycznej? tragedia....... nie wiem jak to dzierże (pewnie dlatego, że wiem, iż musze pozdawac egzaminki w pierwszych terminach, żeby zobaczyć się z TŻtem
frune końcem czerwca do UK... swoją drogą pewnie mi się .. oświadczy- spodziewam się tego- prawie 6 lat już razem.......
ja mam pomarańczke do śniadanka- hihi- zjem ją z kaszką manną
dobranoc słoneczka. życzę kororowych!!
dolare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 21:50   #2994
orzeszek01
Zakorzenienie

Ej Dziewczynki...tak sobie dalej mysle nad tym jutrem..
Jakby np bramkarz chciał ze mna rozmawiac, albo tańczyć, to co ja mam robic? Chodzi mi o to, żeby go ewidentnie olac z góry na dół, i pokazac co stracił.
Dżaga ze mnie musi byc : D

Ja moge wypełnic ankietke Milko;*

Rano na zakupy i plotki z qumpelą sie wybieram, pewnie na mrożona kawe

Stary 2007-05-25, 21:51   #2995
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:

Orzeszku baw się dobrze Ps. Mam do Was ogromną prośbę Czy jest ktoś chętny do bezinteresownej pomocy Robiliśmy na ćwiczeniach ankietki i teraz potrzebuje, żeby je pare osóbek powypełniało Jak by ktoś był chętny (to zajmie dosłownie minutkę) proszę o maile na priv
Ja moge chętnie

Ps.Orzeszek juz ma imprezowy nastrój
Cascada itp głównie u mnie lecą

Dobranocka

Stary 2007-05-25, 22:21   #2996
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Milko imponujesz mi bardzo mądra z Ciebie kobitka

Stary 2007-05-26, 04:29   #2997
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Hello

Have a nice day today

PS. Trzymajcie kciuki żebym dziś nic nie musiała... uda się, musi się udać.
jade na uczelnie okaże się czy będziemy mieć egzam czy nie, no i jeszcze prezentacje - ja nie chce dziś ...uda sie, musi się udać

Stary 2007-05-26, 05:39   #2998
Atram
xxyy

dzien dobry

Milko mi mozesz wyslac - marta560@interia.pl

lee na zakupy, chce sobie kupic kocyk jakis fajny zeby moc sie na nim polozyc w ogrodzie i uczyc i jakies warzywka
Stary 2007-05-26, 05:52   #2999
Sathi
Zakorzenienie

Djano, nie martw się!
Przecież liczy się człowiek, to co ma w sercu a nie wygląd.
Wiem że ważne jest pierwsze wrażenie ale przecież ten chłopak zna cię już jakiś czas.
Sama pomyśl że już było mnóstwo takich sytuacji kiedy chłopak zachwycał się urodą dziewczyny a gorzko się rozczarował kiedy ta zmyła makijaż
Ty przynajmniej nie musisz się czymś takim martwić, Jesteś naturalna, śliczna i ładna i taką Cię widział
Nie smutaj się

A u mnie nadal upał.
Już o 6.30 wstałam bo nie mogę spać z tego gorąca.

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 07:31   #3000
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Djana, skad ja to znam. czasem zdarza mi sie isc do sklepu ubrana byle jak i wygladam czasem naprawde zle i marze wtedy zeby jak najszybciej cos kupic i wrocic i zawsze mam takie szczescie ze spotykam wtedy znajomych..
nie przejmuj sie, jak napisala orzeszek, i tak napewno wygladalas slicznie
Ojj mnie tez to się zdarza, okopnie się wtedy czuję :P

Cytat:
Napisane przez Sathi Pokaż wiadomość

A u mnie nadal upał.
Już o 6.30 wstałam bo nie mogę spać z tego gorąca.
U mnie tez już dusznawo, fakt nie ma słónce, jest za chmurami, ale mimo to duszno. Byłam w sklepei po bułki i myślałam, że wyparuję.

Dziś też czeka mnie nauka, muszę nauczyć się tyyyyle partii materiału na pedagogikę społeczne, wprawdzie nie trudne to, no ale...

Mam takie pytanko: lepszy jest chleb sojowy czy wieloziarnisty lub graham?
Ślub

41/40
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości